Avenue

Contactgegevens Avenue: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Avenue: address, phone, fax, email, website, opening hours

Avenue

Regio (region): N\A, België

Adres (address): J. de Troozlaan 42; 8370; Blankenberge, België

Telefoon (phone): 050 41 12 75^^050411275 (+32-050 41 12 75^^050411275) 050 41 12 75^^050411275 (+32-050 41 12 75^^050411275)

Fax (fax): +32 (58) 263-28-60 +32 (58) 263-28-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Avenue: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Avenue"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Avenue"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Avenue, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Avenue. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Avenue, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Avenue. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Avenue
Products information Avenue

BTW identificatienummer (tax): BE03663360595
Ondernemingsnummer: 3480712890
Hoofdstad (capital): 814,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 494,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Avenue zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Avenue
(Get full report from official database of BE for Avenue)

Aanvulling soorten activiteiten voor Avenue
Addition kinds of activities for Avenue

27969903. Embossing platen, voor het afdrukken | Embossing plates, for printing
36210200. Elektrische motor en generator hulponderdelen | Electric motor and generator auxillary parts
38269904. Colorimeters (optische instrumenten) | Colorimeters (optical instruments)
38290209. magnetometers | Magnetometers
79991118. Schaatsen instructie, ijs of roller | Skating instruction, ice or roller
92239900. Correctionele instellingen, nec | Correctional institutions, nec

Werken bij Avenue: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Avenue: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Avenue. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Avenue. Looking for open vacancies in other companies

 • MONTEUR STAALCONSTRUCTIES (OLSENE)

  Regio: OLSENE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als monteur staalconstructies sta je in voor: de montage van staalconstructies prefabmuren dakbedekking enz... het werken met een hoogtewerker

 • MEUBELMONTEERDER (DOTTENIJS)

  Regio: DOTTENIJS

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je kan je gemakkelijk verplaatsen naar de regio Dottenijs. Je bent fysiek in goede conditie. Logisch inzicht is jou niet vreemd. Je bent absoluut een teamplayer. Ervaring als magazijnarbeider in de meubelsector is een pluspunt!

 • HUISHOUDHULP ANZEGEM (ANZEGEM)

  Regio: ANZEGEM

  Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Anzegem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Huishoudhulp regio Wingene (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: T-INTERIM TIELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis.  Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Moerbeke-Wachtebeke (WACHTEBEKE)

  Regio: WACHTEBEKE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Pittem voor 8 u ,combineren met andere gezinnen is zeker mogelijk (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Chauffeur - Jobstudent (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Studentenjob

  Voor een transportfirma zijn wij op zoek naar studenten die op regelmatige basis als chauffeur willen werken op maandag (ongeveer van 14u-22u) en eventueel ook op andere dagen van 15u-21u. Je rijdt rond met koelwagens om producten tot bij de klanten te brengen. Je vertrekt vanuit Oostakker.

 • Administratief bediende leveranciersboekhouding (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

  Type: Vaste Job

  Gedreven door cijfers en nauwkeurig ga je dagelijks aan de slag. Je wil dat het plaatje klopt en staat in voor de administratie en registratie van de leveranciersboekhouding. Inkoopfacturen vergelijk je met de ontvangen goederen van de leveranciers. Verder sta je in voor: Inboeken van facturen controle, zowel naar hoeveelheden als naar prijzen  opvolging verschillen  klassement Je verzorgt de volledige opvolging van onze leveranciers bij fouten, hiervoor zal je geregeld contact hebben met andere departementen (magazijnen, bestandsbeheer) en/of leveranciers. Diverse administratieve (doorfacturatie prospectiefacturen,…).  Je doet de verwerkingen binnen een SAP-omgeving en een eigen ontwikkeld logistiek pakket.

 • ELEKTRICIEN (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ELEKTRO BASTIAENS

  Type: Vaste Job

  Je bent eventueel verantwoordelijk over een kleine ploeg elektriciens. Je voert algemene residentiële elektriciteitswerken uit. Je maakt en leest plannen. Je plaatst verlichting. Je plaatst zonnepanelen en voert de bijhorende installaties uit. Je controleert uitgevoerde werken en voert testen uit. Je detecteert fouten en lost de problemen op.

 • Kinderpsychiater (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: BalanSS

  Type: Zelfstandige activiteit

  BalanSS is een multidisciplinair centrum aan de rand van Gent met een groep logopedisten, kinesisten, psychologen, diëtist, psychomotoor therapeuten, orthopedagogen,.. Door de steeds groter wordende instroom patiënten en de bouw van een extra locatie in 2019 in Latem stijgt onze nood aan een extra samenwerkingsverband met een kinderpsychiater om ons te helpen met intervisiemomenten, diagnosestelling, eventuele opstart medicatie, voorschriften verder onderzoek…. Hieronder geven we kort even onze visie en missie weer, maar kijkt u gerust op www.BalanSS.be en www.learn2Learn.be om te bekijken of u zich in onze werking kan vinden. Onze visie: Aanreiken van een warme efficiënte & kwalitatieve hulpverlening zonder wachtlijsten. Behandeling op maat en noodzaak van de patiënt met als enig doel: een snel, optimaal en bereikbaar resultaat. BalanSS – multidisciplinair centrum bestaat uit 2 afdelingen: BalanSS Diagnostiek & BalanSS Behandeling. Learn2Learn remediërende studiecoaching werkt parallel met het centrum.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Akkermans & Partners

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voel jij je helemaal thuis binnen de werking van een verzekeringsmaatschappij of een makelaarskantoor? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je bent flexibel inzetbaar op verschillende opdrachten (Leven of Niet-Leven) of op projecten bij verzekeringsmaatschappijen of makelaars.

Zoek naar antwoorden van Avenue in sociale netwerken
Look for responds of Avenue in social networks

Lees alle opmerkingen voor Avenue. Laat een reactie achter voor Avenue. Avenue bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Avenue. Leave a respond for Avenue. Avenue on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Avenue op de google maps. Adres en contacten Avenue
Location of Avenue on the google maps. Address and contacts of Avenue

Andere gerelateerde bedrijven als come Avenue Avenue: HET HEMELSBREED VERSCHIL | 'T HOEKSKE | John Van Eyck NV | P?TISSERIE ALAIN | RAPHAEL SLABBAERT

Other related companies as Avenue: HET HEMELSBREED VERSCHIL | 'T HOEKSKE | John Van Eyck NV | P?TISSERIE ALAIN | RAPHAEL SLABBAERT

Avenue is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Avenue, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03663360595. Het bedrijf Avenue bevindt zich op het adres: J. de Troozlaan 42; 8370; Blankenberge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 814,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 494,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Avenue zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Avenue is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Avenue is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Avenue, openstaande posities, locatie van Avenue op de kaart.

Avenue is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Avenue, company assigned to the tax number BE03663360595. The company Avenue is located at the address: J. de Troozlaan 42; 8370; Blankenberge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 814,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 494,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hotels. Products created in Avenue were not found.
The main activity of Avenue is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Avenue is not available. You also can look at reviews of Avenue, open positions, location of Avenue on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Avenue, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Avenue, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Avenue, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Avenue, employees, financial statistics.