Autogrill Belgi? NV

Contactgegevens Autogrill Belgi? NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Autogrill Belgi? NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Autogrill Belgi? NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Frankrijklei 31; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 201 94 60 (+32-03 201 94 60) 03 201 94 60 (+32-03 201 94 60)

Fax (fax): 03 201 94 61 (+32-03 201 94 61) 03 201 94 61 (+32-03 201 94 61)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Autogrill Belgi? NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Autogrill Belgi? NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Autogrill Belgi? NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Autogrill Belgi? NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Autogrill Belgi? NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Autogrill Belgi? NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Autogrill Belgi? NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Autogrill Belgi? NV
Products information Autogrill Belgi? NV

BTW identificatienummer (tax): BE05432434082
Ondernemingsnummer: 4618072509
Hoofdstad (capital): 861,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 511,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Restaurants

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Autogrill Belgi? NV
(Get full report from official database of BE for Autogrill Belgi? NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Autogrill Belgi? NV
Addition kinds of activities for Autogrill Belgi? NV

599200. Bloemisten | Florists
738910. Telefoondiensten | Telephone services
22110603. Brocatelle, katoen | Brocatelle, cotton
29110701. Butadieen (petroleumraffinage) | Butadiene (petroleum refining)
32810202. Desk set bases, onyx | Desk set bases, onyx
35410600. Zagen en zaagmachines | Saws and sawing machines
50740209. Oliebrander | Oil burners
51120300. Albums, plakboeken en bindmiddelen | Albums, scrapbooks and binders
51310204. Haaraccessoires | Hair accessories

Werken bij Autogrill Belgi? NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Autogrill Belgi? NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Autogrill Belgi? NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Autogrill Belgi? NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur/Tiglasser m/v (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Wingene dat instaat voor het vervaardigen van op maat gemaakte machines in de voedingssector, zijn we op zoek naar een tig-lasser en monteur. Je gaat zowel mee op verplaatsing als meewerken in het atelier.

 • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (URSEL)

  Regio: URSEL

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december Bedrijfsprofiel: Voor een woon- en zorgcentrum regio Ursel is Care Talents op zoek naar een nachtverpleegkundige voor de maand december. In deze moderne WZC hecht men veel belang aan waarden als vertrouwen en respect. De ouderen een veilige en gezellige thuis bieden is dan ook hun prioriteit. 

 • Technisch operator (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een technisch operator m/v: - Opstarten & stilleggen van de productielijnen - Opvolgen & bijsturen van de machines - Oplossen van kleine technische problemen - Bijstaan van de inpakkers - Acties registreren in een logboek - Optimalisatie van de werking van productielijnen (hogere efficiëntie) - Er worden 3 operatoren in de hele productieruimte ingezet - De operatoren zijn niet verantwoordelijk voor één of meerdere lijnen, maar staan in voor de opvolging doorheen de volledige ruimte

 • Clinical Trial Nurse (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant in regio Antwerpen is op zoek naar een verpleegtechnisch sterke verpleegkundige die zeer punctueel kan werken. Je zal er immers meewerken aan wetenschappelijk Fase 1 - geneesmiddelenonderzoek. Het betreft hier gezonde vrijwilligers waar medicatie op getest wordt. Het verkrijgen van juiste data is dus essentieel en moet gebeuren volgens protocol. Je takenpakket zal er bestaan uit o.a. bloedafnames, EKG's nemen, bloeddruk meten, catheters, spirometrie, ... Daarbuiten horen er ook administratieve taken tot je takenpakket. Ben jij altijd al gebeten geweest door wetenschappelijk onderzoek? Zou je graag in deze sector aan de slag gaan? Aarzel dan niet en stel je kandidatuur! Bedrijfsprofiel:

 • STUDENT WINKELBEDIENDE- FAMILIALE BAKKERIJ (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een studentenjob? Steeds beschikbaar op zondag? Houd je ervan om de klanten te helpen? Dan hebben wij voor jou de ideale vacature! Voor één van onze klanten, een familiale bakkerij, zijn wij dringend op zoek naar een student winkelbediende voor het filiaal te Zottegem. Als verkoopsmedewerker zal jouw takenpakket onder andere bestaan uit: het vriendelijk ontvangen van de klanten het opnemen van de bestellingen het kassawerk de winkel netjes en hygiënisch houden de winkel openen en afsluiten Je werkt steeds op zondag. Uren zijn afhankelijk van de drukte (start rond 6 à 7u, je stopt rond 11u-12u).

 • Student kassa sportwinkel Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Voor een sportwinkel te Zwijndrecht zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Je werkt telkens op zaterdag.

 • Technisch tekenaar (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: SPINDLE

  Type: Vaste Job

  Op basis van input van de klant (schetsen, technische tekeningen, probleemstellingen, ...) teken je projecten uit en werk je technische oplossingen uit. Je maakt een dossier aan van technische tekeningen. Deze worden - na goedkeuring - een werkinstrument in de atelier. Vaak zal je eerst op de werf gaan opmeten, alvorens het definitieve tekenwerk te kunnen aanvatten. Je maakt stuklijsten op. Je stuurt prijsvragen uit en evalueert inkomende offertes. Je beheert materiaalcertificaten en NDO-verslagen. Je verzorgt de nodige communicatie met de klant en woont werfvergaderingen bij. Calculaties van nieuwe projecten is ook een onderdeel van het takenpakket. Je coördineert de activiteiten die uitbesteed zullen worden (transport, oppervlaktebehandelingen, plaatwerk, NDO, ...).

 • Verantwoordelijke Staal Atelier (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: SPINDLE

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de planning en werkverdeling (dag planning, inplannen onderaannemers, inplannen inspecties, logistieke planning). Daarnaast betreft het een team van 8 eigen arbeiders (monteurs en lassers). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het budget van de afdeling (Opvolging van de gewerkte uren). Je bewaakt over de veiligheid van je team. Je hebt aandacht voor kwaliteit (opvolgen van inspectieplan, eindinspectie vaten, zuiverheid van werken). Coördinatie met andere afdelingen (Engineering en voorbereidingsafdeling) o.a. wekelijkse werkvergadering. Je zoekt mee naar manieren om efficiënter te produceren. Je voert berekeningen uit mbt. tot het verplaatsen van lasten. Tenslotte ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud van de machines van de afdeling, hierbij zijn eigen onderhoudstechniekers ter beschikking.

 • Telecomtechnieker (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

  Type: Vaste Job

  Als telecomtechnieker wordt u ingeschakeld om het netwerk sneller te maken door het vervangen van componenten in de hoofdkast. De werken vinden steeds buiten plaats, het gebruik van een ladder is in bepaalde gevallen nodig.

 • Ervaren Teamlead Service Desk @ Brussels Airport Company (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: AUSY BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Als Service Desk Teamlead heb je de eindverantwoordelijkheid over de dagelijkse operationele leiding van de Service Desk (SD). Deze interne SD geeft ondersteuning aan alle medewerkers van onze klant. De SD bestaat uit een team van een tiental engineers. Zowel onze Support Engineers als verschillende lopende IT-projecten vallen onder jouw verantwoordelijkheid. We verwachten van jou vooral dat je op zoek zal gaan naar algemene verbeteringen, lopende processen analyseert. Als SD Teamlead bestaat je takenpakket uit: Dagelijkse opvolging en rapportering van de te behalen SLA’s en KPI’s Huidige pijnpunten detecteren en processen uitwerken om deze te verbeteren Dialoog houden met team en overleg met andere afdelingen, alsook management Operationele leiding en opvolging van escalatiemanagement Planning en organisatie van de Service Desk Dagelijkse aanspreekpunt voor de engineers met coachen, motiveren, bijsturing en opvolging Opvolging van kleinere projecten van A tot Z

 • Aankoopcoördinator regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Als aankoopcoördinator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de aankoopflow voor grondstoffen en andere producten of diensten. Je staat in voor het zoeken, selecteren en evalueren van de leveranciers. Je pleegt hierover overleg met de verschillende betrokken afdelingen; Je staat in voor de jaarlijkse contractonderhandelingen met de leveranciers. Je evalueert de leveranciers op basis van kost, levertijd, kwaliteit, stockbeheersing, leverbetrouwbaarheid, service, milieu en aankoopstrategie. Je biedt ondersteuning aan verschillende afdelingen omtrent indirecte aankopen, zoals marktonderzoeken op vraag van de klant. Daarnaast biedt je operationele ondersteuning op vlak van aankoop aan de aankopers van verschillende productgroepen.

 • Afwasser Poetshulp (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: BISTRO DE BOEKZITTING

  Type: Flexijob

  Je start de vaatwasmachine op en zorgt voor de nodige toevoer van zeep, spoel- en ontkalkingsmiddelen. Je verzamelt en sorteert de afwas volgens soort: glazen, borden, kopjes, bestek ... Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken en sorteert leeggoed. Je schikt de afwas in manden naargelang soort en duwt deze door de vaatwasmachine of je wast af in de spoelbakken. Je schuurt potten en pannen. Je neemt het afgewassen vaatwerk uit de machine, controleertde properheid en plaatst het op de daartoe bestemde ruimte, bv. karren, rekken, kasten ... Je rangschikt het bestek en droogt serviesgoed af, bv. glazen. Je controleert regelmatig de werking van de afwasmachine, bv. warm water, toevoer schoonmaakmiddelen ... Je ververst regelmatig het water in de spoelbakken. Je maakt na gebruik de vaatwasmachine schoon, en je zuivert filters en afwasbakken. Je onderhoudt en kuist werkplaatsen en installaties: schrobben, schuren, ontvetten, ontsmetten ... Je verricht diverse schoonmaakwerkzaamheden.

Zoek naar antwoorden van Autogrill Belgi? NV in sociale netwerken
Look for responds of Autogrill Belgi? NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Autogrill Belgi? NV. Laat een reactie achter voor Autogrill Belgi? NV. Autogrill Belgi? NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Autogrill Belgi? NV. Leave a respond for Autogrill Belgi? NV. Autogrill Belgi? NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Autogrill Belgi? NV op de google maps. Adres en contacten Autogrill Belgi? NV
Location of Autogrill Belgi? NV on the google maps. Address and contacts of Autogrill Belgi? NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Autogrill Belgi? NV Autogrill Belgi? NV: JET | MARC DESMEDT | GELDERS-BOULANGER | COIFFURE ILSE | DIDIER & YOLANDE

Other related companies as Autogrill Belgi? NV: JET | MARC DESMEDT | GELDERS-BOULANGER | COIFFURE ILSE | DIDIER & YOLANDE

Autogrill Belgi? NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Autogrill Belgi? NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05432434082. Het bedrijf Autogrill Belgi? NV bevindt zich op het adres: Frankrijklei 31; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 861,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 511,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van Autogrill Belgi? NV is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Autogrill Belgi? NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Autogrill Belgi? NV, openstaande posities, locatie van Autogrill Belgi? NV op de kaart.

Autogrill Belgi? NV is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Autogrill Belgi? NV, company assigned to the tax number BE05432434082. The company Autogrill Belgi? NV is located at the address: Frankrijklei 31; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 861,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 511,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hotels. List of products are Restaurants.
The main activity of Autogrill Belgi? NV is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Autogrill Belgi? NV is not available. You also can look at reviews of Autogrill Belgi? NV, open positions, location of Autogrill Belgi? NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Autogrill Belgi? NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Autogrill Belgi? NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Autogrill Belgi? NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Autogrill Belgi? NV, employees, financial statistics.