MEUBELFABRIEK POLLET NV

Contactgegevens MEUBELFABRIEK POLLET NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEUBELFABRIEK POLLET NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEUBELFABRIEK POLLET NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Remi Claeysstraat 33 8210 Zedelgem, België

Telefoon (phone): 32.50 20 11 70 32.50 20 11 70

Fax (fax): 32.50 20 11 56 32.50 20 11 56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEUBELFABRIEK POLLET NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEUBELFABRIEK POLLET NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEUBELFABRIEK POLLET NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEUBELFABRIEK POLLET NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEUBELFABRIEK POLLET NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEUBELFABRIEK POLLET NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEUBELFABRIEK POLLET NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEUBELFABRIEK POLLET NV
Products information MEUBELFABRIEK POLLET NV

BTW identificatienummer (tax): BE02881408691
Ondernemingsnummer: 6277008056
Hoofdstad (capital): 150,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 306,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Furniture,household

Product categorie (product category): Household goods; Wood and Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEUBELFABRIEK POLLET NV
(Get full report from official database of BE for MEUBELFABRIEK POLLET NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEUBELFABRIEK POLLET NV
Addition kinds of activities for MEUBELFABRIEK POLLET NV

289202. Secondary high explosives | Secondary high explosives
23399904. Leotards: vrouwen, misses 'en junioren' | Leotards: women's, misses', and juniors'
28990504. Industriële maten | Industrial sizes
30691005. Mallets, rubber | Mallets, rubber
50310305. Metalen deuren, sash en trim | Metal doors, sash and trim
50740100. Waterverwarmers en zuiveringsapparatuur | Water heaters and purification equipment
80690101. Alcoholisme rehabilitatie ziekenhuis | Alcoholism rehabilitation hospital

Werken bij MEUBELFABRIEK POLLET NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEUBELFABRIEK POLLET NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEUBELFABRIEK POLLET NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEUBELFABRIEK POLLET NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel Mecanicien regio Antwerpern M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als allround Onderhoudsmecanicien bij SPIE ben je verantwoordelijk voor mechanisch onderhoud en herstellingen aan apparaten, machines en installaties. In deze functie word je tewerkgesteld in een productieomgeving of een procesinstallatie bij één van onze klanten regio Antwerpen. Tot je takenpakket behoort o.a. : -Monteren, demonteren en vervangen van apparaten -In- en uitbouwen van pompen -Herstellingen (mechanisch) aan pompen, kleppen, reductiekasten en andere mechanische onderdelen. -Herstellingen en vervanging van allerlei mechanische constructies

  • Plaatsers interieurbouw (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je plaatst op maat gemaakte projecten bij klanten.

  • bekister (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bio-Dynamics is gespecialiseerd in het bouwen van tanks voor waterzuiveringsstations, biogas-centrales en industriële of landbouwkundige toepassingen. Bio-Dynamics is gegroeid uit de kennis op het gebied van waterzuivering en milieutechniek, die sedert 30 jaar is opgedaan. Bio-Dynamics is gespecialiseerd in de bouw van ronde betontanks met een diameter van 4,5 meter tot 50 meter en een hoogte tot 20 meter. Dit met of zonder dak, zowel onder- of bovengronds.

  • Traffic Officers (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de luchthaven in Zaventem zijn wij op zoek naar traffic officers (m/v). Je bent verantwoordelijk voor de administratieve afhaneling van de vracht op de vluchten. Dit houdt ondermeer in: - Invoer van gegevens in bedrijfsspecifiek datasysteem - Controleren van documenten (inclusief douane-gerelateerde) - Verwerken van documenten volgens de vastgelegde procedures - Uitwisselen van gegevens met douane, klanten en andere diensten omtrent de kenmerken van de vracht (aard, kwantiteit,...)

  • Aluminium Lasser (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wens je te werken als aluminium lasser? Heb je ervaring en ben je beschikbaar in de regio van Meeuwen? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Voor een metaalverwerkend bedrijf te Meeuwen zijn wij op zoek naar aluminium lasser voor het maken van silo's. Je komt terecht op de RVS en Inox afdeling waarbij je aan de hand van een plan je stukken dient samen te stellen en te lassen. Je werkt hierbij uitsluitend met aluminium onderdelen.

  • Allround technieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    plaatsen en neutraliseren van zowel boven- als ondergrondse tanks verschroten en verwijderen van tanks  Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een allround technieker met rijbewijs C.

  • Poetshulp Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • STUDENTENJOB : VERKOOP VAN KAAS- EN ZUIVELPRODUCTEN (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: FORUM JOBS BRUSSEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te hartje Brussel zijn we op zoek naar een student(e) die op zondag versterking kan komen bieden op de markt. bedienen van klanten inpakken van product kassawerk

  • HR Business Partner Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Vaste Job

    Als HR Business Partner heb je de volgende verantwoordelijkheden: het ondersteunen van de business bij de dagelijkse werkzaamheden en alle ad-hoc HR gerelateerde vragen en omstandigheden die zich daarbij voordoen binnen de Cabinefabriek het adviseren en ondersteunen van de business bij de uitvoering van HR gerelateerde taken zoals personeelsbegeleiding & ontwikkeling, verzuimbegeleiding, beoordelen, etc je bent sparring partner van het management team en de HR Manager over onderwerpen als organisatiestructuur, duurzame inzetbaarheid, communicatie en stijl van leidinggeven het toezien op een juiste toepassing van arbeidsvoorwaarden, wet-en regelgeving en DAF-regelingen het regelen en organiseren van zaken zoals instroom van nieuwe medewerkers, opleidingsplanning en informatie over gewijzigde regelgeving, etc participeren in projecten die gericht zijn op proces- en kwaliteitsverbetering van de HR organisatie en de business Als HR Business Partner rapporteer je aan de HR Manager Cabinefabriek.

  • All round technisch commercieel bediende (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je hebt een pro-actieve aanpak en een ‘doe mentaliteit'. Je kan zelfstandig werken en als teamplayer ben je bereid je collega's te ondersteunen indien nodig. Je bent commercieel ingesteld en werkt klantgericht. Precisie en nauwkeurigheid zijn belangrijk voor jou. Je hebt reeds een eerste ervaring op een commerciële binnendienst. Ervaring in de hout sector is een pluspunt Je bent in het bezit van een bachelor diploma Bereid zijn om zaterdagochtend te werken (1 op 2) Computer minded waarbij kennis van ERP pakket een pluspunt is

  • MEDEWERKER VERKOOP : Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: ALDI

    Type: Vaste Job

    Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Dit kan als : MEDEWERKER VERKOOP Jouw taken : Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel: Je verzekert een vlotte kassabediening. Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn. Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen. Je helpt onze klanten met een glimlach.

  • Freelance docent Sportvoedingsadviseur Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van MEUBELFABRIEK POLLET NV in sociale netwerken
Look for responds of MEUBELFABRIEK POLLET NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEUBELFABRIEK POLLET NV. Laat een reactie achter voor MEUBELFABRIEK POLLET NV. MEUBELFABRIEK POLLET NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEUBELFABRIEK POLLET NV. Leave a respond for MEUBELFABRIEK POLLET NV. MEUBELFABRIEK POLLET NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEUBELFABRIEK POLLET NV op de google maps. Adres en contacten MEUBELFABRIEK POLLET NV
Location of MEUBELFABRIEK POLLET NV on the google maps. Address and contacts of MEUBELFABRIEK POLLET NV

Andere gerelateerde bedrijven als come MEUBELFABRIEK POLLET NV MEUBELFABRIEK POLLET NV: FORTIS | BRITTANNIA | GOLDPRINT | SCHEURS | DEVULDER MYRIAM - BAF

Other related companies as MEUBELFABRIEK POLLET NV: FORTIS | BRITTANNIA | GOLDPRINT | SCHEURS | DEVULDER MYRIAM - BAF

MEUBELFABRIEK POLLET NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEUBELFABRIEK POLLET NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02881408691. Het bedrijf MEUBELFABRIEK POLLET NV bevindt zich op het adres: Remi Claeysstraat 33 8210 Zedelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 150,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 306,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Household goods; Wood and Furniture. Lijst met producten zijn Furniture,household.
De hoofdactiviteit van MEUBELFABRIEK POLLET NV is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEUBELFABRIEK POLLET NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEUBELFABRIEK POLLET NV, openstaande posities, locatie van MEUBELFABRIEK POLLET NV op de kaart.

MEUBELFABRIEK POLLET NV is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEUBELFABRIEK POLLET NV, company assigned to the tax number BE02881408691. The company MEUBELFABRIEK POLLET NV is located at the address: Remi Claeysstraat 33 8210 Zedelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 150,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 306,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Household goods; Wood and Furniture. List of products are Furniture,household.
The main activity of MEUBELFABRIEK POLLET NV is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MEUBELFABRIEK POLLET NV is not available. You also can look at reviews of MEUBELFABRIEK POLLET NV, open positions, location of MEUBELFABRIEK POLLET NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEUBELFABRIEK POLLET NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEUBELFABRIEK POLLET NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEUBELFABRIEK POLLET NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEUBELFABRIEK POLLET NV, employees, financial statistics.