VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J
Private companiesAmusement and Recreation Services • VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J

Contactgegevens VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENSTRAAT 86; 2490; BALEN, België

Telefoon (phone): 14813468 (+32-14813468) 14813468 (+32-14813468)

Fax (fax): +32 (51) 788-44-41 +32 (51) 788-44-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J
Products information VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J

BTW identificatienummer (tax): BE09778900146
Ondernemingsnummer: 9009582519
Hoofdstad (capital): 881,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 173,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J
(Get full report from official database of BE for VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J
Addition kinds of activities for VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J

2813. Industriële gassen | Industrial gases
329101. Schurende schurende materialen | Scouring abrasive materials
503300. Dakbedekking, gevelbekleding en isolatie | Roofing, siding, and insulation
809200. Nierdialyse centra | Kidney dialysis centers
07220103. Rijst, machine oogstdiensten | Rice, machine harvesting services
20990502. Dressings, salade: droge mengsels | Dressings, salad: dry mixes
24110207. Posten, hout: gekapt, rond of gesplitst | Posts, wood: hewn, round, or split
32970000. Nonclay vuurvaste materialen | Nonclay refractories
37140702. Wiel velgen, motorvoertuig | Wheel rims, motor vehicle

Werken bij VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR D (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een buschauffeur voor onze klant regio Roeselare! Jouw taak: > Je rijdt met de bussen tot aan de klant en autokeuring. > Je kan ingezet worden om bussen op te halen voor herstelling en terug te brengen naar de klant.

  • ORDERPICKER BIJ SAMSONITE - 2 PLOEGEN- ZEER HOOG LOON (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met internationale afzetmarkt zoeken we een orderpicker die snel beschikbaar is voor opstart. Je zal op verschillende afdelingen ingezet worden: Laden en lossen, orderpicking, verwerking leveringen... Functie in 2 ploegen (6u-14u-22u) + HOOG LOON 14.84€ basis / uur!!!!

  • Productiearbeider afvuller - dagdienst regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tijdens het productieproces sta je in het etiketteren van potten en afwegen van chemische producten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het correct stapelen van deze producten. Je werkt van maandag tot en met vrijdag in dagdienst (7.45 - 16.30 uur).

  • Poetshulp Zonhoven (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Evergem Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Student(e) hulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Studentenjob

    Opdienen en afruimen. Glaswerk afwassen. Dranken bereiden.

  • Verpleegkundige (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Je zal samenwerken in teamverband met andere verpleegkundigen en zorgkundigen. Je streeft hierbij naar optimale kwaliteit en biedt eveneens een zo comfortabel mogelijk verblijf aan de residenten. Je zal verschillende taken uitvoeren: - Specifieke verpleegkundige handelingen. - Administratieve taken. - Alert zijn voor de noden en wensen van de bewoners. - Aandacht geven aan de familieleden van de bewoners. - Palliatieve hulpverlening bieden wanneer nodig en/of gewenst. Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! Je komt terecht in een stijlvol en eigentijds gebouw afgestemd op senioren. Elke senior is ongeacht zijn zorgvraag van harte welkom.  De residentie beschikt over 66 zorgkamers waarvan 56 'klassieke rusthuisbedden' en 10 voorzieningen voor herstelverblijf. Daarnaast zijn er ook 4 zorgflats voorzien. Als verpleegkundige zal je hun team versterken en mee streven naar optimale zorgverlening.

  • Automecanicien voor personenwagens zeer mooie voorwaarden! (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een prachtige garage die deel uit maakt van een mooie keten gaan wij op zoek naar dé automecanicien. Hou jij van sleutelen aan wagens? Maak jij graag je handen vuil? Het is voor jou een uitdaging om de mechanische storigen te vinden? We zoeken iemand die zelfstandig kan werken aan auto's. Lees dan snel verder! Taken: Je staat in voor het algemeen onderhoud van de wagens op vlak van mecaniek Je kent perfect het verschil tussen een groot en klein onderhoud Je zal ook instaan voor nazicht keuringen, verversen van de olie, ruitenvloeistof toevoegen, bandenspanning controleren Een distributieriem, een vliegwiel, een versnellingsbak zijn voor jou geen nieuwe zaken je weet ze te herstellen

  • Account Manager (Farmaceutische industrie) (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VISTALINK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de farmaceutische markt en rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je werkt mee aan de versterking van de marktpositie en bent verantwoordelijk voor de volledige verkoop, lokaal in België. Je bent sterk resultaatgedreven en werkt samen met je technische collega’s aan het behalen van de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de specifieke doelmarkt. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan! Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je kent de automatiseringswereld met zijn specifieke concurrenten, marktevoluties naar robotisatie, Industrie 4.0 etc. Vanuit je technische kennis kan je meedenken met je klant maar ook samenwerken met je eigen R&D team. Je bent vertrouwd met het verkopen en verdedigen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Prospectie maakt deel uit van je wekelijkse bezigheden en je beheert en managet je offerteportefeuille tot in alle details. Als gedreven technische (verkoops)consultant weet je de vragen van je klanten te behandelen in samenwerking met onze R&D afdeling en de ondersteunende Inside Sales afdeling, naar winnende offertes en later gerealiseerde projecten met een duidelijke meerwaarde voor onze klanten. Trefwoorden: Resultaten behalen en groei realiseren, uitstekende commerciële feeling, automatisatie & technologie binnen industriële productieomgevingen (farma, automobiel, voeding, …)

  • Technisch bediende binnendienst (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: ISCAR BENELUX

    Type: Vaste Job

    Ben je technisch onderlegd en ben je daarnaast ook administratief ingesteld? Dan word jij misschien de nieuwe technisch bediende van ons bedrijf, gespecialiseerd in verspaning. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je maakt technische offertes op. Je biedt praktische ondersteuning aan vertegenwoordigers. Je bent spreekbuis tussen moederfiliaal en de verschillende satelietfirma’s binnen de groep Je werkt projecten en tijdsstudies uit. Je bereidt klantenseminaries tot in de puntjes voor. Je blijft voortdurend op de hoogte van de evoluties binnen het vakgebied. Je handelt klachten af volgens de vooropgestelde procedures. Je onderhoudt goede relaties met opdrachtgevers.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Productiemedewerker (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant in Alken gespecialiseerd in het vervaardigen van voornamelijk rubberen producten voor de farmaceutische sector, zijn we op zoek naar productiemedewerkers. In de mengafdeling worden de grondstoffen gemengd en voorgevormd tot blokken. In het begin zal je het merendeel van je tijd spenderen aan het afnemen van de blokken van de band. Er wordt een interne opleiding voorzien om alles goed onder de knie te krijgen. Je bent een harde werker, flexibel ingesteld en gemotiveerd. Je bent bereid om in een 2-ploegensysteem te werken of in een vaste nachtpost. Je krijgt een aantrekkelijk loon, aangevuld met maaltijdcheques en ploegenpremies. Ben jij onze ideale kandidaat? Neem dan snel contact met ons op via het nummer 011/22.99.85 of stuur je persoonlijke CV naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J in sociale netwerken
Look for responds of VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J. Laat een reactie achter voor VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J. VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J. Leave a respond for VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J. VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J op de google maps. Adres en contacten VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J
Location of VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J on the google maps. Address and contacts of VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J: Mermuys | BASISSCHOOL | MEUBELEN DE TOREN | GEZONDHEIDSCENTRUM | MICHAEL DAVID KERR

Other related companies as VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J: Mermuys | BASISSCHOOL | MEUBELEN DE TOREN | GEZONDHEIDSCENTRUM | MICHAEL DAVID KERR

VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09778900146. Het bedrijf VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J bevindt zich op het adres: MOLENSTRAAT 86; 2490; BALEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 881,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 173,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J, openstaande posities, locatie van VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J op de kaart.

VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J, company assigned to the tax number BE09778900146. The company VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J is located at the address: MOLENSTRAAT 86; 2490; BALEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 881,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 173,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J were not found.
The main activity of VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J is not available. You also can look at reviews of VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J, open positions, location of VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN MEENSEL BRANDSTOFFEN V & J, employees, financial statistics.