ETS. DE DEURWAERDER

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • ETS. DE DEURWAERDER
Private companiesFood and Kindred Products • ETS. DE DEURWAERDER

Contactgegevens ETS. DE DEURWAERDER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS. DE DEURWAERDER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS. DE DEURWAERDER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DOOLHOFSTRAAT 255; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON, België

Telefoon (phone): 56333392 (+32-56333392) 56333392 (+32-56333392)

Fax (fax): +32 (4) 484-80-35 +32 (4) 484-80-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS. DE DEURWAERDER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS. DE DEURWAERDER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS. DE DEURWAERDER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS. DE DEURWAERDER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS. DE DEURWAERDER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS. DE DEURWAERDER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS. DE DEURWAERDER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS. DE DEURWAERDER
Products information ETS. DE DEURWAERDER

BTW identificatienummer (tax): BE09063140869
Ondernemingsnummer: 4639770507
Hoofdstad (capital): 227,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 179,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in ETS. DE DEURWAERDER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Houtbewerking and -behandeling; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS. DE DEURWAERDER
(Get full report from official database of BE for ETS. DE DEURWAERDER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS. DE DEURWAERDER
Addition kinds of activities for ETS. DE DEURWAERDER

262199. Papierfabrieken, nec | Paper mills, nec
441200. Buitenlands zeevervoer van vracht | Deep sea foreign transportation of freight
20999911. Noedels, gebakken (Chinees) | Noodles, fried (chinese)
22620202. Verven: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Dyeing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
36390101. Vaatwasmachines, huishoudelijk | Dishwashing machines, household
36619908. Communicatieapparatuur voor glasvezel | Fiber optics communications equipment
38270114. Phototheodolites | Phototheodolites
39440307. Checkers en checkerboards | Checkers and checkerboards
44910202. Marine terminals | Marine terminals
76220305. Video reparatie | Video repair

Werken bij ETS. DE DEURWAERDER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS. DE DEURWAERDER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS. DE DEURWAERDER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS. DE DEURWAERDER. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch commercieel medewerker - binnendienst (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste technisch commercieel medewerker voor de binnendienst. Na een grondige opleiding kan je perfect de klant onthalen en de nodige informatie verschaffen over prijzen, producten en of diensten. Je taken zijn: Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de kassa en ontvangst klanten aan de balie, alsook balieverkoop ruwbouw- en bestratingsmaterialen; Je bent verantwoordelijk voor de balie, interne administratie, offertes, prijsaanvragen leveranciers, lastenboeken ontleden; Je kan offertes opstellen op basis van bouwplannen.

  • Technisch operator m/v (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de productiemachines, je bent multi-inzetbaar (verschillende productie afdelingen) - Je zorgt dat de producten voldoen aan de kwaliteitseisen - Je stuurt kleine problemen bij en je kan vlot werken met handgereedschap - Je stelt zelf de machine om - Je zorgt voor het naleven van de interne veiligheid en orde

  • Poetshulp Wezemaal (WEZEMAAL)

    Regio: WEZEMAAL

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp regio Ham/Tessenderlo (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS BORNEM (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bornem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wichelen / Serskamp (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student boekhouding (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: - Bankverrichtingen en diverse boekingen - Afstemming bestellingen met aankopen - Opstellen van creditnota's - Beheer leveranciers en betalingen

  • Student (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij zoeken wij een student die iedere week mee wil werken op vrijdag in de bakkerij. Je staat in voor het maken van koekjes. Je maakt het deeg klaar en je rolt de koekjes uit waarbij je ze vervolgens afbakt.

  • Afwasser student (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AXXES - JAWI

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant aan de kinepolis zijn wij op zoek naar studenten om af te wassen

  • Verkoopmedewerker Electro (LOVENJOEL)

    Regio: LOVENJOEL

    Bedrijf: DEMESMACRE

    Type: Vaste Job

    Als verkoper sta je in voor de verkoop van ons ruime assortiment. Je ontvangt de klanten, geeft uitleg bij de producten en services van onze winkel. Volgende taken behoren ook tot het pakket: Voorraad opvolgen; Producten en artikels voorbereiden en in de winkel plaatsen (etiketten, prijzen..); Goederen ontvangen en controleren; Klanten adviseren over juiste producten en diensten.

  • Technisch commercieel bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ERIKS

    Type: Vaste Job

    Als Technical Sales ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. · Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met de klant, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies binnen ERIKS, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

  • Technisch operator in 2 ploegen (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: LIMELCO

    Type: Vaste Job

    Omwille van de groei van onze onderneming zijn wij op zoek naar een technisch operator voor onze 2 ploegen (6u-14u en 14u-22u). Als operator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties. Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je probeert storingen aan de installatie te lokaliseren en eenvoudige storingen op te lossen. Je reinigt regelmatig de installatie en je werkomgeving. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie.

Zoek naar antwoorden van ETS. DE DEURWAERDER in sociale netwerken
Look for responds of ETS. DE DEURWAERDER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS. DE DEURWAERDER. Laat een reactie achter voor ETS. DE DEURWAERDER. ETS. DE DEURWAERDER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS. DE DEURWAERDER. Leave a respond for ETS. DE DEURWAERDER. ETS. DE DEURWAERDER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS. DE DEURWAERDER op de google maps. Adres en contacten ETS. DE DEURWAERDER
Location of ETS. DE DEURWAERDER on the google maps. Address and contacts of ETS. DE DEURWAERDER

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS. DE DEURWAERDER ETS. DE DEURWAERDER: COIFFURE ACTUELLE | VREDEGERECHT | Caridan | Natuursteenbedrijf Philip Dumoulin B.V.B.A. | HUGO BERGMANS

Other related companies as ETS. DE DEURWAERDER: COIFFURE ACTUELLE | VREDEGERECHT | Caridan | Natuursteenbedrijf Philip Dumoulin B.V.B.A. | HUGO BERGMANS

ETS. DE DEURWAERDER is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS. DE DEURWAERDER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09063140869. Het bedrijf ETS. DE DEURWAERDER bevindt zich op het adres: DOOLHOFSTRAAT 255; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 227,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 179,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Houtbewerking and -behandeling; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in ETS. DE DEURWAERDER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETS. DE DEURWAERDER is Food and Kindred Products, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS. DE DEURWAERDER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS. DE DEURWAERDER, openstaande posities, locatie van ETS. DE DEURWAERDER op de kaart.

ETS. DE DEURWAERDER is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETS. DE DEURWAERDER, company assigned to the tax number BE09063140869. The company ETS. DE DEURWAERDER is located at the address: DOOLHOFSTRAAT 255; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 227,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 179,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Houtbewerking and -behandeling; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in ETS. DE DEURWAERDER were not found.
The main activity of ETS. DE DEURWAERDER is Food and Kindred Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS. DE DEURWAERDER is not available. You also can look at reviews of ETS. DE DEURWAERDER, open positions, location of ETS. DE DEURWAERDER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS. DE DEURWAERDER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS. DE DEURWAERDER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS. DE DEURWAERDER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS. DE DEURWAERDER, employees, financial statistics.