VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK
Private companiesRailroad Transportation • VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK

Contactgegevens VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KIEMERSTRAAT 16; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37767582 (+32-37767582) 37767582 (+32-37767582)

Fax (fax): +32 (2) 753-35-11 +32 (2) 753-35-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK
Products information VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK

BTW identificatienummer (tax): BE06262176513
Ondernemingsnummer: 1726745605
Hoofdstad (capital): 804,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 484,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Huishoudapparaten,televisies and radio's; Industri?le elektrische installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK
(Get full report from official database of BE for VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK
Addition kinds of activities for VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK

267599. Afgesneden papier en karton, niet inbegrepen | Die-cut paper and board, nec
20910307. Finnan haddie (gerookte schelvis) | Finnan haddie (smoked haddock)
35520105. Carding machines, textiel | Carding machines, textile
36610103. Facsimile apparatuur | Facsimile equipment
39990304. Veren, verven, behalve struisvogel | Feathers, dyeing, except ostrich
51139903. Papier, verpakt of grof, en producten | Paper, wrapping or coarse, and products
79970402. Voetbalclub, behalve professioneel en semi-professioneel | Football club, except professional and semi-professional

Werken bij VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Lasrobot (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat uit: - Constructies samenlassen gebasseerd op een complex 3D-plan - Stukken uit de robotkaliber nadien handmatig bijwerken

  • Chocolatier / Pâtissier m/v (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiel familiebedrijf in Moeskroen zijn wij op zoek naar een chocolatier of patissier voor semi-industrieel werk. Het werk is namelijk artisanaler dan het pure industriële bandwerk.

  • Procesoperator (2 ploegen) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    o Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. o Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. o Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. o Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. o Je werkt nauw samen met collega-operatoren, zodat relevante informatie correct wordt overgedragen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO NEVELE (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Gistel (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP RETIE (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote producent van fijne vleeswaren is Ago op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers regio gent. Heb je interesse of wens je meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op: 09 2770129 of mail je CV naar [email protected]

  • Logistiek administratief bediende (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Vaste Job

    Voor een logistieke speler te Mechelen, zijn we dringend op zoek naar een logistiek administratief bediende 30u/week. Hierbij sta je in voor het efficiënt organiseren van de magazijnactiviteiten, het in - en uitboeken van de goederenstroom, het verzorgen van de interne & externe magazijncommunicatie en de bijhorende administratie. je taken en verantwoordelijkheden bestaan uit het volgende: -controleren van toepassen van interne reglementen en instructies, alsook van het kwaliteitsniveau van de uitgevoerde prestaties -organiseren van de werkregeling -controleren van de werkzaamheden van de magazijnarbeiders -inboeken van binnenkomende goederen in WMS-systeem -bestuderen en rapporteren van de schadegevallen en onregelmatigheden, vastgesteld door magazijniers -opvolgen van de bewegingen naar het magazijn toe -aanmaken van de pickinglijsten voor de magazijniers -uitboeken van de uitgaande goederenstroom + interne verplaatsingen van goederen boeken in het systeem -controleren van de ritten -bepalen van de plaats van goederen in het magazijn -verzorgen van interne en externe communicatie -algemeen magazijnadministratie -aanspreekpunt voor interne afdelingen en klanten m.b.t. vragen over de operationele werkzaamheden in het magazijn Bevoegdheden en rapportage: -back-up persoon van magazijnverantwoordelijke -rapportage aan magazijnverantwoordelijke -rapportage van arbeidsongevallen en andere info i.v.m. loodsmedewerkers aan HR

  • Poetshulp in de zorg regio Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

  • Junior IT Recruiter (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Vaste Job

    Sourcing Ninja's zijn het beginpunt van een professionele loopbaan bij Modis. Je bent gedreven om de juiste kandidaat te vinden en probeert dit op de meest effectieve manier: de telefoon pakken en kandidaten gaan bellen! Eenmaal aan de telefoon ga je de kandidaten screenen, Modis introduceren en uiteindelijk ga je hen blij maken met een nieuwe job bij Modis IT. Eigenlijk ben je een geboren detective, altijd op zoek naar het laatste puzzelstukje in de complexe vraagstukken van onze klant, de KANDIDAAT!

  • Logopedist(e) (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: LOGOPEDIE VAN REETH-OPDEBEEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde zelfstandige logopedist(e) om ons team te vervolledigen. Onze praktijk bevindt zich in Edegem. Je wordt tewerkgesteld in de praktijk alsook op scholen in de omgeving. In het bezit zijn van een rijbewijs is bijgevolg een pluspunt. Je wordt begeleid op administratief vlak en werkt nauw samen met collega's. Je krijgt de mogelijkheid om binnen dit team professioneel te groeien.

  • Medewerker schilder- en renovatiewerken (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: J & W SCHILDER- EN RENOVATIEBEDRIJF

    Type: Leercontract

    Binnen ons bedrijf zal je ingezet worden voor volgende taken: Schilderwerken Behangen Plamuren Gyproc plaatsen Vloeren plaatsen Kortom de complete binnenafwerking van gebouwen.

Zoek naar antwoorden van VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK in sociale netwerken
Look for responds of VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK. Laat een reactie achter voor VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK. VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK. Leave a respond for VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK. VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK op de google maps. Adres en contacten VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK
Location of VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK on the google maps. Address and contacts of VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK: HARAS DES BARRAGES | WERNER JOS? | Denis A | XAVIER NONDONFAZ | Carmelina Sorvillo

Other related companies as VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK: HARAS DES BARRAGES | WERNER JOS? | Denis A | XAVIER NONDONFAZ | Carmelina Sorvillo

VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06262176513. Het bedrijf VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK bevindt zich op het adres: KIEMERSTRAAT 16; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 804,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 484,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Huishoudapparaten,televisies and radio's; Industri?le elektrische installaties. Producten gemaakt in VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK, openstaande posities, locatie van VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK op de kaart.

VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK, company assigned to the tax number BE06262176513. The company VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK is located at the address: KIEMERSTRAAT 16; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 804,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 484,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Huishoudapparaten,televisies and radio's; Industri?le elektrische installaties. Products created in VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK were not found.
The main activity of VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK is not available. You also can look at reviews of VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK, open positions, location of VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DAELE ANDR? ELEKTRO - TECHNIEK, employees, financial statistics.