JEAN-MARIE FAMEREE

Contactgegevens JEAN-MARIE FAMEREE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-MARIE FAMEREE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-MARIE FAMEREE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND'RUE 61; 5030; GEMBLOUX, België

Telefoon (phone): 81611644 (+32-81611644) 81611644 (+32-81611644)

Fax (fax): +32 (3) 541-24-21 +32 (3) 541-24-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-MARIE FAMEREE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-MARIE FAMEREE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-MARIE FAMEREE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-MARIE FAMEREE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-MARIE FAMEREE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-MARIE FAMEREE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-MARIE FAMEREE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-MARIE FAMEREE
Products information JEAN-MARIE FAMEREE

BTW identificatienummer (tax): BE05201721191
Ondernemingsnummer: 6628570556
Hoofdstad (capital): 804,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 613,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in JEAN-MARIE FAMEREE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-MARIE FAMEREE
(Get full report from official database of BE for JEAN-MARIE FAMEREE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-MARIE FAMEREE
Addition kinds of activities for JEAN-MARIE FAMEREE

7538. Algemene auto reparaties | General automotive repair shops
22730301. Kunst pleinen, textielvezel | Art squares, textile fiber
25140604. Grasmateriaal: metaal | Lawn furniture: metal
36340312. Radiatoren, elektrisch | Radiators, electric
36729902. Bedradingsplaten | Wiring boards
37280102. Vliegtuigen body assemblies en onderdelen | Aircraft body assemblies and parts

Werken bij JEAN-MARIE FAMEREE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-MARIE FAMEREE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-MARIE FAMEREE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-MARIE FAMEREE. Looking for open vacancies in other companies

  • Zaalhulp M/V (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hotel in Kortrijk zijn wij op zoek naar iemand om te helpen in de zaal.

  • Backofficemedewerker (LUIK)

    Regio: LUIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hieronder kan je alvast een korte samenvatting vinden van wat jouw taken zoal zullen zijn: je werkt pro-actief mee in het bedrijf je komt terecht in de B2B afdeling je bent single point of contact voor je klanten je werkt volledige dossiers af van A tot Z jij bent de connectie tussen de netwerkbeheerder en de klant je beantwoordt 80% van de dossiers per mail 20% per telefoon

  • Magazijnier (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van de verschillende taken op de koer. Het cliënteel is jouw eerste prioriteit en je doet er alles aan om een kwalitatieve dienstverlening te verzekeren: Je zorgt dat de klanten de juiste goederen in ontvangst nemen Je lost de geleverde goederen, controleert ze en zet ze op de correcte plaats in het magazijn Je onderhoudt jouw zone en het materiaal dat je wordt toevertrouwd Je zet de bestellingen voor de klant kaar en helpt de chauffeurs laden Je opent en sluit de vestigingen correct Je volgt de normen en procedures van het bedrijf feilloos op

  • Operator extrusie m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van onze productieafdeling voor het extruderen van vezel in een continu 5-ploegenstelsel. Na een inwerkperiode als operator word je verder opgeleid tot procesvoornaam, met op termijn verdere doorgroeimogelijkheden. Na de opleidingsperiode help je bij het permanent uitwisselen en overdragen van proceskennis naar je collega's toe. Je voert je opdrachten na verloop van tijd zelfstandig uit en staat evenzeer in voor de uitvoering van het klein preventief onderhoud van je productielijn. Je hebt oog voor veiligheid en milieu aspecten en je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteitscriteria van het productieproces en levert zo (telkens nieuwe) kwaliteitsproducten af voor onze klanten.

  • Student Tuinarbeider (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student? Heb je groene vingers? Zin om als tuinarbeider te werken in Hoeilaart? Wij zoeken nog één of meerdere studenten die enthousiast zijn om te werken als tuinarbeider (gras maaien, onkruid uitdoen, snoeiafval opruimen, ...). Werkuren: 6u30 - 15u.

  • Student Administratie Douane (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Gent-Zeehaven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student om aan de slag te gaan binnen de logistiek sector. Je volgt een studierichting waarbij je een administratieve duizendpoot bent en office-programma's, planning en dossierbeheer jouw sterktes zijn. Je kan werken van juni tot september. Hieronder het takenpakket in detail: · Je maakt douanedossiers aan in eigen douaneprogramma en drukt deze af · Je geeft elk artikel in Excel in en voert per artikel de juiste prijsberekening door. · Je maakt draaitabellen op in Excel op basis van de uitgaande goederen · Je sorteert de facturen per goed en per eenheidsprijs · Je ondersteunt je leidinggevende in allerlei administratieve taken.

  • student dierenwinkel (M/V (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze zaak te Ekeren zijn wij DRINGEND op zoek naar 18+ studenten voor het ganse jaar. - Je geeft de dieren te eten en poetst de koten (vissen, knaagdieren, ...) - Je vangt de dieren voor de klanten (je bent hier niet bang voor!) - Je helpt de klanten verder aan de kassa - Je vult de producten aan in de winkel - Je zorgt ervoor dat de winkel ten allen tijden proper is

  • SQL/BI Developer (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een geronommeerde internationale retail keten, zijn wij op zoek naar een SQL/BI Developer. Binnen deze rol ontwikkel en onderhoudt je de procedures om data uit de verschillende brondatabanken te halen (ETL) enerzijds en communicatie tussen verschillende databases anderzijds. Je stabiliseert en onderhoudt de huidige operationele (OLTP) en rapporterings (DWH) databases. Je werkt mee aan een goede SQL Server infrastructuur (bijvoorbeeld opvolging van performantie en availability van de servers en waar mogelijk verbeteren). Je ontwikkelt en optimaliseert de management rapportering voor de verschillende afdelingen. Tenslotte maak je kwalitatieve ad-hoc data en rapporten die de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van business analyses.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Brainbridge - Senior SAP Plant Maintenance Site Implementation Coordinator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Location: Brussels Job type: Miscellaneous Description Vertegenwoordigt het SAP PM-implementatieproject op het terrein (Area Brussel) Begeleiden van de sleutel/eindgebruikers en hun management in het veranderingsproces dat dit project met zich meebrengt. Aanbieden van lokale ondersteuning aan de business mensen zowel op het gebied van het gebruik van SAP als bij het toepassen van best practices op het gebied van onderhoudsbeheer. Plannen, organiseren en geven van opleidingen aan sleutel-en eindgebruikers. Fungeren als contactpunt en verbindingspersoon tussen de mensen op het terrein en het project Responsibilities Je vertegenwoordigt het SAP PM-implementatieproject op het terrein Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van de sleutel/eindgebruikers en hun management in het veranderingsproces dat dit project met zich meebrengt. Je biedt lokaal ondersteuning aan de business mensen zowel op het gebied van het gebruik van SAP als bij het toepassen van best practices op het gebied van onderhoudsbeheer. Je plant, organiseert en geeft opleidingen aan sleutel -en eindgebruikers. Je bent het contactpunt en verbindingspersoon tussen de mensen op het terrein en het project Je rapporteert aan het Project Management van het SAP PM-project of een van de teamleads in het project Profile Technical skills: Project Management ervaring Ervaring met werken in SAP Kennis Onderprocessen en best praktijken Veranderingsbeheer MS Office Visio Personal skills: Teamplayer Proactief Self starter, in staat te werken met beperkte supervisie

  • Vivid Resourcing - Senior Lead Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Currently seeking a new candidate, working in a permanent position just outside of Ghent.     Job expectations You are experienced as a .NET (C#) developer. Experience with Angular 5 or older versions (Bonus) You have experience in developing Web services (REST API). The Entity framework is known to you. If you have experience with SignalR? Then this is nicely included. You have an eye for detail and write maintainable source code .   Some of the key role challenges You strengthen our development team with the development of a Web-based add-on for dental software. You help both with the development of the back-end (C# .NET) and the front-end (Angular 5 or other versions). By developing innovative and highly technological solutions you help to confirm and strengthen our market position. You help your coding buddies with delivering qualitative source code through code reviews. In the long term you will develop into a technical lead where you advise and support Junior developers. You make informed decisions on technology in the further development of the architecture.   Client is generously offering An attractive salary package, with some additional legal benefits. A game of table tennis or table football in the afternoon. A fresh fruit basket every week. Tasty and healthy! A beer, wine or coke on Friday night in our trendy office bar.   If this role is off interest, please email me your CV (English) via the button below.  Look forward to hearing from you.

  • FLEXI-JOB: Logistieke Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

    Type: Flexijob

    Als flexi-jobber zal je drie dagen in de week ’s morgens (04:00u tem 07:00u) inspringen op de delivery afdeling van onze nieuwe vestiging in Antwerpen. Je zal breed worden ingeschakeld in het logistieke gebeuren: goederen registreren en in ontvangst nemen, bestellingen van onze klanten samenstellen, het controleren van producten en het melden van schade.

Zoek naar antwoorden van JEAN-MARIE FAMEREE in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-MARIE FAMEREE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-MARIE FAMEREE. Laat een reactie achter voor JEAN-MARIE FAMEREE. JEAN-MARIE FAMEREE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-MARIE FAMEREE. Leave a respond for JEAN-MARIE FAMEREE. JEAN-MARIE FAMEREE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-MARIE FAMEREE op de google maps. Adres en contacten JEAN-MARIE FAMEREE
Location of JEAN-MARIE FAMEREE on the google maps. Address and contacts of JEAN-MARIE FAMEREE

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-MARIE FAMEREE JEAN-MARIE FAMEREE: Populierenhof Care-Off Restel Flats VZW | Boutelegier U | DE CREM | AUTORIJSCHOOL BAERT | KINDERS MAERTENS

Other related companies as JEAN-MARIE FAMEREE: Populierenhof Care-Off Restel Flats VZW | Boutelegier U | DE CREM | AUTORIJSCHOOL BAERT | KINDERS MAERTENS

JEAN-MARIE FAMEREE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-MARIE FAMEREE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05201721191. Het bedrijf JEAN-MARIE FAMEREE bevindt zich op het adres: GRAND'RUE 61; 5030; GEMBLOUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 804,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 613,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in JEAN-MARIE FAMEREE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN-MARIE FAMEREE is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-MARIE FAMEREE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-MARIE FAMEREE, openstaande posities, locatie van JEAN-MARIE FAMEREE op de kaart.

JEAN-MARIE FAMEREE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-MARIE FAMEREE, company assigned to the tax number BE05201721191. The company JEAN-MARIE FAMEREE is located at the address: GRAND'RUE 61; 5030; GEMBLOUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 804,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 613,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in JEAN-MARIE FAMEREE were not found.
The main activity of JEAN-MARIE FAMEREE is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-MARIE FAMEREE is not available. You also can look at reviews of JEAN-MARIE FAMEREE, open positions, location of JEAN-MARIE FAMEREE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-MARIE FAMEREE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-MARIE FAMEREE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-MARIE FAMEREE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-MARIE FAMEREE, employees, financial statistics.