Basine

Contactgegevens Basine: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Basine: address, phone, fax, email, website, opening hours

Basine

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bredaseweg 43; 2322; Hoogstraten (Minderhout), België

Telefoon (phone): 03 315 43 77 (+32-03 315 43 77) 03 315 43 77 (+32-03 315 43 77)

Fax (fax): 03 315 93 91 (+32-03 315 93 91) 03 315 93 91 (+32-03 315 93 91)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Basine: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Basine"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Basine"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Basine, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Basine. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Basine, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Basine. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Basine
Products information Basine

BTW identificatienummer (tax): BE05731536865
Ondernemingsnummer: 1850891113
Hoofdstad (capital): 492,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 557,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Basine zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Basine
(Get full report from official database of BE for Basine)

Aanvulling soorten activiteiten voor Basine
Addition kinds of activities for Basine

286504. Teer, koolteer, en aanverwante chemicaliën | Tar, coal tar, and related chemicals
603599. Federale spaarinstellingen, nec | Federal savings institutions, nec
26211002. Lath, vezel | Lath, fiber
35560211. Aardappelschilfers, elektrisch | Potato peelers, electric
39491305. Voetbaluitrusting en benodigdheden | Soccer equipment and supplies
44999903. vervoer per lichter | Lighterage
50740206. Ovens, behalve elektrische en warme lucht | Furnaces, except electric and warm air
55719904. Motor scooters | Motor scooters

Werken bij Basine: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Basine: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Basine. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Basine. Looking for open vacancies in other companies

 • Storingstechniekers 2 ploegen (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Adecco Torhout zoekt een storingstechnieker 2 ploegen gezocht voor een metaal bedrijf regio Zwevezele! Dit gaat om een opdracht met optie vast. Het bedrijf is een gespecialiseerde fabrikant van bouwmaterialen in staal. Het is één van de grootste producent op het gebied van stalen dak- en gevelsystemen voor nieuwbouw en renovatie. Zo produceren ze o.a. dakbedekking, wandplaten, panelen, vloerelementen en andere metalen structuren. Deze producten worden in diverse sectoren gebruikt, zoals o.a. in de industrie, agrarische, residentiële en tertiaire sector. Takenpakket: U voert preventief en curatief onderhoud uit voor het machinepark, heftruckers, compressoren en rolbruggen. U bent ook in staat om verbeteringsprojecten en optimalisatievoorstellen te doen, zowel op mechanisch als electrisch vlak. U ondersteunt ook bij de opstart van nieuwe machines.

 • Mecanicien vrachtwagens m/v (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Loppem zijn we op zoek naar een mecanicien voor vrachtwagens. Als mecanicien sta je in voor het opsporen van storingen en in samenspraak met je collega's tot de goede oplossing te komen Het onderhoud van de voertuigen en de opmaak van de dagplanning in samenspraak met de garageverantwoordelijke behoort ook tot u taken.

 • Arbeider metaal - afvoer reachtruck Nacht (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkt samen met een collega aan de verpakkingslijn. Om beurt bedien je de verpakkingsmachine of verplaats je de goederen in het buitenmagazijn. Taken verpakkingsmachine: Piepschuim opleggen Machine voorzien van folie Folie op – nieuwe rol voorzien Eenvoudig machine bedienen Zelf horen/zien of de folie gescheurd is of als er iets misloopt Taken reachtruck: Moet de pak buiten zetten Moet zelf redeneren waar hij de pak zal zetten en geeft de locatie dan ook in in het computer (SAP systeem in de reachtruck) Er zijn plaatsen van  6 rijen na elkaar, andere plaatsen waar er maar 2 rijen achter elkaar zijn Is het een bestelling van maar 1 pak, best plaatsen waar er maar 2 rijen zijn, anders moet er bijvoorbeeld eerst 5 rijen verzet worden voor de juiste pak genomen kan worden Er wordt onderling beslist wie wanneer wat doet.

 • Kandidaat bedrijfsleiders - Assistent bedrijfsleiders (BOOISCHOT)

  Regio: BOOISCHOT

  Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant een doe-het-zelf zaak zoeken wij een kandidaat bedrijfsleider/assistent bedrijfsleider. Je stimuleert de medewerkers om een klantgerichte service te bieden en de winkel op orde te houden. Je steekt ook zelf de handen uit de mouwen. Je stelt prioriteiten en verdeelt het werk onder de medewerkers. Je begeleidt de medewerkers door coaching en controle. Je helpt de winkelverantwoordelijke bij het dagelijkse beheer van de winkel en je vervangt hem bij zijn afwezigheid.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Heist-op-den-Berg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student verkoop Pandora Brussel (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ASAP TONGEREN

  Type: Studentenjob

  Als student verkoper werk je in één van de vestigingen van Pandora. Na een grondige opleiding sta je in voor het adviseren van klanten en hun te begeleiden in hun aankoop. De winkel is open op zaterdag en heeft regelmatig openingszondagen.

 • Jobstudent verkoop najaar tot eind december (BAARLE-HERTOG)

  Regio: BAARLE-HERTOG

  Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

  Type: Studentenjob

  Voor een vuurwerkwinkel in Baarle zijn wij dringend op zoek naar een jobstudent verkoop. In de winkel heet je de klanten welkom, helpt hen bij het nemen van hun bestellingen, zet deze klaar en rekent af. Je bent beschikbaar om te werken op zaterdag en/of zondag vanaf oktober t/m december en de ganse laatste week van het jaar. Je bent klantvriendelijk, weet van aanpakken en bent cijfermatig.

 • Bouwkundig tekenaar met doorgroeimogelijkheden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: BAM Contractors

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het uittekenen van bekistingsplannen van zowel vloerondersteuning als wandbekistingen. Daarnaast maak je ook productietekeningen van negatieven, traditionele en speciale bekistingen, loopvolders alsook de combinaties van systemen indien noodzakkelijk. Je maakt offertes op voor de klanten en doet besprekingen op de werven zelf. Je bent verantwoordelijk / wil in de toekomst de verantwoordelijkheid dragen om de huidge tekenaars te begeleiden en aan te sturen.

 • TELEFONISCHE ADVERTENTIEVERKOPERS KANTOOR ANTWERPEN (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ADREM INTERMEDIAGROEP

  Type: Vaste Job

  Adrem Intermediagroep is een uitgeverij met een enthousiast team van 100 medewerkers en heeft filialen in Turnhout, Antwerpen, Mechelen, Lommel en Breda. Jaarlijks realiseren wij meer dan 1000 uitgaven (luxemagazines, kranten, menuboeken, beursbrochures, beeldschermen,..). We werken o.a. voor bekende organisaties zoals: - De Lilse Bergen - Luchthaven van Antwerpen - Plopsaland - Echt Antwaarps Teater - Antwerp Giants - Fort van Breendonk Om ons team in Antwerpen te versterken zijn wij opzoek naar een telefonische advertentieverkoper (M/V). Functieomschrijving: - Je ben verantwoordelijk voor het werven van advertenties in diverse uitgave. (sport, musea, cultuur, beurzen, onderwijs, events,...) - Offertes opvolgen en realiseren - Verkooporders invoeren en administratief opvolgen - Telefonisch met de klant onderhandelen over de verkoopvoorwaarden van een advertentie. Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Waag je kans en mail je CV naar [email protected]. Tot snel! WWW.ADREM.BE

 • Quality & Repair Technician (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Talentus Leuven

  Type: Vaste Job

  Je bent mede verantwoordelijk voor het uitvoeren van functionele tests van intern geproduceerde producten. Je moet continu waken over de kwaliteit van het product alvorens dit verstuurd wordt naar klanten Jouw takenpakket houdt in :  1. Quality Control :  Kwaliteitsrisico's en problemen melden en escaleren daar waar nodig is UItvoeren van ingangscontroles  Opzetten van standaard test- en kwaliteitsinstructies en procedures met betrokken medewerkers Interactie met R&D, voorstellen doen mbt productverbetering 2. Testing :  Het uitvoeren van de nodige tests Het rapporteren en beheren van de defects en de testresultaten  Het rapporteren van afwijkingen tov de planning en specificaties  Zorgen voor de optimale werking van de Quality & Test uitrusting 3. Repair :  Het analyseren, repareren en testen van RMA gerelateerde producten Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een hoogtechnologisch bedrijf ben ik op zoek naar Quality & Repair Technician

 • COMMUNICATIEVE WERKVOORBEREIDER (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Je komt terecht in een groeiende, hoogtechnologische onderneming die interieuroplossingen op maat aanbieden. Je bent verantwoordelijk voor de planning, coördinatie en interne organisatie van het bedrijf. Alsook voor het verwerken en opvolgen van bestellingen. Dit is een uitdagende job met verantwoordelijkheid en ruimte voor zelfontplooiing. Deze job kan worden onderverdeeld in twee hoofdtaken. 1) Planning en werkvoorbereiding - Het uittekenen van de productieplannen (in hout, maar ook metaal , glas…) met een gekend CAD-CAM systeem in overleg met architect en klant. - Het opvolgen van projecten van A tot Z met oog op het halen van de vooropgestelde termijnen - In overleg het samenstellen en het opvolgen van een korte en lange termijn planning. - Je bent de schakel tussen bureau, atelier en plaatsing en denkt kritisch mee om werkmethodes te optimaliseren - Je werkt actief mee om de goede de sfeer in het atelier te behouden. 2) Bestellingen en voorraadbeheer - Het uitvoeren van bestellingen - Het opvolgen van leveringen en stock - Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor het beheer van materiaal/materieel

 • Security Officer M/V - Geel - Voltijds/deeltijds - Werfreserve (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Werfreserve

  Je staat in voor de bewaking en de toegangscontrole op de site van een wereldbefaamd bedrijf gesitueerd in de Antwerpse Kempen en dit zowel overdag, s 'nachts alsook in het weekend. Je weet bezoekers en leveranciers correct aan te spreken, te registreren en bent aldus het eerste aanspreekpunt waar je optreedt als een “host”(gastheer) met aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat o.a. ook mee in voor de veiligheidsopleidingen die contractors en leveranciers dienen te volgen alvorens ze de site kunnen betreden. Je bent dan ook verantwoordelijk voor de daarmee gepaarde administratieve taken. Een goede talenkennis is dan ook van groot belang voor deze functie zijnde Nederlands, Frans en Engels. Je staat ook in voor controlerondes op de site en je signaleert en rapporteert alle mogelijke onveilige en ongewenste situaties en waarbij je ook steeds weet het hoofd koel te houden teneinde de juiste acties te ondernemen. In deze verantwoordelijke en afwisselende functie werk je soms alleen maar ook regelmatig samen met verschillende collega's waar teamwork van groot belang is. Onthaal van bezoekers en leveranciers in een internationale omgeving Registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Bezoekers informatie geven over de veiligheidsregels Bezoekers wegwijs maken op de site Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security Hulp en bijstand bieden aan personen of de hulpdiensten ontvangen Onregelmatigheden en incidenten voorkomen en rapporteren zoals omschreven in de procedures. De stroom van binnen- en buitengaande personen en goederen controleren Interventie- en activiteitendocumenten invullen (rapporten, nota's, veiligheidsverslagen, ...) Toegangen, plaatsen en de veiligheids- en preventiesystemen en -uitrustingen controleren (afsluitingen, aanwezigheid van objecten of personen, ...) doormiddel van bewakingsrondes met een ronderegistratiesysteem

Zoek naar antwoorden van Basine in sociale netwerken
Look for responds of Basine in social networks

Lees alle opmerkingen voor Basine. Laat een reactie achter voor Basine. Basine bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Basine. Leave a respond for Basine. Basine on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Basine op de google maps. Adres en contacten Basine
Location of Basine on the google maps. Address and contacts of Basine

Andere gerelateerde bedrijven als come Basine Basine: GUY CLAVIER | GILBERT TONDEUR | Cleaning Service B.V.B.A. | JEAN-CLAUDE BARBE | Le Regent

Other related companies as Basine: GUY CLAVIER | GILBERT TONDEUR | Cleaning Service B.V.B.A. | JEAN-CLAUDE BARBE | Le Regent

Basine is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Basine, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05731536865. Het bedrijf Basine bevindt zich op het adres: Bredaseweg 43; 2322; Hoogstraten (Minderhout). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 492,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 557,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Basine zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Basine is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Basine is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Basine, openstaande posities, locatie van Basine op de kaart.

Basine is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Basine, company assigned to the tax number BE05731536865. The company Basine is located at the address: Bredaseweg 43; 2322; Hoogstraten (Minderhout). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 492,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 557,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hotels. Products created in Basine were not found.
The main activity of Basine is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Basine is not available. You also can look at reviews of Basine, open positions, location of Basine on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Basine, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Basine, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Basine, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Basine, employees, financial statistics.