Bed & Breakfast BVBA

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Bed & Breakfast BVBA
Private companiesFurniture and Fixtures • Bed & Breakfast BVBA

Contactgegevens Bed & Breakfast BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bed & Breakfast BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bed & Breakfast BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Calvariebergstraat 10; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 49 02 49 (+32-050 49 02 49) 050 49 02 49 (+32-050 49 02 49)

Fax (fax): +32 (82) 353-73-95 +32 (82) 353-73-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bed & Breakfast BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bed & Breakfast BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bed & Breakfast BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bed & Breakfast BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bed & Breakfast BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bed & Breakfast BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bed & Breakfast BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bed & Breakfast BVBA
Products information Bed & Breakfast BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02813842773
Ondernemingsnummer: 2687225341
Hoofdstad (capital): 300,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 142,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Bed & Breakfast BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bed & Breakfast BVBA
(Get full report from official database of BE for Bed & Breakfast BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bed & Breakfast BVBA
Addition kinds of activities for Bed & Breakfast BVBA

729909. Kleding verhuur diensten | Clothing rental services
20660300. Chocola | Chocolate
25310302. Zitplaatsen, vliegtuigen | Seats, aircraft
35940202. Motoren: hydraulisch, vloeibaar vermogen of lucht | Motors: hydraulic, fluid power, or air
51120402. Gegevensverwerking benodigdheden | Data processing supplies
73899948. Zwembad en hot tub service en onderhoud | Swimming pool and hot tub service and maintenance
78190103. Consultants, film | Consultants, motion picture

Werken bij Bed & Breakfast BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bed & Breakfast BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bed & Breakfast BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bed & Breakfast BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker Lasrobot (m/v) (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als robotlasser sta je in voor het lassen van de profielen aan de hand van een robot. Hierbij zal je ook programmeren van de machine. Wij zijn op zoek naar medewerkers die niet perse gediplomeerde lassers zijn, maar wel beschikken over de affiniteit en techniek hiervan.

 • Chauffeur C of CE - Izegem (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een nieuwe uitdaging regio Izegem als chauffeur C of CE? Voor Suez zijn we op dit moment op zoek naar een flexibele chauffeur C of CE. Je komt in een klein maar hecht team terecht waarin je met plezier jouw verantwoordelijkheden opneemt. Je zal steeds 's ochtends vroeg werken en ingezet worden om de klant te bedienen met afzetcontainers. Hiervoor sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van Suez, die jou ook van A tot Z zal begeleiden in je tewerkstelling. De geschikte kandidaat voor deze functie steek met alle plezier de handen uit de mouwen, ziet werk en is er zeker niet vies van om z'n handen vuil te maken. Indien ook weekendwerk voor jou geen probleem vormt ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Is bovenstaande een match met jouw toekomstvisie? Aarzel dan zeker niet om je kandidatuur te stellen! Jouw vertreklocatie is Izegem.

 • Winkelbediende Kassa (HOEILAART)

  Regio: HOEILAART

  Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wil jij graag werken in de verkoop? Lees dan zeker verder, misschien ben jij wel de kandidaat die wij zoeken! Wij zoeken een winkelbediende (m/v) voor een supermarkt in de Druivenstreek. Als winkelbediende zal jij aan de kassa staan. Zowel een voltijdse als deeltijdse tewerkstelling zijn bespreekbaar.

 • Customer service assistant (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zorgt voor een continue input en actualisatie van zowel de opleidings- als klantgegevens in onze programmadatabank. Je verwerkt inschrijvingen, staat klanten te woord en beantwoordt alle vragen op een klantgerichte en efficiënte wijze, zowel telefonisch als per email. Je staat in voor een correcte versturing en verwerking van de facturatie en je verwerkt nauwgezet administratie rond opleidingscheques. Je beantwoordt klantenvragen mbt ons opleidingsaanbod. Je maakt overeenkomsten op en wisselt informatie uit in verband met de praktische organisatie van een training. Op drukke momenten sta je het operations team bij in de uitvoering van de opleidingen. Hiervoor contacteer je klanten of docenten, je bereidt de documentatie voor en verzorgt de praktische uitvoering van opleidingen en congressen.

 • Administratief medewerker facturatie (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: QJOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als administratief medewerker facturatie zorg jij ervoor dat alle facturen op een correcte manier uitgestuurd worden. Dit betekent : - Dat je obv verschillende documenten (gepresteerde uren, offerte, werkbonnen, brandtekeningen, …) een dossier per werf opmaakt en structureert - Dat je facturen administratief opmaakt, structureert en opvolgt - Dat je obv betaallijsten de betalingen van opgemaakte facturen opvolgt en controleert - Dat je klanten contacteert nav openstaande facturen

 • Claims & Insurance officer logistiek: centrum van Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als claims officer beheert u het technisch beheer van de verzekeringspolissen (zowel wereldwijd als lokaal). Het management van alle premies, meldingen over verzekerde objecten, verificatie van facturen, maandelijkse rapportage en alle administratieve taken die hierbij komen kijken. Je registreert en behandelt deze claims (aansprakelijkheid, douane en invordering) en werkt nauw samen met collega's.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Waanrode, 16 uur per week (WAANRODE)

  Regio: WAANRODE

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Waanrode. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk, kook en eventueel boodschappen te doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp met Dienstencheques in Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

 • Magazijnier (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Herselt , actief in de voeding zijn we op zoek naar een magazijnier. Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het lossen en laden van de vrachtwagens. Het correct ontvangen van de grondstoffen en het correct uitsturen van de afgewerkte producten. Uw taken houden in : -Ontvangst en kwaliteitscontrole van de geleverde grondstoffen -Registratie, identificatie en correcte opslag van de grondstoffen -Stockage en uitlevering van de afgewerkte producten -Registratie en kwaliteitscontrole van de afgewerkte producten -Uitvoeren van stocktellingen -Klaarzetten van de grondstoffen voor de medewerkers van de tussenkeuken -De collega’s van de labelhal tijdig voorzien van de nodige producten, etiketten en hulpgoederen ten einde de labelwerkzaamheden vlot en efficiënt te laten verlopen -Bedienen van een reachtruck, een stapelaar, een heftruck en een electrisch transpallet -Naast het werk in het magazijn, neemt het computerwerk voor o.a. registrataties ook een belangrijk deel van je tijd in beslag

 • PRODUCTIEPLANNER BOUWSECTOR (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Select HR Geel

  Type: Vaste Job

  Als PRODUCTIEPLANNER ben je verantwoordelijk over volgende zaken: Je zorgt voor een vlot verloop van de fabricage van dubbele wanden en vloerplaten; Hiervoor maak jij een planning op die zorgt voor een maximale belegging van de productietafels; Je werkt samen met de planningsafdeling en de verantwoordelijken van de productie; Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de tekenafdeling. Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio. Onze klant is een toonaangevend familiebedrijf in de regio Herentals, door het innovatief ondernemerschap van deze firma en hun kwaliteitsvolle producten zijn ze uitgegroeid tot de standaard binnen de sector. Flexibiliteit, klantgerichtheid en samenwerking zijn de kernwaarden. Voor deze klant zijn wij momenteel op zoek naar een PLANNER (m/v).   Heb jij minstens een A2 in bouwkunde? Ben jij sterk in puzzelen en organiseren? Haal jij voldoening in het maken van een efficiënte planning? Solliciteer dan meteen via de link of neem contact op met [email protected]  // 014 56 50 00. Schoolverlaters zijn ook welkom!

 • Service Engineer (m/v) (HOEGAARDEN)

  Regio: HOEGAARDEN

  Bedrijf: VMI

  Type: Vaste Job

  Dankzij jouw goede zorgen - zowel preventief als correctief - blijven onze WKK installaties optimaal functioneren. Na de nodige opleiding verzorg je samen met je collega's van het service team de wachtdienst en helpdesk voor onze klanten. Je wordt een specialist in jouw vakgebied, hebt een luisterend oor voor onze klanten en kan hen steeds ondersteunen met een gepaste oplossing.

 • METSER (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: BOUWONDERNEMING K&V

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken dringend een gemotiveerde metselaar. Wij zijn gespecialiseerd in algemene nieuwbouw van residentiële woningen alsook renovatiewerken. Onze werven liggen voornamelijk in eigen regio. Je werkt in team van 2 personen maar je kan ook zelfstandig werken.

Zoek naar antwoorden van Bed & Breakfast BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Bed & Breakfast BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bed & Breakfast BVBA. Laat een reactie achter voor Bed & Breakfast BVBA. Bed & Breakfast BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bed & Breakfast BVBA. Leave a respond for Bed & Breakfast BVBA. Bed & Breakfast BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bed & Breakfast BVBA op de google maps. Adres en contacten Bed & Breakfast BVBA
Location of Bed & Breakfast BVBA on the google maps. Address and contacts of Bed & Breakfast BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Bed & Breakfast BVBA Bed & Breakfast BVBA: THIERRY DEBECKER | R. VERSMISSEN | Devriendt P | SUPERCONFEX | Alfa-Studie-Home BVBA

Other related companies as Bed & Breakfast BVBA: THIERRY DEBECKER | R. VERSMISSEN | Devriendt P | SUPERCONFEX | Alfa-Studie-Home BVBA

Bed & Breakfast BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bed & Breakfast BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02813842773. Het bedrijf Bed & Breakfast BVBA bevindt zich op het adres: Calvariebergstraat 10; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 300,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 142,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Bed & Breakfast BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bed & Breakfast BVBA is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bed & Breakfast BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bed & Breakfast BVBA, openstaande posities, locatie van Bed & Breakfast BVBA op de kaart.

Bed & Breakfast BVBA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bed & Breakfast BVBA, company assigned to the tax number BE02813842773. The company Bed & Breakfast BVBA is located at the address: Calvariebergstraat 10; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 300,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 142,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hotels. Products created in Bed & Breakfast BVBA were not found.
The main activity of Bed & Breakfast BVBA is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Bed & Breakfast BVBA is not available. You also can look at reviews of Bed & Breakfast BVBA, open positions, location of Bed & Breakfast BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bed & Breakfast BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bed & Breakfast BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bed & Breakfast BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bed & Breakfast BVBA, employees, financial statistics.