Panorama Appart Hotel

Contactgegevens Panorama Appart Hotel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Panorama Appart Hotel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Panorama Appart Hotel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grüfflingen 44; 4791; Burg-Reuland (Thommen), België

Telefoon (phone): 080 22 60 37 (+32-080 22 60 37) 080 22 60 37 (+32-080 22 60 37)

Fax (fax): 080 22 74 99 (+32-080 22 74 99) 080 22 74 99 (+32-080 22 74 99)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Panorama Appart Hotel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Panorama Appart Hotel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Panorama Appart Hotel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Panorama Appart Hotel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Panorama Appart Hotel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Panorama Appart Hotel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Panorama Appart Hotel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Panorama Appart Hotel
Products information Panorama Appart Hotel

BTW identificatienummer (tax): BE04077270507
Ondernemingsnummer: 7105926513
Hoofdstad (capital): 357,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 501,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Panorama Appart Hotel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Panorama Appart Hotel
(Get full report from official database of BE for Panorama Appart Hotel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Panorama Appart Hotel
Addition kinds of activities for Panorama Appart Hotel

326904. Huishoudelijke artikelen van aardewerk, met uitzondering van keukenartikelen | Pottery household articles, except kitchen articles
01710000. Bessengewassen | Berry crops
17419905. Marmeren metselwerk, buitenbouw | Marble masonry, exterior construction
32590103. Liner baksteen of platen voor riool / tankvoering, verglaasde klei | Liner brick or plates for sewer/tank lining, vitrified clay
50320301. Keramische bouwmaterialen, exclusief vuurvaste | Ceramic construction materials, excluding refractory
56999907. Vierkante danskleding | Square dance apparel
73890410. Styling, pruiken | Styling, wigs
73890501. Accommodatie locatiediensten | Accomodation locating services

Werken bij Panorama Appart Hotel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Panorama Appart Hotel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Panorama Appart Hotel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Panorama Appart Hotel. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijniers Diest - snelle opstart! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar enthousisaste orderpickers voor een klant in Diest - Halen. Het is een groot distributiecentrum van auto onderdelen. Het bedrijf is een internationale speler, in de automotive sector met als grootste vestiging het distributiecentrum in Diest. In het bedrijf zijn verschillende afdelingen die kunnen gaan van kleine tot grote onderdelen. Voor de grote onderdelen is een hef- of reachtruck attest vereist. Als je voor deze functie in aanmerking wil komen, moet je een test afleggen op de computer. Als je hierop geslaagd bent, wordt er een kort interview afgelegd. Je wordt uitgenodigd bij het bedrijf voor een onthaaldag. Wanneer het bedrijf er een positief gevoel bij heeft, heb je de kans om onmiddellijk op te starten op een afdeling naar keuze. Takenpakket: - klaarmaken bestellingen - orderpicking - binnenkomende onderdelen - intern transport - stockeren van de binnengekomen onderdelen

  • Magazijnier vaste voormiddag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier werk je in de vaste voormiddagploeg. Gezien ja in deze functie van magazijnier in de voedingssector werkt, werk je in een koele omgeving. Jouw taken als magazijnier: Je staat in voor de receptie van de goederen. Je zet de benodigde producten klaar voor de productie, aan de hand van bestellingen.

  • Transportplanner (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FORUM JOBS DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Dendermonde zijn we op zoek naar een transportplanner. Je zal instaan voor het organiseren en plannen van de routes voor de chauffeurs. Bestellingen behandelen voor transport over de baan volgens orders van de klant. Dagplanning van de chauffeurs opstellen en bijwerken Technische ondersteuning bieden in geval van panne, ongeval, indien de reisweg- of tijd afwijkt. De correcte documenten bezorgen aan de klanten, chauffeurs , ... Activiteiten van het personeel opvolgen en nakijken (rijtijden, geldigheid attesten, ...)

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Bilzen/Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis. Leuke acties en jaarlijkse roadshow.. Mooie voordelen.

  • Poetshulp Retie (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur ? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Voor een dynamisch bedrijf gelegen te Vilvoorde zoeken we een tijdelijke voltijdse administratieve ondersteuning voor de HR afdeling. Voert courante administratieve taken uit (controleren van documenten, typen en opmaken van brieven, opvolgen van administratieve dossiers, ...). Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

  • Bijlesgever chemie (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Salons CORTINA (Wevelgem) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Salons CORTINA (Wevelgem) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • PLOEGBAZEN sector Magazijninrichting (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: HARDY'S INDUSTRIES

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan een groep medewerkers op de werven. Je zorgt ervoor dat je team werkt volgens vastgestelde procedures. Je rapporteert dagelijks aan je manager over ondernomen acties. Je bent verantwoordelijk voor het bekendmaken van de veiligheidsvoorschriften en de naleving daarvan door je team. Je zorgt ervoor dat de dagelijkse taken door het team op tijd (planning) en volgens de juiste procedures / werkwijze worden uitgevoerd. Je werkt actief mee aan de verbetering van de resultaten. Je staat in voor de evaluatie en ontwikkeling van de aan jou toegewezen medewerkers. Je stuurt gedreven je team met het juiste organisatorisch inzicht. Je bent een flexibel lid van het team. Ook onder tijdsdruk handel je rustig en beheerst naar je mensen toe, zonder daarbij je doel/deadlines uit het oog te verliezen.

  • Keukenhulp/afwasser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar bvb. een gepensioneerde flexijobber die in een beurtrol in het weekend van bvb 10u00 tot 14u00 eerst de afwas op zich neemt en opkuist om dan vervolgens van 12u tot 14u helpt in de keuken. Voor de afwas beschikken we over de allernieuwste en allerbeste machines. Veel ervaring in de keuken is niet vereist. Zin voor netheid en hygiëne is belangrijk. Vacature voor man of vrouw. Ook op woensdag en vrijdag.

Zoek naar antwoorden van Panorama Appart Hotel in sociale netwerken
Look for responds of Panorama Appart Hotel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Panorama Appart Hotel. Laat een reactie achter voor Panorama Appart Hotel. Panorama Appart Hotel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Panorama Appart Hotel. Leave a respond for Panorama Appart Hotel. Panorama Appart Hotel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Panorama Appart Hotel op de google maps. Adres en contacten Panorama Appart Hotel
Location of Panorama Appart Hotel on the google maps. Address and contacts of Panorama Appart Hotel

Andere gerelateerde bedrijven als come Panorama Appart Hotel Panorama Appart Hotel: HECTOR-LONCOL | Grosjean A Ets SPRL | R. DANIELS | Pire A | VAN WANROOY

Other related companies as Panorama Appart Hotel: HECTOR-LONCOL | Grosjean A Ets SPRL | R. DANIELS | Pire A | VAN WANROOY

Panorama Appart Hotel is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Panorama Appart Hotel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04077270507. Het bedrijf Panorama Appart Hotel bevindt zich op het adres: Grüfflingen 44; 4791; Burg-Reuland (Thommen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 357,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 501,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Panorama Appart Hotel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Panorama Appart Hotel is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Panorama Appart Hotel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Panorama Appart Hotel, openstaande posities, locatie van Panorama Appart Hotel op de kaart.

Panorama Appart Hotel is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Panorama Appart Hotel, company assigned to the tax number BE04077270507. The company Panorama Appart Hotel is located at the address: Grüfflingen 44; 4791; Burg-Reuland (Thommen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 357,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 501,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hotels. Products created in Panorama Appart Hotel were not found.
The main activity of Panorama Appart Hotel is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Panorama Appart Hotel is not available. You also can look at reviews of Panorama Appart Hotel, open positions, location of Panorama Appart Hotel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Panorama Appart Hotel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Panorama Appart Hotel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Panorama Appart Hotel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Panorama Appart Hotel, employees, financial statistics.