BEACH PALACE HOTEL

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • BEACH PALACE HOTEL
Private companiesFood Stores • BEACH PALACE HOTEL

Contactgegevens BEACH PALACE HOTEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEACH PALACE HOTEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEACH PALACE HOTEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zeedijk 77-79; 8370; Blankenberge, België

Telefoon (phone): 050 42 96 64 (+32-050 42 96 64) 050 42 96 64 (+32-050 42 96 64)

Fax (fax): 050 42 60 49 (+32-050 42 60 49) 050 42 60 49 (+32-050 42 60 49)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEACH PALACE HOTEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEACH PALACE HOTEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEACH PALACE HOTEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEACH PALACE HOTEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEACH PALACE HOTEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEACH PALACE HOTEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEACH PALACE HOTEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEACH PALACE HOTEL
Products information BEACH PALACE HOTEL

BTW identificatienummer (tax): BE04384338378
Ondernemingsnummer: 7322906494
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 378,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in BEACH PALACE HOTEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEACH PALACE HOTEL
(Get full report from official database of BE for BEACH PALACE HOTEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEACH PALACE HOTEL
Addition kinds of activities for BEACH PALACE HOTEL

492400. Verdeling van aardgas | Natural gas distribution
15420403. Ziekenhuisbouw | Hospital construction
26719907. Wikkelpapier, waterdicht of gecoat | Wrapping paper, waterproof or coated
28340000. Farmaceutische preparaten | Pharmaceutical preparations
28440100. Haarpreparaten, inclusief shampoos | Hair preparations, including shampoos
50430100. Fotografische apparatuur | Photographic processing equipment
51910000. Landbouwbenodigdheden | Farm supplies

Werken bij BEACH PALACE HOTEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEACH PALACE HOTEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEACH PALACE HOTEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEACH PALACE HOTEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal rijden met de vrachtwagen - aanhangwagen Je zal werken met de kraan: lossen van bouwmaterialen (stenen, betonplaten, citernes,...)

 • Tekenaar (6 maanden) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je krijgt als tekenaar een ruime verantwoordelijkheid. Je staat in voor het uittekenen van verschillende plannen: technische plannen communicatieve omleidingsplannen bereikbaarheidskaarten. Het uittekenen hiervan gebeurt digitaal; ervaring met ArcGis, Autocad en/of Adobe Illustrator zijn daarbij een pluspunt. Je ondersteunt verdere, opmaak van de plannen en mobiliteitscommunicatoren. Je adviseert IT systemen en databeheer. Tenslotte zorg je ook voor de bewaking van de datakwaliteit.

 • Technieker Middenspanning (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een familiebedrijf dat zich bezighoudt met de totaalservice voor elektromotoren, hoogspanningscabines, automatisering en transformatoren zijn we op zoek naar een technieker middenspanningscabines. Een greep uit je takenpakket: montage, assemblage en aansluiten van middenspanningscabines elektriciteitswerken uitvoeren: hoogspanning en laagspanningsverdeling Hoogspanningscabines voorzien van transformatoren

 • Monteur aluminium en staal-gevelbekleding (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: Randstad Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Via een interne opleiding leer je de functie. Je hoeft nog geen ervaring hierin te hebben. Belangrijk is dat je graag in de bouwsector wil werken, dat je geen hoogtevrees hebt en vooral graag buitenwerk doet. Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag in daguren. Je werkt samen in ploeg aan de afwerking van platte daken en gevels. Je begint op interimbasis en indien alles vlot verloopt maak je kans op een vast contract. Ook zijn er doorgroeimogelijkheden tot ploegbaas.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk! (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student chauffeur B (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Neerpelt, zijn we zoek naar een student die als chauffeur B aan de slag zou willen gaan. Takenpakket: - Je wordt ingeschakeld voor Europese ritten met een bestelwagen - Dit kan zowel overdag of 's nachts zijn - Je werkt op afroepbasis

 • Young Talent voor HSEQ-project Haven van Antwerpen - 2 à 3 dagen/week (KIELDRECHT)

  Regio: KIELDRECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een grote logistieke speler zoeken we een Young Talents voor een HSEQ-project rond veiligheid. Onze klant is momenteel bezig met een project waarbij ze alle bestaande procedures, checklists, etc. binnen één van de busines units aan het updaten, vereenvoudigen zijn (lean) en standaardiseren zijn over de verschillende magazijnen. Ter ondersteuning zoeken we een Young Talents die ervaring/inzicht wilt krijgen in de verschillende logistieke en operationele processen. Je zal de bestaande procedures moeten verifiëren met de huidige werkwijzen, lean maken en zoeken naar een standaard over de verschillende locaties heen. Het zal dus een combinatie zijn van op de vloer gaan verifiëren, met de mensen verifiëren en de procedure effectief uitwerken

 • Logistieke medewerker NESPRESSO - BRUSSEL (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: EUROPROMOTION

  Type: Studentenjob

  Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded ingesteld? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Als logistieke medewerker ben jij in de Nespresso-boetiek te Brussel een belangrijke schakel. Je zorgt ervoor dat de inkomende leveringen op een ordelijke en efficiënte manier worden verwerkt. Je lost de vrachtwagens, pakt de Nespresso-capsules uit en vult deze aan in de stock. Je houdt de stock steeds op orde. Voor fysiek zwaarder werk draai jij je hand niet om. Je werkt 2 dagen in de week van 7u tot 11u. (op dinsdag en op donderdag) Studenten zijn uiteraard ook welkom!

 • Elektricien - installateur (WESTKAPELLE)

  Regio: WESTKAPELLE

  Bedrijf: RIK & NICO DRYEPONDT

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het plaatsen en aansluiten van installaties bij onze klanten. Dit houdt in kappen, slijpen tot het opzetten van schakelaars en installeren van verdeelkasten.

 • iStorm - Project Manager (Expert in Cultural Shift) (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  For a strategic cultural transformation with transversal impact, I'm looking for a trilingual (NL/FR/EN) Senior Project Manager (min. 10y. exp) specialized in leading and managing business implementation projects with: Strategic non-IT business transformation Setting up the required governance Managing teams as well as multiple and international stakeholders Description End-to-end Project Manager responsibility for a strategic cultural transformation (non-IT) International stakeholder management Team management & coordination Trilingual NL/FR/EN 10y experience as a PM minimum Proven experience in cultural shift Offer International corporate company located in Brussels. 12-month freelance contract.

 • Flexijob: Kelner / Serveerster (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: BISTRO-OPERA

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

Zoek naar antwoorden van BEACH PALACE HOTEL in sociale netwerken
Look for responds of BEACH PALACE HOTEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEACH PALACE HOTEL. Laat een reactie achter voor BEACH PALACE HOTEL. BEACH PALACE HOTEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEACH PALACE HOTEL. Leave a respond for BEACH PALACE HOTEL. BEACH PALACE HOTEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEACH PALACE HOTEL op de google maps. Adres en contacten BEACH PALACE HOTEL
Location of BEACH PALACE HOTEL on the google maps. Address and contacts of BEACH PALACE HOTEL

Andere gerelateerde bedrijven als come BEACH PALACE HOTEL BEACH PALACE HOTEL: ELDI | Sec-Neuf | E.S.C. SPRL | GUIDO SPARACIO | LABORATOIRE RIVER

Other related companies as BEACH PALACE HOTEL: ELDI | Sec-Neuf | E.S.C. SPRL | GUIDO SPARACIO | LABORATOIRE RIVER

BEACH PALACE HOTEL is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEACH PALACE HOTEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04384338378. Het bedrijf BEACH PALACE HOTEL bevindt zich op het adres: Zeedijk 77-79; 8370; Blankenberge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 378,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in BEACH PALACE HOTEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEACH PALACE HOTEL is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEACH PALACE HOTEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEACH PALACE HOTEL, openstaande posities, locatie van BEACH PALACE HOTEL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BEACH PALACE HOTEL is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEACH PALACE HOTEL, company assigned to the tax number BE04384338378. The company BEACH PALACE HOTEL is located at the address: Zeedijk 77-79; 8370; Blankenberge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 378,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels. Products created in BEACH PALACE HOTEL were not found.
The main activity of BEACH PALACE HOTEL is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BEACH PALACE HOTEL is not available. You also can look at reviews of BEACH PALACE HOTEL, open positions, location of BEACH PALACE HOTEL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEACH PALACE HOTEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEACH PALACE HOTEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEACH PALACE HOTEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEACH PALACE HOTEL, employees, financial statistics.