HOTEL DES DUNES

Contactgegevens HOTEL DES DUNES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOTEL DES DUNES: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOTEL DES DUNES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEOPOLDPLEIN 5; 8420; DE HAAN, België

Telefoon (phone): 59233146 (+32-59233146) 59233146 (+32-59233146)

Fax (fax): +32 (16) 799-19-81 +32 (16) 799-19-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOTEL DES DUNES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOTEL DES DUNES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOTEL DES DUNES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOTEL DES DUNES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOTEL DES DUNES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOTEL DES DUNES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOTEL DES DUNES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOTEL DES DUNES
Products information HOTEL DES DUNES

BTW identificatienummer (tax): BE01287292480
Ondernemingsnummer: 9240020751
Hoofdstad (capital): 551,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 573,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in HOTEL DES DUNES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOTEL DES DUNES
(Get full report from official database of BE for HOTEL DES DUNES)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOTEL DES DUNES
Addition kinds of activities for HOTEL DES DUNES

249900. Houtproducten, NEC | Wood products, nec
507203. Gereedschapsmiddelen en accessoires | Power tools and accessories
14990400. Minerale schuurmachines mijnbouw | Mineral abrasives mining
34290401. Vliegtuigen hardware | Aircraft hardware
35640000. Blowers en fans | Blowers and fans
38420100. Persoonlijke veiligheidsuitrusting | Personal safety equipment
39990806. Kerstboom ornamenten, behalve elektrische en glas | Christmas tree ornaments, except electrical and glass
73899907. Uitbetalingscontrole van contractanten | Contractors' disbursement control
76992600. Raamblind reparatie | Window blind repair services

Werken bij HOTEL DES DUNES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOTEL DES DUNES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOTEL DES DUNES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOTEL DES DUNES. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel medewerker binnendienst B2B (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als commercieel medewerker binnendienst ben jij het eerste interne ondersteunende aanspreekpunt voor de B2B klanten. Voor je commerciële collega’s bied je de nodige pre en post sales ondersteuning (administratief, analytisch, probleemoplossend, …). Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor een aantal eigen B2B klantencontracten. Je taken zijn o.a. : - Opmaak van offertes voor bestaande en nieuwe B2B klanten: inhoudelijk en administratief - Analyse van bestaande energiecontracten m.b.t. hernieuwingen en toevoegingen - Ondersteuning vanexterne sales partners : je zorgt telefonisch en schriftelijk voor een snelle afhandeling van hun vragen bv over commissies, afwijkingen t.o.v. de standaarden, … - Je staat in voor de controle, het beheer en de administratieve verwerking van B2B klantendossiers. - Je volgt toegewezen klantencontracten op : bv einde contract, facturatie slechte betalers, … - Je ondersteunt eveneens je 1ste en 2de lijn collega’s van de klantendienst voor B2B klanten, - Je zorgt er als team voor dat je door goede communicatie en samenwerking voor de klant tot de beste oplossing komt.

  • Redder (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een job als redder? Lees dan zeker verder! Voor een subtropisch zwembad in regio Gent zoeken we gemotiveerde redders met een brevet 'Hoger Redder'. Je zal instaan voor de veiligheid van de zwembadbezoeker en de optimale klantentevredenheid. Bedrijfsprofiel: Een toonaangevend sport -en recreatiecentrum in Gent

  • Technisch afsteller rolstoelwagens, Heverlee, fulltime (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een specialist inzake ortopedische hulpmiddelen zijn we momenteel op zoek naar een technieker. Je staat in voor het technisch onderhoud en het configureren van de rolwagens die ter beschikking gesteld worden in woon-zorgcentra, multifunctionele centra en andere instellingen. Verantwoordelijkheden: Technische controle van manuele rolstoelen die binnen worden gebracht Beschadigde onderdelen vervangen of herstellen Aanpassen van rolstoelen zoals aangegeven op de bestelbon Administratief verwerken van bestellingen van in- en uitgaande rolstoelen Nauw samenwerken met collega's van andere departementen

  • Huishoudhulp Deeltijds Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wondelgem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

  • Studentenjob zaalmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je verwelkomt de klanten, neemt bestellingen op, serveert en ruimt af. Je springt bij waar nodig. Bar en frigo aanvullen. Glazen wassen. Je spreekt zeer goed Nederlands. Weekendwerk en avondwerk schrikt je niet af. Je beschikt over een goede fysieke conditie. Eigen vervoer is noodzakelijk, tenzij je in de buurt woont

  • Productie Manager (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiende KMO, gespecialiseerd in mechanische herstellingen op maat, zijn we op zoek naar een technisch sterke productie manager. Je wordt verantwoordelijk voor het hele operationele proces van A tot Z: vanaf het binnen komen van de order tot en met de dienst na verkoop. Je stuurt een 10-tal mensen aan die instaan voor het werk in de atelier en op de baan (service). Verder beheer je ook alle administratieve opvolging: werkbonnen, uurroosters, planning, contact met leveranciers en klanten, ... Je werkt nauw samen met de CEO, de zaakvoerder, de werkvoorbereider en de back office. Als operationeel verantwoordelijke steek je ook graag zelf de handen uit de mouwen. Je werkt mee met als doel het behalen van de deadlines en vlekkeloze kwaliteit van het afgeleverde product.

  • Warehouse Supervisor (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: STROOM

    Type: Vaste Job

    Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor het borgen van operaties door middel van het behalen van KPI’s en het coachen van je foremannen. Je staat als leidinggevende boven je foremannen en bent samen met hen verantwoordelijk voor het aansturen van je team magazijnmedewerkers. Je coacht je foremannen in de dagdagelijkse aansturing van de warehouse activiteiten en zorgt er zo voor dat zij de vooropgestelde doelstelling behalen inzake productiviteit, veiligheid en kwaliteit. Jijzelf stuurt de operatie in het halen van de lange termijndoelstellingen en treedt op als eindverantwoordelijke naar je team van magazijnmedewerkers, door middel van duidelijke doelstellingen, dagelijks overleg, evaluaties, opleidingen, arbeidsongevallenanalyses ziekteverzuimgesprekken, ... Om tot optimale operaties te komen treed je in overleg met de planningsafdeling, collega team leaders, operations manager en diverse interne ondersteunende diensten. Je wordt opgenomen in een gedreven team met een continous improvement cultuur. Na je greenbelt training sta je in voor het leiden en implementeren van verbeteringsprojecten en het toepassen van de 5S methodiek. Tevens waak je erover dat de veiligheidsregels gerespecteerd worden, dit doe je door regelmatige veiligheidsrondgangen, arbeidsongevallenanalyses, het overbrengen van veiligheidstopics, ... Dit alles om onze medewerkers proactiever te laten meewerken aan een sterk veiligheidsbeleid.

  • Elektrisch ontwerper (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Electrical Design Engineer! Binnen het team van R&D staat u in voor het volledige elektrische ontwerp van productiemachines. U vervaardigt zelfstandig PLC sturingen. U maakt visualisaties met WinCC of andere toepassingen. Vanuit een concept maakt u een volledig ontwerp met de nodige uitvoeringsplannen van de sturingen en kastenbouw. U documenteert en analyseert constructies en machines of schakelingen en installaties of circuits en componenten. U voert tussentijdse en eindverificaties van het eigen werk uit en registreert deze. U signaleert mogelijkheden voor continuering en uitbreiding van werkzaamheden voor opdrachtgevers. U volgt de laatste technologische ontwikkelingen op.

  • Ploegbaas (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Massenhoven zijn we op zoek naar een ploegbaas Je wordt ingezet in de productiehal van betonnen prefab elementen. Je staat in voor het efficiënt aansturen en verdelen van het werk voor een team van een 30-tal personen. Je staat eveneens voor de kwaliteit van de geproduceerde elementen.

  • Teamcoach ( zelfstandig ) (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als teamcoach doe je het proces van A tot Z Je gaat opzoek naar de juiste kandidaten via verschillende netwerken Je neemt gesprekken af Je start de mensen succesvol op Je begeleid je team naar gewenste doelstellingen

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio BERCHEM (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • iOS Developer - tijdelijk (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    V-IT is op zoek naar meerdere Senior Developers iOS en Android voor onze klant in Antwerpen. Omschrijving Ervaring met het bouwen van een mobile banking app is een voordeel. Je moet een echt native developer zijn die de nodige ervaring heeft in complexere omgevingen. vb Security (Vasco of Gemalto) Je komt in het grote team. Bij de klantwerken ze vandaag via de SAFE methodologie voor ontwikkeling.

Zoek naar antwoorden van HOTEL DES DUNES in sociale netwerken
Look for responds of HOTEL DES DUNES in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOTEL DES DUNES. Laat een reactie achter voor HOTEL DES DUNES. HOTEL DES DUNES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOTEL DES DUNES. Leave a respond for HOTEL DES DUNES. HOTEL DES DUNES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOTEL DES DUNES op de google maps. Adres en contacten HOTEL DES DUNES
Location of HOTEL DES DUNES on the google maps. Address and contacts of HOTEL DES DUNES

Andere gerelateerde bedrijven als come HOTEL DES DUNES HOTEL DES DUNES: MARIE-FRANCE ALLARD | Claesen G | VERVLOESEM MARC | BLEU MARINE | LEGRAND ELECTRO

Other related companies as HOTEL DES DUNES: MARIE-FRANCE ALLARD | Claesen G | VERVLOESEM MARC | BLEU MARINE | LEGRAND ELECTRO

HOTEL DES DUNES is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOTEL DES DUNES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01287292480. Het bedrijf HOTEL DES DUNES bevindt zich op het adres: LEOPOLDPLEIN 5; 8420; DE HAAN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 551,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 573,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in HOTEL DES DUNES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOTEL DES DUNES is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOTEL DES DUNES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOTEL DES DUNES, openstaande posities, locatie van HOTEL DES DUNES op de kaart.

HOTEL DES DUNES is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOTEL DES DUNES, company assigned to the tax number BE01287292480. The company HOTEL DES DUNES is located at the address: LEOPOLDPLEIN 5; 8420; DE HAAN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 551,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 573,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hotels. Products created in HOTEL DES DUNES were not found.
The main activity of HOTEL DES DUNES is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HOTEL DES DUNES is not available. You also can look at reviews of HOTEL DES DUNES, open positions, location of HOTEL DES DUNES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOTEL DES DUNES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOTEL DES DUNES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOTEL DES DUNES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOTEL DES DUNES, employees, financial statistics.