AUBERGE LA DETENTE

Contactgegevens AUBERGE LA DETENTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUBERGE LA DETENTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUBERGE LA DETENTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMIN DE FRAHINFAZ 4; 4900; SPA, België

Telefoon (phone): 87774026 (+32-87774026) 87774026 (+32-87774026)

Fax (fax): +32 (55) 131-11-79 +32 (55) 131-11-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUBERGE LA DETENTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUBERGE LA DETENTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUBERGE LA DETENTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUBERGE LA DETENTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUBERGE LA DETENTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUBERGE LA DETENTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUBERGE LA DETENTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUBERGE LA DETENTE
Products information AUBERGE LA DETENTE

BTW identificatienummer (tax): BE01144744873
Ondernemingsnummer: 5178649902
Hoofdstad (capital): 638,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 401,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in AUBERGE LA DETENTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUBERGE LA DETENTE
(Get full report from official database of BE for AUBERGE LA DETENTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUBERGE LA DETENTE
Addition kinds of activities for AUBERGE LA DETENTE

3556. Voedingsmiddelen machines | Food products machinery
109999. Metalen ertsen, nec, nec | Metal ores, nec, nec
233701. Vrouwen en missen 'jurken en rokken | Women's and misses' suits and skirts
37249902. Luchtvliegtuigen, vliegtuigmotor | Airfoils, aircraft engine
51370401. Kleding riemen, vrouwen en kinderen | Apparel belts, women's and children's

Werken bij AUBERGE LA DETENTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUBERGE LA DETENTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUBERGE LA DETENTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUBERGE LA DETENTE. Looking for open vacancies in other companies

 • Dossierbeheerder - Vast contract (OUDERGEM)

  Regio: OUDERGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant, actief binnen verzekeringen in Oudergem, is op zoek naar een dossierbeheerder. Je bent de contactpersoon voor onze klanten op het gebied van levensverzekeringen voor particulieren. Je beantwoordt alle vragen of problemen van klanten en tussenpersonen. Je behandelt alle aanvragen tot uitgifte, beheer en betaling. Je werkt actief mee aan het voortdurend verbeteren van onze werkmethodes.

 • Technisch adviseur (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature van Technisch Adviseur in Roeselare ben jij: Het aanspreekpunt van onze klanten. Je zorgt voor een warm onthaal luistert en peilt naar de behoeften van de klant en ondersteunt de klant in de zoektocht naar een passend product. Hierbij hou je in de eerste plaats rekening met de wensen van de klant en het aanbod van je bedrijf. Je zorgt voor een optimale match tussen beiden. Naast de verkoop zorg je ook voor de verdere opvolging van de orders van A tot Z (facturatie bestellen materiaal ...). Voornaamste activiteiten zijn: Plannen overlopen met de klant technische mogelijkheden bespreken berekenen en uitwerken offerte opstellen en order finaliseren.

 • CALLAGENT OUTBOUND M/V (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: LINK 4 JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, regio Gent, zijn wij op zoek naar een outbound callagent. Je zal instaan voor: Contact opnemen met klanten en potentiële klanten De klant informeren over de kenmerken van de producten De klant adviseren bij zijn keuze Telefonisch aansluiten van lidmaatschappen Digitale opgolging van jouw telefoongesprek Commerciële feeling Voor de aanwerving, zullen wij jou vragen een CV te bezorgen, zo kunnen wij jou inschrijven voor een eventuele kennismakingsdag. Deze kennismakingsdagen gaan steeds door op maandag of woensdag vanaf 11u tot ongeveer 15u, hierbij zal je uitleg krijgen over de firma en een presentatie van het product dat je dient te verkopen aan de telefoon, in de namiddag zal er reeds een test plaatsvinden.

 • lasser (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons gevestigd regio Menen, gaan wij op zoek naar een volautomaat LASSER. Dit voor een voltijdse betrekking.

 • PROJECTLEIDER - OLEN - VOLTIJS - OPTIE VAST (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt een hele goede kennis van elektriciteit. Goede kennis van HVAC is een must. Organisatorisch en administratief sterk zijn is zeker een vereiste. Goed kunnen samenwerken in een klein familiebedrijf waar er een open communicatie heerst is heel belangrijk.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTKAMP (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Oostkamp zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • POETSHULP Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: PERFECTIE@HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

 • Jobstudenten verpleegkunde / zorgkundigen (weekends en zomervakantie) (BINKOM)

  Regio: BINKOM

  Bedrijf: BINKOM

  Type: Studentenjob

  Coördinatie, organisatie en uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. - Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. - Begeleiding bij de maaltijden. - Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. - Aandachtig luisteren naar alle (ook de "stille") bewoners om hun gewoonten , wensen en vragen te kennen. - Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners. - aandacht hebben vor detailzorg.

 • Projectmanager Marketing Colruyt (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Colruyt heeft heel wat klanten en allemaal zijn ze anders. Ons marketingteam zorgt ervoor dat we elk van hen op de juiste manier bereiken met het juiste aanbod. Als projectmanager ondersteun je de marketingdirectie om al deze projecten om te zetten naar werkelijkheid. Een marketeer brieft je over de marketingprojecten en daarna neem jij de rol op van coördinator: je brengt structuur in het project, stelt een projectteam samen en houdt de doelstelling, het budget en de timings in de gaten. Zo breng je samen met het team alles tot een goed einde en implementeer je de strategie. Daarnaast werk je mee aan kleinere projecten binnen marketing. Je kruipt dan in de huid van een marketeer, denkt inhoudelijk mee en neemt beslissingen over de te volgen richting en de realisatie van het project. Daarna coördineer je het project en zorg je dat het van a tot z uitgevoerd wordt. Ten slotte zorg je voor een evaluatie en trek je conclusies voor de toekomst. Ook marketingprocessen analyseren en knelpunten signaleren is een deel van je job. Je zoekt mee naar oplossingen en verdedigt je ideeën bij de juiste stakeholders, zodat het proces zo snel mogelijk geoptimaliseerd kan worden. Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle.

 • Psycholoog / Therapeut op zelfstandige basis (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ANTHENTIEK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn een therapeutische praktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. Als je interesse hebt om je bij ons team aan te sluiten, kijk dan hier beneden en meld je aan voor deze vacature. Functiebeschrijving: je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliënten bij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

 • VERTEGENWOORDIGER dhz zaken en amerikaanse stockhuizen - OP ZELFSTANDIGE BASIS - hoge commissie (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: GRONICO TRADING CO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Groothandel /fabrieksagent in badkameraccessoires, woonaccessoires en keukenaccessoires speicifiek voor dhz zaken en amerikaanse stocdkhuizen zoekt : zelfstandige vertegenwoordigers - niet in dienstverband - maar op commissieloon. Bent u reeds actief in de sector van diy , interieurdecoratie, sanitairwinkels, ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van badkameraccessoires, woonaccessoires en keukenaccessoires speicifiek voor dhz zaken en amerikaanse stocdkhuizen . Wij kijken momenteel uit naar verschillende accountmanagers op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij hebben verschillende exclusiviteiten voor Belgie en zoeken iemand al dan niet uit de sector om deze artikelen al dan niet aanvullend mee te nemen.

 • BIJLESLEERKRACHT CHEMIE HOGER ONDERWIJS IN 2820 BONHEIDEN (BONHEIDEN)

  Regio: BONHEIDEN

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT CHEMIE HOGER ONDERWIJS IN 2820 BONHEIDEN HET BETREFT EEN STUDENT DIE MOMENTEEL IN HAAR 1e BACH RICHTING FARMACIE ZIT. DE OUDERS ZOEKEN VOOR HAAR ONDERSTEUNING VOOR CHEMIE. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: BON1.

Zoek naar antwoorden van AUBERGE LA DETENTE in sociale netwerken
Look for responds of AUBERGE LA DETENTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUBERGE LA DETENTE. Laat een reactie achter voor AUBERGE LA DETENTE. AUBERGE LA DETENTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUBERGE LA DETENTE. Leave a respond for AUBERGE LA DETENTE. AUBERGE LA DETENTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUBERGE LA DETENTE op de google maps. Adres en contacten AUBERGE LA DETENTE
Location of AUBERGE LA DETENTE on the google maps. Address and contacts of AUBERGE LA DETENTE

Andere gerelateerde bedrijven als come AUBERGE LA DETENTE AUBERGE LA DETENTE: FLPRACTIS BELGIUM NV | ANGELA DIVITO | Vanderwilt Ph | GILBERT VEYS & FILS | QUICK

Other related companies as AUBERGE LA DETENTE: FLPRACTIS BELGIUM NV | ANGELA DIVITO | Vanderwilt Ph | GILBERT VEYS & FILS | QUICK

AUBERGE LA DETENTE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUBERGE LA DETENTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01144744873. Het bedrijf AUBERGE LA DETENTE bevindt zich op het adres: CHEMIN DE FRAHINFAZ 4; 4900; SPA. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 638,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 401,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in AUBERGE LA DETENTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUBERGE LA DETENTE is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUBERGE LA DETENTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUBERGE LA DETENTE, openstaande posities, locatie van AUBERGE LA DETENTE op de kaart.

AUBERGE LA DETENTE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUBERGE LA DETENTE, company assigned to the tax number BE01144744873. The company AUBERGE LA DETENTE is located at the address: CHEMIN DE FRAHINFAZ 4; 4900; SPA. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 638,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 401,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hotels. Products created in AUBERGE LA DETENTE were not found.
The main activity of AUBERGE LA DETENTE is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AUBERGE LA DETENTE is not available. You also can look at reviews of AUBERGE LA DETENTE, open positions, location of AUBERGE LA DETENTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUBERGE LA DETENTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUBERGE LA DETENTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUBERGE LA DETENTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUBERGE LA DETENTE, employees, financial statistics.