BESSIN (LE)

Contactgegevens BESSIN (LE): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BESSIN (LE): address, phone, fax, email, website, opening hours

BESSIN (LE)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Tilff 412; 4031; Liège 1 (Angleur), België

Telefoon (phone): 04 365 69 09; 04 365 91 71 (+32-04 365 69 09; 04 365 91 71) 04 365 69 09; 04 365 91 71 (+32-04 365 69 09; 04 365 91 71)

Fax (fax): 04 365 62 89 (+32-04 365 62 89) 04 365 62 89 (+32-04 365 62 89)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BESSIN (LE): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BESSIN (LE)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BESSIN (LE)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BESSIN (LE), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BESSIN (LE). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BESSIN (LE), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BESSIN (LE). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BESSIN (LE)
Products information BESSIN (LE)

BTW identificatienummer (tax): BE06345947265
Ondernemingsnummer: 9836029052
Hoofdstad (capital): 921,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 304,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Rooms (Furnished) - Rental

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BESSIN (LE)
(Get full report from official database of BE for BESSIN (LE))

Aanvulling soorten activiteiten voor BESSIN (LE)
Addition kinds of activities for BESSIN (LE)

3694. Motor elektrische apparatuur | Engine electrical equipment
22210302. Crepe satijnen | Crepe satins
22580203. Stapelstoffen, warp of vlakke brei | Pile fabrics, warp or flat knit
25119901. Kampmeubilair: hout | Camp furniture: wood
34330104. Gasbrander, industrieel | Gas burners, industrial
35699903. Blastreinigingsapparatuur, stofloos | Blast cleaning equipment, dustless
50319907. Pallets, hout | Pallets, wood

Werken bij BESSIN (LE): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BESSIN (LE): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BESSIN (LE). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BESSIN (LE). Looking for open vacancies in other companies

 • TUINARBEIDER (OTEGEM)

  Regio: OTEGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een tuinbedrijf te Otegem zijn we op zoek naar een tuinarbeider.

 • Receptionist(e) (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ADECCO MCBRIDE IEPER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als portier communiceer je met de verschillende afdelingen in de fabriek ten einde bezoekers en transporteurs naar de juiste bestemming te verwijzen en begeleiden. Taken algemeen: Het administratief controleren en ingeven in SAP van aangeleverde goederen Het ontvangen en begeleiden van bezoekers, derden en transporteurs Het communiceren van aanmeldingen aan de afdelingen

 • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

 • Representative Inspection Team (VERREBROEK)

  Regio: VERREBROEK

  Bedrijf: t-interim Beveren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de voorbereiding en het beheer van stalen, monitoring in het magazijn en de administratie hiervan. Daarnaast biedt je ondersteuning in de communicatie met en het begeleiden van klanten. Je monitort continue de kwaliteit van de goederen in de magazijnen (zowel op linker- als rechteroever): staalnames, dataregistratie en -analyses en administratie. Je bereidt klantenbezoeken in het kader van taakinspecties voor. Je rapporteert de resultaten van verschillende activiteiten aan de leidinggevende en neemt deel aan meetings. De plaats van tewerkstelling is Verrebroek.

 • Carrossier (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een All-round medewerker carrossier (m/v) Je helpt mee daar waar nodig (schuren, plamuren, monteren, demonteren) maar vooral ook met het plaatbewerken. Een goede kennis plaatbewerking + enkele jaren ervaring zijn een must!Taken Je herstelt de carrosserie van personen-, bedrijfs- en vrachtwagens Je verpakt en sorteert gerecupereerde vloeistoffen Je controleert de geometrie van het chassis, de zelfdragende carrosserie of het onderstel en Je corrigeert of vervangt de vervormde carrosserie-onderdelen Je voert herstellingen of afwerkingen uit op aluminium en / of metaal Je (de)monteert verwijderbare carrosserieonderdelen, uitrusting,sluitingen en bekleding Je maakt het voertuig schoon om het aan de klant terug te bezorgen, maar tevens onderhoud je en ruim je de werkruimte (werkplaats, magazijn, ...) op Je voert de werkzaamheden uit volgens de behoeften of bestellingen van klanten  Je documenteert de werkorders ten einde alle informatie m.b.t. de werkzaamheden door te geven aan de betrokken diensten Indien je herstellingen of afwerkingen kunt uitvoeren zoals spotrepair, glasherstellingen, uitdeuken zonder spuiten is dit zeker

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Drongen, DRINGEND solliciteer via sms (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Velm – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VELM)

  Regio: VELM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

 • Software Tester (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Als Test Engineer is het jouw bevoegdheid om de nodige software te controleren op bugs en systeemtesten uit te voeren. Vervolgens beheer, wijzig en onderhoud je deze op de Team Foundation Server. Je voert regressietesten uit en tevens voorzie je developers van feedback aan de hand van user stories en analyses met betrekking tot functionele bugs en andere anomalieën. Je koppelt steeds terug naar de Test Coördinator en de IT Program Manager.

 • NATIONAAL CHAUFFEUR CE (HEESTERT)

  Regio: HEESTERT

  Bedrijf: VANDENDRIESSCHE

  Type: Vaste Job

  Voor ons transportbedrijf zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur met rijbewijs CE en geldige code 95 (vakbekwaamheid) Je verzorgt een 10-tal klanten per dag en helpt zelf bij het laden en lossen van jouw vrachtwagen. De bestemmingen blijven in België. De werkuren zijn van 5u-16u, kleine afwijkingen zijn mogelijk.

 • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Kortrijk) - Zelfstandige basis (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor één van onze klanten, ziekenhuis te Kortrijk, zoeken wij verpleegkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

 • Gumption - SAP Consultants (België)

  Regio: België

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Company   Ask anyone at Thevaluechain why he or she likes working for the company and the answer will be: because of the great atmosphere and the professionalism. You can let your hair down every now and again. Correction, you must :-).  Watch the Red Devils together. Have a drink in the evening. Colleagues you like hanging out with in your spare time are a rare commodity, but not at Thevaluechain.     Your profile A good overview of the complete SAP for Logistics or Utilities solution. Familiar with one or more of the following SAP domains (SAP SD, SAP MM, SAP PM, SAP PP, SAP PS, SAP WM, ...) Strong interest in S/4 Hana A solid technical and/or functional knowledge of SAP  Good knowledge of French, English and/or Dutch   Our offer   It's impossible to define 'a great atmosphere'. You can't Google it. Ask someone what they mean, and you get the usual responses. We have a close team. Everyone is very open. There's lots of personal contact.  When you walk around for a day at Thevaluechain offices you will see it. You will understand what our consultants mean. They like working. They are proud of their company. Of their profession. They'll happily tell you all about the family feel. Lifelong learning is one of the cornerstones of Thevaluechain. With the Solution Evenings where the consultants refine their expertise. Or the workgroups on the latest technologies. Or the coaching sessions personal skills to leadership.     About Thevaluechain   Thevaluechain helps companies to speed up and increase the business value of SAP. As a trusted partner, we aim for the total approach with smart innovation, simplification and sustainability. We go beyond simple: with functional and technical expertise and an unconditional commitment we convert the implementation into a unique differentiator. The 200 consultants of Thevaluechain are a colourful bunch. As is normal in any healthy business. A mix of specialists and generalists, techies and lateral thinkers, out-and-out experts and sharp sales staff, newbies and veterans. What do they share? Their drive. They are professional without being rigid. Independent yet sociable.     Would you like to add value to our team?   As Thevaluechain is growing fast - with new offices in Belgium (Wavre), The Netherlands, Luxembourg and Switzerland. We are looking for SAP consultants from all seniority levels.  And we are eager to get them on board as soon as possible!    Our promise to you: You'll be respected, your initiative will be encouraged, your career and professional development will be our top priorities, you'll be remunerated based on merit and performance, you'll constantly learn, no matter how experienced you are.     Interested?   Thevaluechain looks forward to receiving your application! 

Zoek naar antwoorden van BESSIN (LE) in sociale netwerken
Look for responds of BESSIN (LE) in social networks

Lees alle opmerkingen voor BESSIN (LE). Laat een reactie achter voor BESSIN (LE). BESSIN (LE) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BESSIN (LE). Leave a respond for BESSIN (LE). BESSIN (LE) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BESSIN (LE) op de google maps. Adres en contacten BESSIN (LE)
Location of BESSIN (LE) on the google maps. Address and contacts of BESSIN (LE)

Andere gerelateerde bedrijven als come BESSIN (LE) BESSIN (LE): LE RESTAURANT VINCENT SA | BETTONVILLE NV | Eurodynamics SA | Leerpunt | Delatte Michael

Other related companies as BESSIN (LE): LE RESTAURANT VINCENT SA | BETTONVILLE NV | Eurodynamics SA | Leerpunt | Delatte Michael

BESSIN (LE) is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BESSIN (LE), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06345947265. Het bedrijf BESSIN (LE) bevindt zich op het adres: Rue de Tilff 412; 4031; Liège 1 (Angleur). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 921,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 304,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Rooms (Furnished) - Rental.
De hoofdactiviteit van BESSIN (LE) is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BESSIN (LE) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BESSIN (LE), openstaande posities, locatie van BESSIN (LE) op de kaart.

BESSIN (LE) is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is BESSIN (LE), company assigned to the tax number BE06345947265. The company BESSIN (LE) is located at the address: Rue de Tilff 412; 4031; Liège 1 (Angleur). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 921,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 304,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels. List of products are Rooms (Furnished) - Rental.
The main activity of BESSIN (LE) is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BESSIN (LE) is not available. You also can look at reviews of BESSIN (LE), open positions, location of BESSIN (LE) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BESSIN (LE), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BESSIN (LE), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BESSIN (LE), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BESSIN (LE), employees, financial statistics.