STEIJVERS

Contactgegevens STEIJVERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEIJVERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEIJVERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VOORHAVENLAAN 100; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59331600 (+32-59331600) 59331600 (+32-59331600)

Fax (fax): +32 (67) 183-26-56 +32 (67) 183-26-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEIJVERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEIJVERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEIJVERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEIJVERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEIJVERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEIJVERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEIJVERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEIJVERS
Products information STEIJVERS

BTW identificatienummer (tax): BE03987457275
Ondernemingsnummer: 3870727539
Hoofdstad (capital): 766,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 810,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in STEIJVERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Huisdieren and benodigdheden; Royal Canin

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEIJVERS
(Get full report from official database of BE for STEIJVERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEIJVERS
Addition kinds of activities for STEIJVERS

353103. Spoorweggerelateerde apparatuur | Railroad related equipment
24260205. Plukkerstokjes | Picker stick blanks
32990400. Nonmetallic minerale statuary en andere decoratieve producten | Nonmetallic mineral statuary and other decorative products
33120109. Distillaten, van chemische herwinningscokeovens | Distillates, from chemical recovery coke ovens
35499904. Propellerrichtenpersen | Propeller straightening presses
37280504. Tow targets | Tow targets
55419904. Benzine tankstations met supermarkten | Gasoline service stations with convenience stores
76999914. Automatische teller machine (atm) reparatie | Automated teller machine (atm) repair
80490401. Klinische psycholoog | Clinical psychologist

Werken bij STEIJVERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEIJVERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEIJVERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEIJVERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator VPK vaste nacht (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze grote klant VPK te Oudegem, zijn we op zoek naar een operator voor de vaste nachtploeg te versterken. Qua jobomschrijving: Het opstarten en bewaken van het volledige productieproces van de machine: een afwerkingmachine produceert meestal verschillende producten per ploeg. Ieder product vereist een wissel van stempels, stansen, inkt en karton. Het instellen van de machine en het treffen van alle nodige voorbereidingen. Het mee instaan voor een goede technische en veilige werking van de machine. Het geven van vaktechnische aanwijzingen en instructies aan ondersteunende medewerkers. Het overleggen met verantwoordelijken productie, stempels/stansen/inkt, technische dienst, planning en distributie.

  • Zoetebek-productiemedewerk(st)er (2 ploegen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in het maken van desserts, zoeken wij echte zoetebekken om in de productie aan de slag te gaan. Als productiemedewerk(st)er krijg je een gevarieerd takenpakket, afhankelijk van het gevraagde product. Je zal ingeschakeld worden bij de afwerking van de producten, alsook het inpakken ervan. De ideale kandidaat voor deze job wil in 2 ploegen werken, is nauwkeurig en werkt op een ordelijke manier. Interesse? Bezorg dan nu je gegevens aan het team van Konvert Tessenderlo!

  • Multifunctionele magazijnbediende (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf in Kapellen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Jouw takenpakket zal bestaanuit: Stockbeheer Transport plannen Verzenddocumenten Inventariseren Orderpicken Inspringen voor logistieke support op werven.

  • Bijrijder te Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Aalst is op zoek naar een betrouwbare flexibele vuilnisvrouw of vuilnisman voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Aalst. Samen met de chauffeur zal je de afvalcontainers ophalen bij de klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Aalst rijden.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Merelbeke (BOTTELARE)

    Regio: BOTTELARE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Schoonmaaktster met dienstencheques (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: GAST & THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt en verzorgt het interieur bij de klanten thuis. Dit is hoofdzakelijk het schoonmaken van leefruimtes, stofzuigen, wassen van de ramen, ... Je voert de taken op een discrete, stipte, zorgvuldige en kwaliteitsvolle manier uit De werkplaatsen bevinden zich in Poperinge en omstreken

  • Schoonmaakmedewerker dienstencheques (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: OCMW

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons dienstenchequebedrijf zijn wij op zoek naar een schoonmaakmedewerker. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaak en het normale onderhoud van de woning daar waar de hulpvrager het zelf niet meer kan. Onder woning wordt verstaan: de leefruimte zoals keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer, hall, veranda, e.d. Ramen wassen, de vaatwas van de dag doen, de planten in de woning verzorgen, … behoort eveneens tot je taken.

  • Drupal Front-end developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Claerhout NV Communicatiehuis

    Type: Vaste Job

    Functie Je werkt creatieve voorstellen verder uit op basis van aangeleverde designs. Je zet flowcharts, wireframes of prototypes op aan de hand van een functionele analyse. Samen met de back-end developer bepaal je mee de technische analyse in functie van theming & UX. In nauwe samenwerking met een back-end developer bouw je Drupal sites. Je zet webdesigns moeiteloos om in HTML5 + CSS3 + JS. Je werkt volgens een concrete methodologie en workflow. Je begeleidt de klant of projectmanager bij de invulling van de websites. Je bouwt en onderhoudt custom base-themes. In team bepaal je de aanpak en planning van een project. Je ondersteunt je collega’s met jouw kennis van Drupal front-end development.

  • technieker machines met benzinemotoren (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: BEECKMAN & CO MACHINES

    Type: Vaste Job

    Al meer dan 80 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en dienst naverkoop van machines voor tuin en park zoals Grasmaaiers, kettingzagen, zitmaaiers, bosmaaiers, haagscharen, traktoren enz. Momenteel zijn we op zoek naar een enthousiast technieker voor onderhoud en herstelling van deze machines. Jouw voornaamste taken : Onderhoud en herstellingen van machines met accu, electrische, 2takt, 4takt en dieselmotoren.

  • QUALITY OPERATOR (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: PENNE

    Type: Vaste Job

    In deze functie speel je, tijdens het productieproces, een belangrijke rol in het controleren van de afgewerkte producten die moeten voldoen aan de specifieke eisen en toleranties van de technische tekeningen. Je werkt samen en in overleg met de kwaliteitsdienst.

  • Medevennoot Crelan Bank, Genk - Diepenbeek (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Afhankelijk van je ervaring, zal je als medevennoot binnen het kantoor een rol opnemen als: Beleggingsspecialist over de twee vestigingen heen, of Kantoordirecteur voor het kantoor te Diepenbeek. In de functie als beleggingsspecialist zal je de eindverantwoordelijkheid binnen de organisatie dragen inzake beleggings- en vermogensadvies. Je bent het centrale aanspreekpunt van de bestaande klanten voor beleggingsadvies, levensverzekeringen zoals tak 21/23 en successie- en vermogensplanning in brede zin. Je voert adviesgesprekken met klanten en je bouwt aan lange termijn relaties. Je neemt gerichte initiatieven om het beleggingsdomein binnen de organisatie verder uit te bouwen. Na je initiële start als beleggingsverantwoordelijke, bouw je je kennis verder op met betrekking tot andere financiële domeinen (kredieten, sparen en betalen, verzekeringen….) en met betrekking tot de algemene interne werking en organisatie van het kantoor. Voel je je klaar om meteen een rol op te nemen als kantoordirecteur? Ook dit is zeker mogelijk. Als kantoordirecteur voor de vestiging te Diepenbeek zal je verantwoordelijk worden voor de verdere uitbouw van dit kantoor. Je staat in voor de organisatie en de werking van het kantoor en je geeft als leidinggevende sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • Vertegenwoordiger (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TERROIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat contact leggen met potentiële klanten (horeca-zaken of andere groothandelaars) en zal de baan op gaan om een klantenportefeuille op te bouwen. Ter plaatse stel je de producten en diensten voor van Terroir: wijnen en gedistilleerde dranken. Je zal stalen van onze producten ter beschikking krijgen, of je kan potentiële klanten uitnodigen ter plaatse bij het bedrijf om te komen proeven.

Zoek naar antwoorden van STEIJVERS in sociale netwerken
Look for responds of STEIJVERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEIJVERS. Laat een reactie achter voor STEIJVERS. STEIJVERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEIJVERS. Leave a respond for STEIJVERS. STEIJVERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEIJVERS op de google maps. Adres en contacten STEIJVERS
Location of STEIJVERS on the google maps. Address and contacts of STEIJVERS

Andere gerelateerde bedrijven als come STEIJVERS STEIJVERS: ALBERT LACQUEMANT | PIERMI | RUSTHUIS WACKERBOUT | Mardouni SPRL | M. JOORIS

Other related companies as STEIJVERS: ALBERT LACQUEMANT | PIERMI | RUSTHUIS WACKERBOUT | Mardouni SPRL | M. JOORIS

STEIJVERS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEIJVERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03987457275. Het bedrijf STEIJVERS bevindt zich op het adres: VOORHAVENLAAN 100; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 766,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 810,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Huisdieren and benodigdheden; Royal Canin. Producten gemaakt in STEIJVERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STEIJVERS is Depotinstellingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEIJVERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEIJVERS, openstaande posities, locatie van STEIJVERS op de kaart.

STEIJVERS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEIJVERS, company assigned to the tax number BE03987457275. The company STEIJVERS is located at the address: VOORHAVENLAAN 100; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 766,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 810,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Huisdieren and benodigdheden; Royal Canin. Products created in STEIJVERS were not found.
The main activity of STEIJVERS is Depository Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of STEIJVERS is not available. You also can look at reviews of STEIJVERS, open positions, location of STEIJVERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEIJVERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEIJVERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEIJVERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEIJVERS, employees, financial statistics.