MISHJO DESIGN BVBA

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • MISHJO DESIGN BVBA
Private companiesTransportation by Air • MISHJO DESIGN BVBA

Contactgegevens MISHJO DESIGN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MISHJO DESIGN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MISHJO DESIGN BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nekkerspoelstraat 259 2800 Mechelen, België

Telefoon (phone): 32.15 55 19 05 32.15 55 19 05

Fax (fax): 32.15 55 46 35 32.15 55 46 35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MISHJO DESIGN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MISHJO DESIGN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MISHJO DESIGN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MISHJO DESIGN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MISHJO DESIGN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MISHJO DESIGN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MISHJO DESIGN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MISHJO DESIGN BVBA
Products information MISHJO DESIGN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07252593994
Ondernemingsnummer: 6274536132
Hoofdstad (capital): 883,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 243,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Furnishings,cushioned

Product categorie (product category): Household goods; Wood and Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MISHJO DESIGN BVBA
(Get full report from official database of BE for MISHJO DESIGN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MISHJO DESIGN BVBA
Addition kinds of activities for MISHJO DESIGN BVBA

203403. Gedroogde en gedehydrateerde groenten | Dried and dehydrated vegetables
263100. Papierfabrieken | Paperboard mills
599909. Medische apparatuur en benodigdheden | Medical apparatus and supplies
20320304. Kippenbouillon: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chicken broth: packaged in cans, jars, etc.
28359900. Diagnostische stoffen, nec | Diagnostic substances, nec
28999929. Wasserij sours | Laundry sours
32950218. Vermiculiet, geëxpliceerd | Vermiculite, exfoliated
35569905. Cracker maken machines | Cracker making machines
39650302. Bevestigingsmiddelen, handschoen | Fasteners, glove
87420100. Industriële en arbeidsadviesdiensten | Industrial and labor consulting services

Werken bij MISHJO DESIGN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MISHJO DESIGN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MISHJO DESIGN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MISHJO DESIGN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier frigo (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deins je niet terug voor een koudere werkomgeving? Kun je nauwgezet, gestructureerd en veilig werken? Dan is onderstaande functie je wellicht op het lijf geschreven. Als magazijnier frigo beheer je de flow van onze afgewerkte producten. Ze worden door jou geïdentificeerd, afgevoerd en verzendklaar gemaakt. Meer concreet wil dit zeggen dat je de temperatuur meet van de grondstof, doorstuurt om in te vriezen, orde en netheid in de frigo’s behoudt etc. Je bent ook verantwoordelijk voor het beheren van de stockage van grondstoffen en de grondstofflow. Naast deze taken ben je ook verantwoordelijk voor het opmaken van de stock.

  • Technical Expert - Automation (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als marktleider beheert en onderhoudt onze klant tal van technische installaties in heel België. Van airco, elektriciteit en verlichting tot transportsystemen in luchthavens, sportcomplexen, zwembaden, kantoren, ziekenhuizen, industrie, ... . We nemen ook het volledige energiebeheer van gebouwen van klanten voor onze rekening en verzorgen facilitaire diensten zoals telefoniebeheer, catering, cleaning, klusjesdienst, onderhoud van groene zones en nog veel meer voor een pak organisaties en ondernemingen. We zijn op zoek naar een Technical Expert - Automation, die een bijdrage wil leveren aan de groei van een veelzijdige automatiseringsafdeling. De projecten zijn vooral gesitueerd in Vlaanderen en Brussel. Het betreft veelal projecten voor HVAC (heating ventilation and air conditioning), waterbehandeling van zwembaden en industriële productie van warm water, stoom, ijswater, perslucht. De programmering heeft betrekking op PLC-systemen, aandrijftechniek, meet- en regelapparatuur en SCADA. Je zorgt ervoor dat de projecten vanaf gespecifieerde offertes worden uitgewerkt tot volledig werkende systemen Je assisteert bij de inkoop, bereidt offertes voor en geeft indien nodig ondersteuning aan bedradingsmonteurs

  • Showroom verantwoordelijke M/V (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zaak die gespecialiseerd is sanitaire voorzieningen zijn we op zoek naar showroom verantwoordelijke. Je bent verantwoordelijk voor het volledige verkoop proces van offerte tot dienst na verkoop. Je geeft leiding aan een team van verkopers. Daarnaast is commercieel beheer van de showroom ook je taak. Streven naar mooie resultaten met het ganse team om zo het zakencijfer te ontwikkelen en te laten groeien. Je bent zelf ook betrokken in het dagdagelijks werking van de showroom namelijk bij de verkoop zelf.

  • Onderhoudstechnieker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit het hoofdkantoor te Wijnegem (Antwerpen) opereert onze klant wereldwijd als specialist in innovatieve industriële gebouwen.Voor het hoofdkantoor te Wijnegem zoeken wij momenteel naar een ONDERHOUDSTECHNICUS. • Als Onderhoudstechnieker zorg je voor het onderhoud van het uitgebreide machinepark en het rollend materieel. • Je gaat op zoek naar de oorzaak van storingen (elektrisch en mechanisch), onder leiding van de hoofdtechnieker. • Je voert preventieve nazichten uit en je optimaliseert de onderhoudsschema's.

  • Exclusieve Home manager te Eeklo 15u/week (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gastgezin wonende te Eeklo zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 15u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met een ander gastgezin in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete, betrouwbare en enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Je werkt 15u/week bij dit gezin, bij voorkeur 3 dagen van 5u. Uw planning is sowieso bespreekbaar met uw gezin. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Poetshulp Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student orderpicker Danone (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Studentenjob

    Voor Danone te Rotselaar zoekt Tempo-Team zeer gemotiveerde studenten die mee zullen instaan voor het klaarmaken van de bestellingen in het distributiecentrum. Eens je opgeleid bent, zal je flexibel ingepland worden tijdens de week en/of het weekend (op zaterdag). Je bent bereid om een engagement aan te gaan om minimum 1 of meerdere dagen per week te werken. De werkuren zijn meestal van 6u-15u30, 8u50-18u of 14u-22u. Het takenpakket bestaat uit bestellingen klaarmaken met een electrisch transpallet, inwikkelen van de afgewerkte order, en deze wegplaatsen.

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK IN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • Allround technieker sprinklerinstallaties (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: AquaSecurity

    Type: Vaste Job

    Functie Als technieker op de dienst Service & Onderhoud begeef je je dagelijks bij de klant en voer je zelfstandig onderhoud, diagnoses en herstellingen uit op de sprinklerinstallaties. Afhankelijk van je kennis en interesses word je intern verder opgeleid voor het uitvoeren van meer gespecialiseerde opdrachten aan een sprinklerinstallatie zoals bijvoorbeeld onderhoud op de dieselmotoren, elektrische herstellingen, werken aan centrifugaalpompen, … Na verloop van tijd word je mee ingeschakeld in de permanentiedienst en zal je klanten buiten de normale werkuren bijstaan in geval van onverwachte storingen (± 2 weken per jaar) Je denkt samen met je collega’s op de buiten- en binnendienst mee over het verbeteren en uitbreiden van onze activiteiten aan brandbeveiligingsinstallaties

  • Projectingenieur Elektriciteit (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur zal u vooral instaan voor het ontwerpen en opmaak van elektrische installaties, zowel hoog- als laagspanning. Dit in samenspraak met de projectmanager en afdelingshoofd. Hierbij zal u ook meetstaten en bestekken opstellen.

  • lesgever EHBO (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ACT NOW!

    Type: Zelfstandige activiteit

    wegens uitbreiding zijn we op zoek naar freelance lesgevers EHBO. Ben jij zelfstandige, heb je ervaring met lesgeven in deze materie, neem zeker contact op !

  • Kelner (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DE CELT

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: bediening van de zaal en de toog; betalingen ontvangen; tafels opruimen; materiaal aanvullen.

Zoek naar antwoorden van MISHJO DESIGN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of MISHJO DESIGN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MISHJO DESIGN BVBA. Laat een reactie achter voor MISHJO DESIGN BVBA. MISHJO DESIGN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MISHJO DESIGN BVBA. Leave a respond for MISHJO DESIGN BVBA. MISHJO DESIGN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MISHJO DESIGN BVBA op de google maps. Adres en contacten MISHJO DESIGN BVBA
Location of MISHJO DESIGN BVBA on the google maps. Address and contacts of MISHJO DESIGN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come MISHJO DESIGN BVBA MISHJO DESIGN BVBA: FLBROUWERIJ BAVIK NV | A T D Quart Monde Belgique ASBL | FERME DE LA ROY?RE | Ghyssens N | JO?LLE MARGAUX

Other related companies as MISHJO DESIGN BVBA: FLBROUWERIJ BAVIK NV | A T D Quart Monde Belgique ASBL | FERME DE LA ROY?RE | Ghyssens N | JO?LLE MARGAUX

MISHJO DESIGN BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MISHJO DESIGN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07252593994. Het bedrijf MISHJO DESIGN BVBA bevindt zich op het adres: Nekkerspoelstraat 259 2800 Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 883,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 243,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Household goods; Wood and Furniture. Lijst met producten zijn Furnishings,cushioned.
De hoofdactiviteit van MISHJO DESIGN BVBA is Vervoer per lucht, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MISHJO DESIGN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MISHJO DESIGN BVBA, openstaande posities, locatie van MISHJO DESIGN BVBA op de kaart.

MISHJO DESIGN BVBA is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is MISHJO DESIGN BVBA, company assigned to the tax number BE07252593994. The company MISHJO DESIGN BVBA is located at the address: Nekkerspoelstraat 259 2800 Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 883,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 243,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Household goods; Wood and Furniture. List of products are Furnishings,cushioned.
The main activity of MISHJO DESIGN BVBA is Transportation by Air, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MISHJO DESIGN BVBA is not available. You also can look at reviews of MISHJO DESIGN BVBA, open positions, location of MISHJO DESIGN BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MISHJO DESIGN BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MISHJO DESIGN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MISHJO DESIGN BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MISHJO DESIGN BVBA, employees, financial statistics.