A SNAUWAERT EN ZONEN

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • A SNAUWAERT EN ZONEN
Private companiesGeneral Merchandise Stores • A SNAUWAERT EN ZONEN

Contactgegevens A SNAUWAERT EN ZONEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A SNAUWAERT EN ZONEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

A SNAUWAERT EN ZONEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRITTENLAAN 18; 8470; GISTEL, België

Telefoon (phone): 59278143 (+32-59278143) 59278143 (+32-59278143)

Fax (fax): +32 (57) 546-39-28 +32 (57) 546-39-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A SNAUWAERT EN ZONEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A SNAUWAERT EN ZONEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A SNAUWAERT EN ZONEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A SNAUWAERT EN ZONEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A SNAUWAERT EN ZONEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A SNAUWAERT EN ZONEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A SNAUWAERT EN ZONEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A SNAUWAERT EN ZONEN
Products information A SNAUWAERT EN ZONEN

BTW identificatienummer (tax): BE09489135742
Ondernemingsnummer: 7516815185
Hoofdstad (capital): 520,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 729,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in A SNAUWAERT EN ZONEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A SNAUWAERT EN ZONEN
(Get full report from official database of BE for A SNAUWAERT EN ZONEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor A SNAUWAERT EN ZONEN
Addition kinds of activities for A SNAUWAERT EN ZONEN

238602. Lederen en schapenbeklede kledingstukken | Leather and sheep-lined garments
25199902. Bonen zak stoelen | Bean bag chairs
30699907. Kruikringen, rubber | Jar rings, rubber
34990401. Cadeauartikelen, messinggoederen | Giftware, brass goods
38210115. micromanipulator | Micromanipulator
38510109. Bril | Spectacles
73730300. Computer systeem verkoop diensten | Computer system selling services
75390000. Auto reparatie winkels, nec | Automotive repair shops, nec
86219904. Onderwijs en lerarenvereniging | Education and teacher association

Werken bij A SNAUWAERT EN ZONEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A SNAUWAERT EN ZONEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A SNAUWAERT EN ZONEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A SNAUWAERT EN ZONEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Wil jij graag buschauffeur worden? (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken 2 types chauffeurs: lijnchauffeurs en schoolchauffeurs. We bieden een gratis opleiding rijbewijs D aan (3 dagen theorie en 20 uren praktijk) . De uren van de opleiding staan bovendien onder contract (=loon). Indien je slaagt voor het hele traject en dus het rijbewijs behaalt, kan hij vast in dienst bij een afdeling van Keolis. Ook bijverdieners, gepensioneerden, ... komen in aanmerking.

  • Traffic Officers (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de luchthaven in Zaventem zijn wij op zoek naar traffic officers (m/v). Je bent verantwoordelijk voor de administratieve afhaneling van de vracht op de vluchten. Dit houdt ondermeer in: - Invoer van gegevens in bedrijfsspecifiek datasysteem - Controleren van documenten (inclusief douane-gerelateerde) - Verwerken van documenten volgens de vastgelegde procedures - Uitwisselen van gegevens met douane, klanten en andere diensten omtrent de kenmerken van de vracht (aard, kwantiteit,...)

  • Junior accountant (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je behandelt de in- en uitgaande post Je verwerkt facturen Je controleert facturen en behandelt aanmaningen Je doet bankboekingen Je bent de eerste contractpersoon voor leveranciers en collega's Je assisteert bij BTW-aangiftes en overige boekhoudkundige taken

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Hansbeke 16u/week (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Hansbeke. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan besproken worden met het gastgezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Callcenter operator ( Student ) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Een geboren verkopen en geen angst om de telefoon te nemen? Dan is dit misschien de ideale bijverdienste voor jou! Tijdens deze job ga je actief op zoek naar nieuwe klanten voor verschillende producten. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat je geen angst hebt om mensen te contacteren via telefoon en dat je het in jou hebt om mensen te overtuigen. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

  • Sterke studenten voor logistieke projecten (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER INHOUSE KATOENNATIE

    Type: Studentenjob

    * Het takenpakket omvat onder andere laden en lossen, orderpicking, (re-)packing, ... * Je bent mee verantwoordelijk voor het veilig en proper houden van je eigen werkplek. * Je voert nauwkeurig je taken uit

  • Bijlesgever Python (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Python aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Servicemedewerker rijbewijs C (VAC005) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een goede klant van ons uit de omgeving van Boom-Puurs zijn wij op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs C. Je bent het visitekaartje van de klant. Je ontzorgt je klanten met een fullservicepakket waarin hygiëne voorop staat. Je wisselt handdoekrollen, schoonloopmatten en je levert bevruiksartikelen zoals zeep en wc-papier af en je houdt de voorraden op peil. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het depot waar vanuit je werkt. Je start je dag rond 06:30 op het depot en laad je wagen om daarna richting de klanten te gaan. Iedere dag rij je variërende routes.

  • Project Manager - Analyst (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Als Project Manager - Analyst... ben je de cruciale schakel tussen de klant, het ontwikkelteam en de eindgebruiker. In je rol van expert ben je hét aanspreekpunt voor alle vragen rond jouw project. krijg je zowel projecten toebedeeld in functie van onze medische software, maar voer je ook maatwerkprojecten uit van A tot Z. maak je je snel vertrouwd met de business domeinen van je klanten. Je verzamelt de behoeften, staat in voor de analyse en modelleert ze in functionaliteiten. stel je projectplanningen op en plan je meetings in met de betrokken partijen. valideer je de functionaliteiten bij de effectieve projectuitwerking en stuur je bij waar nodig. Je zorgt voor een adequate documentatie. doe je proactief verbeteringsvoorstellen voor het optimaliseren van de interne werking van het analystenteam

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

  • Business Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    _

Zoek naar antwoorden van A SNAUWAERT EN ZONEN in sociale netwerken
Look for responds of A SNAUWAERT EN ZONEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor A SNAUWAERT EN ZONEN. Laat een reactie achter voor A SNAUWAERT EN ZONEN. A SNAUWAERT EN ZONEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A SNAUWAERT EN ZONEN. Leave a respond for A SNAUWAERT EN ZONEN. A SNAUWAERT EN ZONEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A SNAUWAERT EN ZONEN op de google maps. Adres en contacten A SNAUWAERT EN ZONEN
Location of A SNAUWAERT EN ZONEN on the google maps. Address and contacts of A SNAUWAERT EN ZONEN

Andere gerelateerde bedrijven als come A SNAUWAERT EN ZONEN A SNAUWAERT EN ZONEN: FREDDY DEVIGNE | WIM VAN BELLINGEN | Boulevard 136 | GUIDO DECORTE | William's Club

Other related companies as A SNAUWAERT EN ZONEN: FREDDY DEVIGNE | WIM VAN BELLINGEN | Boulevard 136 | GUIDO DECORTE | William's Club

A SNAUWAERT EN ZONEN is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A SNAUWAERT EN ZONEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09489135742. Het bedrijf A SNAUWAERT EN ZONEN bevindt zich op het adres: BRITTENLAAN 18; 8470; GISTEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 520,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 729,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in A SNAUWAERT EN ZONEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A SNAUWAERT EN ZONEN is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A SNAUWAERT EN ZONEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A SNAUWAERT EN ZONEN, openstaande posities, locatie van A SNAUWAERT EN ZONEN op de kaart.

A SNAUWAERT EN ZONEN is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is A SNAUWAERT EN ZONEN, company assigned to the tax number BE09489135742. The company A SNAUWAERT EN ZONEN is located at the address: BRITTENLAAN 18; 8470; GISTEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 520,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 729,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in A SNAUWAERT EN ZONEN were not found.
The main activity of A SNAUWAERT EN ZONEN is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A SNAUWAERT EN ZONEN is not available. You also can look at reviews of A SNAUWAERT EN ZONEN, open positions, location of A SNAUWAERT EN ZONEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A SNAUWAERT EN ZONEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A SNAUWAERT EN ZONEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A SNAUWAERT EN ZONEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A SNAUWAERT EN ZONEN, employees, financial statistics.