Beau-Site

Contactgegevens Beau-Site: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beau-Site: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beau-Site

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leopold II Laan 71; 8670; Koksijde (Oostduinkerke), België

Telefoon (phone): 058 51 12 36 (+32-058 51 12 36) 058 51 12 36 (+32-058 51 12 36)

Fax (fax): 058 52 08 16 (+32-058 52 08 16) 058 52 08 16 (+32-058 52 08 16)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beau-Site: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beau-Site"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beau-Site"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beau-Site, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beau-Site. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beau-Site, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beau-Site. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beau-Site
Products information Beau-Site

BTW identificatienummer (tax): BE08257843017
Ondernemingsnummer: 4585937500
Hoofdstad (capital): 490,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 487,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Restaurants

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beau-Site
(Get full report from official database of BE for Beau-Site)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beau-Site
Addition kinds of activities for Beau-Site

32990409. Vazen en urnen, gips en papier mache | Vases and urns, gypsum and papier mache
34629903. Armorplaat, gesmeed ijzer of staal | Armor plate, forged iron or steel
35690405. Afscheiders voor stoom, gas, damp of lucht (machines) | Separators for steam, gas, vapor, or air (machinery)
36480201. spotlights | Spotlights
37110411. Wreckers (sleepwagen), assemblage van | Wreckers (tow truck), assembly of
50470103. Ziekenhuismeubilair | Hospital furniture
51130301. Zakken, papier en wegwerp plastic | Bags, paper and disposable plastic
83610302. Geestelijk gehandicapt thuis | Mentally handicapped home

Werken bij Beau-Site: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beau-Site: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beau-Site. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beau-Site. Looking for open vacancies in other companies

 • Calculator (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een calculator voor tewerkstelling regio Geel bij een bouwbedrijf. Als calculator ben je verantwoordelijk voor: opmaken van kostprijsberekening rekening houdend met de aard en omstandigheden van het project coördinatie van de ondersteunende diensten ter respectering van de deadline voor indienen van de offerte opmaken van de kostprijs rekening houdende met de risicodekking en winst samenstellen van de uiteindelijke offerte en bijhorende documenten

 • Elektricien m/v (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in de regio Brugge zijn we op zoek naar een ervaren elektricien. Zeer snelle opstart, maandag aanstaande!  

 • Team Coach Callcenter te Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een callcenter te Hasselt zijn we op zoek naar een team leader Taken: call agents aansturen om hun sales speech aan de telefoon te optimaliseren call agents bijstaan bij het invullen van excelfiles en/of CRM systemen scripten voor telefonische prospectie opmaken voor diverse projecten juiste adressen selecteren uit database waarop telefonische prospectie kan uitgevoerd wordenProjecten telefonische prospectie: b-t-b telefonische prospectie = vastleggen van afspraken zeer diverse projecten in de volgende sectoren: software, automotive, diensten, kleding, olie, pharma,...

 • Handige winkelmedewerker - Sanitair - Familiebedrijf (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Harelbeke zijn wij op zoek naar een verkoper voor de sanitairafdeling . Samen met je collega sta je klanten met raad en daad bij. Daarnaast zal je ook regelmatig nieuwe producten aanvoeren, bv met een heftruck of elektrische transpallet. Je werkt telkens van maandag tot en met zaterdag. Natuurlijk krijg je dan enkele vaste vrije dagen tijdens de week (dit is bespreekbaar). Het loon voor deze functie is €11,50/u. Toon je interesse? Solliciteer dan snel met jouw cv erbij!

 • Huishoudhulp Dienstencheques Oud-Heverlee (M/V) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Leuven

  Type: Dienstenchequebaan

  Momenteel zijn we op zoek naar huishoudelijke hulpen in het kader van de dienstencheques voor de regio Overijse - Leuven - Je staat in voor huishoudelijke taken bij mensen thuis; - Jouw taken kunnen zijn: poetsen, strijken, wassen, koken, kleine boodschappen doen; - Er wordt voor jou een rooster op maat gemaakt, rekening houdend met uren en dagen die voor jou passen.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • cnc-operator (LINT)

  Regio: LINT

  Bedrijf: Konvert Interim Lier

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in dichting -en regelkleppen zijn wij opzoek naar een ervaren cnc- operator die ook de machines kan instellen/programmeren. Je takenpakket zal bestaan uit het bepalen van de verschillende bewerkingsfases, de afstelwaarden en de snijkappen monteren en afstellen, de stukken passioneren en vastzetten. Je kan de storingen aan de machines opmerken en aanpassingen doorvoeren. Verder sta je ook in op het controleren van de geproduceerde stukken, het onderhoud aan de machines. Kan je jezelf terugvinden in deze functie? Wil je graag werken in daguren? En heb je kennis van Fanuc of Heidenhain? Dat zou een pluspunt kunnen zijn. Laat ons dan zo snel mogelijk iets weten.

 • winkelbediende student ZEB FASHION (SINT-ELOOIS-VIJVE)

  Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor de ZEB-winkel in Sint-Eloois-Vijve zijn we op zoek naar studenten M/V die in de week of in het weekend kunnen werken, zowel tijdens het schooljaar als de vakantie. Jouw taken: Je staat samen met het vaste personeel van ZEB in voor de verkoop in de winkel. Je helpt klanten verder en als de gepaste maat niet meer aanwezig is, ga je in de stock kijken of stel je een ander product voor. Je helpt mee aan de paskamers en vouwt volgens de aangeleerde techniek de kleding juist op. Daarnaast word je opgeleid om aan de kassa te werken. Je verrekent de verkochte artikelen, stelt hen een lidkaart of andere promoties voor en zorgt dat ze de winkel tevreden buiten stappen.

 • Jobstudent Inpakafdeling voor de maand OKTOBER/NOVEMBER (M/V) (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: KLINGELE CHOCOLADE

  Type: Studentenjob

  Voor ons chocoladebedrijf in Evergem zoeken we jobstudenten die kunnen werken in september en oktober. Voor één of meerdere vaste dagen in de week of voor volledige weken. Functieomschrijving: Het inpakken van de verwerkte producten, zowel machinaal als manueel De verpakte goederen voorzien van de juiste etiketten Afgewerkte goederen in rekken zetten Indien nodig inspringen waar hulp nodig is, ook productie Oplossen van kleine verpakkingsproblemen Op het einde van de dagtaak de verpakkingsruimte op orde brengen Profiel: Goede kennis van NL Je studeert een bachelor of masteropleiding Je bent een harde werker Je vindt kwaliteit belangrijk Periode: Wij zoeken jobstudenten die één of meerdere (vaste) dagen per week kunnen werken, dit in vroege en/of afwisselend late ploeg. Vroege ploeg: maandag tot donderdag: 6u tot 14.30u, vrijdag: 6u tot 12.30u - Late ploeg: maandag tot donderdag: 11u-19.30 u, vrijdag: 11u tot 17.30u.

 • Jobstudent voor Hema Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: National Retail Unit

  Type: Studentenjob

  Hema Waregem zoekt student die beschikbaarheden tijdens de week tijdens het schooljaar

 • Management Trainee (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1671947-inline.html?cid=Partner_VDAB Wie herinnert er zich niet de lekker geurende koeken en broden van de patisserie Bloch uit de Veldstraat. De beroemde zaak werd in 2008 - na een traditie van 110 jaar – gesloten, maar dankzij de receptenboeken ging het waardevol erfgoed niet verloren. Het management van voedingsfabrikant Culinor herlanceerde het merk en produceert de Bloch-producten vanuit een splinternieuwe industriële bakkerij in Destelbergen (bij Gent). De producten zijn te vinden in de retail, stationskiosken, foodtrucks en in een verkooppunt in de Gentse binnenstad. Momenteel zoeken we ter uitbreiding en ondersteuning van de Operations een (m/v): Management Trainee Ben je gedreven, betrokken en professioneel? Dan horen wij graag van jou. Om onze filosofie en werkwijze eigen te maken, is de initiële periode intensief, pragmatisch en ‘hands-on’. Je kunt hierbij rekenen op onze steun en begeleiding waarbij je alle middelen en knowhow worden aangereikt om je doel te bereiken. Bij de start ga je intensief meewerken aan de optimalisatie van onze 2 afdelingen, nl. industriële bakkerij en verpakking & logistiek; Je draagt bij tot het verbeteren van de rendementen, doet aan procesoptimalisatie en zet best practices op; Je vervult operationele taken op de werkvloer, waarbij je erin slaagt leiding te geven aan een team medewerkers; Je streefdoel is een perfecte coördinatie tussen machines, producten en medewerkers; Tevens help je bij het succesvol opzetten van nieuwe productielijnen ihkv de uitbreiding van het Bloch-assortiment en de groei van onze klantenportefeuille in binnen- en buitenland; Met je technische kennis los je eenvoudige technische problemen in een handomdraai op; Bij dit alles heb je oog voor kwaliteit, veiligheid en milieu; Je rapporteert rechtstreeks aan de Productiemanager.

 • iStorm - Project Manager (Expert in Cultural Shift) (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  For a strategic cultural transformation with transversal impact, I'm looking for a trilingual (NL/FR/EN) Senior Project Manager (min. 10y. exp) specialized in leading and managing business implementation projects with: Strategic non-IT business transformation Setting up the required governance Managing teams as well as multiple and international stakeholders Description End-to-end Project Manager responsibility for a strategic cultural transformation (non-IT) International stakeholder management Team management & coordination Trilingual NL/FR/EN 10y experience as a PM minimum Proven experience in cultural shift Offer International corporate company located in Brussels. 12-month freelance contract.

Zoek naar antwoorden van Beau-Site in sociale netwerken
Look for responds of Beau-Site in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beau-Site. Laat een reactie achter voor Beau-Site. Beau-Site bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beau-Site. Leave a respond for Beau-Site. Beau-Site on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beau-Site op de google maps. Adres en contacten Beau-Site
Location of Beau-Site on the google maps. Address and contacts of Beau-Site

Andere gerelateerde bedrijven als come Beau-Site Beau-Site: BBL | ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS | Bureau de Gestion Marchal Thiry | WILLY'S KAPSALON | TRAMPOLINE FILMS

Other related companies as Beau-Site: BBL | ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS | Bureau de Gestion Marchal Thiry | WILLY'S KAPSALON | TRAMPOLINE FILMS

Beau-Site is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Beau-Site, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08257843017. Het bedrijf Beau-Site bevindt zich op het adres: Leopold II Laan 71; 8670; Koksijde (Oostduinkerke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 490,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 487,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van Beau-Site is Food and Kindred Products, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beau-Site is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beau-Site, openstaande posities, locatie van Beau-Site op de kaart.

Beau-Site is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Beau-Site, company assigned to the tax number BE08257843017. The company Beau-Site is located at the address: Leopold II Laan 71; 8670; Koksijde (Oostduinkerke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 490,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 487,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hotels. List of products are Restaurants.
The main activity of Beau-Site is Food and Kindred Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Beau-Site is not available. You also can look at reviews of Beau-Site, open positions, location of Beau-Site on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beau-Site, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beau-Site, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beau-Site, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beau-Site, employees, financial statistics.