BAT

Contactgegevens BAT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 205; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 015 43 00 10 (+32-015 43 00 10) 015 43 00 10 (+32-015 43 00 10)

Fax (fax): +32 (81) 150-19-91 +32 (81) 150-19-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAT
Products information BAT

BTW identificatienummer (tax): BE04101165771
Ondernemingsnummer: 7058410644
Hoofdstad (capital): 447,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 794,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in BAT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAT
(Get full report from official database of BE for BAT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAT
Addition kinds of activities for BAT

2077. Dierlijke en mariene vetten en oliën | Animal and marine fats and oils
3412. Metalen vaten, trommels en emmers | Metal barrels, drums, and pails
7819. Diensten gekoppeld aan bewegende beelden | Services allied to motion pictures
36990304. Automotive rij simulators (trainingshulpmiddelen), elektronisch | Automotive driving simulators (training aids), electronic
50499903. Rechtshandhavingsapparatuur en benodigdheden | Law enforcement equipment and supplies
50510218. Terneplate | Terneplate
73490101. Gebouw schoonmaakdienst | Building cleaning service

Werken bij BAT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAT. Looking for open vacancies in other companies

 • Chef / gerant (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: Compass Group Belgilux

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  * Voor onze uitbating te Sint Pieters Woluwe zijn we op zoek naar een gedreven horecaprofessional wie een grote passie voor kwaliteitscatering uitstraalt. * Als chef-gerant van deze uitbating ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de keukenmedewerkers en schrikt het jou niet af om zelf de handen uit de koksmouwen te steken. * Je bent verantwoordelijk voor en neemt deel aan de productie van maaltijden alsook het opstellen van de menu's * Je bent verantwoordelijk voor het coachen van een team van 6 personen: je legt de taken van uw team vast rekening houdend met de motivatie en teamspirit * Je staat in voor de praktische organisatie, uitvoering en controle van de werkzaamheden . * Je zorgt voor efficient werkvoortgang en lost problemen op. * Je waarborgt de naleving van richtlijnen i.v.m. productie (keukenactiviteiten), kwaliteit & hygiëne (HACCP) * Je doet de bestellingen via intranet. * Je controleert en je beheert de foodcost. * Je controleert de leveringen (overeenstemming, kwaliteit, hoeveelheid, respect van de leveringsprocedures) * Je zorgt daarenboven voor een optimaal food cost beheer van jouw keuken waarbij je er steeds in slaagt om kwaliteitsvolle & gezonde maaltijden voor te stellen.

 • Verkoper laminaat, plafonds,... (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb jij een ruime kennis over verschillende bouwmaterialen en ben jij commercieel aangelegd? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant in Genk zijn wij opzoek naar een verkoper. Jouw takenpakket bestaat uit: Adviesverlening aan de klanten; Je springt bij aan de kassa indien nodig; Je bouwt een vertrouwensband op; Je zorgt dat de winkel op orde blijft.

 • CARROSSIER M/V (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de mechanische montage van verschillende stukken zoals distributiekasten zekeringkasten leidingen profielen ... . Indien je een opleiding carrosserie gedaan hebt ben je bovendien polyvalent inzetbaar op de afdeling.

 • Mecanicien vrachtwagens m/v (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Loppem zijn we op zoek naar een mecanicien voor vrachtwagens. Als mecanicien sta je in voor het opsporen van storingen en in samenspraak met je collega's tot de goede oplossing te komen Het onderhoud van de voertuigen en de opmaak van de dagplanning in samenspraak met de garageverantwoordelijke behoort ook tot u taken.

 • Receptionist(e) (ETTERBEEK)

  Regio: ETTERBEEK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent het eerste aanspreekpunt bij onze klant Klanten ontvangen en binnenkomende en uitgaande gesprekken behandelen Agenda beheer : boeken van vergaderzalen organiseren van business lunchen Beheer van de stock van kantoormateriaal en snacks

 • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Melle - Merelbeke (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

  Type: Dienstenchequebaan

  Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Rutten - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Verkoopmedewerker - RETAIL (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant uit Lier, een bekende kledingketen, zijn wij dringend op zoek naar een medewerker. Je zal instaan om klanten verder te helpen, kledij te rangschikken, ... Ben jij beschikbaar om te werken op donderdag 11/10 van 13:00-17:00 ? Dan zijn we op zoek naar jou !

 • Studenten m/v kelner ZAAL (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: CAFE PARTI

  Type: Studentenjob

  Jobstudenten gezocht om op te dienen; zowel tijdens het schooljaar als tijdens schoolvakanties Aantal uren en dagen bespreekbaar week en/of weekend

 • Koks (Smaakmakers) (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ALBRON CP BELGIE

  Type: Vaste Job

  Heb je een passie voor koken? Houd je van groenten wassen, snijden en het bereiden van maaltijden? Dan is een job in de keuken in een van onze restaurants iets voor jou! Je bereidt verschillende gerechten. Van belegde broodjes tot pizza’s en exotische wok gerechten . Ervaring in de keuken is een voordeel maar niet vereist, want je leert veel van onze koks . Verder bestaat het takenpakket uit: Bereiden van gerechten volgens aangegeven receptuur en werkwijze van een compleet menu, zoals soepen, voor- en nagerechten. Uitvoeren van taken voor diverse diensten in onze keukens. Verrichten van diverse voorbereidende werkzaamheden, zoals het schoonmaken en snijden van groenten en mise en place. Bewaken van een goede hygiëne in de keuken en het schoonmaken van je werkplek. Leveren van een inspanning om binnen de mogelijkheden van je functie zodanig te handelen dat het milieu zoveel mogelijk beschermd wordt.

 • Verkoper (M/V) Webdesign regio W/O - Vlaanderen (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: SITEFIRMA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een gedreven verkoper? Is de digitale snelweg jouw passie? Werk jij graag op basis van een scherpe commissie? Dan ben jij misschien wel het team lid waarnaar wij opzoek zijn. Als ervaren verkoper sta je in voor het opstellen en opvolgen van een eigen klantenbestand waarbij je de verschillende producten en diensten van Sitefirma toelicht en gewild maakt bij de klant. Daarbij sta je in als communicatiemedium tussen klant en het development team. Je bent een luisterend oor voor de klant waarna je een oplossing formuleert die de wensen van de klant vervult. Je hebt uitbundig veel interesse in de digitale wereld en blijft actueel op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in de sector.

 • Flexijob afwas en schoonmaak (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Flexijob

  Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde medewerkers om bij te springen in de winkel. Je staat onder andere in voor het schoonmaken en onderhouden van de winkelruimte, het doen van de afwas.

Zoek naar antwoorden van BAT in sociale netwerken
Look for responds of BAT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAT. Laat een reactie achter voor BAT. BAT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAT. Leave a respond for BAT. BAT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAT op de google maps. Adres en contacten BAT
Location of BAT on the google maps. Address and contacts of BAT

Andere gerelateerde bedrijven als come BAT BAT: KBC | FEUERWEHRKASERNE | DENEYER | KLIMZAAL BLEAU | Leys P BVBA

Other related companies as BAT: KBC | FEUERWEHRKASERNE | DENEYER | KLIMZAAL BLEAU | Leys P BVBA

BAT is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04101165771. Het bedrijf BAT bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 205; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 447,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 794,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in BAT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAT is Kleding en accessoires, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAT, openstaande posities, locatie van BAT op de kaart.

BAT is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAT, company assigned to the tax number BE04101165771. The company BAT is located at the address: Brusselsesteenweg 205; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 447,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 794,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels. Products created in BAT were not found.
The main activity of BAT is Apparel and Accessory Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BAT is not available. You also can look at reviews of BAT, open positions, location of BAT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAT, employees, financial statistics.