Voermanshuys ('t)

Contactgegevens Voermanshuys ('t): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Voermanshuys ('t): address, phone, fax, email, website, opening hours

Voermanshuys ('t)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oude Burg 14; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 34 13 96 (+32-050 34 13 96) 050 34 13 96 (+32-050 34 13 96)

Fax (fax): 050 34 23 90 (+32-050 34 23 90) 050 34 23 90 (+32-050 34 23 90)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Voermanshuys ('t): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Voermanshuys ('t)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Voermanshuys ('t)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Voermanshuys ('t), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Voermanshuys ('t). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Voermanshuys ('t), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Voermanshuys ('t). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Voermanshuys ('t)
Products information Voermanshuys ('t)

BTW identificatienummer (tax): BE02747924804
Ondernemingsnummer: 8404510498
Hoofdstad (capital): 798,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 743,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Voermanshuys ('t) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Voermanshuys ('t)
(Get full report from official database of BE for Voermanshuys ('t))

Aanvulling soorten activiteiten voor Voermanshuys ('t)
Addition kinds of activities for Voermanshuys ('t)

27960202. Photoengraving platen, linecuts of halftones | Photoengraving plates, linecuts or halftones
28239906. Viscose vezels, banden, strips en garen | Viscose fibers, bands, strips, and yarn
31610101. Hoed dozen | Hat boxes
34849900. Handvuurwapens, nec | Small arms, nec
38250215. Geïntegreerde circuit testers | Integrated circuit testers
39990808. Borduren | Embroidery kits
67269904. Beleggers syndicaten | Investors syndicates

Werken bij Voermanshuys ('t): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Voermanshuys ('t): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Voermanshuys ('t). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Voermanshuys ('t). Looking for open vacancies in other companies

  • Chef-kok (m/v) Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een restaurant in Lovendegem is op zoek naar een ervaren chef-kok die hen wilt ondersteunen in de keuken. Je bent in het bezit van een grote portie ervaring en vakkennis die je tot uiting kan laten komen in gerechten. Je hebt een passie voor koken, specifiek in de gastronomische basiskeuken. Je staat in voor het bereiden en dresseren van gerechten, helpen bij het opstellen van menu's, de voorraad opvolgen en je werkt volgens de normen voor hygiëne en voedselveiligheid. Zij bieden jouw een voltijdse job aan op lange termijn met optie vast. uurrooster: Ma: 10u - 15u Di en woe: vrij Do: 10u - 15u en 18u - 22u Vrij: 10u - 15u en 18u 22u30 Za: 17u30 - 24u Zo: 10u30 - 15u en 18u-22u30

  • Dakwerker (m/v) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Herentals zijn wij op zoek naar een dakwerker. Soorten werken: zinkwerken, platte, hellende en industrieële daken. 

  • Metser (M/V) (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bekende speler in nieuwbouw en renovatieprojecten zijn wij op zoek naar metsers. Je taken bestaan uit: •Uitvoeren van metselwerken •Zowel nieuwbouw als renovatie •Zowel verlijmen als metsen met mortel •Je werkt vooral met kalk- en zandsteen blokken •Bekisten, ijzer vlechten en beton gieten Mogelijkheid tot onmiddelijk vast werk

  • Mecanicien weekend (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit de regio Moeskroen heeft een vacature als Weekend technieker als jij hen versterkt zal je deze taken uitvoeren: Preventief en curatief onderhoud van het machinepark op mechanisch vlak Smeren van kettingen vervangen van riemen ... Montage en demontage van machines Technische ondersteuning bieden aan de afdeling productie kwaliteit en onderhoud

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Alveringem (ALVERINGEM)

    Regio: ALVERINGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudenten september Tongeren (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Tongeren zoeken wij nog jobstudenten voor de maand september. Atelier werk, montagewerken van aluminium profielen, magazijnwerk.

  • JOBSTUDENT POETSTEAM (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: S&R Olympia

    Type: Studentenjob

    Eerst en vooral ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak en het onderhoud van het centrum om de netheid en veiligheid van de bezoekers te garanderen. Na het volgen van diverse opleidingen ben je verantwoordelijk voor het juiste gebruik van producten, onderhoudsmachines en poetsschema’s en procedures. Je past de (nood)procedures, indien nodig, toe en je neemt regelmatig deel aan georganiseerde oefenmomenten Verder zet je in op veiligheid door suggesties te geven aan de zwembadcoördinator om de netheid en veiligheid van het centrum te verhogen. Verder rapporteer je aan de centrumcoördinator, die op haar beurt rapporteert aan de centrummanager. Je neemt regelmatig deel aan teamvergaderingen om de werking van het centrum te optimaliseren. Een 6-dagen werkweek en een variabel uurrooster vormen geen problemen voor jou. Je altijd in het bezit van een loper die toegang geeft tot alle ruimtes binnen het gebouw en de diverse lockers. Jij bent dan ook diegene die het centrum mee uitbouwt tot een zalige ontspanningsplek voor al onze bezoekers!

  • STUDENT HORECA (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak gelegen regio Mechelen zoeken wij meewerkende studenten. Taken: Je gaat op verplaatsing bij events (kleine) waar je instaat voor opdienen & afruimen, afwas, ...

  • Magazijnier (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in sanitair,verwarming en ventilatie zijn wij op zoek naar een magazijnier. Ben je technisch aangelegd, heb je reeds enige kennis van sanitair, verwarming en ventilatie of wil er graag meer over leren. Sta je graag in contact met klanten en ben je sociaal aangelegd. Dan is deze job misschien iets voor jou!

  • MAGAZIJNIER (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ALGEMENE INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN

    Type: Vaste Job

    A.I.S. groep is een familiebedrijf met een geschiedenis van meer dan 30 jaar. Als familiebedrijf zijn we sterk verbonden met onze klanten en onze meer dan 40 werknemers. We kiezen resoluut voor een transparante en persoonlijke aanpak met een kwalitatief eindresultaat als doel. Onze ondernemingsgroep omvat drie afdelingen: A.I.S. Interieur : Binnenhuis Schilder- en decoratiewerken A.I.S. Industrie: Industriële straal- en schilderwerken A.I.S. Steigerbouw: Plaatsing en verhuur van steigers

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Aarsele (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Magazijnier Automotive (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, regio Herentals, zijn we op zoek naar een magazijnier, sector automotive. Administratie magazijn Stock controleren Onderdelen zoeken en uitleveren aan de mecaniciens Onderdelen bestellen Bestelbons opmaken, registraties in het systeem,...

Zoek naar antwoorden van Voermanshuys ('t) in sociale netwerken
Look for responds of Voermanshuys ('t) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Voermanshuys ('t). Laat een reactie achter voor Voermanshuys ('t). Voermanshuys ('t) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Voermanshuys ('t). Leave a respond for Voermanshuys ('t). Voermanshuys ('t) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Voermanshuys ('t) op de google maps. Adres en contacten Voermanshuys ('t)
Location of Voermanshuys ('t) on the google maps. Address and contacts of Voermanshuys ('t)

Andere gerelateerde bedrijven als come Voermanshuys ('t) Voermanshuys ('t): SNACKS OSMAN | KINDERDAGVERBLIJF KINDERPRET | LUC KETELAER | STEFAN JORISSEN | Anaconda

Other related companies as Voermanshuys ('t): SNACKS OSMAN | KINDERDAGVERBLIJF KINDERPRET | LUC KETELAER | STEFAN JORISSEN | Anaconda

Voermanshuys ('t) is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Voermanshuys ('t), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02747924804. Het bedrijf Voermanshuys ('t) bevindt zich op het adres: Oude Burg 14; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 798,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 743,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Voermanshuys ('t) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Voermanshuys ('t) is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Voermanshuys ('t) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Voermanshuys ('t), openstaande posities, locatie van Voermanshuys ('t) op de kaart.

Voermanshuys ('t) is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Voermanshuys ('t), company assigned to the tax number BE02747924804. The company Voermanshuys ('t) is located at the address: Oude Burg 14; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 798,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 743,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hotels. Products created in Voermanshuys ('t) were not found.
The main activity of Voermanshuys ('t) is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Voermanshuys ('t) is not available. You also can look at reviews of Voermanshuys ('t), open positions, location of Voermanshuys ('t) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Voermanshuys ('t), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Voermanshuys ('t), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Voermanshuys ('t), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Voermanshuys ('t), employees, financial statistics.