STEYLEMANS

Contactgegevens STEYLEMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEYLEMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEYLEMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD EMILE BOCKSTAEL 412; 1020; BRUSSEL, België

Telefoon (phone): 24787503 (+32-24787503) 24787503 (+32-24787503)

Fax (fax): +32 (69) 803-37-81 +32 (69) 803-37-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEYLEMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEYLEMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEYLEMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEYLEMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEYLEMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEYLEMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEYLEMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEYLEMANS
Products information STEYLEMANS

BTW identificatienummer (tax): BE08700317382
Ondernemingsnummer: 1533660888
Hoofdstad (capital): 658,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 687,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in STEYLEMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEYLEMANS
(Get full report from official database of BE for STEYLEMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEYLEMANS
Addition kinds of activities for STEYLEMANS

22730506. Scatter tapijten, behalve rubber of plastic | Scatter rugs, except rubber or plastic
23319900. Dames en mama's blouses en shirts, nec | Women's and misses' blouses and shirts, nec
27590201. Speelkaarten: afdrukken, nsk | Playing cards: printing, nsk
30110202. Vliegtuigen banden, pneumatisch | Airplane tires, pneumatic
32610000. Vitrice loodgieterswerk | Vitreous plumbing fixtures
34299905. Harness hardware | Harness hardware
35349900. Liften en bewegende trappen, nec | Elevators and moving stairways, nec
73590503. Geofysische apparatuur verhuur | Geophysical equipment rental

Werken bij STEYLEMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEYLEMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEYLEMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEYLEMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator 2-ploegen (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een operator die in 2-ploegen wil werken. Functie: Je staat aan de productiemachine waar het schoeisel machinaal wordt vervaardigd. Je stelt de machine in en plaats alle onderdeeltjes op de machinale leest (vormmatrijs eerst reinigen en afspuiten, kous plaatsen, zool inleggen, stalen tip zetten,...). Eens het schoeisel vervaardigd is trek je deze van de leest en begin je opnieuw (vormmatrijs reinigen, kous plaatsen, zool inleggen, stalen tip opzetten,...). Het afgewerkte schoeisel wordt dan in grote rekken geplaatst, klaar voor de afwerking en de inpak.

  • Accountant (m/v) - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accountant (m/v). Onze klant is gevestigd in de omgeving van Gent. Jouw verantwoordelijkheden als accountant zijn: debiteurenbeheer aankoopfacturen & financiële verrichtingen inboeken betalingen voorbereiden in Isabel maandafsluitingen voorbereiden rapporteringen opstellen in Excel je rapporteert rechtstreeks aan de Finance Manager Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Monteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever, een productiebedrijf uit de regio van Arendonk, is op zoek naar een Monteur. Vanuit deze functie assembleer en test je de producten.

  • Bekisters gezocht! (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bekister ga je in ploeg mee naar de werven (utiliteitsbouw) en ga je aan de slag met dokapanelen (=systeembekisting: frame opgebouwd uit verticale en horizontale dragers) in de utiliteitsbouw. Start is elke ochtend aan de depot in Aalter. Je komt terecht in een bedrijf waar de gezondheid van de werknemers op de eerste plaats komt en waar je de kans krijgt om door te groeien en je kwaliteiten te ontwikkelen.

  • Grondwerker (EINE)

    Regio: EINE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zie je een job als grondwerker/klinkerlegger wel zitten? Lees dan zeker verder. Dit zijn de taken die je zal uitvoeren bij onze klant in regio Oudenaarde: > het aanleggen van opritten en parking in klinkers > het uitvoeren van grondwerken en asfaltwerken Aarzel niet te solliciteren!

  • Huishoudhulpen regio Gooreind (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor huishoudelijk werk bij particulieren in de ruime regio van Brasschaat: voornamelijk poetsen maar ook strijken, boodschappen doen, koken en eventueel kleine naaiwerkjes. Je kan rekenen op een uurrooster naar eigen wensen en tal van andere voordelen. Bovendien begeleiden we je persoonlijk vanaf de eerste kennismaking met de klanten.

  • Jobstudent versafdeling supermarkt (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Student voor de versafdeling gezocht voor supermarkt regio Torhout! Je zult als jobstudent ingezet worden aan de beenhouwerij en charcuterie - afdeling van deze supermarkt. Je bent bereid om een onbezoldigde opleiding tot te volgen. Indien deze opleidingsdag positief verloopt, word je op regelmatige basis op zaterdag ingepland om te werken. Bovendien kom je vervolgens ook in aanmerking om tijdens de vakanties aan de slag te gaan in deze supermarkt.

  • Lift technieker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: LIFTEN SPAAS SERVICES

    Type: Vaste Job

    Als technicus sta je in voor volgende taken: - voorbereiden en uitvoeren van modernisatie werkzaamheden / installatie van nieuwbouwliften - uitvoeren van het preventief onderhoud, de herstellingen en kleine reparaties van onze installaties - permanentie deels overnemen van collega's

  • Mecanicien productiemachines 2 PLOEGEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de goede werking van het mechanisch gedeelte van de productiemachines. Je voorkomt en herstelt defecten. Je voert opdrachten uit door middel van aanwijzingen van de onderhoudsverantwoordelijke, informatie die de operator of gebruiker je verstrekt en door middel van de technische dossiers van de machines.

  • Process Engineer (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit:  Je bent verantwoordelijk voor het besturen, opvolgen en optimaliseren van de verwerkingsprocessen. Dit gebeurt in nauw overleg met de plant manager. Je maakt een grondige analyse van onze scheidingsinstallaties en -processen met focus op storingsanalyse. Je waakt over de kwaliteit van de bekomen producten en doet verbetervoorstellen waar nodig, zowel op technisch, als op operationeel vlak. Je geeft vorm aan ons preventief onderhoudsbeleid en streeft naar 95% technische beschikbaarheid van het machinepark. Je overlegt met ons R&D-team zodat je bijblijft met trends en evoluties. Bedrijfsprofiel: Onze klant, een gevestigd bedrijf gelegen in regio Menen, is op zoek naar een proces ingenieur om hun dynamische team te versterken. 

  • Bouwkundig Tekenaar (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Ben jij ook zo gepassioneerd door het uittekenen van een ontwerp betreffende wegen- en rioleringswerken, de buitenaanleg van openbaar domein en de hydraulische wereld? Samen met de projectverantwoordelijke bespreek je het volledige ontwerp, maak je de meetstaat en de raming op en teken je het ontwerp uit in AutoCAD / Civil 3D. Je tracht zoveel als mogelijk creatieve en innovatieve voorstellen te doen voor elke specifiek project. Je organiseert de planafdrukken via een extern bureau en beheert tevens de digitale tekenbestanden.

  • Klinisch Psycholoog Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de pop-up vestiging te Tielt-Winge • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

Zoek naar antwoorden van STEYLEMANS in sociale netwerken
Look for responds of STEYLEMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEYLEMANS. Laat een reactie achter voor STEYLEMANS. STEYLEMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEYLEMANS. Leave a respond for STEYLEMANS. STEYLEMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEYLEMANS op de google maps. Adres en contacten STEYLEMANS
Location of STEYLEMANS on the google maps. Address and contacts of STEYLEMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come STEYLEMANS STEYLEMANS: Georges Louis | GHISLAIN DE CLERCQ | R. GIELEN | MUST-SALON | Angele

Other related companies as STEYLEMANS: Georges Louis | GHISLAIN DE CLERCQ | R. GIELEN | MUST-SALON | Angele

STEYLEMANS is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEYLEMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08700317382. Het bedrijf STEYLEMANS bevindt zich op het adres: BOULEVARD EMILE BOCKSTAEL 412; 1020; BRUSSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 658,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 687,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in STEYLEMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STEYLEMANS is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEYLEMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEYLEMANS, openstaande posities, locatie van STEYLEMANS op de kaart.

STEYLEMANS is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEYLEMANS, company assigned to the tax number BE08700317382. The company STEYLEMANS is located at the address: BOULEVARD EMILE BOCKSTAEL 412; 1020; BRUSSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 658,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 687,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in STEYLEMANS were not found.
The main activity of STEYLEMANS is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of STEYLEMANS is not available. You also can look at reviews of STEYLEMANS, open positions, location of STEYLEMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEYLEMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEYLEMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEYLEMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEYLEMANS, employees, financial statistics.