D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA

Particuliere bedrijvenVerzekeringsagenten, makelaars en service • D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA
Private companiesInsurance Agents, Brokers and Service • D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA

Contactgegevens D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrieln. 14 8810 Lichtervelde - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-51-72-35-91 32-51-72-35-91

Fax (fax): 32-51-72-53-74 32-51-72-53-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA
Products information D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05352508544
Ondernemingsnummer: 3225280761
Hoofdstad (capital): 655,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 610,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woodworking - machinery and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA
(Get full report from official database of BE for D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA
Addition kinds of activities for D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA

7359. Verhuur en verhuur van apparatuur, nv | Equipment rental and leasing, nec
508704. Tailors 'en schoen reparatie benodigdheden | Tailors' and shoe repair supplies
25179904. Stereo kasten, hout | Stereo cabinets, wood
26530200. Massieve vezeldozen, partities, displayartikelen en lakens | Solid fiber boxes, partitions, display items, and sheets
31310402. Linnen, schoen en laars: leer | Linings, shoe and boot: leather

Werken bij D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Autocad-tekenaar te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met je collega’s tekenaars en je werkt onder leiding van de leidinggevende CAD CAM. Taken: In het algemeen, de visie van de architect via zijn/haar reeds uitgewerkte plannen vertalen naar een technisch haalbaar en plaatsingsklaar eindproduct. Je zal dus de ontwerpen van de architect moeten omzetten in tekeningen. met als specifieke taken: ? Studiefase van het project opstarten samen met leidinggevende van de tekenkamer Na verloop van tijd meer eigen inbreng in het concept (techniciteit) ? Studieplannen technisch uitwerken, vertrekkende van de ons aangereikte architectuurplannen, in autocad. M.a.w. onderzoeken hoe de metaalbekleding kan geïntegreerd worden in het bestaande en/of op te richten gebouw van de klant, rekening houdend met alle technische beperkingen. ? Productietekeningen maken in solidworks (sheetmetal) ? Stuklijsten maken in excel ? Montage en uitvoeringsplan maken voor de montagedienst ? As built dossiers opstellen na afwerking van het project ? Op termijn meewerken aan nieuwe ontwikkelingen/verbeteringen

  • Ervaren industrieel elektricien regio Vlaanderen (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een ervaren industrieel elektricien. Je takenpakket bestaat uit: opsporen van fouten in elektrische installaties. Uitvoeren van herstellingen aan elektrische installaties. Onderhouden van elektrische installaties. Uitvoeren van testen op elektrische kringen. In/uitschakelen van elektrische vertrekken volgens procedure klant (HS/LS). In bedrijf stellen van elektrische installaties. U maakt deel uit van team onderhoudselektriciens bij de klant.

  • Technieker kranen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je checkt dagelijks de installaties en kranen op de site. Indien nodig voer je herstellingen uit.Zelfstandig werken is je ding, al overleg je ook met je team. Je gaat nauwkeurig te werk en werkt in een 3-ploegensysteem. Af en toe word je ingezet in het weekend. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de logistieke wereld. Elk jaar groeien ze en breiden ze uit. Naast transport focussen ze ook op opslagruimte en containers.

  • Storingstechnieker St Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met hoofdzetel te Kempen zijn we op zoek naar storingstechniekers voor de regio St Katelijne Waver Uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud aan machines Oplossen van storingen, zowel elektrisch als mechanisch Kennis van reductiekasten, lageringen, sensoren, motoren

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Hasselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetsvrouw - poetsman dienstencheques (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF NEMEGHEER

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst graag en wil andere mensen plezieren om te helpen in het huishouden, dan bieden wij u de ideale job aan! U bent een fantastische hulp in het huishouden van de werkende mens (jong en oud). planning van 28 uren/week - woensdag hele dag thuis en vrijdagnamiddag thuis waardoor u me-time heeft ! U kan ook de kinderen van school halen op vrijdag ! U werkt in het kader van de dienstencheques en poetst in de privewoningen. Poetsen is uw grote passie en mensen helpen ook!. klantvriendelijke mensen waar u gewaardeerd wordt voor het gedane werk ! Kom gerust bij ons firma werken, u krijgt hier zeker geen spijt van!

  • Poetshulp - REGIO GROOT-AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamont – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent uitsorteerder dagdienst TE Connectivity (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Start People Inhouse TE Connectivity Oostkamp

    Type: Studentenjob

    Als uitsorteerder sta je in voor volgende zaken: • Als uitsorteerder ben je een belangrijke schakel in het op punt stellen van het leveren van kwalitatieve connectoren voor de automobielsector • Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit het uitvoeren van kwaliteitscontroles zodat een optimale kwaliteit, veiligheid en continuïteit gewaarborgd blijft • In deze dynamische omgeving ben jij in je element en behoud je het overzicht • Rapporteren over afwijkingen in productieproces en productiegegevens aan supervisor • Verantwoordelijk voor orde en netheid op de werkplaats

  • jobstudent verkoop (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vriendelijk en spontaan iemand met een klantvriendelijke houding en een flair om te verkopen? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een kleinere kledingzaak te Kuurne zijn we op zoek naar iemand die beschikbaar is op woensdagnamiddagen en zaterdagen om mee te helpen of soms zelfstandig deze winkel open te houden. Interesse? Stuur je CV naar [email protected] of bel 056/53.35.76

  • zorgkundige maandopdracht (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als thuisverpleegkundige interim langere opdracht zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen de dagdagelijkse taken uitoefenen. Zo zal je een rond toebedeeld krijgen waar je patiënten zal bijstaan met wondzorg, geven van medicatie, stomazorg,.... 

  • Flexi-job Kelner / Dienster (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA. Laat een reactie achter voor D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA. D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA. Leave a respond for D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA. D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA op de google maps. Adres en contacten D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA
Location of D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA on the google maps. Address and contacts of D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA: FLHOUTIMPORT FRANS TRAP EN ZOON NV | TAVERNE MOLENHUIS | Anthonis S | MAISON SIKKIM | J.C. FUDOSHIN ZOERSEL

Other related companies as D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA: FLHOUTIMPORT FRANS TRAP EN ZOON NV | TAVERNE MOLENHUIS | Anthonis S | MAISON SIKKIM | J.C. FUDOSHIN ZOERSEL

D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05352508544. Het bedrijf D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA bevindt zich op het adres: Industrieln. 14 8810 Lichtervelde - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 655,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 610,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Woodworking - machinery and equipment. Producten gemaakt in D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA, openstaande posities, locatie van D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA op de kaart.

D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA, company assigned to the tax number BE05352508544. The company D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA is located at the address: Industrieln. 14 8810 Lichtervelde - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 655,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 610,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Woodworking - machinery and equipment. Products created in D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA were not found.
The main activity of D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA is not available. You also can look at reviews of D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA, open positions, location of D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D'HULSTER MARCEL EN ZONEN BVBA, employees, financial statistics.