HOLIDAY INN

Contactgegevens HOLIDAY INN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOLIDAY INN: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOLIDAY INN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERKENLAAN 5; 1831; MACHELEN, België

Telefoon (phone): 27253380 (+32-27253380) 27253380 (+32-27253380)

Fax (fax): +32 (84) 462-13-75 +32 (84) 462-13-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOLIDAY INN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOLIDAY INN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOLIDAY INN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOLIDAY INN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOLIDAY INN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOLIDAY INN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOLIDAY INN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOLIDAY INN
Products information HOLIDAY INN

BTW identificatienummer (tax): BE04139343261
Ondernemingsnummer: 3672149658
Hoofdstad (capital): 848,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 783,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in HOLIDAY INN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels; Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOLIDAY INN
(Get full report from official database of BE for HOLIDAY INN)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOLIDAY INN
Addition kinds of activities for HOLIDAY INN

7514. Verhuur van personenauto's | Passenger car rental
864101. Burgerlijke verenigingen | Civic associations
29110201. alkylaten | Alkylates
50640107. Waterverwarmers, elektrisch | Water heaters, electric
63110103. Broederlijke beschermende verenigingen | Fraternal protective associations

Werken bij HOLIDAY INN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOLIDAY INN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOLIDAY INN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOLIDAY INN. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Houthalen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student klassement Deloitte-Woluwe (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Jij biedt ondersteuning bij het voorbereiden van een verhuis, jouw taken hierbij zijn onder andere: - inscannen van documenten - inpakken van dossiers - bijspringen bij allerhande ad hoc taken

  • Chauffeur B Bpost Wetteren (jobstudent) (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Wetteren zoekt een jobstudent de vaste zaterdag kan werken. Je uren zijn van 4u40 tem 13u16. Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren in en rond Wetteren. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht.

  • Toonbankverkoper Elektriciteit (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Bij onze klant werk je voor een gevestigde waarde in elektriciteitsmateriaal in Mechelen. Sinds 1926 dienen zij als groothandel klanten met gespecialiseerd advies. Een fijne ploeg is op zoek naar een nieuwe collega om klanten te helpen. Uit ons uitgebreid gamma bied je de klant een gepaste oplossing. Je kunt hiervoor rekenen op jouw ervaring en een sterke interesse in elektriciteit. Je verwerkt orders van klanten in de computer en zet materiaal klaar in het magazijn. Je doet opzoekingswerk in documentatie, bij collega’s of via onze leveranciers.

  • Expediteur mét ervaring Export - Noord-Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Antwerpen zijn we op zoek naar een Expediteur met Export-ervaring. - Je neemt en boekt zeevrachtboekingen aan (LCL & FCL) - Je checkt zendingen op uitvoerbaarheid en leveringsvoorwaarden - Je draagt zorg voor het correct voorschrijven van de file cover en billing sheet - Je voert data in de operationele systemen correct en volledig in - Je verstuurt boekingsbevestigingen naar klant en business units - Je maakt relevante documentatie op - Je update de track en trace systemen - Je zorgt voor de aanlevering van juiste gegevens en correcte communicatie zowel naar de klant als intern, ook met betrekking tot probleemdossiers en/of claims (in overleg met de operations supervisor) - Je verzorgt cross trade shipments - Je voert administratieve taken uit voor klanten en/of business units over de ganse wereld Heb je interesse? Stuur dan je CV naar [email protected]

  • Project Manager E&I (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf is Brunel op zoek naar een Project Manager E&I. Ze zijn actief op het gebied van transmissie en distributie van elektriciteit, proces- en productieautomatisering, gebouwen, installaties, elektrische, elektronische en installatietechnische producten en systemen. Spreekt dit jouw helemaal aan? Lees dan zeker verder! Je coördineert alle operationele activiteiten met betrekking tot de realisatie van het project. Je volgt de budgetten (kostprijsbewaking, rentabiliteitsopvolging en garanties) nauw op. Je bewaakt de planning, om teneinde de gewenste deadline te verzekeren. Je bewaakt de veiligheid tijdens de uitvoering van de projecten. Jij selecteert de externe leveranciers en onderaannemers, en regelt de bijhorende contractonderhandelingen. Ook de projectdocumentatie behoort tot jouw takenpakket: het ter beschikking stellen van alle documentatie en technische specificaties aan de betrokken partijen en de correcte naleving hiervan opvolgen. Je onderhoudt de technisch-commerciële relaties met de klanten met het oog op klantentevredenheid en het onderhouden en uitbouwen van langetermijnrelaties. Je motiveert en stuur het projectteam aan. Dit team bestaat uit projectingenieurs en onderaannemer.

  • Quality Support Officer Noord West-Vlaanderen m/v (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als Quality Support Manager ben je mee verantwoordelijk voor de optimalisering van de interne werking en het commerciële resultaat van de kantoren binnen jouw regio. Dit betekent oa concreet : Werken aan de verbetering van het commerciële proces, waarbij snelheid, efficiëntie, kwaliteit en opvolging van primordiaal belang zijn. Dit doe je door het geven van concrete tips, structuur, ondersteuning en bijsturing in de kantoren waar het nodig is Ook sta je in voor de begeleiding van de algemene veranderingsprocessen alsook de individuele begeleiding van (nieuwe) uitzendconsulenten Je neemt het voortouw in kantoren zonder office manager en je helpt bij de opstart van nieuwe projecten en je stimuleert de onderlinge samenwerking tussen kantoren en de opvolging van de National Accounts Je rapporteert rechtstreeks aan de district manager en werkt vanuit verschillende vestigingen binnen uw regio. Ook sta je in nauwe contact met verschillende afdelingen zoals rekrutering, opleiding,....

  • Logistiek bediende expeditie (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: BELGIAN LOGISTIC CENTER

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gemotiveerd logistiek bediende expeditie. Je hoofdtaak zal bestaan uit het opvolgen en beheren van internationale verzendingen teneinde te voldoen aan de douane-eisen en de klant te bevoorraden met de gevraagde goederen. Een greep uit jouw takenpakket: *Verzorgen van de verzending en het opmaken van transit -, import - en exportdocumenten. *Verwerken van orders, inplannen van transporten en containers. *Onderhouden van contacten met de klanten over de voortgang van dossiers. *Onderhouden van contacten met het douanekantoor en externe leveranciers. *Ontvangen van douaniers. *Inklaren van de goederen/producten. *Het TAS-systeem beheren in functie van een correcte facturatie. *Betalingen van invoerrechten en accijnzen laten uitvoeren door de afdeling accounting. *Stockcontroles uitvoeren. *..

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Halle) - Zelfstandige basis (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor het ziekenhuis AZ St Maria Halle zijn wij op zoek naar verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis of freelance-basis op diverse afdelingen. Ben je één of meerdere dagen per maand beschikbaar, stuur gerust uw CV door, dan contacteren we u zo snel mogelijk. Dit kan op freelance (met een uurtarief en zelfstandig statuut) en op interimbasis.

  • Zaal- of barmedewerker (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: TESTA ROSSI

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de volgende taken: bereiding van drankjes, bediening in de zaal, aannemen van de telefoon, net houden van de bar.

  • keukenhulp/afwasser (als 'extra' of flexijobber') (WANGE)

    Regio: WANGE

    Bedrijf: KASTEELHOEVE WANGE

    Type: Flexijob

    Kasteelhoeve Wange zoekt een keukenhulp/afwasser voor voorbereiding, afwas en opkuis van de lunch of diner voor onze gasten als ook andere keukenactiviteiten. Week en weekend.

  • FLEXI AFWASSER (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRUCKSTOP 26BIS

    Type: Flexijob

    Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei en de uitrustingen. Je sorteert de afwas volgens soort en spoelt de vaat alvorens deze in de vaatwasser te zetten. Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken, sorteert leeggoed en schuurt potten en pannen. Je neemt het afgewassen vaatwerk uit de machine en plaatst het op de daartoe bestemde ruimte. Je rangschikt het bestek en je droogt serviesgoed af. Je onderhoudt tafels, buffet en keukeninstallaties, de vaatwasmachine en de spoelbakken.

Zoek naar antwoorden van HOLIDAY INN in sociale netwerken
Look for responds of HOLIDAY INN in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOLIDAY INN. Laat een reactie achter voor HOLIDAY INN. HOLIDAY INN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOLIDAY INN. Leave a respond for HOLIDAY INN. HOLIDAY INN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOLIDAY INN op de google maps. Adres en contacten HOLIDAY INN
Location of HOLIDAY INN on the google maps. Address and contacts of HOLIDAY INN

Andere gerelateerde bedrijven als come HOLIDAY INN HOLIDAY INN: BAKKERIJ BALLADE | BUSINESS ACTIVITIES CENT. | Masquelin Véronique | MUS?E HISTOIRE & ARCH?OL. | POLYTECHNICS

Other related companies as HOLIDAY INN: BAKKERIJ BALLADE | BUSINESS ACTIVITIES CENT. | Masquelin Véronique | MUS?E HISTOIRE & ARCH?OL. | POLYTECHNICS

HOLIDAY INN is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOLIDAY INN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04139343261. Het bedrijf HOLIDAY INN bevindt zich op het adres: BERKENLAAN 5; 1831; MACHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 848,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 783,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hotels; Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten. Producten gemaakt in HOLIDAY INN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOLIDAY INN is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOLIDAY INN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOLIDAY INN, openstaande posities, locatie van HOLIDAY INN op de kaart.

HOLIDAY INN is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOLIDAY INN, company assigned to the tax number BE04139343261. The company HOLIDAY INN is located at the address: BERKENLAAN 5; 1831; MACHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 848,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 783,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hotels; Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten. Products created in HOLIDAY INN were not found.
The main activity of HOLIDAY INN is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HOLIDAY INN is not available. You also can look at reviews of HOLIDAY INN, open positions, location of HOLIDAY INN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOLIDAY INN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOLIDAY INN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOLIDAY INN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOLIDAY INN, employees, financial statistics.