Karrehof Vakantiehoeve

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • Karrehof Vakantiehoeve
Private companiesTextile Mill Products • Karrehof Vakantiehoeve

Contactgegevens Karrehof Vakantiehoeve: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Karrehof Vakantiehoeve: address, phone, fax, email, website, opening hours

Karrehof Vakantiehoeve

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Batsheersstraat 35; 3870; Heers, België

Telefoon (phone): 011 48 51 77 (+32-011 48 51 77) 011 48 51 77 (+32-011 48 51 77)

Fax (fax): +32 (12) 186-42-45 +32 (12) 186-42-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Karrehof Vakantiehoeve: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Karrehof Vakantiehoeve"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Karrehof Vakantiehoeve"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Karrehof Vakantiehoeve, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Karrehof Vakantiehoeve. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Karrehof Vakantiehoeve, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Karrehof Vakantiehoeve. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Karrehof Vakantiehoeve
Products information Karrehof Vakantiehoeve

BTW identificatienummer (tax): BE07517639160
Ondernemingsnummer: 3161285400
Hoofdstad (capital): 531,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 212,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Holiday accomodation - Rental

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Karrehof Vakantiehoeve
(Get full report from official database of BE for Karrehof Vakantiehoeve)

Aanvulling soorten activiteiten voor Karrehof Vakantiehoeve
Addition kinds of activities for Karrehof Vakantiehoeve

0134. Ierse aardappelen | Irish potatoes
10990400. Zeldzame aardappelmijnen | Rare-earth ores mining
28650310. chloortolueen | Chlorotoluene
30899907. Sluitingen, kunststoffen | Closures, plastics
34790214. Lacquering van metaalproducten | Lacquering of metal products
50470305. Glas, medisch | Glass, medical
52110206. Schermen, deur en raam | Screens, door and window
72119901. Wasserij verzamelen en distribueren van de uitlaat | Laundry collecting and distributing outlet

Werken bij Karrehof Vakantiehoeve: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Karrehof Vakantiehoeve: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Karrehof Vakantiehoeve. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Karrehof Vakantiehoeve. Looking for open vacancies in other companies

  • Ben jij de sterke kracht die wij zoeken? (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij iemand die graag fysiek de handen uit de mouwen steekt? Heel de dag zakken van 25 kg spreekt jou aan vanwege de gratis fitness? Je hebt geen stofallergie? Dan ben jij de ideale kandidaat voor onze klant te Heist-op-den-Berg.

  • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Dacor in Zwijnaarde! (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DACOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze vestiging in Zwijnaarde zijn we op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Vanaf half september/begin oktober verwachten we hier een drukke periode naar aanloop van de eindejaarsfeesten. De productie in Dacor is onderverdeeld in 2 productieprocessen: ham en paté. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. Je zal ingezet worden op verschillende posten: Kokerij

  • Magazijnier met heftruckattest (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wens jij als magazijnier te werken in de regio Leuven? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in Heverlee zijn wij tijdelijk op zoek naar een magazijnier (m/v) met een heftruckattest. Als magazijnier zal jij instaan voor het inladen van de vrachtwagens. Je bereidt ook de bestellingen voor en de drukt de juiste tickets op de computer af. Indien nodig, sta je ook de klanten telefonisch te woord.

  • Chauffeur C - flexibele uren (m/v) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zulte zoeken wij een chauffeur C met code 95. Je rijdt in eigen regio met de vrachtwagen en haalt de containers leeg. Startuur mag je zelf bepalen, (sommigen vertrekken om middernacht, andere rond 5u voor de filles). De ritten moeten afgewerkt worden, het zijn een 15 tot 25 stops per dag. Je krijgt een GPS en de vrachtwagen mag mee naar huis genomen worden. 1 of 2 keer per week zou je naar het bedrijf moeten rijden om de vrachtwagen te legen. Je krijgt een inwerkperiode, de eerste week rijdt er iemand mee en er wordt wekelijks een verslag ingevuld.

  • interieurbouwer (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als interieurbouwer ben je iemand die graag met je handen werkt. Voor deze vacature zijn de taken heel uiteenlopend. Een overzicht: ?Je vervaardigt en plaatst interieur- of projectmeubilair zoals keukens badkamers burelen winkel- en horeca-inrichtingen binneninrichtingen. ?Vaak doe je de totale verbouwing of aankleding van een interieur. ?Over het algemeen werk je met moderne materialen zoals geprefabriceerde panelen in hout kunststof of gipsplaat. ?Je monteert en assembleert ook wanden vloeren en plafonds als afwerking isolatie of decoratie. ?De meubileringelementen (winkelinrichting burelen keukens ...) maak je meestal in het atelier en je monteert ze ter plaatse op de werf. ?Je doet kleine aanpassingen aan nutsvoorzieningen je monteert de elementen en sluit de nutsvoorzieningen aan. vJe werkt binnen alleen of in een ploeg. Je maakt veel verplaatsingen. ?Je tilt vaak zware lasten. Je past de veiligheidsregels strikt toe. ?Je hebt doorgaans regelmatige werkuren met nu en dan een uitzondering bij opdrachten die dringend zijn.

  • Projectleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Olen is een gevestigde waarde in de bouwsector. Ze bouwen prachtige villa's en appartementen, en voeren diverse overheidsopdrachten uit. Ze zijn op zoek naar een ervaren projectleider. De ideale kandidaat heeft een sterk leidinggevend karakter en stuurt het volledige bouwteam aan. Uiteraard is zin voor initiatief en een hoge dosis wilskracht zeer belangrijk. Een bachelor of master opleiding is vereist.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - regio Zwijnaarde (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Strijk(st)er te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRIXXO HOME GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een strijk(st)er voor het strijkatelier te Gent. Taken zijn: strijken, plooien en balie.

  • Monteur opbouw vrachtwagens (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ALUMAC CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    De conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages controleren Diverse elementen onderling of op een drager assembleren en lassen Vastzetten van opbouw op chassis door middel van boutverbindingen Monteren van diverse materiaal op vraag van de klant Laservaring en planlezen is een vereiste Je werkt op een vaste locatie in de werklplaats waaraan je werkt aan de opbouw van de vrachtwagen volgens de wensen van onze klant.

  • C# Ontwikkelaar (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Foreach

    Type: Vaste Job

    Als C# ontwikkelaar maak je deel uit van ons SCRUM-team dat instaat voor de ontwikkeling, doorontwikkeling en support van onze C# projecten. Dit team werkt intensief samen met onze Project Owners en onze klanten. Je kan terugvallen op de uitgebreide ervaring van Foreach met het uitvoeren van grote webprojecten volgens agile methodologieën. Je belangrijkste verantwoordelijkheid bestaat in het mee ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties en webplatformen in C#, meestal applicaties met een stevige back-end, die geïntegreerd zijn in complexe achterliggende systemen en databanken. Naast C# ontwikkeling word je ook betrokken bij front-end ontwikkeling, databank ontwikkeling, responsieve ontwikkeling, applicatie maintenance en third line support. Je kennis van analyse, architectuur en testing, je ervaring met SCRUM, én je sociale capaciteiten zullen goed van pas komen in onze open en flexibele organisatie. Je werkt meestal in Merksem, maar je draagt ook bij aan workshops, meetings en testsessies bij de klant.

  • Assistant Storemanager - Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Flexijob voor toogbediening WEEKEND (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Café Galgenhuis

    Type: Flexijob

    Wij zoeken flexijobbers voor het weekend! U hebt ervaring. U kan vlot pinten tappen en ook uitschenken vanuit fles. Tevens staat u in voor een goede toogwerking: lege bakken stockeren, leeggoed sorteren, toog aanvullen, opruimen, glazen afwassen en afdrogen,... U kan bovendien in 1 wip een vat vervangen. U bent stressbestendig & stelt klanttevredenheid als prioriteit.

Zoek naar antwoorden van Karrehof Vakantiehoeve in sociale netwerken
Look for responds of Karrehof Vakantiehoeve in social networks

Lees alle opmerkingen voor Karrehof Vakantiehoeve. Laat een reactie achter voor Karrehof Vakantiehoeve. Karrehof Vakantiehoeve bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Karrehof Vakantiehoeve. Leave a respond for Karrehof Vakantiehoeve. Karrehof Vakantiehoeve on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Karrehof Vakantiehoeve op de google maps. Adres en contacten Karrehof Vakantiehoeve
Location of Karrehof Vakantiehoeve on the google maps. Address and contacts of Karrehof Vakantiehoeve

Andere gerelateerde bedrijven als come Karrehof Vakantiehoeve Karrehof Vakantiehoeve: BANCONTACT-MISTER CASH | Designlab | FRANK VANDERVEKEN | MICHELLE PIVIN | I. BELANG

Other related companies as Karrehof Vakantiehoeve: BANCONTACT-MISTER CASH | Designlab | FRANK VANDERVEKEN | MICHELLE PIVIN | I. BELANG

Karrehof Vakantiehoeve is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Karrehof Vakantiehoeve, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07517639160. Het bedrijf Karrehof Vakantiehoeve bevindt zich op het adres: Batsheersstraat 35; 3870; Heers. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 531,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 212,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Holiday accomodation - Rental.
De hoofdactiviteit van Karrehof Vakantiehoeve is Textielmolenproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Karrehof Vakantiehoeve is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Karrehof Vakantiehoeve, openstaande posities, locatie van Karrehof Vakantiehoeve op de kaart.

Karrehof Vakantiehoeve is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Karrehof Vakantiehoeve, company assigned to the tax number BE07517639160. The company Karrehof Vakantiehoeve is located at the address: Batsheersstraat 35; 3870; Heers. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 531,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 212,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels. List of products are Holiday accomodation - Rental.
The main activity of Karrehof Vakantiehoeve is Textile Mill Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Karrehof Vakantiehoeve is not available. You also can look at reviews of Karrehof Vakantiehoeve, open positions, location of Karrehof Vakantiehoeve on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Karrehof Vakantiehoeve, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Karrehof Vakantiehoeve, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Karrehof Vakantiehoeve, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Karrehof Vakantiehoeve, employees, financial statistics.