Beau Site

Contactgegevens Beau Site: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beau Site: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beau Site

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Longue Haie 76; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 640 88 89 (+32-02 640 88 89) 02 640 88 89 (+32-02 640 88 89)

Fax (fax): 02 640 16 11 (+32-02 640 16 11) 02 640 16 11 (+32-02 640 16 11)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beau Site: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beau Site"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beau Site"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beau Site, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beau Site. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beau Site, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beau Site. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beau Site
Products information Beau Site

BTW identificatienummer (tax): BE08388854980
Ondernemingsnummer: 6497833251
Hoofdstad (capital): 670,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 103,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Beau Site zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beau Site
(Get full report from official database of BE for Beau Site)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beau Site
Addition kinds of activities for Beau Site

3131. Schoeisel gesneden voorraad | Footwear cut stock
569902. Kostuums en pruiken | Costumes and wigs
808200. Home gezondheidszorg diensten | Home health care services
10110000. Ijzer ertsen | Iron ores
22620207. Sueding: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Sueding: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
22990203. Ketelbedekking, vilt | Boiler covering, felt
34630102. Pomp- en compressor smeedstukken, nonferrous | Pump and compressor forgings, nonferrous
35720202. Tape storage units, computer | Tape storage units, computer
37430204. Trackless trolleybussen | Trackless trolley buses
79991111. Judo instructie | Judo instruction

Werken bij Beau Site: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beau Site: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beau Site. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beau Site. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige SP Neuro (m/v) (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: AZ Alma

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  We zijn momenteel op zoek naar een verpleegkundige voor de dienst SP Neuro.

 • Horecamedewerker café te Ingelmunster (INGELMUNSTER)

  Regio: INGELMUNSTER

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal werken als cafémedewerker in een zaak te Ingelmunster. De uren zijn van 14 uur tot +/- 17 uur.

 • Verpleegkundige Projectstaffing Revalidatie kust (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit mooie project zal je werken met cardiologische en locomotorische patiënten, en hen bijstaan tijdens hun revalidatie.  Jouw taken: - opvolging en ondersteuning patiënten - motiveren patiënten - vlotte overdracht garanderen - etc.  Ervaring in revalidatie, en kennis van cardio zijn een must.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Medewerker Commerciële Binnendienst - regio Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Medewerker Commerciële Binnendienst - Medewerker Backoffice (m/v). Deze onderneming is gelegen in omgeving Lokeren. De verantwoordelijkheden voor deze functie van Medewerker Customer Service zijn: Jezal instaan voor het beantwoorden van de telefonische oproepen, mails en faxen van de klanten; Je bent verantwoordelijk voor de input van orders/bestellingen en de opvolging ervan en je hebt dus veel leverancierscontacten; Je geeft informatie rond leveringstermijnen, productspecificaties ... en jebehandelt eventuele klachten; Je maakt pickbonnen en zendbonnen op. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Monteur / plaatser industriebouw (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkt op verplaatsing als monteur in de industriebouw, dit houdt in dat je samen met de ploeg de ruwbouw zet van de gebouwen alsook de dakconstructies.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Heverlee – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp te Brecht (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: Axxi4You

  Type: Dienstenchequebaan

  Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

 • Klantenadviseur - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Wil je graag werken bij een internationale speler binnen de banksector? Hou je van klantencontact? Dan is een job als klantenadviseur zeker iets voor jou! We zijn op zoek naar een klantenadviseur voor ons kantoor in Sint-Niklaas. Je ontwikkelt en beheert een klantenportefeuille op een proactieve manier, in samenwerking met het hele team en onder toezicht van de kantoordirecteur, en in overeenstemming met de doelstellingen en de strategie van de bank en de doelstellingen van het agentschap. Jouw taken zien er als volgt uit: Portefeuilles op een proactieve en autonome manier met de klanten beheren. De opvolging van het commerciële actieplan voor particuliere klanten waarborgen, en dit in samenwerking met de kantoordirecteur. Het commerciële actieplan omzetten in concrete acties, en de uitvoering, het verloop, de opvolging en de communicatie ervan waarborgen. Steeds een professionele houding hebben tegenover de klanten en prospecten die met de bank in contact treden, zowel per telefoon, per e-mail als face-to-face. Klantenbinding opbouwen door regelmatige proactieve contacten en een bepaald aantal afspraken per werkdag maken. Verkoopopportuniteiten bij klanten optimaliseren om de doelstellingen van het agentschap te overtreffen. Aan het rotatiesysteem voor het beheer van de kassa en de GAB deelnemen (indien verkooppunt met kassa en geen commerciële medewerker). De interne en externe referrals (klanten), de marketingcontacten en andere contacten (leads) actief gebruiken. Andere taken: specifieke taken uitvoeren om bij te dragen aan de goede werking van het agentschap en/of van de sector.

 • Waterjet programmeur (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Als operator van de Waterjet sta je in voor het waterstralen van machine-onderdelen en verzorg je het onderhoud van de waterstraalmachine.

 • Chauffeur distributie (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

  Type: Vaste Job

  Om de logistieke dienst te versterken van een klant te Aalter zijn wij op zoek naar een chauffeur C - CE: FUNCTIE : • Op basis van de ladinglijst bepaal je een efficiënte route; • Je staat in voor het klantvriendelijk leveren van de goederen bij klanten; • Je levert volgens een variërende route in diverse regio's bij verschillende klanten • Je bent verantwoordelijk voor het proper houden van de vrachtwagen en je hebt voortdurend aandacht voor de eigen veiligheid en deze van anderen.

 • Diëtist (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK ZOTTEGEM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wil jij Gezondheidspraktijktijk Zottegem graag aanvullen en versterken? We zijn een multidisciplinair team van gezondheidszorgberoepen. Neem zeker een kijkje op onze website www.gezondheidspraktijkzottegem.com We zijn op zoek naar een gemotiveerde diëtiste die ons team op zelfstandige basis kan versterken, en dit voor een aantal uur per week (dit kunnen we samen bepalen). We mikken op een spoedige indiensttreding. We denken aan iemand die de individuele begeleiding van eigen cliënten en cliënten van andere disciplines uit de praktijk opneemt. Het geven van groepslessen zou een meerwaarde zijn. De doelgroep van onze praktijk is zeer divers, ervaring met een brede leeftijdsdoelgroep is een pluspunt (volwassenen en kinderen). Voor vragen met betrekking tot de functie kan steeds telefonisch contact genomen worden.

 • keukenmedewerker flexi (BONHEIDEN)

  Regio: BONHEIDEN

  Bedrijf: CAFÉ BRASSERIE DE ROOS

  Type: Flexijob

  De Roos is een gezellige en stijlvolle brasserie in Bonheiden. Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar een keukenmedewerker. Je helpt mee bij de bereiding van de maaltijden.

Zoek naar antwoorden van Beau Site in sociale netwerken
Look for responds of Beau Site in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beau Site. Laat een reactie achter voor Beau Site. Beau Site bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beau Site. Leave a respond for Beau Site. Beau Site on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beau Site op de google maps. Adres en contacten Beau Site
Location of Beau Site on the google maps. Address and contacts of Beau Site

Andere gerelateerde bedrijven als come Beau Site Beau Site: FLNORLAND SA | FONTAINE | HUBERT D'HONT | R. MERTENS | RAOUL DERUYTERE

Other related companies as Beau Site: FLNORLAND SA | FONTAINE | HUBERT D'HONT | R. MERTENS | RAOUL DERUYTERE

Beau Site is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Beau Site, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08388854980. Het bedrijf Beau Site bevindt zich op het adres: Rue de la Longue Haie 76; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 670,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 103,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Beau Site zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Beau Site is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beau Site is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beau Site, openstaande posities, locatie van Beau Site op de kaart.

Beau Site is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Beau Site, company assigned to the tax number BE08388854980. The company Beau Site is located at the address: Rue de la Longue Haie 76; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 670,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 103,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hotels. Products created in Beau Site were not found.
The main activity of Beau Site is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Beau Site is not available. You also can look at reviews of Beau Site, open positions, location of Beau Site on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beau Site, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beau Site, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beau Site, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beau Site, employees, financial statistics.