Boardhouse

Contactgegevens Boardhouse: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Boardhouse: address, phone, fax, email, website, opening hours

Boardhouse

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jules Vandenbemptlaan 6; 3001; Leuven (Heverlee), België

Telefoon (phone): 016 31 44 44 (+32-016 31 44 44) 016 31 44 44 (+32-016 31 44 44)

Fax (fax): 016 31 44 54 (+32-016 31 44 54) 016 31 44 54 (+32-016 31 44 54)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Boardhouse: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Boardhouse"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Boardhouse"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Boardhouse, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Boardhouse. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Boardhouse, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Boardhouse. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Boardhouse
Products information Boardhouse

BTW identificatienummer (tax): BE08214996337
Ondernemingsnummer: 5602172851
Hoofdstad (capital): 454,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 598,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Boardhouse zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Boardhouse
(Get full report from official database of BE for Boardhouse)

Aanvulling soorten activiteiten voor Boardhouse
Addition kinds of activities for Boardhouse

3631. Huishoudelijke kookapparatuur | Household cooking equipment
22210908. Typewriter lintdoek, kunstmatige vezel | Typewriter ribbon cloth, manmade fiber
22410302. Slijpbandjes schuiven | Slide fastener tapes
33990100. Metalen poeders, pasta's en vlokken | Metal powders, pastes, and flakes
35310814. lieren | Winches
59410301. Golfartikelen en -uitrusting | Golf goods and equipment
65529900. Onderverdelers en ontwikkelaars, nec, nec | Subdividers and developers, nec, nec
73890310. Promotie en verkoop van handelszegels | Trading stamp promotion and redemption
87310000. Commercieel fysisch onderzoek | Commercial physical research
94319902. Categorische gezondheidsprogramma's administratie, overheid | Categorical health program administration, government

Werken bij Boardhouse: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Boardhouse: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Boardhouse. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Boardhouse. Looking for open vacancies in other companies

 • VERPAKKER- SLITTER 2PL (M/V) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat aan de versnijdingsmachine en zorgt er voor dat alles vlot verloopt. Je stelt de machines in en verpakt de versneden stukken.

 • Werken als huishoudhulp regio Tessenderlo? Kies voor Domestic Services! (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Itzu Home

  Type: Dienstenchequebaan

  In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere [email protected]), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

 • POETSHULP VOOR THUISZORG (Regio Niel, Schelle, Hemiksem) (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: SOWEL vzw.

  Type: Dienstenchequebaan

  Je zal werken als poetshulp. Je staat in voor het onderhoud van woning in de regio Niel, Schelle, Hemiksem, zowel bij jonge gezinnen als oudere personen

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Heusden-Zolder en omgeving.

 • Huishoudhulp regio Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Aalst (Aalst, Hofstade, ...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

 • Huishoudhulp te Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

 • Jobstudent verkoop Groenten en Fruit (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te regio Kempen zijn we op zoek naar een jobstudent. U staat in voor de verkoop van groenten en fruit U werkt 1 zaterdag op 2 Bedienen van de klanten Winkel op orde houden + werken in de zomervakantie

 • Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist - 2018ATPDOCEX112 (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Universiteit Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist - 2018ATPDOCEX112 De Dienst Valorisatie van het Departement Onderzoek & Innovatie van de Universiteit Antwerpen zoekt een voltijds Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist Jouw opdracht De functie omvat onder andere volgende opdrachten: Je bent verantwoordelijk voor de interne opvolging van de documenten, gerelateerd aan valorisatie- en octrooidossiers. Je volgt mee de tijdslijnen van de verschillende octrooidossiers op en informeert het valorisatieteam omtrent de deadlines in de octrooiprocedure. Je ondersteunt de Marktanalist met de opvolging en uitbetaling van de licentie-inkomsten. Je houdt beslissingen en actiepunten bij in het software programma ter opvolging van de valorisatiedossiers. Je zorgt dat de nodige documenten ondertekend worden en tijdig worden aangeleverd aan de belanghebbenden. Je beheert de vergaderkalender en plant veranderingen in rond IP- en licentiedossiers. Je assisteert de IP-officer en Marktanalist bij de verslaggeving rond IP- en licentiedossiers en opleidingen rond IP- en licentiemanagement. Je springt bij waar nodig in functie van continuïteit van de werking en bij organisatie van evenementen. Je houdt hierbij steeds rekening met de opgelegde instructies en de regelgeving, met het oog op de realisatie van de doelstellingen.

 • Commercieel assistent (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Technisch medewerker met commerciële feeling Als rechterhand van de Sales Manager fungeer je als hét aanspreekpunt richting klanten en potentiële klanten. Je ontleedt prijsaanvragen, werkt technische oplossingen uit en staat in voor de calculatie- en prijsberekeningen. Vervolgens werk je de offerte uit en bespreek je deze zowel technisch als commercieel tot aan de verkoopovereenkomst. Bovendien zorg je voor de volledige coördinatie van het salestraject zowel binnen de eigen organisatie (engineering, aankoop en productie) als in communicatie met de klant Het bezoeken van (potentiële) klanten, zowel in binnen-als buitenland behoren in beperkte mate ook tot jouw takenpakket. Lopende offertes volg je nauwgezet op.

 • Meubelmonteur/chauffeur m/v (BUGGENHOUT)

  Regio: BUGGENHOUT

  Bedrijf: ADECCO BORNEM

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Buggenhout zijn wij op zoek naar een meubelmonteur/chauffeur om op te starten in januari 2019: als meubelmonteur/chauffeur dien je samen met een collega meubelen te leveren en te monteren bij onze klanten thuis.

 • Flexijob Zondagsmarkt Zonhoven (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: LIESENBORGS

  Type: Flexijob

  Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Zonhoven. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

Zoek naar antwoorden van Boardhouse in sociale netwerken
Look for responds of Boardhouse in social networks

Lees alle opmerkingen voor Boardhouse. Laat een reactie achter voor Boardhouse. Boardhouse bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Boardhouse. Leave a respond for Boardhouse. Boardhouse on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Boardhouse op de google maps. Adres en contacten Boardhouse
Location of Boardhouse on the google maps. Address and contacts of Boardhouse

Andere gerelateerde bedrijven als come Boardhouse Boardhouse: AD DELHAIZE | Machtelinckx C | Courant D'Hair | FA. PAPILLON | WILFRIED VANDEKERCKHOVE

Other related companies as Boardhouse: AD DELHAIZE | Machtelinckx C | Courant D'Hair | FA. PAPILLON | WILFRIED VANDEKERCKHOVE

Boardhouse is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Boardhouse, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08214996337. Het bedrijf Boardhouse bevindt zich op het adres: Jules Vandenbemptlaan 6; 3001; Leuven (Heverlee). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 454,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 598,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Boardhouse zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Boardhouse is Textielmolenproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Boardhouse is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Boardhouse, openstaande posities, locatie van Boardhouse op de kaart.

Boardhouse is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Boardhouse, company assigned to the tax number BE08214996337. The company Boardhouse is located at the address: Jules Vandenbemptlaan 6; 3001; Leuven (Heverlee). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 454,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 598,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hotels. Products created in Boardhouse were not found.
The main activity of Boardhouse is Textile Mill Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Boardhouse is not available. You also can look at reviews of Boardhouse, open positions, location of Boardhouse on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Boardhouse, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Boardhouse, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Boardhouse, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Boardhouse, employees, financial statistics.