Bourgoensche Cruyce ('t)

Contactgegevens Bourgoensche Cruyce ('t): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bourgoensche Cruyce ('t): address, phone, fax, email, website, opening hours

Bourgoensche Cruyce ('t)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wollestraat 41-43; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 33 79 26 (+32-050 33 79 26) 050 33 79 26 (+32-050 33 79 26)

Fax (fax): 050 34 19 68 (+32-050 34 19 68) 050 34 19 68 (+32-050 34 19 68)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bourgoensche Cruyce ('t): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bourgoensche Cruyce ('t)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bourgoensche Cruyce ('t)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bourgoensche Cruyce ('t), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bourgoensche Cruyce ('t). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bourgoensche Cruyce ('t), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bourgoensche Cruyce ('t). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bourgoensche Cruyce ('t)
Products information Bourgoensche Cruyce ('t)

BTW identificatienummer (tax): BE08243011474
Ondernemingsnummer: 1822326660
Hoofdstad (capital): 962,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 803,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Restaurants

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bourgoensche Cruyce ('t)
(Get full report from official database of BE for Bourgoensche Cruyce ('t))

Aanvulling soorten activiteiten voor Bourgoensche Cruyce ('t)
Addition kinds of activities for Bourgoensche Cruyce ('t)

3548. Lasapparatuur | Welding apparatus
10949900. Uranium-Radium-Vanadium Ertsen, Nec | Uranium-radium-vanadium ores, nec
20239906. Eggnog, verpakt: niet-alcoholisch | Eggnog, packaged: non-alcoholic
35310409. Afwerkers, beton en bitumineuze: aangedreven | Finishers, concrete and bituminous: powered
36210101. Armaturen, industrieel | Armatures, industrial
50990300. Veiligheidsuitrusting en benodigdheden | Safety equipment and supplies

Werken bij Bourgoensche Cruyce ('t): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bourgoensche Cruyce ('t): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bourgoensche Cruyce ('t). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bourgoensche Cruyce ('t). Looking for open vacancies in other companies

 • Metserdiender (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: MOONEN JAN

  Type: Vervanging brugpensioen

  Ter vervanging van een bruggepensioneerde zijn we op zoek naar een metserdiender. Jouw taken zijn: Dienen van de metsers Algemene metselwerken Bedienen torenkraan

 • Leeggoedbehandelaars - Oostakker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Materialen die op de lijn nodig zijn om te assembleren worden o.a. in houten kisten aangevoerd door materiaalbehandelaars naar de verschillende zones in de fabriek. Wanneer deze kisten leeg zijn worden terug volle kisten aangeleverd en wordt het 'leeggoed' opgepikt en naar de leeggoedzone aangevoerd. Vanaf daar starten de activiteiten voor de leeggoedbehandelaars: afbreken van standaard verpakkingsmateriaal en sorteren volgens instructies verpakken van de verpakkingsmaterialen volgens instructies binden van de verpakkingen met strapmachine en labelen volgens instructie dagelijks opruimen van de leeggoedzone

 • Medewerker classificatie (KOOLSKAMP)

  Regio: KOOLSKAMP

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  FUNCTIE: - Je noteert het gewicht op het geslachte varken en wijst ze toe aan de leverancier. - Je assisteert de varkensklasseerder met het ingeven van de gegevens betreffende het klassement en de klant op het juiste moment in het systeem. - Na een interne en externe opleiding leer je hoe je werkt met het prikpistool om het vleespercentage te meten van elk varken, teneinde het varken officieel te kunnen indelen conform de wetgeving.

 • Schrijnwerker M/V (357/17564) (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de ervaren schrijnwerker die wij zoeken? Onze klant is een familiebedrijf, actief als houthandel. Ze verkopen plaatmateriaal, dak- en constructiewerken en hebben ook een ruime interieurafdeling waar hun klanten terecht kunnen voor op maat gemaakte kasten, dressings, parket, binnendeuren, .... Als schrijnwerker voor het atelier staat u in voor het bedienen van CNC-machines voor het verwerken van plaatmateriaal en de voorbereidende werkzaamheden zoals afplakken. Je werkt steeds maandag tot en met vrijdag van 8u tot 17u.

 • dakwerker schuine daken (RAMSDONK)

  Regio: RAMSDONK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In de regio Ramsdonk zijn we opzoek naar een dakwerker voor platte daken voor deze vacature ziet het talenpakket er als volgt uit: je kan plannen interpreteren je kan het dak uitzetten en uitlijnen verzorgde afwerking van de rand de nok de noordbogen en kilgoten je maakt aansluiting met dakramen en dakkapellen en dicht dak doorvoeringen je maakt en plaatst dakgoten en afvoersystemen voor het regenwater je monteert en demonteert stellingen ladders en veiligheidsvoorzieningen ervaring met zink en loot en EPDM is zeer belangrijk

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Mechelen M/V (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Strong at home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

 • Huishoudhelden (m/v) Maldegem - solliciteer met SMS (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Maldegem en/of Moerkerke/Damme. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

 • Huishoudhulp (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpen in de ruime regio van Sint- Truiden. Bij onze klanten thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen aangevuld worden met wassen, strijken, boodschappen doen en het bereiden van maaltijden. Bedrijfsprofiel: T-dienstencheques

 • Huishoudhulp Overpelt (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: PUUUR NEERPELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

 • KELNER (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: BRASSERIE TERMINUS

  Type: Vaste Job

  U zal instaan voor het opnemen van bestellingen, het serveren van dranken en kleine snacks, alsook het afruimen van de tafels.

 • Field Service Technieker stroomaggregaten (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: EUROPOWER GENERATORS

  Type: Vaste Job

  · Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van stroomaggregaten. · Je lokaliseert, bij pannes, de storingen in het aggregaat en biedt een technische oplossing aan. · Je kan de componenten van defecte systemen identificeren, herstellen en/of vervangen. · Je doet depannages (dringende herstellingen bij defect) op werven bij klanten en in gebouwen waar de stroomaggregaten werden geïnstalleerd. · Bij de klant vervul je de rol van ambassadeur voor het bedrijf. · Je stelt herstelrapporten op naar aanleiding van elke herstelling, elk onderhoud. · Je rapporteert aan de after sales verantwoordelijke over het verloop van de interventies, over suggesties tot verbeteringen en over klantenvragen.

 • Consulentes Health & Beauty (Regio Tienen)

  Regio: Regio Tienen

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van Bourgoensche Cruyce ('t) in sociale netwerken
Look for responds of Bourgoensche Cruyce ('t) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bourgoensche Cruyce ('t). Laat een reactie achter voor Bourgoensche Cruyce ('t). Bourgoensche Cruyce ('t) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bourgoensche Cruyce ('t). Leave a respond for Bourgoensche Cruyce ('t). Bourgoensche Cruyce ('t) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bourgoensche Cruyce ('t) op de google maps. Adres en contacten Bourgoensche Cruyce ('t)
Location of Bourgoensche Cruyce ('t) on the google maps. Address and contacts of Bourgoensche Cruyce ('t)

Andere gerelateerde bedrijven als come Bourgoensche Cruyce ('t) Bourgoensche Cruyce ('t): BBL | Eureka BVBA | Slachmuylders NV | GROENTEN & FRUITSHOPPING | Raes William

Other related companies as Bourgoensche Cruyce ('t): BBL | Eureka BVBA | Slachmuylders NV | GROENTEN & FRUITSHOPPING | Raes William

Bourgoensche Cruyce ('t) is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bourgoensche Cruyce ('t), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08243011474. Het bedrijf Bourgoensche Cruyce ('t) bevindt zich op het adres: Wollestraat 41-43; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 962,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 803,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van Bourgoensche Cruyce ('t) is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bourgoensche Cruyce ('t) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bourgoensche Cruyce ('t), openstaande posities, locatie van Bourgoensche Cruyce ('t) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bourgoensche Cruyce ('t) is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bourgoensche Cruyce ('t), company assigned to the tax number BE08243011474. The company Bourgoensche Cruyce ('t) is located at the address: Wollestraat 41-43; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 962,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 803,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hotels. List of products are Restaurants.
The main activity of Bourgoensche Cruyce ('t) is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bourgoensche Cruyce ('t) is not available. You also can look at reviews of Bourgoensche Cruyce ('t), open positions, location of Bourgoensche Cruyce ('t) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bourgoensche Cruyce ('t), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bourgoensche Cruyce ('t), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bourgoensche Cruyce ('t), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bourgoensche Cruyce ('t), employees, financial statistics.