Auberge de l'An 1600

Contactgegevens Auberge de l'An 1600: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Auberge de l'An 1600: address, phone, fax, email, website, opening hours

Auberge de l'An 1600

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Palis 7; 6830; Bouillon (Rochehaut), België

Telefoon (phone): 061 46 40 60 (+32-061 46 40 60) 061 46 40 60 (+32-061 46 40 60)

Fax (fax): 061 46 83 82 (+32-061 46 83 82) 061 46 83 82 (+32-061 46 83 82)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Auberge de l'An 1600: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Auberge de l'An 1600"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Auberge de l'An 1600"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Auberge de l'An 1600, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Auberge de l'An 1600. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Auberge de l'An 1600, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Auberge de l'An 1600. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Auberge de l'An 1600
Products information Auberge de l'An 1600

BTW identificatienummer (tax): BE02351318359
Ondernemingsnummer: 3503509521
Hoofdstad (capital): 854,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 368,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Holiday accomodation - Rental; Restaurants

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Auberge de l'An 1600
(Get full report from official database of BE for Auberge de l'An 1600)

Aanvulling soorten activiteiten voor Auberge de l'An 1600
Addition kinds of activities for Auberge de l'An 1600

514501. Fontein leveringen | Fountain supplies
735299. Verhuur van medische apparatuur, niet inbegrepen | Medical equipment rental, nec
17959902. Sloop, gebouwen en andere structuren | Demolition, buildings and other structures
28650109. Drug kleurstoffen, synthetisch | Drug dyes, synthetic
35359900. Transportbanden en transportmiddelen, nec | Conveyors and conveying equipment, nec
36340120. Wafelijzers, elektrisch | Waffle irons, electric
48999905. Satelliet grondstations | Satellite earth stations
73740000. Gegevensverwerking en voorbereiding | Data processing and preparation
76992205. Geofysische apparatuur reparatie | Geophysical equipment repair
80110516. Kinderarts | Pediatrician

Werken bij Auberge de l'An 1600: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Auberge de l'An 1600: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Auberge de l'An 1600. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Auberge de l'An 1600. Looking for open vacancies in other companies

 • Betonarbeider (m/v) (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je taken bestaan uit: - De te betonneren productielijn voorbereiden en voorspannen van de strengen, - Indelen en aftekenen van de te betonneren lijn en inplanten van de elementen, - Toebehoren plaatsen volgens de wapeningsplannen (planlezen), - Elementen bekisten, - Betonneren van de elementen en afwerken na verharden van beton: ontkisten en voorspannen, - Afvoer van de elementen met de rolbrug, - Onderhoud van de werkplek, - Je werkt in een vaste nachtploeg

 • Hulpboekhouder te Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als hulpboekhouder m/v sta je in voor volgende taken en verantwoordelijkheden: Inboeken van aankoopfacturen Verwerking verkoopsfacturen Financiële verrichtingen Intrastat Kredietverzekering Debiteurenbeheer Algemene administratieve taken verbonden met de boekhouding Ondersteuning facturatie Bijspringen telefonische oproepen

 • Werfleider wegen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor deze vacature van werfleider wegeniswerken zijn we op zoek naar iemand die de volgende taken op zich neemt: Organiseren van werven waarbij je ook aandacht hebt voor de veiligheid; Opvolgen en aansturen van onderaannemers en werknemers; Veiligheids- en kwaliteitsprocedures controleren en door anderen laten naleven; Werknemers uitleg geven omtrent de technische uitvoering van de werken; Uitplaatsen van de (riolerings-)niveaus en dit al dan niet in overleg met de afdeling topografie; Actief zoeken naar optimalisaties en je stelt je commercieel op.

 • Lass(t)er HA/TIG met ervaring (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar een bekwame lasser om metalen en andere materialen in het atelier of op locatie aan elkaar te lassen. Onze klant werkt met de beste materialen zodat je de onderdelen met grootste precisie kan samenstellen. Je hebt ervaring met lassen van grote oppervlakten, je hebt een vaste hand en je hebt veel aandacht voor detail. Je hebt een goede kennis van verschillende soorten metaal en hun eigenschappen. Samen met je team zorg je als lasser ervoor dat de bestellingen op tijd klaar zijn Je interpreteert de instructies en werkschema's. Je stelt de lasapparatuur en machines in en bedient deze. Je past de TIG-lastechniek toe op de verschillende soorten roestvrij staal (Inox). Je leest en meet plannen en tekeningen Je stelt je lasapparatuur juist in Je stelt componenten in voor het lassen volgens specificaties (bv aangedreven zagen om metingen aan te passen) Je maakt gebruik van haakse slijpmachines Je lijnt de componenten uit met behulp van beugels, linialen enz. Je stelt de lascomponenten of half-automatische lasapparatuur in (verticaal, horizontaal of boven het hoofd) je test en inspecteert de gelaste oppervlakken om gebreken op te sporen je onderhoudt de apparatuur

 • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Herenthout (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet 2018 goed in en contacteer ons! Wie zijn wij? Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • Huishoudhulp Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: PUUUR WETTEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!U werkt bij dit gezin altijd in de namiddag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • STUDENT SLAGERIJ SPORADISCH WEEKEND (BASSEVELDE)

  Regio: BASSEVELDE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Studentenjob

  Voor een mooie en moderne beenhouwerij zijn wij op zoek naar een student die sporadisch kan bijspringen. U helpt de klanten bij hun bestelling en zorgt voor een correcte opvolging

 • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

 • STUDENT MET KENNIS VAN MEETSTATEN VOOR ADMINISTRATIEVE STUDENTENJOB (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

  Type: Studentenjob

  Je maakt hoofdzakelijk de meetstaten op en biedt aanvullend administratieve ondersteuning.

 • BAKKERSGAST brood&pistolets&gebak - FLEXIJOB (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: SCHEPERS - CELS

  Type: Flexijob

  In de bakkerij te ZELEM sta je in voor de bereiding en afwerking van Gebak, Taarten en Koeken Je helpt af en toe mee in de patisserie met de afwerking met slagroomgebak Je neemt deel aan de productie van Brood , Pistolets en Sandwiches Je staat in voor de voorbereidende productie van koeken Klaarzetten van afgewerkte produkten per klant Je helpt mee aan het onderhoud van de bakkerij en machines Eventueel ook belevering van een winkel met de camionette , indien mogelijk.

 • Flexi-job medewerkers zaal en keuken (NOORDERWIJK)

  Regio: NOORDERWIJK

  Bedrijf: 'T ZUIDERHUIS

  Type: Flexijob

  Flexi-job medewerkers voor keuken en zaal voor inzet in het weekend.

Zoek naar antwoorden van Auberge de l'An 1600 in sociale netwerken
Look for responds of Auberge de l'An 1600 in social networks

Lees alle opmerkingen voor Auberge de l'An 1600. Laat een reactie achter voor Auberge de l'An 1600. Auberge de l'An 1600 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Auberge de l'An 1600. Leave a respond for Auberge de l'An 1600. Auberge de l'An 1600 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Auberge de l'An 1600 op de google maps. Adres en contacten Auberge de l'An 1600
Location of Auberge de l'An 1600 on the google maps. Address and contacts of Auberge de l'An 1600

Andere gerelateerde bedrijven als come Auberge de l'An 1600 Auberge de l'An 1600: BOND MOYSON | PITTA & PASTA KING | Berghezan A-M | Courtois - Rousseau Josiane | CHRISTIAN DE NIES

Other related companies as Auberge de l'An 1600: BOND MOYSON | PITTA & PASTA KING | Berghezan A-M | Courtois - Rousseau Josiane | CHRISTIAN DE NIES

Auberge de l'An 1600 is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Auberge de l'An 1600, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02351318359. Het bedrijf Auberge de l'An 1600 bevindt zich op het adres: Rue du Palis 7; 6830; Bouillon (Rochehaut). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 854,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 368,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Holiday accomodation - Rental; Restaurants.
De hoofdactiviteit van Auberge de l'An 1600 is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Auberge de l'An 1600 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Auberge de l'An 1600, openstaande posities, locatie van Auberge de l'An 1600 op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Auberge de l'An 1600 is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Auberge de l'An 1600, company assigned to the tax number BE02351318359. The company Auberge de l'An 1600 is located at the address: Rue du Palis 7; 6830; Bouillon (Rochehaut). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 854,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 368,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hotels. List of products are Holiday accomodation - Rental; Restaurants.
The main activity of Auberge de l'An 1600 is United States Postal Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Auberge de l'An 1600 is not available. You also can look at reviews of Auberge de l'An 1600, open positions, location of Auberge de l'An 1600 on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Auberge de l'An 1600, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Auberge de l'An 1600, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Auberge de l'An 1600, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Auberge de l'An 1600, employees, financial statistics.