BELLE-VUE

Contactgegevens BELLE-VUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELLE-VUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELLE-VUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grand Rue 27; 4960; Malmedy (Bellevaux-Lignueville), België

Telefoon (phone): 080 57 00 64 (+32-080 57 00 64) 080 57 00 64 (+32-080 57 00 64)

Fax (fax): +32 (14) 296-21-45 +32 (14) 296-21-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELLE-VUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELLE-VUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELLE-VUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELLE-VUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELLE-VUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELLE-VUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELLE-VUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELLE-VUE
Products information BELLE-VUE

BTW identificatienummer (tax): BE03902313232
Ondernemingsnummer: 3005554199
Hoofdstad (capital): 809,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 218,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in BELLE-VUE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELLE-VUE
(Get full report from official database of BE for BELLE-VUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELLE-VUE
Addition kinds of activities for BELLE-VUE

0783. Sierstruik- en boomdiensten | Ornamental shrub and tree services
346299. Ijzer- en stalen smeedstukken, nec | Iron and steel forgings, nec
09199906. Zeewier, het verzamelen van | Seaweed, gathering of
20139906. Bevroren vlees, van gekocht vlees | Frozen meats, from purchased meat
28430300. Verwerkende assistenten | Processing assistants
33640200. Lood- en zinksterven | Lead and zinc die-castings
34430111. Gashouders, metalen plaat | Gas holders, metal plate
38230100. Temperatuur meetinstrumenten, industriële | Temperature measurement instruments, industrial
72999909. Verhuur van persoonlijke zaken, met uitzondering van recreatie en medisch | Rental of personal items, except for recreation and medical

Werken bij BELLE-VUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELLE-VUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELLE-VUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELLE-VUE. Looking for open vacancies in other companies

 • Persoon voor de IT afdeling (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Bij implementatie van nieuwe software problemen en situaties analyseren. Deze nadien kunnen omzetten in programmeerbare logica. Deze vlot overbrengen aan derden. Begeleiden van convertie van bestaande software naar nieuwe platform.

 • Winkelbediende leuke supermarkt Tongeren gezocht! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt in Tongeren zoeken we een voltijdse medewerker voor de afdeling charcuterie, kaas, bakkerij. Het gaat om een voltijdse tewerkstelling, van maandag tem zaterdag en op zondagvoormiddag. Het is een lange opdracht, met optie vast contract na de interimperiode.

 • 2-talig HR Payroll Officer / Advisor - Regio Brussel en Brabant (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Brussel Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  “Als HR Payroll Officer ben ik dagelijks in de weer met cijfers en procedures maar ontvang ik ook vaak vragen van rechtstreekse collega’s en andere werknemers. Zo komt mijn passie voor cijfers tot uiting maar heb ik toch nog veel menselijk contact, waar het in een HR functie uiteindelijk allemaal om draait!” Kris, HR Payroll Officer Wil jij ook, net als Kris, jouw people skills matchen met precisiewerk? Dan hebben wij dé opportuniteit voor jou! Als Payroll Officer sta je in voor het beheer van verscheidene data, je zorgt ervoor dat alles tijdig ingepland staat en handelt sociale documenten af. Je beantwoordt vragen van de werknemers i.v.m. ziekte, zwangerschapsverlof, etc. Voor nieuwe werknemers bereid je het contract en de opstart voor. Je staat in voor het payroll proces van A tot Z.

 • Onderhoudstechnieker / mechanieker (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt een opleiding mechanica gevolgd en hebt een goeie technische kennis? Je zoekt een job als mechanieker in de regio van Gullegem? Dan hebben wij de job voor jou! We zijn op zoek naar een mecanicien voor het ombouwen en aanpassen van machines. Daarnaast sta je in voor het herstellen en onderhouden van het machinepark.

 • Monteur / Lasser M/V (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: ADECCO HALLE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen in Groot-Halle zijn wij op zoek naar een monteur/ lasser M/V. Je zal instaan voor het halfautomaat en tig lassen van staal, inox en aluminium. Je zal lassen volgens plan en op maat. Je zal verschillende materialen bewerken zoals zagen, snijden en plooien.

 • HUISHOUDHULP De Pinte. (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: DE MANGELAAR

  Type: Dienstenchequebaan

  Je gaat schoonmaken bij particulieren in de regio De Pinte.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • gemotiveerde HUISHOUDHULP in Sint-Lambrechts-Herk en Stevoort. (ULBEEK)

  Regio: ULBEEK

  Bedrijf: AKSI THUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

 • Jobstudent Vaper (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Ben jij onze dampende expert? Heb jij ervaring met vapen en dampen? Dan ben jij de ideale kandidaat die wij zoeken voor een toffe studentenjob!

 • Werfleider met ervaring (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: Constructiv

  Type: Vaste Job

  Constructiv, het sectorfonds van de bouw, is op zoek naar een ervaren werfleider voor een bouwbedrijf uit Nieuwpoort, gespecialiseerd in het plaatsen van aluminium dakgoten en het isoleren van bedrijfsgebouwen. Jouw takenpakket bestaat uit: verantwoordelijk voor de projecten planning leiding geven waken over de veiligheid Je vertrekt 's morgens vanop de koer.

 • Industrie 4.0 MOM's / MES Engineer (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Reditech

  Type: Vaste Job

  De technologische (r)evoluties zijn niet meer te stoppen. Dit heeft niet alleen effect op ons dagelijks leven, maar ook op productiebedrijven. De vierde industriële revolutie, kortweg 'Industrie 4.0' genoemd, is grotendeels gericht op het hart van een bedrijf: het productieproces. Productiebedrijven moeten vandaag net die ene stap voor blijven op de concurrent, snel kunnen inspelen op de voortdurend wijzigende marktvraag, 100 % goede kwaliteit leveren en hun klanten zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. Om dit doel te realiseren zetten bedrijven meer en meer in op de technologie en principes van Industrie 4.0: Het digitaliseren en automatiseren van operationele activiteiten Het connecteren van machines met verschillende software systemen en afdelingen binnen een productieomgeving Het beschikbaar stellen van informatie aan partners (toeleveranciers, machinebouwers, …) Het verzamelen van big data en de analyse ervan IIoT, predictive maintenance en cloud platformen Virtual en augmented reality Cobots Virtual commissioning ... Als automatisatiebedrijf, met jarenlange ervaring, ondersteunt Reditech productiebedrijven bij het digitaliseren en automatiseren van die productieprocessen (E&I, PLC, SCADA, DCS) en alle operationele activiteiten rond dit proces (MES - MOM's). Reditech zorgt ervoor dat alle afdelingen binnen een bedrijf naadloos integreren met elkaar. Om bedrijven nog beter te kunnen ondersteunen bij de implementatie van deze technologieën en principes, zijn we op zoek naar een Senior Industrie 4.0 MOM's / MES engineer.  Als senior Industrie 4.0 MOM's / MES engineer: Vertaal je de functionele klanteisen in een technisch concept Ga je in overleg met de klant en het project team om het concept verder uit te diepen Stel je de functionele en design specificaties op Ben je verantwoordelijk voor de uitwerking, simulatie en het testen van de sofware volgens agile methodieken Ga je de toepassingen in bedrijf nemen bij de klant Beantwoord je alle technische en conceptvragen van de klant Rapporteer je aan je project manager Je competenties worden ingezet op verschillende projecten: MES projecten Database projecten Data reporting / dashboarding projecten IIoT projecten Deze projecten werken we uit op maat of met standaard software.

 • Verkoper toonbank (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Talentus Tessenderlo

  Type: Vaste Job

  Wat is je taak? Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten (verwarmingsspecialisten, loodgieters, ...) Je verkoopt de producten, verleent technisch advies en service op maat en staat tevens in voor de dienst na verkoop Je handelt de geleverde goederen op een correcte manier af en stockeert ze in de winkel Bovendien sta je in voor het netjes en en professioneel houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Belgisch familiebedrijf en staat bekend als, de specialist in badkamer, verwarming en systemen voor energiebesparing. 

Zoek naar antwoorden van BELLE-VUE in sociale netwerken
Look for responds of BELLE-VUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELLE-VUE. Laat een reactie achter voor BELLE-VUE. BELLE-VUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELLE-VUE. Leave a respond for BELLE-VUE. BELLE-VUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELLE-VUE op de google maps. Adres en contacten BELLE-VUE
Location of BELLE-VUE on the google maps. Address and contacts of BELLE-VUE

Andere gerelateerde bedrijven als come BELLE-VUE BELLE-VUE: HEIRWEGH HILDE | Droulans P | Vidanges Van Moorleghem Marc | De Vos | J. VANDENBERGHE

Other related companies as BELLE-VUE: HEIRWEGH HILDE | Droulans P | Vidanges Van Moorleghem Marc | De Vos | J. VANDENBERGHE

BELLE-VUE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BELLE-VUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03902313232. Het bedrijf BELLE-VUE bevindt zich op het adres: Grand Rue 27; 4960; Malmedy (Bellevaux-Lignueville). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 809,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 218,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in BELLE-VUE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BELLE-VUE is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELLE-VUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELLE-VUE, openstaande posities, locatie van BELLE-VUE op de kaart.

BELLE-VUE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is BELLE-VUE, company assigned to the tax number BE03902313232. The company BELLE-VUE is located at the address: Grand Rue 27; 4960; Malmedy (Bellevaux-Lignueville). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 809,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 218,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels. Products created in BELLE-VUE were not found.
The main activity of BELLE-VUE is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BELLE-VUE is not available. You also can look at reviews of BELLE-VUE, open positions, location of BELLE-VUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELLE-VUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELLE-VUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELLE-VUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELLE-VUE, employees, financial statistics.