EXPLOIT. FOREST. CONDROZ

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • EXPLOIT. FOREST. CONDROZ
Private companiesAmusement and Recreation Services • EXPLOIT. FOREST. CONDROZ

Contactgegevens EXPLOIT. FOREST. CONDROZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EXPLOIT. FOREST. CONDROZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

EXPLOIT. FOREST. CONDROZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OSSOGNE 39; 5370; HAVELANGE, België

Telefoon (phone): 83633683 (+32-83633683) 83633683 (+32-83633683)

Fax (fax): +32 (64) 838-40-53 +32 (64) 838-40-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EXPLOIT. FOREST. CONDROZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EXPLOIT. FOREST. CONDROZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EXPLOIT. FOREST. CONDROZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EXPLOIT. FOREST. CONDROZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EXPLOIT. FOREST. CONDROZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EXPLOIT. FOREST. CONDROZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EXPLOIT. FOREST. CONDROZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EXPLOIT. FOREST. CONDROZ
Products information EXPLOIT. FOREST. CONDROZ

BTW identificatienummer (tax): BE05460998535
Ondernemingsnummer: 6940582275
Hoofdstad (capital): 586,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 705,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in EXPLOIT. FOREST. CONDROZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Houtbewerking and -behandeling; Tuinen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EXPLOIT. FOREST. CONDROZ
(Get full report from official database of BE for EXPLOIT. FOREST. CONDROZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor EXPLOIT. FOREST. CONDROZ
Addition kinds of activities for EXPLOIT. FOREST. CONDROZ

017499. Citrusvruchten, nec | Citrus fruits, nec
22540101. Panties, breien | Panties, knit
50919900. Sport- en recreatiegoederen, nec | Sporting and recreation goods, nec
51480102. Vruchten, vers | Fruits, fresh
57319906. Radios, ontvanger type | Radios, receiver type
76990606. Scheepschalen, aannemers | Ship scaling, contractors
96619900. Ruimteonderzoek en -technologie, nec | Space research and technology, nec

Werken bij EXPLOIT. FOREST. CONDROZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EXPLOIT. FOREST. CONDROZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EXPLOIT. FOREST. CONDROZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EXPLOIT. FOREST. CONDROZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige ziekenhuis te Ukkel (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige krijg je een aantal patiënten toegewezen en sta je continu in voor hun zorgen. Je zal ook temperatuur, bloeddruk, hartslag en het zuurstofgehalte van jouw patiënten monitoren. Bij onverwachte problemen zal je accuut ingrijpen. Je werkt nauw multidisciplinair samen. Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen. Op de afdeling Intensieve Zorgen komen patiënten terecht die zich in een kritieke, levensbedreigende situatie bevinden. Vaak is de opname onverwachts zoals bijvoorbeeld na een ongeval of een andere medische urgentie, maar kan ook zijn naar aanleiding van een ziekte of opvolging na een operatie.  Begeleiding en communicatie zijn hier cruciaal, aangezien Intensieve Zorgen een hoogtechnologische afdeling is met complexe machines en bedradingen en waar de toekomst van de patiënt nog onzeker kan zijn.   Als verpleegkundige ben je ook het eerste aanspreekpunt voor zowel de patiënt als zijn of haar familie.  Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! Voor een ziekenhuis regio Ukkel zijn wij momenteel op zoek naar een verpleegkundige voor een voltijdse, tijdelijke, opdracht van ongeveer 3 maanden.  Je zal terecht komen op de afdeling Intensieve zorgen.  Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen.

  • Hoofdverpleegkundige interim revalidatie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als hoofdverpleegkundige op de dienst revalidatie: - ben je leidinggevende van een twintigtal medewerkers - werk je mee aan het beleid op de dienst - optimaliseer je mede de zorgprocessen die de neurologische patiënten doorlopen - werk je in team met de leidinggevenden van de diensten acute neurologische en neurochirurgische - sta je in voor een efficiënt beheer van logistiek en middelen van de dienst - ... Bedrijfsprofiel: Ben jij een hoofdverpleegkundige die weet van aanpakken? Heb je bovendien affiniteit met revalidatie en zoek je een tijdelijke uitdaging? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven!

  • CNC-frezer insteller/bedienaar (2 ploegen) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als machine-operator sta je in voor het besturen en aanvullen van de machine. De bedoeling is dat je goed de bestelbon zal aflezen waardoor je de stukken correct in de machine kan leggen, het programma kan oproepen en dat je de juiste afmetingen kan ingeven. Je moet niet zelf de CNC- freesmachine programmeren.

  • Schrijnwerker glas (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring met het plaatsen en bewerken van glas? Werk je graag op verplaatsing? Heb je graag contact met klanten? Aarzel dan niet om te solliciteren! Wij zoeken een glasplaatser met een eerste ervaring . Je werkt in team . Je maakt verschillende glastoepassingen zoals glazen deuren en wanden, glasbalustrades, douchewanden en zoveel meer. Je doet voornamelijk industriële en residentiële projecten .

  • Kableur M/V (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om als kableur/bordenbouwer aan de slag te gaan in Wetteren? Lees dan zeker verder. De firma, een groothandel in elektrotechniek en HVAC, verwacht hetvolgende van jou: Op basis van een bouwschema ga je mee industriële stuurkasten kableren. Dit zijn grote staankasten, uitgerust met alle componenten. Je gaat elektrische componenten in kasten monteren en deze aansluiten volgens de veiligheidsmaatregelen. Dit volgens een elektrische schema, bedradingsplan of eendraadschema. Kasten onderling gaan verbinden met elkaar behoort eveneens tot je takenpakket alsook controles uitvoeren op componenten, of draden goed vastzitten, kortsluitingen,... Je staat dus m.a.w. een hele dag lang in voor het kableren van borden in het atelier. Dit samen met een tof team van ervaren mensen. Een boeiende job wacht op jou!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in ELEWIJT – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau

  • Huishoudhulp regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Keerbergen Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Poetshulpen (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUES BEERSE VZW

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetshulpen om via dienstencheques te poetsen bij particulieren. Tewerkstelling in Beerse en omliggende gemeenten, uurrooster naar keuze 13-38 uren per week. Kandidaten hoeven niet ingeschreven te zijn als werkzoekende (ook huisvrouwen zijn welkom).

  • Jobstudent Inpakker kiwibedrijf M/V Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    De kiwi's van Zespri, je kent ze ongetwijfeld. Ze worden gekeurd, gewogen en verpakt in de haven van Zeebrugge, daar kan jij nu deel van uitmaken. Samen met je collega's zorg je ervoor dat alleen de beste kiwi's in de winkelrekken komen. Je sorteert deze uit en bent verantwoordelijk voor de herverpakking. Jouw oog voor detail en zin voor kwaliteit zijn een must. Het seizoen is volop begonnen! Reageer snel, want een fruitige job in de haven van Zeebrugge, hoe cool is dat niet? We zijn hiervoor dringend op zoek naar extra mensen. Kan je als jobstudent enkele dagen in de week werken? Dan is dit zeker mogelijk! Doordat wij met dagcontracten werken kan je 2 of 3 dagen in de week werken tijdens het schooljaar. Wat krijg jij als loon? Je verdient minstens 12,09 bruto per uur. Je krijgt maaltijdcheques van 6,7 euro per gewerkte dag Ploegpremie van 0.32/u

  • Jobstudent winkelmedewerker (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Studentenjob: Voor een klant in Landen zijn we op zoek naar gemotiveerde en dynamische studenten Voor deze job moet je flexibel zijn. Je zal voornamelijk met de kassa werken. 'S ochtends vroeg starten vormt voor jou geen probleem. Ook ben je bereid om lange dagen te werken. Je loon wordt berekend volgens barema.

  • Productie operator 2 ploegen m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in Puurs zoeken wij operatoren m/v - optie vast. Ben jij een operator met ervaring en een stabiel cv? Wil en kan je in twee ploegen werken? Dan is deze vacature als operator zeker iets voor jou! Taken als operator Je zal fungeren als lijnoperator: je zorgt ervoor dat een productielijn goed kan blijven lopen: je vult materialen aan, je staat in voor kwaliteitscontroles, je lost kleine storingen op, je zorgt voor orde en netheid van de werkplaats,...

  • Klusbedrijf (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/sanitairspecialisten/polyvalente klusbedrijven/schilders of behangers die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.*******Taken: Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/allround klusbedrijven/schilders/behangers of sanitairpecialisten die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten (meest particulieren) een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van EXPLOIT. FOREST. CONDROZ in sociale netwerken
Look for responds of EXPLOIT. FOREST. CONDROZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor EXPLOIT. FOREST. CONDROZ. Laat een reactie achter voor EXPLOIT. FOREST. CONDROZ. EXPLOIT. FOREST. CONDROZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EXPLOIT. FOREST. CONDROZ. Leave a respond for EXPLOIT. FOREST. CONDROZ. EXPLOIT. FOREST. CONDROZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EXPLOIT. FOREST. CONDROZ op de google maps. Adres en contacten EXPLOIT. FOREST. CONDROZ
Location of EXPLOIT. FOREST. CONDROZ on the google maps. Address and contacts of EXPLOIT. FOREST. CONDROZ

Andere gerelateerde bedrijven als come EXPLOIT. FOREST. CONDROZ EXPLOIT. FOREST. CONDROZ: FLPELCKMANS EN ZONEN | Salons de Salima (Les) | GARAGE VUEGHS | CENTRE MELI MELO | Vieillevoye Myriam

Other related companies as EXPLOIT. FOREST. CONDROZ: FLPELCKMANS EN ZONEN | Salons de Salima (Les) | GARAGE VUEGHS | CENTRE MELI MELO | Vieillevoye Myriam

EXPLOIT. FOREST. CONDROZ is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EXPLOIT. FOREST. CONDROZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05460998535. Het bedrijf EXPLOIT. FOREST. CONDROZ bevindt zich op het adres: OSSOGNE 39; 5370; HAVELANGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 586,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 705,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Houtbewerking and -behandeling; Tuinen. Producten gemaakt in EXPLOIT. FOREST. CONDROZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EXPLOIT. FOREST. CONDROZ is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EXPLOIT. FOREST. CONDROZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EXPLOIT. FOREST. CONDROZ, openstaande posities, locatie van EXPLOIT. FOREST. CONDROZ op de kaart.

EXPLOIT. FOREST. CONDROZ is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is EXPLOIT. FOREST. CONDROZ, company assigned to the tax number BE05460998535. The company EXPLOIT. FOREST. CONDROZ is located at the address: OSSOGNE 39; 5370; HAVELANGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 586,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 705,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Houtbewerking and -behandeling; Tuinen. Products created in EXPLOIT. FOREST. CONDROZ were not found.
The main activity of EXPLOIT. FOREST. CONDROZ is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EXPLOIT. FOREST. CONDROZ is not available. You also can look at reviews of EXPLOIT. FOREST. CONDROZ, open positions, location of EXPLOIT. FOREST. CONDROZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EXPLOIT. FOREST. CONDROZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EXPLOIT. FOREST. CONDROZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EXPLOIT. FOREST. CONDROZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EXPLOIT. FOREST. CONDROZ, employees, financial statistics.