RADISSON SAS PARK LANE HOTEL

Contactgegevens RADISSON SAS PARK LANE HOTEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RADISSON SAS PARK LANE HOTEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

RADISSON SAS PARK LANE HOTEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Van Eycklei 34; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 285 85 85 (+32-03 285 85 85) 03 285 85 85 (+32-03 285 85 85)

Fax (fax): 03 285 85 86 (+32-03 285 85 86) 03 285 85 86 (+32-03 285 85 86)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RADISSON SAS PARK LANE HOTEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RADISSON SAS PARK LANE HOTEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RADISSON SAS PARK LANE HOTEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RADISSON SAS PARK LANE HOTEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RADISSON SAS PARK LANE HOTEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RADISSON SAS PARK LANE HOTEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RADISSON SAS PARK LANE HOTEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RADISSON SAS PARK LANE HOTEL
Products information RADISSON SAS PARK LANE HOTEL

BTW identificatienummer (tax): BE01018127441
Ondernemingsnummer: 7085601806
Hoofdstad (capital): 484,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 691,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in RADISSON SAS PARK LANE HOTEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RADISSON SAS PARK LANE HOTEL
(Get full report from official database of BE for RADISSON SAS PARK LANE HOTEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor RADISSON SAS PARK LANE HOTEL
Addition kinds of activities for RADISSON SAS PARK LANE HOTEL

481301. Lokale en lange afstand telefooncommunicatie | Local and long distance telephone communications
506304. Verlichtingsarmaturen | Lighting fixtures
20910212. Garnalen, geconserveerd en uitgehard | Shrimp, preserved and cured
28610200. Houtextracten | Wood extract products
39440601. Vliegtuigen, speelgoed | Airplanes, toy
59630303. Tijdschriftabonnementen, huis-naar-huis | Magazine subscriptions, house-to-house
73891605. Voorgeschorte postdienst | Presorted mail service

Werken bij RADISSON SAS PARK LANE HOTEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RADISSON SAS PARK LANE HOTEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RADISSON SAS PARK LANE HOTEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RADISSON SAS PARK LANE HOTEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator vaste nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een brede waaier van activiteiten: - Opvullen van containers - Ophogen van palletten - Picken van volle palletten uit de rekken met een reachtruck - Bijbrengen van palletten met een elektrische transpallet - Laden van vrachtwagens met een elektrische transpallet

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als credit collector maak je de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Je onderzoekt de reden van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen en bekijkt de oorzaken en pakt deze aan. Je rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de openstaande betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je staat continu in overleg met de financiële manager en het financiële team. • Je doet navraag m.b.t. dossiers voor lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Metser (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde metsers. We bouwen bij voorkeur dicht bij huis, zeker nooit buiten West-Vlaanderen. Van particuliere bouw tot appartemenstbouw, vooral gevel metsen !

  • Junior Accountant (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In samenwerking met een gemotiveerd team sta je in voor de uitvoering van de boekhouding. Jouw takenpaket omvat onder andere het verwerken van facturen, het verrichten van bankverrichtingen, het beheren van de betalingen, debiteuren, voorbereiding fiscale aangiften en het opmaken en analyseren van de balansen. De verwerking van deze financiële transacties voer je op een correcte manier uit. Het management verwacht dat je hen adviseert met jouw specifieke kennis in jouw vakgebied.

  • Kok (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende, dynamische zaak gelegen in de regio van St - Niklaas zijn we op zoek naar een kok met ervaring. Als kok sta je in voor de bereiding van al de koude en warme gerechten van de kaart.

  • Sondeermeester (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kortrijk zijn we op zoek naar een sondeermeester. Je werkt zelfstandig (bodemonderzoek en funderingsadvies). Je voert op een verantwoorde manier het veldwerk uit: sonderingen en boringen Je bedient en onderhoudt daarvoor een sondeermachine Je werkt zowel voor ons bouwbedrijf als voor externe kanten op werven over gans België Je kunt occasioneel ingezet worden bij diverse teams als all-round hulpman ter ondersteuning Je pleegt op regelmatige basis en op een constructieve manier overleg met de werfleiding

  • Technieker 2-ploegen te Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technieker 2-ploegen in een voedingsbedrijf te Turnhout sta je in voor de volgende taken: - samen met je collega's van de technische dienst ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark - je lost storingen aan productiemachines op om stilstanden omwille van technische problemen tot een minimum te beperken - je doet controles van de energievoorzieningen zodanig dat de goede werking gegarandeerd blijft - je volgt het preventief onderhoudsplan en de bijhorende takenlijst op - je begeleidt externe techniekers - je contacteert leveranciers voor bestellingen - je rapporteert aan het hoofd van de technische dienst

  • Verkoper/Verkoopster - flexijob/jobstudent (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een gekend kippenkraam regio Menen zijn we op zoek naar een verkoper/verkoopster die kan meehelpen in het kraam, maar ook wil meegaan naar evenementen/feesten. Je zult in de truck op de markt bestellingen klaarmaken en mensen bedienen,... Voor evenementen zal je ook bestellingen klaarmaken en die opdienen. Je zal betalingen ontvangen en je werkplaats proper houden. We zijn op zoek naar een Nederlandstalig persoon (met kennis Frans). We zoeken meerdere personen om mee te helpen: - Maandagnamiddag van 13:30 tot 17:30 voor in de truck - Donderdagvoormiddag voor aan de afwas en als hulp in de keuken - Zaterdagvoormiddag om de maaltijden voor te breiden en de afwas te doen - Zaterdagvoormiddag van 7u tot 13u30 voor de verkoop in de truck in Poperinge - Zondagvoormiddag van 7u tot 13:30 voor de truck in Rekkem (goede kennis Frans vereist) Dit mag zowel als student als flexi-job zijn.

  • Jobstudent Recruiter - Intelect Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Intelect

    Type: Studentenjob

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

  • Jobstudenten voor september gezocht te Mortsel (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we altijd gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak gedurende de maand september te Mortsel. Je werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7u tot 11u en op woensdag van 7u tot 10u. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen: ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • Junior teamleader productie met ambitie (FMCG, Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    AIs mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een hightech productieomgeving jou aan? Ben je sterk in planning en organiseren en mag er ook een administratief luik aan de job zijn? Dan is de functie van Teamleader binnen een sterk internationaal productiebedrijf in de FMCG sector waarschijnlijk het bedrijf dat je zoekt. Taken: Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 14-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico's Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Aarschot- Diest (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

Zoek naar antwoorden van RADISSON SAS PARK LANE HOTEL in sociale netwerken
Look for responds of RADISSON SAS PARK LANE HOTEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor RADISSON SAS PARK LANE HOTEL. Laat een reactie achter voor RADISSON SAS PARK LANE HOTEL. RADISSON SAS PARK LANE HOTEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RADISSON SAS PARK LANE HOTEL. Leave a respond for RADISSON SAS PARK LANE HOTEL. RADISSON SAS PARK LANE HOTEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RADISSON SAS PARK LANE HOTEL op de google maps. Adres en contacten RADISSON SAS PARK LANE HOTEL
Location of RADISSON SAS PARK LANE HOTEL on the google maps. Address and contacts of RADISSON SAS PARK LANE HOTEL

Andere gerelateerde bedrijven als come RADISSON SAS PARK LANE HOTEL RADISSON SAS PARK LANE HOTEL: FLEUROVEILING - HALLEN VAN DE PRODUCENTEN SCRL | KBC | B.C. HERACLES | Vitalcare Bodrum Vakantieadreszorg | ADELBERT DE LEEUW

Other related companies as RADISSON SAS PARK LANE HOTEL: FLEUROVEILING - HALLEN VAN DE PRODUCENTEN SCRL | KBC | B.C. HERACLES | Vitalcare Bodrum Vakantieadreszorg | ADELBERT DE LEEUW

RADISSON SAS PARK LANE HOTEL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RADISSON SAS PARK LANE HOTEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01018127441. Het bedrijf RADISSON SAS PARK LANE HOTEL bevindt zich op het adres: Van Eycklei 34; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 484,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 691,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in RADISSON SAS PARK LANE HOTEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RADISSON SAS PARK LANE HOTEL is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RADISSON SAS PARK LANE HOTEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RADISSON SAS PARK LANE HOTEL, openstaande posities, locatie van RADISSON SAS PARK LANE HOTEL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

RADISSON SAS PARK LANE HOTEL is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is RADISSON SAS PARK LANE HOTEL, company assigned to the tax number BE01018127441. The company RADISSON SAS PARK LANE HOTEL is located at the address: Van Eycklei 34; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 484,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 691,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hotels. Products created in RADISSON SAS PARK LANE HOTEL were not found.
The main activity of RADISSON SAS PARK LANE HOTEL is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RADISSON SAS PARK LANE HOTEL is not available. You also can look at reviews of RADISSON SAS PARK LANE HOTEL, open positions, location of RADISSON SAS PARK LANE HOTEL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over RADISSON SAS PARK LANE HOTEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RADISSON SAS PARK LANE HOTEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RADISSON SAS PARK LANE HOTEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RADISSON SAS PARK LANE HOTEL, employees, financial statistics.