Flandria Foods NV

Contactgegevens Flandria Foods NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Flandria Foods NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Flandria Foods NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Karreweg 22; 9870; Zulte, België

Telefoon (phone): 09 388 91 81 (+32-09 388 91 81) 09 388 91 81 (+32-09 388 91 81)

Fax (fax): 09 388 93 39 (+32-09 388 93 39) 09 388 93 39 (+32-09 388 93 39)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Flandria Foods NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Flandria Foods NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Flandria Foods NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Flandria Foods NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Flandria Foods NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Flandria Foods NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Flandria Foods NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Flandria Foods NV
Products information Flandria Foods NV

BTW identificatienummer (tax): BE01732788085
Ondernemingsnummer: 8250701904
Hoofdstad (capital): 906,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 709,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Industrial kitchens & restaurants (Catering for); Food products - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): HOTELS: CATERING SUPPLIES

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Flandria Foods NV
(Get full report from official database of BE for Flandria Foods NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Flandria Foods NV
Addition kinds of activities for Flandria Foods NV

6794. Octrooienaars en verhuurders | Patent owners and lessors
206800. Gezouten en geroosterde noten en zaden | Salted and roasted nuts and seeds
13899905. Gasvelddiensten, nec | Gas field services, nec
32720303. Betonproducten, prefab, nec | Concrete products, precast, nec
33550101. Kabel, aluminium: gemaakt in walsen | Cable, aluminum: made in rolling mills
36630110. Ontvangers, radiocommunicatie | Receivers, radio communications
39440108. driewielers | Tricycles
50840103. Citrus verwerkingsmachines | Citrus processing machinery

Werken bij Flandria Foods NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Flandria Foods NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Flandria Foods NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Flandria Foods NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas/Monteur staalsconstructies (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor een bedrijf specialiseerd in het monteren van prefabbeton- en cellenbetonelementen en staalconstructies, zijn we op zoek naar een Ploegbaas/monteur. Als ploegbaas sta je in voor de montage van staalconstructies en prefabbeton.

  • Onderhoudsmechanicus - dagdienst - Terumo te Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Tienen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onderhoudstechnieker bij Terumo zal je instaan voor het nodige onderhoud, de technische interventies en de herstellingen van het machinepark teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de plant te garanderen. Meer specifiek gaat het om: 1. Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. 2. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. 3. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. 4. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. 5. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. 6. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten.

  • Productie voeding (kaas) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw taken zijn het leggen van kaas op de transportband, pakjes op gewicht brengen en controleren van installatie. Het kan zijn dat je ook moet inpakken. Het bruto uurloon is €12.63 + €0.25/uur ploegenpremie + maaltijdcheques van €4.45 per gewerkte dag.

  • PROJECTLEIDER ELEKTRICITEIT (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider elektriciteit zijn we op zoek naar iemand die projecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor de voorbereiding uitvoering en opvolging van projecten; Plannen van personeel en materiaal; Toezien op kwaliteit en veiligheid; Budget nauwlettend in de gaten houden; Administratieve opvolging van het project; Aansturen en motiveren van medewerkers op de werf en op kantoor; Contacten onderhouden met opdrachtgever leveranciers en onderaannemers.

  • Vertegenwoordiger Telecom (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het verkopen zit u in het bloed en resultaten behalen ziet u als een uitdaging. U neemt hiervoor de nodige initiatieven en u kan bij voorkeur terugvallen op een succesvol verleden in het verkoopsvak. U bent klantgericht met een professioneel inzicht in de noden van een business klant. In een snel evoluerende telecomomgeving bent u bekwaam om zowel met nieuwe als bestaande klanten een relatie op te bouwen. U handelt meestal autonoom en wordt uitgedaagd om persoonlijke en team doelen te halen. In overleg met collega's ontwikkelt u bijkomende verkoopsondersteunende activiteiten. U vindt het belangrijk de business oplossingen van onze klant goed te leren en wil met succes de opleiding " Mobistar Sales Academy" afronden. Waarden : eerlijkheid integriteit transparantie professionnalisme respect voor mensen en gemaakte beloftesdoorzettingsvermogen.

  • Huishoudhulp dienstencheques Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp Puuur Zoersel/ Sint Antonius/ Halle (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • STUDENTEN WEEKENDWERK (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN LOVENDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Lovendegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, cafetaria, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! http://www.facebook.com/intratuin.lovendegem/

  • Etudiant bilingue (h/f) (SPIERE)

    Regio: SPIERE

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients de la région de Mouscron, nous sommes à la recherche d'étudiants bilingues (Fr-Nl). Vous travaillez en magasin. Vous gérez la caisse et l'accueil des clients. Vous renseignez les clients sur les produits. Vous êtes dynamique, courageux et motivé.

  • Bouwfirma Baldewijns&Co - Projectleider Afbraak/Grondverzet (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Baldewijns

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Baldewijns&Co – Klasse 6 partner voor Grond- en Afbraakwerken en INFRA Succesvolle KMO - team van +50 gedreven medewerkers Innovatief/vooruitstrevend – steeds alert voor nieuwe technologieën/technieken Ervaren en professioneel – al ruim 30 jaar Jij mag Boeiende afbraakprojecten coördineren van A tot Z Opvolgen van kwaliteit, uitvoeringstermijnen en budgetten Aansturen – bouwteam op de werf Voorbereiden – vorderingsstaten en vergaderingen Opvolgen – projectadministratie in KDP Bouwoffice Samenwerken – binnendienst/werfleiders/projectleiders Rapporteren – aan de zaakvoerder

  • Diëtist (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK ZOTTEGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij Gezondheidspraktijktijk Zottegem graag aanvullen en versterken? We zijn een multidisciplinair team van gezondheidszorgberoepen. Neem zeker een kijkje op onze website www.gezondheidspraktijkzottegem.com We zijn op zoek naar een gemotiveerde diëtiste die ons team op zelfstandige basis kan versterken, en dit voor een aantal uur per week (dit kunnen we samen bepalen). We mikken op een spoedige indiensttreding. We denken aan iemand die de individuele begeleiding van eigen cliënten en cliënten van andere disciplines uit de praktijk opneemt. Het geven van groepslessen zou een meerwaarde zijn. De doelgroep van onze praktijk is zeer divers, ervaring met een brede leeftijdsdoelgroep is een pluspunt (volwassenen en kinderen). Voor vragen met betrekking tot de functie kan steeds telefonisch contact genomen worden.

  • 3D Tekenaar Projectengineering (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie De afdeling ontwerp & engineering behoort tot de directie productie en opslag en is het interne studiebureau voor de realisatie van de grotere projecten van drinkwaterinfrastructuur. Deze projecten kunnen zeer divers zijn, gaande over technische aanpassingen van bestaande installaties, renovaties van verouderde infrastructuur, tot de bouw van volledig nieuwe drinkwaterinstallaties. De drie grote vakdomeinen binnen de afdeling zijn bouwkunde, elektromechanica/elektriciteit en CAD/topografie. Als tekenaar werk je binnen je vakdomein aan deze technische projecten in een multi-disciplinair team van gespecialiseerde medewerkers. Voornaamste opdrachten Je staat in voor het uitvoeren van (teken)projecten in gespecialiseerde 3D CAD-software, in het kader van het ontwerp van nieuwe technische gebouwen of aanpassingen daaraan. Dit zijn jouw belangrijkste taken: 3D-modellen opmaken voor de bouw van nieuwe technische of logistieke gebouwen of voor aanpassingen aan bestaande gebouwen; het daaruit genereren van plannen Technische bestekken en meetstaten opstellen. Plaatsbezoeken uitvoeren in het kader van het ontwerpproces, waarbij de situatie onderzocht en opgemeten wordt en de uit te voeren werken geïnventariseerd worden. Alle benodigde projectdocumenten van het toegewezen project verzamelen en op basis hiervan een eigen werkplan/schema opstellen. Deelnemen aan projectbesprekingen en verslag uitbrengen over de eigen werkzaamheden en resultaten. De technische administratie verzorgen.

Zoek naar antwoorden van Flandria Foods NV in sociale netwerken
Look for responds of Flandria Foods NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Flandria Foods NV. Laat een reactie achter voor Flandria Foods NV. Flandria Foods NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Flandria Foods NV. Leave a respond for Flandria Foods NV. Flandria Foods NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Flandria Foods NV op de google maps. Adres en contacten Flandria Foods NV
Location of Flandria Foods NV on the google maps. Address and contacts of Flandria Foods NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Flandria Foods NV Flandria Foods NV: Leonidas | JEAN KNOP | LAURENT DEMAZY | Gesuporc | MARLEEN VANHERCK

Other related companies as Flandria Foods NV: Leonidas | JEAN KNOP | LAURENT DEMAZY | Gesuporc | MARLEEN VANHERCK

Flandria Foods NV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Flandria Foods NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01732788085. Het bedrijf Flandria Foods NV bevindt zich op het adres: Karreweg 22; 9870; Zulte. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 906,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 709,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HOTELS: CATERING SUPPLIES. Lijst met producten zijn Industrial kitchens & restaurants (Catering for); Food products - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van Flandria Foods NV is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Flandria Foods NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Flandria Foods NV, openstaande posities, locatie van Flandria Foods NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Flandria Foods NV is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Flandria Foods NV, company assigned to the tax number BE01732788085. The company Flandria Foods NV is located at the address: Karreweg 22; 9870; Zulte. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 906,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 709,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HOTELS: CATERING SUPPLIES. List of products are Industrial kitchens & restaurants (Catering for); Food products - Mfg. & Whol..
The main activity of Flandria Foods NV is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Flandria Foods NV is not available. You also can look at reviews of Flandria Foods NV, open positions, location of Flandria Foods NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Flandria Foods NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Flandria Foods NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Flandria Foods NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Flandria Foods NV, employees, financial statistics.