FA. FLEMENT VALERE & ZN

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • FA. FLEMENT VALERE & ZN
Private companiesMotor Freight Transportation • FA. FLEMENT VALERE & ZN

Contactgegevens FA. FLEMENT VALERE & ZN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. FLEMENT VALERE & ZN: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. FLEMENT VALERE & ZN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KRUISSTRAAT 34; 9930; ZOMERGEM, België

Telefoon (phone): 93725073 (+32-93725073) 93725073 (+32-93725073)

Fax (fax): +32 (19) 165-29-50 +32 (19) 165-29-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. FLEMENT VALERE & ZN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. FLEMENT VALERE & ZN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. FLEMENT VALERE & ZN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. FLEMENT VALERE & ZN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. FLEMENT VALERE & ZN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. FLEMENT VALERE & ZN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. FLEMENT VALERE & ZN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. FLEMENT VALERE & ZN
Products information FA. FLEMENT VALERE & ZN

BTW identificatienummer (tax): BE06047943115
Ondernemingsnummer: 6807922363
Hoofdstad (capital): 622,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 235,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in FA. FLEMENT VALERE & ZN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. FLEMENT VALERE & ZN
(Get full report from official database of BE for FA. FLEMENT VALERE & ZN)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. FLEMENT VALERE & ZN
Addition kinds of activities for FA. FLEMENT VALERE & ZN

734999. Onderhoudswerkzaamheden, nec, nec | Building maintenance services, nec, nec
20820101. Brouwers graan | Brewers' grain
22310103. Smeren van wol, sybokhaar of dergelijke vezels | Serges of wool, mohair, or similar fibers
28510104. Verf droogmachines | Paint driers
28740000. Fosfatische meststoffen | Phosphatic fertilizers
37959904. Tanks, militair, inclusief fabrieksherbouw | Tanks, military, including factory rebuilding

Werken bij FA. FLEMENT VALERE & ZN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. FLEMENT VALERE & ZN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. FLEMENT VALERE & ZN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. FLEMENT VALERE & ZN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE internationaal transport (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Zuid-Limburg zijn we dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor internationaal transport. Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag. Je vertrekt rond 7u00. Je doet +/- 3 tot 5 overnachtingen/week, maar in het weekend kom je altijd naar huis. Je vertrekt vanuit Zuid-Limburg of vanuit Luik. Je vervoert palletgoederen, die je niet zelf moet laden en lossen.

  • Carrossier (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je voert carrosserieherstellingen uit aan de voertuigen Je zorgt voor orde, netheid en kwaliteit op de werkvloer Je werkt samen met een team van bekwame en enthousiaste carrossiers Je stelt alles in staat om een maximale klantentevredenheid te bekomen Je werkt volgens de voorgeschreven procedures Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiend, innoverend bedrijf waarvoor service en kwaliteit centraal staan.

  • frituurmedewerker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent Food Mouscron

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de functie als Frituurmedewerker zal volgende werkzaamheden dagelijks uitvoeren: Bakken. Bestellingen inpakken. Tafels afruimen. Opkuis en afwas.

  • Heftruckchauffeur diepvries - 2-ploegen (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een job als heftruckchauffeur? Voor onze klant zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur voor de afdeling diepvries. Het bedrijf is actief in de voeding. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk om de producten vanuit de diepvries naar de verpakkingslijn te brengen Je haalt de producten uit de juiste koelruimte De cabine waarin je werkt is verwarmd Je bent verantwoordelijk voor het stockeren van afgewerkte producten Uren: Je werkt in 2-ploegen

  • Meewerkend Projectmanager (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, regio Arendonk, zoeken wij een Projectmanager. Jouw takenpakket: - Hands on mentaliteit - Administratieve op zich willen nemen. 4u/dag voorzien voor administratief werk: werkorders, planning controleren, … en overige 4u ter opvolging van de techniekers - Je zal de rechterhand van de technisch verantwoordelijke worden - Je hebt 10 jaar ervaring op de werkvloer. Je kan techniekers aansturen die daar reeds 10-20 jaren werken - LMRA (Last Minute Risico Analyse) opmaken + werkvergunningen uitschrijven - Je kan goed met mensen omgaan en krijgt ook respect van je werknemers - Je wil werken in dagdienst Wordt jij helemaal enthousiast bij het lezen van deze vacature ? Contacteer dan meteen [email protected] of bel ons op het nummer 014/22.23.74

  • Onderhoudstechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: T-INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - je bent verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de inpaklijnen. - je voorziet in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden en de continue goede werking van de installatie verzekerd kan worden. Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat inpak-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. •Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van elektriciteit, elektronica, meet- & regeltechniek, PLC-sturingen, mechanica, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en inpakoperatoren, zodat onze machines optimaal gebruikt kunnen worden.

  • Jobstudent - marketing/communicatie (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven én gepassioneerde jobstudent met kennis van communicatie, marketing en social media. Kan jij jezelf, naast je studies, ongeveer 1 à 2 dagen per week vrij maken om nog een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigde waarde binnen de productie van tegels en klinkers.

  • Student voor receptie te Wommelgem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Het betreft een bedrijf actief in de bouwsector, gesitueerd te Wommelgem. In deze functie zal je instaan voor de bemanning van de receptie. Je concrete taken en verantwoordelijkheden zijn de volgende: Onthaal van klanten Klanten verder helpen met vragen Verzorgen van communicatie tussen collega's en klanten Telefonie en mail beheren Allround administratieve ondersteuning Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Projectleider uitvoering (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: INGENIUM

    Type: Vaste Job

    DROOM JE ERVAN OM: Ingenium te vertegenwoordigen op de werf tijdens de uitvoering van diverse grote gebouwen? Er nauwlettend op toe te zien dat de technische installaties (elektriciteit, verwarming, sanitair, lift ...) die onze ingenieurs hebben ontworpen helemaal volgens plan worden uitgevoerd? Ervoor te zorgen dat de werken op tijd en volledig binnen het budget van de bouwheer worden uitgevoerd? Op de werfvergaderingen samen met de bouwheer, de architect en de aannemer alles in goeie banen te leiden? Je werven ook op administratief vlak op te volgen (10 à 20% van je tijd) door verslagen op te stellen, verrekeningen te maken en het budget bij te houden?

  • Expert uitzendconsulent (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs (Holding)

    Type: Vaste Job

    Een klant belt je op met een nieuwe vacature en hup, daar ga je… Je bevraagt in detail wat en wie de klant zoekt en kan dit om gaan vormen in een mooie vacature. Door je goede contacten met je reeds gescreende kandidaten kan je snel schakelen en de juiste kandidaten contacteren. Niemand in je bestaande kandidatenbestand? Voor jou is dit een extra uitdaging! Via verschillende kanalen ga je de juiste kandidaten sourcen. Je stuurt teasende berichten via LinkedIn, Indeed, Jobat en VDAB waarbij je hoofddoel is om de interesse van de beoogde kandidaat te wekken. Je nodigt de kandidaten uit en door het diepte-interview weet je hun soft en hard skills, ervaring en diploma’s perfect in kaart te brengen. Al deze info weet je dan ook weer efficiënt over te brengen aan je klant. Je volgt nauwgezet iedere stap op die je kandidaat neemt in het sollicitatieproces (ook bij je klant) en ondersteunt waar nodig. Eenmaal je kandidaat aan de slag is, volg je wekelijks op hoe alles loopt, zodat je tijdig kan anticiperen op problemen. Tot slot adviseer je klanten bij hun zoektocht (loononderhandelingen, contractvorm etc.).

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Capgemini - Mainframe Developer (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role Mainframe application developer.     Work with onshore-offshore model and co-ordinate customer requirement to offshore team.  Take lead in discussing issues with business and provide solutions.   Profile Technical skills: Cobol, JCL,DB2, IMS(DC), Endevor Minimum 4 years' experience working on Mainframe.    Must have skills: Has to demonstrate some knowledge of Belgian law regulations  Fluent Flemish and English speaking skills - mandatory Freelancers with valid EU work permit only Good documentation skills. 

Zoek naar antwoorden van FA. FLEMENT VALERE & ZN in sociale netwerken
Look for responds of FA. FLEMENT VALERE & ZN in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. FLEMENT VALERE & ZN. Laat een reactie achter voor FA. FLEMENT VALERE & ZN. FA. FLEMENT VALERE & ZN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. FLEMENT VALERE & ZN. Leave a respond for FA. FLEMENT VALERE & ZN. FA. FLEMENT VALERE & ZN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. FLEMENT VALERE & ZN op de google maps. Adres en contacten FA. FLEMENT VALERE & ZN
Location of FA. FLEMENT VALERE & ZN on the google maps. Address and contacts of FA. FLEMENT VALERE & ZN

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. FLEMENT VALERE & ZN FA. FLEMENT VALERE & ZN: FONTANA | ZEEMAN | LEI WANG | LUK SOENEN | Convents F

Other related companies as FA. FLEMENT VALERE & ZN: FONTANA | ZEEMAN | LEI WANG | LUK SOENEN | Convents F

FA. FLEMENT VALERE & ZN is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. FLEMENT VALERE & ZN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06047943115. Het bedrijf FA. FLEMENT VALERE & ZN bevindt zich op het adres: KRUISSTRAAT 34; 9930; ZOMERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 622,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 235,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in FA. FLEMENT VALERE & ZN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. FLEMENT VALERE & ZN is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. FLEMENT VALERE & ZN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. FLEMENT VALERE & ZN, openstaande posities, locatie van FA. FLEMENT VALERE & ZN op de kaart.

FA. FLEMENT VALERE & ZN is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. FLEMENT VALERE & ZN, company assigned to the tax number BE06047943115. The company FA. FLEMENT VALERE & ZN is located at the address: KRUISSTRAAT 34; 9930; ZOMERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 622,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 235,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in FA. FLEMENT VALERE & ZN were not found.
The main activity of FA. FLEMENT VALERE & ZN is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. FLEMENT VALERE & ZN is not available. You also can look at reviews of FA. FLEMENT VALERE & ZN, open positions, location of FA. FLEMENT VALERE & ZN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. FLEMENT VALERE & ZN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. FLEMENT VALERE & ZN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. FLEMENT VALERE & ZN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. FLEMENT VALERE & ZN, employees, financial statistics.