Bristol Hotel***

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Bristol Hotel***
Private companiesTransportation by Air • Bristol Hotel***

Contactgegevens Bristol Hotel***: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bristol Hotel***: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bristol Hotel***

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zeedijk-Heist 291; 8301; Knokke-Heist (Heist-aan-Zee), België

Telefoon (phone): 050 51 12 20 (+32-050 51 12 20) 050 51 12 20 (+32-050 51 12 20)

Fax (fax): +32 (63) 779-67-52 +32 (63) 779-67-52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bristol Hotel***: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bristol Hotel***"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bristol Hotel***"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bristol Hotel***, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bristol Hotel***. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bristol Hotel***, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bristol Hotel***. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bristol Hotel***
Products information Bristol Hotel***

BTW identificatienummer (tax): BE01280151367
Ondernemingsnummer: 1909393310
Hoofdstad (capital): 845,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 725,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Restaurants

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bristol Hotel***
(Get full report from official database of BE for Bristol Hotel***)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bristol Hotel***
Addition kinds of activities for Bristol Hotel***

508301. Pluimvee- en veeteelt | Poultry and livestock equipment
725199. Schoenreparatie en shoeshine parlors, nec | Shoe repair and shoeshine parlors, nec
782200. Film- en bandverdeling | Motion picture and tape distribution
20130210. Varkensvlees, gezouten: Uit gekocht vlees | Pork, salted: from purchased meat
32610202. Kastkasten, glanzend china | Closet bowls, vitreous china
41110401. Commuter rail passagier operatie | Commuter rail passenger operation

Werken bij Bristol Hotel***: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bristol Hotel***: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bristol Hotel***. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bristol Hotel***. Looking for open vacancies in other companies

 • Hulpoperator 3 ploegen (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als hulpoperator ben je verantwoordelijk voor: - het assisteren van de drukker. - de toevoer van papier, inkt- en lakvoorraad alsook andere benodigheden. - klaarmaken van de machines, controles uitvoeren, zowel tjdens als na het productieproces. - klaarzetten, opruimen en onderhoud van de cilinders.

 • Allround procestechnieker 2 ploegen - Regio Rotselaar. (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, zowel preventief als curatief op process installaties (tanken, kleppen,...) Stelt bij pannes een correcte diagnose door gebruik te maken van de juiste analysetools Correct uitschrijven wisselstukken en confirmations van werkzaamheden op een kwalitatieve manier via SAP systeem Je informeert de teamleader over het verloop van de PM planning, de pannes en mogelijke risico's Inschatten van veiligheidsrisico's voor en tijdens uitvoering van werken Bijdragen tot continue verbetering van de installaties Aantal uren/week: 40 Aantal dagen/week: 5

 • Junior medewerker HR (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant een internationaal bedrijf in de voedingssector zijn we op zoek naar een HR medewerker. Je zal instaan voor de planning van het personeel en gegevens ingeven in het uurregistratiesysteem, verder werk je ondersteunend voor de HR.

 • Bediener kantenverlijmer/schuurmachine (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt in het atelier en je staat in voor de houtbewerking van de deuren. Je verlijmt de kantlatten en fineerkanten op deuren. Je volgt de planning goed op en houdt rekening met veiligheidsvoorschriften.

 • Logistiek medewerker (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal de documenten opstellen die nodig zijn voor de laaddocumenten aan de chauffeur. Zorgt voor administratieve ondersteuning en volgt de procedures en richtlijnen. Je staat administratief maar ook operationeel in contact met de chauffeurs. Het administratief uitvoerend alles vlot laten verlopen is jouw hoofdtaak

 • Ploegbaas in de Wegenbouw (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar een Ploegbaas in de wegenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Als ploegbaas neem je de leiding over een ploeg van arbeiders en machinisten die wegenwerken en rioleringswerken uitvoeren. - Daarnaast roep je materialen af en controleer je de prestaties van onderaannemers. - Je rapporteert dagelijks de voortgang van de werken aan de werfleider.

 • Cnc Draaier / Frezer (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een CNC-draaier (m/v):   Je staat in voor het instellen, programmeren, bedienen en onderhoud van een CNC-draaibank. Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig plaatsen van het werkstuk, rekening houdend met de aard van de bewerkingen, het programma en de slijtage van de werktuigen (beitels en boren).

 • Calculator (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je creatief met cijfers en ben je geïnteresseerd in financiële zaken? Wij hebben de ideale functie klaarliggen voor jou! Wat doe je? Je bestudeert het bestek wat betreft technische, wettelijke, veiligheidstechnische en financiële voorwaarden. Je maakt prijsaanvragen op naar leveranciers en onderaannemers ook sta je in voor de rekenkundig en planmatige controle. Je woont de plaatsbezoeken bij. Je verwerkt de offertes van onderaannemers of leveranciers en je becijfert de kostprijs van eigen fabrikaat. Je zorgt voor de juiste prijszetting van een project rekening houdend met de risico's, de vastgestelde eindtoeslag voor algemene bedrijfskosten, risicodekking en winst, de vooropgestelde uitvoeringsmethoden en uitvoeringstermijn, de werfinrichting,...

 • HUISHOUDHULP VOOR ZELZATE (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Zelzate.

 • VRIJWILLIGERS ZEECENTRUM DUNEROZE (WENDUINE)

  Regio: WENDUINE

  Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken vrijwilligers voor het woonzorgcentrum van Duneroze in Wenduine. * Vrijwilliger om te gaan wandelen met bewoners van het woonzorgcentrum Wij zoeken vrijwilligers die zich vrij kunnen maken om mee te gaan op wandeling of naar de markt. Van april tot oktober gaan wij steeds, met enkele bewoners, op dinsdagnamiddag gaan wandelen én op donderdagvoormiddag naar de markt. Daarbij is de hulp van vrijwilligers noodzakelijk, omdat de meeste bewoners rolstoelafhankelijk zijn. De taak van de vrijwilliger bestaat er dan in om één van onze bewoners te begeleiden tijdens de wandeling of naar de markt. * Vrijwilligers voor hulp bij animatie-activiteiten Wij zoeken steeds vrijwilligers die ons animatieteam kunnen versterken door hulp te bieden bij verschillende activiteiten. Hulp bij spelactiviteiten en optredens, hulp bij maaltijden, kamerbezoeken, ... * Vrijwilligers voor hulp bij maaltijden * Vrijwilligers voor onderhoud van onze dwaaltuin en tuin Wij zoeken een man of vrouw die op regelmatige basis het onderhoud kan doen van onze tuin. Iemand waar we op kunnen rekenen, die bij voorkeur kan omgaan met personen met dementie. Het gaat om een afgesloten tuintje waar onze bewoners een wandelingetje kunnen maken of gewoon wat buiten kunnen zitten. Taken: onkruid wieden, water geven aan plantjes, eventueel het gras afrijden. * Cafetariamedewerkers Wij zoeken iemand die één of meerdere dagen per week onze cafetaria wil openhouden of erin wil meewerken op drukke momenten. Betrouwbaar, vriendelijk, verzorgd en goede mobiliteit. Taken : met een glimlache en goed humeur bestellingen opnemen, drankjes en lekkers klaarmaken en bestellen,bedienen minder mobiele klanten aan tafe, tafels afruimen, afwassen, koelkasten aanvullen. De cafetaria van Duneroze is elke dag open tot 17u30.

 • Assistent Productieverantwoordelijke (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: TALENT ANGELS

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de dagelijkse leiding over een aantal productielijnen De productieplanning coördineren waarbij kwaliteit, productiviteit, veiligheid en klantgerichtheid steeds centraal staan Instaan voor de dagelijkse werkorganisatie van 3 shiften (planning 65 medewerkers) Aansturen, coachen, controleren, leiden en begeleiden van de productieoperatoren De productieoperatoren op de vloer helpen bij omschakelingen en bij storingen Organiseren van de afhaal- en uitleverplanning met eigen vervoer en onderaannemers Nauw samenwerken met het hoofd technische dienst teneinde dat het onderhoud van het machinepark (preventief en curatief) kan plaatsvinden Zorg dragen voor algemene veiligheid en het naleven van het arbeidsreglement Het productieproces analyseren en voorstellen doen om dit te verbeteren (rendement en optimalisaties) Productiecijfers rapporteren (zorgt dat doelstellingen behaald worden)

 • Customer Service Officer (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

  Type: Vaste Job

  Voor een internationaal bedrijf gevestigd in Ronse gaan wij op zoek naar een gedreven Customer Service Officer. Je krijgt hierbij een centrale rol in de commerciële opvolging van de klanten en staat ook dagelijks in contact met de accountmanagers. Je wordt verantwoordelijk voor een correcte en snelle (administratieve) afhandeling van prijsoffertes, samples, bestellingen en klachten. Daarnaast ga je de aanvragen omzetten in orders door je proactieve opvolging en commerciële ingesteldheid. Je doet hierbij de nodige controle, volgt de levertermijnen op en communiceert proactief naar de klanten. Dagelijks sta je de klanten te woord en help je oplossingen zoeken. Je werkt nauw samen met collega's van verschillende afdelingen, namelijk planning, product management en verkoop.

Zoek naar antwoorden van Bristol Hotel*** in sociale netwerken
Look for responds of Bristol Hotel*** in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bristol Hotel***. Laat een reactie achter voor Bristol Hotel***. Bristol Hotel*** bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bristol Hotel***. Leave a respond for Bristol Hotel***. Bristol Hotel*** on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bristol Hotel*** op de google maps. Adres en contacten Bristol Hotel***
Location of Bristol Hotel*** on the google maps. Address and contacts of Bristol Hotel***

Andere gerelateerde bedrijven als come Bristol Hotel*** Bristol Hotel***: WILLY DE VLEESSCHAUWER | P R - PORSCHE SC | L. SERVAIS | JOSE DEBO | FLO C M W HALLE

Other related companies as Bristol Hotel***: WILLY DE VLEESSCHAUWER | P R - PORSCHE SC | L. SERVAIS | JOSE DEBO | FLO C M W HALLE

Bristol Hotel*** is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bristol Hotel***, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01280151367. Het bedrijf Bristol Hotel*** bevindt zich op het adres: Zeedijk-Heist 291; 8301; Knokke-Heist (Heist-aan-Zee). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 845,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 725,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van Bristol Hotel*** is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bristol Hotel*** is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bristol Hotel***, openstaande posities, locatie van Bristol Hotel*** op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bristol Hotel*** is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bristol Hotel***, company assigned to the tax number BE01280151367. The company Bristol Hotel*** is located at the address: Zeedijk-Heist 291; 8301; Knokke-Heist (Heist-aan-Zee). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 845,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 725,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels. List of products are Restaurants.
The main activity of Bristol Hotel*** is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bristol Hotel*** is not available. You also can look at reviews of Bristol Hotel***, open positions, location of Bristol Hotel*** on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bristol Hotel***, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bristol Hotel***, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bristol Hotel***, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bristol Hotel***, employees, financial statistics.