Auberge Le XIXème SPRL

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • Auberge Le XIXème SPRL
Private companiesUnited States Postal Service • Auberge Le XIXème SPRL

Contactgegevens Auberge Le XIXème SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Auberge Le XIXème SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Auberge Le XIXème SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place de Thulin 2; 7350; Hensies (Thulin), België

Telefoon (phone): 065 65 01 56 (+32-065 65 01 56) 065 65 01 56 (+32-065 65 01 56)

Fax (fax): 065 63 22 90 (+32-065 63 22 90) 065 63 22 90 (+32-065 63 22 90)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Auberge Le XIXème SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Auberge Le XIXème SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Auberge Le XIXème SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Auberge Le XIXème SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Auberge Le XIXème SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Auberge Le XIXème SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Auberge Le XIXème SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Auberge Le XIXème SPRL
Products information Auberge Le XIXème SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02715240478
Ondernemingsnummer: 9814331054
Hoofdstad (capital): 655,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 637,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Restaurants

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Auberge Le XIXème SPRL
(Get full report from official database of BE for Auberge Le XIXème SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Auberge Le XIXème SPRL
Addition kinds of activities for Auberge Le XIXème SPRL

738916. Mailing en messenger services | Mailing and messenger services
953200. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling | Urban and community development
22519900. Damesmode, behalve sokken, nec | Women's hosiery, except socks, nec
35990202. Slang, flexibel metallisch | Hose, flexible metallic
36940104. Motor generator sets, auto | Motor generator sets, automotive

Werken bij Auberge Le XIXème SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Auberge Le XIXème SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Auberge Le XIXème SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Auberge Le XIXème SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige ouderenzorg regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project kom je als verpleegkundige terecht in een woonzorgcentrum in regio Heist-op-den-Berg. In deze groep wordt aandacht gegeven aan de eigenheid van de bewoners. Solidariteit, openheid en respect voor de oudere staat hier centraal. Hoe pas jij in dit verhaal? Je kan je verpleegtechnische handelingen (bloedafnames, sondage, medicatietoediening,...) integreren in je totaalzorg Je kan zelfstandig aan de slag Je bent empathisch en communicatief Je bent in staat op staand orders correct op te volgen, maar ook anderen aan te sturen Je hebt affiniteit met ouderenzorg Je vindt het fijn om interdisciplinair te werken Je bent stressbestendig Je streeft elke dag naar kwaliteitsvolle zorg Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Chauffeur C of CE - Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een nieuwe uitdaging regio Brugge als chauffeur C of CE? Voor Suez zijn we op dit moment op zoek naar een flexibele chauffeur C of CE. Je komt in een klein maar hecht team terecht waarin je met plezier jouw verantwoordelijkheden opneemt. Je zal steeds 's ochtends vroeg werken. Hiervoor sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van Suez, die jou ook van A tot Z zal begeleiden in je tewerkstelling. De geschikte kandidaat voor deze functie steek met alle plezier de handen uit de mouwen, ziet werk en is er zeker niet vies van om z'n handen vuil te maken. Indien ook weekendwerk voor jou geen probleem vormt ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Is bovenstaande een match met jouw toekomstvisie? Aarzel dan zeker niet om je kandidatuur te stellen!

 • HULPELECTRICIEN DAGWERK!!!! (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio van Waregem zijn we op zoek naar een hulpelectricien.

 • Productiemedewerker oproepbasis (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: ASAP BREE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is een bedrijf dat haspels produceert. Al meer dan vijftien jaar leveren ze aan zowel binnenlandse als buitenlandse bedrijven voornamelijk binnen de kabel-,draad- en staalsector. Flexibiliteit kenmerkt hun aanpak, kwaliteit hun product. Ze produceren in verscheidene uitvoeringen en afmetingen, naar wens van de klant, en dit binnen een zeer korte levertijd en aan concurrerende prijzen. Voor tewerkstelling in Bocholt zoeken wij gemotiveerde medewerkers die op oproepbasis willen werken. Je zal voornamelijk instaan voor het zagen van PVC buizen - machine is reeds ingesteld dus het is heel eenvoudig werk.

 • chauffeur CE (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: Accent Food Mouscron

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je belevert onze Belgische klanten Bij het laden en lossen van de goederen maak je gebruik van een elektrische transpallet of een heftruck.

 • Schoonmaker / schoonmaakster bij particulieren (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: PWA WELLEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je past diverse technieken toe voor het schoonmaken zoals afstoffen, stofzuigen, ramen kuisen, e.d. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in de aanwezigheid van de bewoner(s). Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner. Je ben vriendelijk en flexibel naar zowel de klanten als je werkgever.

 • Huishoudhulp Eernegem - Ichtegem - Aartrijke! Uurrooster op maat (EERNEGEM)

  Regio: EERNEGEM

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Ruddervoorde/Waardamme (VELDEGEM)

  Regio: VELDEGEM

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

 • Chauffeur C - drankenhandel (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: YILDIRIM HORECA

  Type: Vaste Job

  Drankenhandel Yildirim is een groeiend bedrijf wat een gigantisch assortiment van voedingsmiddelen leveren aan zowel particulieren als bedrijven (kleinhandel en groothandel). Drankenhandel Yildirim is op zoek naar een chauffeur C. Je staat in voor het leveren van de producten aan klanten in Limburg en het laden en lossen van de goederen.

 • Onderhoudstechnieker M/V (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: LAG TRAILERS

  Type: Vaste Job

  Je voert onderhoudswerken aan installaties uit. Je kan snel en accuraat productiestoringen, zowel mechanisch als elektrisch herstellen en oplossen. Je levert een positieve bijdrage aan het verbeteringsproces. Je voert herstellingen aan de gebouwen en werkplaatsen uit. Rapporteren aan teamleader Onderhoud.

 • Business Consultant (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: HUNTR

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een bedrijf die leider is in het aanwerven van finance professionals. Ze zijn op zoek naar een nieuwe collega business consultant voor het kantoor in Zaventem. Je staat mee in voor het matchen van onze consultants met opdrachten (tijdelijke ondersteuning en/of interim management) binnen finance afdelingen bij de klanten. Je ondersteunt recruiters bij hun zoektocht naar professionals en ondersteunt de business development managers bij het opvolgen van alle projecten; Je bent mee verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de business unit waarin je werkt Ondersteuning recruitment Ondersteuning commerciële activiteiten Je beheert een zeer goed contact met kandidaten, finance professionals Je werkt samen met collega business development managers, consultants, recruiters, coaches, .. Je bent betrokken bij strategische ontwikkeling en verdere groei van de business unit waarin je werkt. Dit wil zeggen dat je meewerkt aan initiatieven rond communicatie, evenementen, .. Interesse? Solliciteer meteen! referentie: 404456

 • QA Manager met ervaring in voeding (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-HR

  Type: Vaste Job

  Voor een mooi voedingsbedrijf, gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een QA Manager. Als QA Manager zal je ervoor zorgen voor een sterk kwaliteitsbeleid. Concreet neem je hiervoor volgende taken voor jouw rekening: Beheer van de kwaliteitssystemen( BRC, IFS, GMP,...) Opvolgen en implementeren van nieuwe kwaliteitsnormen Externe audits voorbereiden en opvolgen ... Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de General Manager. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

Zoek naar antwoorden van Auberge Le XIXème SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Auberge Le XIXème SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Auberge Le XIXème SPRL. Laat een reactie achter voor Auberge Le XIXème SPRL. Auberge Le XIXème SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Auberge Le XIXème SPRL. Leave a respond for Auberge Le XIXème SPRL. Auberge Le XIXème SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Auberge Le XIXème SPRL op de google maps. Adres en contacten Auberge Le XIXème SPRL
Location of Auberge Le XIXème SPRL on the google maps. Address and contacts of Auberge Le XIXème SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Auberge Le XIXème SPRL Auberge Le XIXème SPRL: KRIJNEN KEUKENS BVBA | Miko Coffee Service | WILFRIED MAES | R. PARIJS | Artima BVBA

Other related companies as Auberge Le XIXème SPRL: KRIJNEN KEUKENS BVBA | Miko Coffee Service | WILFRIED MAES | R. PARIJS | Artima BVBA

Auberge Le XIXème SPRL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Auberge Le XIXème SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02715240478. Het bedrijf Auberge Le XIXème SPRL bevindt zich op het adres: Place de Thulin 2; 7350; Hensies (Thulin). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 655,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 637,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van Auberge Le XIXème SPRL is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Auberge Le XIXème SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Auberge Le XIXème SPRL, openstaande posities, locatie van Auberge Le XIXème SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Auberge Le XIXème SPRL is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Auberge Le XIXème SPRL, company assigned to the tax number BE02715240478. The company Auberge Le XIXème SPRL is located at the address: Place de Thulin 2; 7350; Hensies (Thulin). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 655,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 637,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hotels. List of products are Restaurants.
The main activity of Auberge Le XIXème SPRL is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Auberge Le XIXème SPRL is not available. You also can look at reviews of Auberge Le XIXème SPRL, open positions, location of Auberge Le XIXème SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Auberge Le XIXème SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Auberge Le XIXème SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Auberge Le XIXème SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Auberge Le XIXème SPRL, employees, financial statistics.