KEMPENRUST HOTEL

Contactgegevens KEMPENRUST HOTEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KEMPENRUST HOTEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

KEMPENRUST HOTEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GEELSEBAAN 51; 2460; KASTERLEE, België

Telefoon (phone): 14850453 (+32-14850453) 14850453 (+32-14850453)

Fax (fax): +32 (53) 818-91-53 +32 (53) 818-91-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KEMPENRUST HOTEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KEMPENRUST HOTEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KEMPENRUST HOTEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KEMPENRUST HOTEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KEMPENRUST HOTEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KEMPENRUST HOTEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KEMPENRUST HOTEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KEMPENRUST HOTEL
Products information KEMPENRUST HOTEL

BTW identificatienummer (tax): BE08831878662
Ondernemingsnummer: 9547912597
Hoofdstad (capital): 954,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 292,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in KEMPENRUST HOTEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KEMPENRUST HOTEL
(Get full report from official database of BE for KEMPENRUST HOTEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor KEMPENRUST HOTEL
Addition kinds of activities for KEMPENRUST HOTEL

2824. Organische vezels, noncellulosic | Organic fibers, noncellulosic
20529903. Communie wafels | Communion wafers
23319901. Blouses, vrouwen en junioren: gemaakt van aangekocht materiaal | Blouses, women's and juniors': made from purchased material
38290105. Brandstof totalizers, vliegtuig motor | Fuel totalizers, aircraft engine
76992402. Batterij service en reparatie | Battery service and repair
79969901. Kiddie park | Kiddie park

Werken bij KEMPENRUST HOTEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KEMPENRUST HOTEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KEMPENRUST HOTEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KEMPENRUST HOTEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in transport, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Je hoeft de vrachtwagen niet de laden, dit wordt voor jou gedaan. Het is wel de bedoeling dat je zelf aankoppelt en 's avonds dan weer afkoppeld. Je dag begint om 05u00 en je bent terug thuis tussen 15u00 en 18u00. Indien je over ADR beschikt, is dit een groot pluspunt. Zit je graag in de vrachtwagen en kom je graag in het hele land? Dan is dit misschien jouw ideale job! Solliciteer vandaag nog.

  • Ervaren Bediende Logistiek regio Oostende M/V (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is wereldwijd marktleider is in het ontwerpen en vervaardigen van hoogtechnisch vuurvast keramisch materiaal voor diverse industriële productieprocessen (zoals o.a. staal, glas… enz). De vestiging in Oostende is een productie-eenheid voor gespecialiseerde keramische materialen voor de staalindustrie met een personeelsbezetting van +/- 100 werknemers en een omzet van 25 miljoen euro. Om de verdere groei te verzekeren zijn we dringend op zoek naar een ervaren Bediende Logistiek m/v. Taken: In ons bedrijf word je tewerkgesteld op de afdeling Shipping. Daar sta je in voor het coördineren en controleren van de logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering. Je vult transport- en douanedocumenten in, je rijdt met de hef- en reachtruck om de goederen te halen of te brengen. Je garandeert een correcte registratie in ons systeem.

  • Magazijniers gezocht! Geen ervaring vereist! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Oudenaarde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de grootste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons op 0492/158943 Jij bent fysiek sterk en organisatorisch? Dan kan je aan de slag als magazijnier! Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten van bestellingen. Dit gebeurt vooral manueel. Je kan ook ingezet worden als orderpicker.

  • CNC operator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met vestiging in Arendonk, regio Turnhout, zijn wij op zoek naar een CNC operator hout. Ze zijn een gevestigde waarde in de Kempen en zijn uitgegroeid tot een grote naam in de bouwsector. Takenpakket: Bedienen van CNC machines Bewerken van deur - kassementen en binnendeuren aan CNC machine Frezen van slotgaten uit deuren en dagstukken CNC-programma's opstarten - lezen van werkopdrachten Gereedschappen instellen

  • Chauffeur C levering bakkerijen PT of FT (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur C voor nachtritten te doen. Je beschikt over code 95 + bestuurderskaart Je heb enkele jaren ervaring

  • Productiemedewerker beton (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een opleidingsperiode help je mee met volgende taken: - Afwerken van bekisting - Toezicht houden bij het gieten van de beton - Verwijderen van de bekisting nadat beton is gedroogd - Helpen opkuisen van de betongoten, zowel machinaal als manueel

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Aartselaar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Poetshulp met dienstencheques (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Cleaningcompany

    Type: Dienstenchequebaan

    Hallo, Ik zoek mensen die wensen te poetsen als poetshulp met dienstencheques bij mensen thuis. Je kiest zelf je uren, werk dicht bij jou thuis. Vast contract, onbepaalde duur. voltijds of halftijds Hello, I search people who can clean with service cheques at peoples home. You choose your own hours, a job not far from home. Fixed contract, indetermined in time. Fulltime or Parttime.

  • Jobstudent verkoop Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Jobstudent (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Klantenbeheerder Syndicus (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: IMMO MARINA - BELAMCO

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van een team van 10 mensen verantwoordelijk voor het beheer van mede-eigendom. Binnen dit team bent jij het aanspreekpunt en eindverantwoordelijke naar de vereniging van mede-eigenaars toe; Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van een groep gebouwen in jouw portefeuille; Je geeft de opdracht om nodige en/of dringende herstellingen uit te voeren en doet pro actief voorstellen tot renovaties en herstellingen; Je overlegt voortdurend met de technische coördinatie en de boekhouding; Je bereidt voor en leidt de algemene vergadering en raad van mede-eigendom; Je verzorgt de verslaggeving en rapportering naar de mede-eigenaars toe; Je ontwikkelt, in het kader van de Henri Homes filosofie, een lange termijn visie voor de residenties in je beheer;

  • DRINGEND! Junior IT’ers met interesse in Software Testing (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: CTG Belgium

    Type: Vaste Job

    CTG België, een IT-consultancy bedrijf en de marktleider in Software Testing, is op zoek naar enthousiaste en gedreven Young Potentials die van Software Testing hun beroep willen maken. Daarom organiseren we opnieuw een intensieve opleiding tot Test Engineer. Nooit gedacht dat software testing een écht beroep is en dat er doorgroeimogelijkheden bestaan? Wij bieden je een interactieve training rond Gestructureerd Testen, Test Methodologie, Test Management en Test Design Technieken. In ons opleidingstraject laten we je verder kennis maken met HP ALM: Test Management Software. Na deze opleiding zal je je CTG-Testing collega's vervoegen in boeiende en uitdagende testprojecten in Vlaanderen, Brussel en Waals-Brabant. Als Test Engineer bij CTG kom je in aanraking met verschillende domeinen bij ICT en speel je een sleutelrol binnen het development proces. Tijdens de projecten bij onze klanten sta je in voor de diverse software tests, waaronder het testen van web services, mobile apps, ERP pakketten, het automatiseren van performantie- en regressietesten. Afhankelijk van je ambities en competenties krijg je de kans om door te groeien.

Zoek naar antwoorden van KEMPENRUST HOTEL in sociale netwerken
Look for responds of KEMPENRUST HOTEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor KEMPENRUST HOTEL. Laat een reactie achter voor KEMPENRUST HOTEL. KEMPENRUST HOTEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KEMPENRUST HOTEL. Leave a respond for KEMPENRUST HOTEL. KEMPENRUST HOTEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KEMPENRUST HOTEL op de google maps. Adres en contacten KEMPENRUST HOTEL
Location of KEMPENRUST HOTEL on the google maps. Address and contacts of KEMPENRUST HOTEL

Andere gerelateerde bedrijven als come KEMPENRUST HOTEL KEMPENRUST HOTEL: LINDA CRIEL | ETS. DURANT-POELAERT | MAISON MAT-PHIL | LMC | Fidadco

Other related companies as KEMPENRUST HOTEL: LINDA CRIEL | ETS. DURANT-POELAERT | MAISON MAT-PHIL | LMC | Fidadco

KEMPENRUST HOTEL is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KEMPENRUST HOTEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08831878662. Het bedrijf KEMPENRUST HOTEL bevindt zich op het adres: GEELSEBAAN 51; 2460; KASTERLEE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 954,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 292,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hotels; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in KEMPENRUST HOTEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KEMPENRUST HOTEL is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KEMPENRUST HOTEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KEMPENRUST HOTEL, openstaande posities, locatie van KEMPENRUST HOTEL op de kaart.

KEMPENRUST HOTEL is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is KEMPENRUST HOTEL, company assigned to the tax number BE08831878662. The company KEMPENRUST HOTEL is located at the address: GEELSEBAAN 51; 2460; KASTERLEE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 954,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 292,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hotels; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in KEMPENRUST HOTEL were not found.
The main activity of KEMPENRUST HOTEL is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KEMPENRUST HOTEL is not available. You also can look at reviews of KEMPENRUST HOTEL, open positions, location of KEMPENRUST HOTEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KEMPENRUST HOTEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KEMPENRUST HOTEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KEMPENRUST HOTEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KEMPENRUST HOTEL, employees, financial statistics.