Berg en Dal

Contactgegevens Berg en Dal: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Berg en Dal: address, phone, fax, email, website, opening hours

Berg en Dal

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rodebergstraat 44A; 8954; Heuvelland (Westouter), België

Telefoon (phone): 057 44 55 89; 057 44 55 35 (+32-057 44 55 89; 057 44 55 35) 057 44 55 89; 057 44 55 35 (+32-057 44 55 89; 057 44 55 35)

Fax (fax): 057 44 69 67 (+32-057 44 69 67) 057 44 69 67 (+32-057 44 69 67)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Berg en Dal: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Berg en Dal"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Berg en Dal"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Berg en Dal, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Berg en Dal. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Berg en Dal, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Berg en Dal. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Berg en Dal
Products information Berg en Dal

BTW identificatienummer (tax): BE03729003906
Ondernemingsnummer: 8212249755
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 700,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Berg en Dal zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Berg en Dal
(Get full report from official database of BE for Berg en Dal)

Aanvulling soorten activiteiten voor Berg en Dal
Addition kinds of activities for Berg en Dal

3578. Berekenings- en boekhoudapparatuur | Calculating and accounting equipment
201101. Rundvleesproducten, van rundvlees geslacht ter plaatse | Beef products, from beef slaughtered on site
232102. Mannen en jongens sport en polo shirts | Men's and boys' sports and polo shirts
673299. Trusts: educatief, religieus, enz., Nec | Trusts: educational, religious, etc., nec
36710100. Kathodestraalbuizen, inclusief herbouwd | Cathode ray tubes, including rebuilt

Werken bij Berg en Dal: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Berg en Dal: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Berg en Dal. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Berg en Dal. Looking for open vacancies in other companies

 • Lader/losser in Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: ADECCO GEEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Gezocht: gemotiveerde lader/lossers (m/v) voor een logistiek centrum te Olen, voor een gekend bedrijf met verschillende winkels in interieurszaken. Als lader/losser ga je handmatig containers lossen. Je lost de inhoud van de containers en zet het op de juiste plaats (bv. palletten, rolcontainers). Het is mogelijk dat je gebruikmaakt van elektrisch transpallet, manuele transpallet, rolcontainers, en wikkelmachine. Je zal werken in een twee-ploegensysteem.

 • Medewerker schrijnwerkerij | optie vast | dagdienst | Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Herentals zijn wij op zoek naar een arbeider met ervaring in de houtsector. Jouw takenpakket omvat: Verlijmen van keukendeuren Afschuren van houten onderdelen met de hand of met een schuurmachine Je kan ook ingezet worden op een andere afdeling in de schrijnwerkerij Je krijgt de kans om in daguren te werken (6u-14u30, 7u-15u30 of 8u-16u30)

 • MACHINEBOUWERS - RIJBEWIJS B NOODZAKELIJK (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een service-bedrijf dat zich bezig houdt met het uitsturen van ervaren techniekers en/of technische profielen, zijn wij op zoek naar een meerdere machinebouwer - machineombouwers met ervaring binnen de industriele sector. Wat verstaan wij onder de industriele sector? productiebedrijven werven motoren machines ... Als monteur zal je instaan voor een variabel takenpakket waar je op termijn na een postieve uitzendperiode, kans maakt op een vast contract. Onze klant bied een firmawagen als je vast in dienst gaat. Het kan ook zijn je tijdens je uitzendperiode als een firmawagen aangeboden krijgt.

 • Poederlak - Operator in 2 ploegen (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een succesvol bedrijf te Lokeren, gespecialiseerd in het ontwikkelen van aluminium contstructies, zijn wij momenteel op zoek naar operatoren met kennis van poederlak. Je zal instaan voor het instellen en bedienen van de allernieuwste poederlaklijn: - Grondstof voorzien volgens orders - Continue opvolging van de lijn - Kwaliteitscontrole Uiteraard is er een interne opleiding voorzien om de machine te bedienen. Wel wordt een eerste kennismaking met poederlak gevraagd.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Ieper - Vlamertinge - Elverdinge - Dikkebus - Zillebeke (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Agilitas Eeklo

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

 • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Lint (LINT)

  Regio: LINT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Nachtsorteerder (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: t-interim Dendermonde

  Type: Vaste Job

  Als nachtsorteerder sta je in voor de orderpicking van pakketten. Je werkt van maandag tot vrijdag en sporadisch ook op zaterdag. Uurrooster: 1u-9u30

 • Commercieel verantwoordelijke (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een firma actief in de voedingsector, is Konvert office op zoek naar een Commercieel verantwoordelijke m/v: Functie: - Je staat in voor het beheer van de actuele klanten en agenten: bezoeken, beursdeelnames, telefonische gesprekken, opvolging van e-mail verkeer, naleving van de lopende contracten, voorstellingen en bevragingen i.v.m. nieuwe smaken, producten, verpakkingen e.d. - Je denkt actief mee op vlak van marketing en productmanagement , waarmee je de nieuwe tendenzen (suiker, vet%, hartige producten, calorieën, nieuwe type eco-verpakkingen…) op de markt opmerkt of aanvoelt en doorgeeft aan de dienst product ontwikkeling - Je bestudeert ook op het internet, bij concurrenten en in de markt zelf aangeboden producten om opportuniteiten te ontdekken - Jouw doel is uiteraard om een merkelijk grotere omzet aan rendabele prijzen te realiseren en dit kan enkel door de opbouw van lange termijn relaties met bovenmelde spelers - Je werkt mee aan de digitale optimalisering van de websites, brochures, facebook….

 • DOCENT NEDERLANDS (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: B E R L I T Z

  Type: Zelfstandige activiteit

  dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

 • Operator / medewerker exploitatie op zelfstandige basis (m/v) (1/2 weekends) (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: BiogasTec

  Type: Zelfstandige activiteit

  Jouw belangrijkste taak is de dagelijkse werking van de installatie beheren: controle van de werking van de installatie, opvolgen van alarmen, bijsturen van processen, site proper houden en vaste afvalstromen voeden met de verreiker. Daarnaast sta je in voor de acceptatie van de afvalstromen, de staalname en de controle van de vrachtdocumenten. Je werkt in een team van 2 exploitatiemedewerkers, je ondersteunt ook in de uitvoering van specifieke en algemene onderhoudstaken. Indien er problemen zijn, signaleer je deze tijdig aan de centrale exploitatie-ondersteuning en help je zoeken naar een oplossing. Bij afwezigheid volg je de installatie op vanop afstand.

 • KAPPER / KAPSTER (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: ANNA BEAUTY

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn dringend op zoek naar een nieuwe medewerker op zelfstandige basis. Je staat in voor de verzorging van de haren van de klanten van ons schoonheidssalon. Je staat volledig zelf in voor de werking en organisatie van het kapsalon.

Zoek naar antwoorden van Berg en Dal in sociale netwerken
Look for responds of Berg en Dal in social networks

Lees alle opmerkingen voor Berg en Dal. Laat een reactie achter voor Berg en Dal. Berg en Dal bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Berg en Dal. Leave a respond for Berg en Dal. Berg en Dal on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Berg en Dal op de google maps. Adres en contacten Berg en Dal
Location of Berg en Dal on the google maps. Address and contacts of Berg en Dal

Andere gerelateerde bedrijven als come Berg en Dal Berg en Dal: SPORTHAL OUDEGEM | PETRONELLA SCHEUREN | TIERCT FRANCO-BELGE | COIFFURE NICOLE | F. GILLIARD

Other related companies as Berg en Dal: SPORTHAL OUDEGEM | PETRONELLA SCHEUREN | TIERCT FRANCO-BELGE | COIFFURE NICOLE | F. GILLIARD

Berg en Dal is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Berg en Dal, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03729003906. Het bedrijf Berg en Dal bevindt zich op het adres: Rodebergstraat 44A; 8954; Heuvelland (Westouter). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 700,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Berg en Dal zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Berg en Dal is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Berg en Dal is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Berg en Dal, openstaande posities, locatie van Berg en Dal op de kaart.

Berg en Dal is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Berg en Dal, company assigned to the tax number BE03729003906. The company Berg en Dal is located at the address: Rodebergstraat 44A; 8954; Heuvelland (Westouter). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 700,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hotels. Products created in Berg en Dal were not found.
The main activity of Berg en Dal is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Berg en Dal is not available. You also can look at reviews of Berg en Dal, open positions, location of Berg en Dal on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Berg en Dal, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Berg en Dal, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Berg en Dal, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Berg en Dal, employees, financial statistics.