Bristol (Hotel)

Contactgegevens Bristol (Hotel): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bristol (Hotel): address, phone, fax, email, website, opening hours

Bristol (Hotel)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): De Bruynehelling 15; 8420; De Haan (Wenduine), België

Telefoon (phone): 050 41 84 84 (+32-050 41 84 84) 050 41 84 84 (+32-050 41 84 84)

Fax (fax): 050 42 81 59 (+32-050 42 81 59) 050 42 81 59 (+32-050 42 81 59)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bristol (Hotel): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bristol (Hotel)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bristol (Hotel)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bristol (Hotel), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bristol (Hotel). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bristol (Hotel), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bristol (Hotel). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bristol (Hotel)
Products information Bristol (Hotel)

BTW identificatienummer (tax): BE03842163085
Ondernemingsnummer: 5297576904
Hoofdstad (capital): 273,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 696,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Bristol (Hotel) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bristol (Hotel)
(Get full report from official database of BE for Bristol (Hotel))

Aanvulling soorten activiteiten voor Bristol (Hotel)
Addition kinds of activities for Bristol (Hotel)

16239901. Elektriciteitsleiding constructie | Electric power line construction
33550000. Aluminium rollen en tekenen, nec | Aluminum rolling and drawing, nec
35450307. Cams (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Cams (machine tool accessories)
50449900. Kantooruitrusting, n.v. | Office equipment, nec
54410000. Snoep, noten en banketbakkers | Candy, nut, and confectionery stores
67339901. Vertrouwen, behalve educatief, religieus, liefdadigheid: management | Trusts, except educational, religious, charity: management
76990605. Scheepsboiler en tankreiniging en reparatie, aannemers | Ship boiler and tank cleaning and repair, contractors

Werken bij Bristol (Hotel): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bristol (Hotel): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bristol (Hotel). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bristol (Hotel). Looking for open vacancies in other companies

 • Bordenbouwer (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature van bordenbouwer zijn we op zoek naar iemand die al een ruime ervaring kan voorleggen en zeer goed thuis is in de industrie. Jouw takenpakket bestaat uit: het volgen van een industrieel schema mechanische montage van de kast montage van kabels montage van beveiligingen thermische schakelaars PLC's transfo's frequentiesturingen ... aansluiten van elektromotoren en branders waar nodig ben je bereid mee te gaan op verplaatsing het ordelijk en net houden van de werkplaats

 • Ploeg Wegenwerkers. (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  DRINGEND GEZOCHT ! Gemotiveerde ploeg wegenwerkers.... Heb jij kennis van rioleringen, werk jij graag in de buitenlucht en ben je niet vies van fysiek zwaar werk? Dan zoeken wij jou! Na een positieve interimperiode zal er een vast contract aangeboden worden onder het paritair comité van de bouwsector. Er zijn verschillende opstapplaatsen voorzien in de kempen... Wenst u meer info? contacteer ons dan snel !

 • Huishoudhulp (M/V) regio Vilvoorde (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Actief Dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van poetsen? Maak je graag het verschil bij onze particulieren? Ben je op zoek naar een flexibele job die perfect te combineren valt met een gezinsleven? Je kan zelfstandig werken en steekt graag je handen uit de mouwen? Wij bieden een deeltijdse of voltijdse functie aan met de dienstencheques. Je werkt bij verschillende particulieren thuis en organiseert je werk grotendeels zelf.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kessel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KESSEL)

  Regio: KESSEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Bijlesgever wiskunde (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Matrijzenmaker dagwerk (GIJZEGEM)

  Regio: GIJZEGEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant regio Aalst gaan wij op zoek naar een matrijzenmaker (m/v) Een greep uit het takenpakket : Je herstelt bestaande matrijzen, om ze efficiënt en kwaliteitsvol in te zetten in onze productieafdeling Samen met onze engineering analyseer je matrijsproblemen Je optimaliseert nieuwe matrijzen via machinale en manuele aanpassingen

 • RESERVE STOKER - MAASEIK (Regio Maaseik-Bree)

  Regio: Regio Maaseik-Bree

  Bedrijf: Wienerberger

  Type: Vaste Job

  In onze steenfabriek in Maaseik maken we gevelstenen volgens een ambachtelijk bakproces dat onze producten meteen plaatst in het absolute top segment op de Belgische en de Nederlandse markt. We ontvangen regelmatig architekten die met onze producten prestigieuze projecten ontwikkelen ( zowel restauraties van abdijen en oude karaktervolle gebouwen , alsook nieuwe projecten met een authentieke uitstraling).                We zijn op zoek naar een reserve Stoker Jouw Functie: - Je werkt met collega’s in of rond de ringoven. - Je werkt aan het inzetten van stenen, het uitkruien van stenen , het sorteren van de gebakken stenen in de verschillende kwaliteiten. - Je werkt graag met je handen en je schept voldoening in het deel uitmaken van een team dat topproducten maakt. - Je leert het proces sturen in de kolen gestookte ringoven - Je ontwikkelt een grondige kennis van de oven en leert hoe je de ovencondities moet bijsturen om een bepaald eindproduct te bekomen. Jouw Profiel: - Een specifiek diploma is geen vereiste. - Technisch inzicht is een vereiste - Je kan heel zelfstandig werken. - Je werkt in een 2 ploegensysteem + je bent bereid om 2 weekend per maand te komen werken Geïnteresseerd? Neem contact op met Stefan Vandenbruaene op het nummer 089/410891 of via mail [email protected] Wij garanderen u een vertrouwelijke behandeling van uw kandidatuur!

 • Administratief bediende (M/V) (LEUVEN) - NL/PL (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: MAXICLEAN

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken een administratief bediende met een zeer goede kennis van Pools en Nederlands (Engels of Frans is een troef).Iemand die zelfstandig kan werken maar ook houdt van het contact met onze huishoudhulpen en klanten.

 • Commercieel medewerker binnendienst (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Commercieel medewerker binnendienst Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een technisch commercieel medewerker; Beantwoorden van de telefoon; Alle werkzaamheden op het gebied van de volledige orderverwerking, facturatie en verkoopsadministratie ; Dienst sales service : opvolgen zendingen, beantwoorden vragen allerlei klanten; Communicatie met het verkoopteam; Overige algemene administratie werkzaamheden (memo's, offertes,...); Vertaalwerkzaamheden (NL/F - F/NL); Rapportages verzorgen.; Meetings voorbereiden; Presentaties uitwerken;

 • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: ORATO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

 • Zorgkundigen regio Eecklo gezocht! (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar zorgkundigen die zo snel mogelijk beschikbaar zijn om ondersteuning te bieden of die graag hun vaste job wensen te combineren met deze boeiende en leerrijke opdracht.

 • PRODUCT ONTWIKKELAAR INDUCTIVE SENSING (m/v) (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: USG Professionals

  Type: Werfreserve

  • Je werkt in nauw teamverband samen met de procesingenieur, de kwaliteitsingenieur en de klant • Je werkt verschillende concepten voor het mechanisch ontwerp uit • De product ontwikkelaar is verantwoordelijk voor zijn design waarbij hij/zij zich zal steunen op technische benaderingen zoals DFMEA, tolerantierekeningen, FEM, beoordeling meetrapport, prototypes, … • De product engineer moet kwaliteitsbewust werken in een TS16949 omgeving

Zoek naar antwoorden van Bristol (Hotel) in sociale netwerken
Look for responds of Bristol (Hotel) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bristol (Hotel). Laat een reactie achter voor Bristol (Hotel). Bristol (Hotel) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bristol (Hotel). Leave a respond for Bristol (Hotel). Bristol (Hotel) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bristol (Hotel) op de google maps. Adres en contacten Bristol (Hotel)
Location of Bristol (Hotel) on the google maps. Address and contacts of Bristol (Hotel)

Andere gerelateerde bedrijven als come Bristol (Hotel) Bristol (Hotel): DEXIA | Stijnson BVBA | JOHAN VRANCKEN | COIFFURE DA VINCI | RENWA

Other related companies as Bristol (Hotel): DEXIA | Stijnson BVBA | JOHAN VRANCKEN | COIFFURE DA VINCI | RENWA

Bristol (Hotel) is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bristol (Hotel), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03842163085. Het bedrijf Bristol (Hotel) bevindt zich op het adres: De Bruynehelling 15; 8420; De Haan (Wenduine). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 273,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 696,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Bristol (Hotel) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bristol (Hotel) is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bristol (Hotel) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bristol (Hotel), openstaande posities, locatie van Bristol (Hotel) op de kaart.

Bristol (Hotel) is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bristol (Hotel), company assigned to the tax number BE03842163085. The company Bristol (Hotel) is located at the address: De Bruynehelling 15; 8420; De Haan (Wenduine). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 273,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 696,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hotels. Products created in Bristol (Hotel) were not found.
The main activity of Bristol (Hotel) is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Bristol (Hotel) is not available. You also can look at reviews of Bristol (Hotel), open positions, location of Bristol (Hotel) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bristol (Hotel), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bristol (Hotel), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bristol (Hotel), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bristol (Hotel), employees, financial statistics.