Auberge de Praule

Contactgegevens Auberge de Praule: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Auberge de Praule: address, phone, fax, email, website, opening hours

Auberge de Praule

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Namur 123; 5537; Anhée, België

Telefoon (phone): 082 61 14 10 (+32-082 61 14 10) 082 61 14 10 (+32-082 61 14 10)

Fax (fax): 082 61 14 10 (+32-082 61 14 10) 082 61 14 10 (+32-082 61 14 10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Auberge de Praule: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Auberge de Praule"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Auberge de Praule"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Auberge de Praule, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Auberge de Praule. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Auberge de Praule, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Auberge de Praule. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Auberge de Praule
Products information Auberge de Praule

BTW identificatienummer (tax): BE06449768066
Ondernemingsnummer: 2181304931
Hoofdstad (capital): 317,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 499,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Restaurants

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Auberge de Praule
(Get full report from official database of BE for Auberge de Praule)

Aanvulling soorten activiteiten voor Auberge de Praule
Addition kinds of activities for Auberge de Praule

472500. Touroperators | Tour operators
14299903. Dolomitisch marmer, verpletterd en gebroken-steengroeven | Dolomitic marble, crushed and broken-quarrying
17420103. Mantelwerk | Mantel work
20439904. Farina: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Farina: prepared as cereal breakfast food
20770201. Visleverolie, ruw | Fish liver oils, crude
28449906. Handdoeken, premoistened | Towelettes, premoistened
35520208. Kant- en netmachines | Lace and net machines
38429925. Tong depressoren | Tongue depressors
51499910. Sandwich levert | Sandwich supplies
51549902. Vee | Cattle

Werken bij Auberge de Praule: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Auberge de Praule: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Auberge de Praule. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Auberge de Praule. Looking for open vacancies in other companies

 • Customer Service Medewerker regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar Customer Service Medewerker (m/v) tot midden januari 2019. Dit is voor een internationaal bedrijf in de regio van Roeselare. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Customer Service Medewerker in de regio Roeselare zijn: je noteert bestellingen; je volgt orders op; je adviseert klanten en begeleidt ze telefonisch bij hun bestelling; je handelt allerhande verdere communicatie rond het order af; je hebt ook contacten met de leveranciers; je organiseert transporten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Vervangingsopdracht schoonmaker/-ster regio Oostende (38u20/week) - dagwerk (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze afdeling “Cleaning” zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster voor een bedrijf regio Oostende. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: maandag t.e.m. vrijdag van 7u-14u40 (38u20/week)

 • Verpleegkundige regio Binkom (BINKOM)

  Regio: BINKOM

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een job als verpleegkundige binnen een woonzorgcentrum waar je je kan ontplooien? Wil jij een steentje bijdragen aan de warme zorg voor de bewoners? Dan ben je zeker aan het juiste adres! Het woon-zorgcentrum bedraagt 90 eenpersoonskamers en is heel groen gelegen.  Zij zijn momenteel op zoek naar voltijdse of deeltijdse vaste verpleegkundigen.

 • Spuitgiettechnieker (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Let's Work Deinze

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Opzoek naar een job als technieker in een bloeiend spuitgiet bedrijf? -Dankzij jouw motivatie en inzet zorg jij ervoor dat de machines draaiende blijven. -De storingen worden opgelost en problemen van lopende producties. -Er worden demontage en montage van matrijzen uitgevoerd. -De producties worden opgestart door jou. -De robot en het spuitgiet proces worden door jou afgeregeld. -Kortom je zorgt van A tot Z voor de werking van de machines voor het bedrijf.

 • Plooier BOUW (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het lassen & het plooien van inox. Dit betreft allemaal maatwerk en dus nooit een serie van hetzelfde. De producten die gelast moeten worden, zijn eigenlijk allemaal toepassingen voor daken. (hoekprofielen, goten, etc.)

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Gemotiveerde huishoudhulp regio Westerlo (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Geel indien vervoer geen probleem is.

 • Jobstudent met technische kennis (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

  Type: Studentenjob

  Voor een metaalfirma in de regio van Tessenderlo zoeken wij een gemotiveerde student. Je helpt mee in de productieomgeving en staat in voor het uitvoeren van verschillende taken. De firma zoekt iemand met technische achtergrond. We zoeken een student één dag of meerdere dagen door de week vrij is. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

 • jobstudent The Coffee Club station Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Panos Rail Leuven 1

  Type: Studentenjob

  Als student werk je mee in de The Coffee Club in het station van Leuven op het Martelaerenplein. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten aan. Je zorgt voor een uitstekende service en bent service en bent klantvriendelijk. Je bent inzetbaar op zaterdag en 1 dag in de week

 • psychiater (jeugdspsychiater) Hasselt en/of Leopoldsburg (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Multidisciplinaire groepspraktijk DIATHE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Onze groepspraktijk DIATHE is op zoek naar een psychiater die zal instaan voor het diagnosticeren en de behandelen van kinderen en jongeren met psychiatrische problemen.

 • Connect-ICT - Service Desk Operator (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functie Als Service Desk Operator ontvang je dagelijks oproepen ivm technische problemen.   Je voegt het incident toe in het Service Management Tool.   Vervolgens analyseer je het probleem en je geeft hieraan een gepaste oplossing.   Eens de oplossing geïmplementeerd is breng je de gebruiker op de hoogte. Als Service Desk Operator ben jij een onmisbare schakel in het IT landschap, zowel in de profitsector als in de non-profitsector. Jij bent diegene die zich bezig houdt met allerhande problemen inzake infrastructuur gaande van netwerkproblemen, authentication, desktop support (Hardware, software)...   Profiel    Bezit je over de volgende competenties, dan ben jij diegene waar we naar op zoek zijn om ons team te versterken: Bij voorkeur heb je al een 1ste ervaring in een Service Desk omgeving Windows ITIL SCCM Teamspirit Goede communicatie skills (Nederlands/Frans en Engels) zijn een must

 • Winkelbediende kranten/broodjeszaak (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: HET BROODPUNT

  Type: Flexijob

  We zijn momenteel op zoek naar een flexijob medewerker voor onze kranten-broodjeszaak te Heist-op-den-Berg. Je bereid de broodjes/snacks voor de klanten en staat in voor de voorbereidingen en de reinheid van de koude keuken.

Zoek naar antwoorden van Auberge de Praule in sociale netwerken
Look for responds of Auberge de Praule in social networks

Lees alle opmerkingen voor Auberge de Praule. Laat een reactie achter voor Auberge de Praule. Auberge de Praule bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Auberge de Praule. Leave a respond for Auberge de Praule. Auberge de Praule on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Auberge de Praule op de google maps. Adres en contacten Auberge de Praule
Location of Auberge de Praule on the google maps. Address and contacts of Auberge de Praule

Andere gerelateerde bedrijven als come Auberge de Praule Auberge de Praule: KBC | Lambrechts H | A.B.S. SA | TOPKNOP | RODE KRUIS PROVINCIALE ZETEL

Other related companies as Auberge de Praule: KBC | Lambrechts H | A.B.S. SA | TOPKNOP | RODE KRUIS PROVINCIALE ZETEL

Auberge de Praule is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Auberge de Praule, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06449768066. Het bedrijf Auberge de Praule bevindt zich op het adres: Chaussée de Namur 123; 5537; Anhée. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 317,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 499,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van Auberge de Praule is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Auberge de Praule is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Auberge de Praule, openstaande posities, locatie van Auberge de Praule op de kaart.

Auberge de Praule is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Auberge de Praule, company assigned to the tax number BE06449768066. The company Auberge de Praule is located at the address: Chaussée de Namur 123; 5537; Anhée. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 317,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 499,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hotels. List of products are Restaurants.
The main activity of Auberge de Praule is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Auberge de Praule is not available. You also can look at reviews of Auberge de Praule, open positions, location of Auberge de Praule on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Auberge de Praule, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Auberge de Praule, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Auberge de Praule, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Auberge de Praule, employees, financial statistics.