BRANQUAER EN CIE-NIEUWE

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • BRANQUAER EN CIE-NIEUWE
Private companiesRailroad Transportation • BRANQUAER EN CIE-NIEUWE

Contactgegevens BRANQUAER EN CIE-NIEUWE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRANQUAER EN CIE-NIEUWE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRANQUAER EN CIE-NIEUWE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERNARD SPAELAAN 40; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92252098 (+32-92252098) 92252098 (+32-92252098)

Fax (fax): +32 (63) 170-28-58 +32 (63) 170-28-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRANQUAER EN CIE-NIEUWE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRANQUAER EN CIE-NIEUWE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRANQUAER EN CIE-NIEUWE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRANQUAER EN CIE-NIEUWE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRANQUAER EN CIE-NIEUWE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRANQUAER EN CIE-NIEUWE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRANQUAER EN CIE-NIEUWE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRANQUAER EN CIE-NIEUWE
Products information BRANQUAER EN CIE-NIEUWE

BTW identificatienummer (tax): BE02192840576
Ondernemingsnummer: 2473815917
Hoofdstad (capital): 281,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 535,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in BRANQUAER EN CIE-NIEUWE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRANQUAER EN CIE-NIEUWE
(Get full report from official database of BE for BRANQUAER EN CIE-NIEUWE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRANQUAER EN CIE-NIEUWE
Addition kinds of activities for BRANQUAER EN CIE-NIEUWE

20920205. Garnalencakes, bevroren | Shrimpcakes, frozen
31110300. Lederverwerking | Leather processing
52719900. Stacaravans, nec | Mobile home dealers, nec
56329900. Accessoires voor vrouwen en specialiteiten, nec | Women's accessory and specialty stores, nec
72990701. Comfort station operatie | Comfort station operation
80119905. Chirurg | Surgeon
97219901. consulaten | Consulates

Werken bij BRANQUAER EN CIE-NIEUWE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRANQUAER EN CIE-NIEUWE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRANQUAER EN CIE-NIEUWE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRANQUAER EN CIE-NIEUWE. Looking for open vacancies in other companies

  • Vloerder (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwfirma regio Brugge zijn we momenteel DRINGEND op zoek naar een vloerder. De kandidaat in kwestie moet reeds over enige ervaring beschikken en moet in staat zijn zelfstandig te kunnen werken. Het betreft een tijdelijke opdracht (minimum 3 maanden), met kans op vast Je beschikt over een rijbewijs B + eigen vervoer en spreek perfect Nederlands.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Kortrijk 16 u per week (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Kortrijk.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag,dinsdag,woensdag en op donderdag , telkens in de voormiddag.U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,en strijk.Er dient elke dag gekookt te worden voor dit gastgezin bestaande uit twee drukbezette zakenmensen.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, u kan ,indien gewenst,direct opstarten. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Borsbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • poetshulp heuvelland (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”!

  • KTN werft aan: student magazijnbediende (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor het bedrijf General Services Antwerp / Katoen Natie, dat gelegen is in de Waaslandhaven, zijn wij dringend op zoek naar studenten. Je zal tewerkgesteld worden in een magazijn waar je diverse functies zal uitoefenen. Voornamelijk gaat dit over het klaarmaken van bestellingen, het laden en lossen vrachtwagens, orderpicking, ...

  • Jobstudent winkelbediende m/v regio Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor de ZEB in Lommel zijn wij DRINGEND op zoek naar jobstudenten. Dit kan zowel doordeweeks als in het weekend. Je taken bestaan uit... Kassa Winkel op orde houden Klanten verder helpen

  • Teamleader Mc Donald's (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een uitdagende job met veel variatie en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze vestiging in Merksem zijn wij op zoek naar een gedreven teamspeler die niet afschrikt om de handen uit de mouwen te steken. Je weet van aanpakken, hebt een hands on mentaliteit en na een inloopperiode stuur je jouw collega’s aan. Service, netheid en stiptheid draag je hoog in het vaandel. Tevens neem je ook andere taken op jou: Stockaanvulling, controle van de voorraad, klanten bediening , onderhoud, calibratie.

  • MONTEUR CONSTRUCTIEBOUW (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: BOLCKMANS

    Type: Vaste Job

    Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een monteur constructiebouw regio Beerse - Rijkevorsel. Als monteur monteert u, samen met uw 3 collega's, de structuur van de gebouwen (in staal, beton, hout of combinatie van deze elementen). Verder plaatst u tussenvloeren (welfsels/predallen) alsook monteert u prefabwanden (betonpanelen, cellenbetonpanelen of sandwichpanelen). Een rijbewijs, ervaring in gebruik van een telescoophoogwerker en geen hoogtevrees zijn basisvereisten! Vervoer vanuit deze regio naar de werf wordt voorzien!

  • Piping Ontwerper (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: MERCOR

    Type: Vaste Job

    Begeleiding van 1 tot 5 tekenaars en tekenaar/constructeurs. Controleert zelfstandig ontwerpdocumenten. Controleert en evalueert informatie van andere afdelingen, opdrachtgevers en toeleveranciers. Maakt berekeningen. Maakt ontwerpvoorstellen en schetsen. Voert controlewerkzaamheden uit op de plant. Voert technische besprekingen met opdrachtgevers in voorkomende gevallen. Zorgt ervoor, dat de door hem vervaardigde ontwerpdocumenten in overeenstemming zijn met de contractuele projecteisen, kwaliteitseisen, veiligheidseisen, specificaties, normen, codes en standaards. Geven van toelichting op de tekeningen aan de engineer en eventueel aan de uitvoerder(s), alsook vanuit de eigen discipline aangeven van mogelijke aanpassingen in het ontwerp, ter verbetering van de kwaliteit en maakbaarheid en desgewenst zorgdragen voor gecompleteerde/gewijzigde tekeningen, teneinde een kwalitatief goed eindresultaat te leveren binnen gestelde planning en budget. Archiveren, beheren en distribueren van tekeningen en documenten, conform de instructies van de leadengineer, het projectplan c.q. de opdracht.

  • Freelance PM (digital projects) - Zaventem - lang contract (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Freelance PM (digital projects) - Zaventem - lang contract Dit bedrijf is een gekend internationaal bedrijf met meer dan 750 werknemers in de regio Zaventem. Ter ondersteuning van hun huidige team zijn ze nu op zoek naar een freelance project manager voor een opdracht op lange termijn (tot eind 2019). De deadline voor het voorstellen van kandidaten is 22/10! Taken Als freelance PM digital projects word je ingeschakeld voor de invulling van verschillende projecten. Je bent verantwoordelijk voor de projecten van opstart tot uitvoering. Je maakt daarbij de voorstellen en business cases op en vertaalt die naar concrete projecten. Je let daarbij op scope, planning, budgetten, timelines, resources en kwaliteit. Je stuurt de projecten bij waar nodig en speelt in op mogelijke risico's  

  • Zelfstandig verpleegkundigen (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging.

  • Enthousiaste vrijwilligers voor bejaarden! (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: HOF TER LINDEN

    Type: Flexijob

    Als vrijwilliger ondersteun je de residentie op verschillende manieren. De activiteiten met onze bewoners in het rusthuis en op de flats worden maandelijks overlopen. Nadien wordt er samen met de werknemers van het animatie, ergo en kine team besproken bij welke activiteit de vrijwilliger graag zal deelnemen. De dagen van aanwezigheid zijn in samenspraak te bepalen en zijn volledig vrijblijvend.

Zoek naar antwoorden van BRANQUAER EN CIE-NIEUWE in sociale netwerken
Look for responds of BRANQUAER EN CIE-NIEUWE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRANQUAER EN CIE-NIEUWE. Laat een reactie achter voor BRANQUAER EN CIE-NIEUWE. BRANQUAER EN CIE-NIEUWE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRANQUAER EN CIE-NIEUWE. Leave a respond for BRANQUAER EN CIE-NIEUWE. BRANQUAER EN CIE-NIEUWE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRANQUAER EN CIE-NIEUWE op de google maps. Adres en contacten BRANQUAER EN CIE-NIEUWE
Location of BRANQUAER EN CIE-NIEUWE on the google maps. Address and contacts of BRANQUAER EN CIE-NIEUWE

Andere gerelateerde bedrijven als come BRANQUAER EN CIE-NIEUWE BRANQUAER EN CIE-NIEUWE: DELAIRE MOTOR | FA. TACK-DELANGE | ROLAND PAUWELS | Copy Express | DENNIS DE WILDE

Other related companies as BRANQUAER EN CIE-NIEUWE: DELAIRE MOTOR | FA. TACK-DELANGE | ROLAND PAUWELS | Copy Express | DENNIS DE WILDE

BRANQUAER EN CIE-NIEUWE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRANQUAER EN CIE-NIEUWE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02192840576. Het bedrijf BRANQUAER EN CIE-NIEUWE bevindt zich op het adres: BERNARD SPAELAAN 40; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 281,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 535,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in BRANQUAER EN CIE-NIEUWE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRANQUAER EN CIE-NIEUWE is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRANQUAER EN CIE-NIEUWE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRANQUAER EN CIE-NIEUWE, openstaande posities, locatie van BRANQUAER EN CIE-NIEUWE op de kaart.

BRANQUAER EN CIE-NIEUWE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRANQUAER EN CIE-NIEUWE, company assigned to the tax number BE02192840576. The company BRANQUAER EN CIE-NIEUWE is located at the address: BERNARD SPAELAAN 40; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 281,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 535,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in BRANQUAER EN CIE-NIEUWE were not found.
The main activity of BRANQUAER EN CIE-NIEUWE is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BRANQUAER EN CIE-NIEUWE is not available. You also can look at reviews of BRANQUAER EN CIE-NIEUWE, open positions, location of BRANQUAER EN CIE-NIEUWE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRANQUAER EN CIE-NIEUWE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRANQUAER EN CIE-NIEUWE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRANQUAER EN CIE-NIEUWE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRANQUAER EN CIE-NIEUWE, employees, financial statistics.