Auberge d'Alsace

Contactgegevens Auberge d'Alsace: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Auberge d'Alsace: address, phone, fax, email, website, opening hours

Auberge d'Alsace

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Faubourg de France 3; 6830; Bouillon, België

Telefoon (phone): 061 46 60 68; 061 46 65 88 (+32-061 46 60 68; 061 46 65 88) 061 46 60 68; 061 46 65 88 (+32-061 46 60 68; 061 46 65 88)

Fax (fax): 061 46 83 21 (+32-061 46 83 21) 061 46 83 21 (+32-061 46 83 21)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Auberge d'Alsace: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Auberge d'Alsace"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Auberge d'Alsace"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Auberge d'Alsace, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Auberge d'Alsace. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Auberge d'Alsace, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Auberge d'Alsace. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Auberge d'Alsace
Products information Auberge d'Alsace

BTW identificatienummer (tax): BE03132995605
Ondernemingsnummer: 2156036376
Hoofdstad (capital): 110,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 562,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Auberge d'Alsace zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Auberge d'Alsace
(Get full report from official database of BE for Auberge d'Alsace)

Aanvulling soorten activiteiten voor Auberge d'Alsace
Addition kinds of activities for Auberge d'Alsace

2211. Breedgeweven stofmolens, katoen | Broadwoven fabric mills, cotton
30890105. Vuilnisbakken, kunststoffen | Garbage containers, plastics
33699900. Nonferrogerijen, nec, nec | Nonferrous foundries, nec, nec
35410109. Verticale draaien en saaie machines (metaalbewerking) | Vertical turning and boring machines (metalworking)
50159902. Aanhangwagen onderdelen en accessoires, gebruikt | Trailer parts and accessories, used
50470303. Diagnostische apparatuur, medisch | Diagnostic equipment, medical
50630000. Elektrische apparaten en apparatuur | Electrical apparatus and equipment
80930102. Ontgiftingscentrum, polikliniek | Detoxification center, outpatient
82449900. Bedrijfs- en secretariële scholen, nec | Business and secretarial schools, nec

Werken bij Auberge d'Alsace: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Auberge d'Alsace: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Auberge d'Alsace. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Auberge d'Alsace. Looking for open vacancies in other companies

 • Dossierbeheerder Logistiek (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ASAP Maritiem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volledig afhandelen dossiers import-export en distributie. Aanmaken en opvolgen van dossiers A-Z. Orderverwerking. Interne en externe diensten opvolgen. Telefonische klantencontacten. Input van gegevens in diverse systemen. Aanmaken bill of loading, oorsprongcertificaten, diverse attesten en paklijsten. Facturatie.

 • Heftruckchauffeur M/V oproepbasis (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een goede klant in Zonhoven zoeken we een heftruckchauffeur met een attest van de heftruck. De klant zoekt iemand die graag op oproepbasis zou willen werken in hun logistieke afdeling. Als het goed gaat zit er een mogelijkheid om vast in dienst te komen. Daarom zoeken we iemand die graag in meerdere ploegen werkt, dit mag dag of weekcontracten

 • Picker/Packer (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant Stanley Black&Decker, een toonaangevend bedrijf in Tessenderlo, dat je ongetwijfeld wel kent van de talrijke doe-het-zelf producten, zijn wij op zoek naar orderpickers. Als orderpicker vervul je een logistieke functie binnen het bedrijf op het gebied van ontvangst, opslag, voorbereiding en distributie van goederen. Je staat in voor volgende taken: bestelbonnen klaarzetten in het magazijn, producten overstapelen / her-stapelen, bestellingen labelen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een transpalet en handscanner.

 • Schrijnwerker ATELIER (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ls schrijnwerker in het atelier zal je instaan voor het vervaardigen van producten in plaatmateriaal . Voorbeelden hiervan zijn : maatmeubilair als keukens, kasten, dressings, balie. Daarnaast werk je ook aan bv: vensterbanken,.. Je werkt met de klassieke houtbewerkingsmachines zoals opdeelzaag, formaatzaag, topie,..

 • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Tielen (TIELEN)

  Regio: TIELEN

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

 • Jobstudent Kassamedewerker (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor Media Markt Oostende zijn wij dringend op zoek naar een jobstudent om op woensdagnamiddag en tijdens het weekend (zaterdag of zondag) te werken. Je zal vooral instaan als kassamedewerker.

 • Enquêteur - Job d'étudiant (h/f) (NAMUR)

  Regio: NAMUR

  Bedrijf: Konvert Interim Namur

  Type: Studentenjob

  Pour notre client, nous recherchons 4 étudiants pour réaliser de petites enquêtes dans la région de Namur => Enquête "Mystery Shopper" Vous êtes toujours accompagné d'un adulte pour effectuer les visites mystères. Votre accompagnant viendra vous chercher à la maison et vous ramènera également après les visites. Les jours où les visites ont lieu seront planifiés d'un commun accord avec votre accompagnant et vous-même. Ces visites ne seront évidemment ni planifiées, ni réalisées pendant les heures de cours. Ce projet est organisé en deux périodes. La première période est celle du lundi 04/02/19 au samedi 02/03/19. La deuxième période est celle du lundi 01/04/19 au samedi 27/04/19. Si vous êtes sélectionné, vous devrez être disponible la deuxième semaine de janvier pour un second screening (rémunéré).

 • Elektronicus te Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: De Lijn

  Type: Vaste Job

  Als elektrotechnieker ben je mede verantwoordelijk voor het herstellen en onderhouden van elektrische en elektronische systemen van de tramvoertuigen (verschillende types). • Met behulp van klassieke meetapparatuur en specifieke diagnosesoftware stel je diagnoses bij defecten van elektrische en elektronische systemen. • Omwille van veiligheidsredenen werk je meestal in tandem met een collega. • Je rapporteert rechtstreeks aan de meestergast.

 • Management Assistant (m/v) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: RAINBOW RESOURCES GROUP

  Type: Vaste Job

  Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot om de litigatieafdeling te ondersteunen. Als Management Assistant zorg je ervoor dat de organisatie van het team en de administratie binnen het bedrijf soepel verloopt. Je helpt bij alle secretariële taken en staat in contact met klanten. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden behelzen: De coördinatie van de agenda's van de advocaten, alsook van alle interne en externe vergaderingen en het bijwonen van conferenties en trainingen, zakenlunches en Europese reizen; Correspondentie en het opstellen van van rapporten en meningen, inclusief dicaten; Het handhaven van een zeer efficiënte klantendatabase en archiveringssysteemcorrespondentie; Het voorbereiden van vergaderingen door materiaal (bibliotheek- en internetonderzoek) voor vergaderingen te verzamelingen en PowerPoint-presentaties op te stellen; Het professioneel omgaan met andere administratieve taken en het contact opnemen met onze ondersteuningsmedewerkers: voorbereiden van timesheets, uitgaven, facturering, enz.; Het aanspreekpunt zijn voor klanten en verschillende afdelingen.

 • Installateur sanitair Antwerpen regio Kontich-Mortsel-Ranst (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Docent Duits (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • Preventieadviseur Freelance (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

Zoek naar antwoorden van Auberge d'Alsace in sociale netwerken
Look for responds of Auberge d'Alsace in social networks

Lees alle opmerkingen voor Auberge d'Alsace. Laat een reactie achter voor Auberge d'Alsace. Auberge d'Alsace bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Auberge d'Alsace. Leave a respond for Auberge d'Alsace. Auberge d'Alsace on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Auberge d'Alsace op de google maps. Adres en contacten Auberge d'Alsace
Location of Auberge d'Alsace on the google maps. Address and contacts of Auberge d'Alsace

Andere gerelateerde bedrijven als come Auberge d'Alsace Auberge d'Alsace: SHELL | Millenium Shops | MARC LEJEUNE | REIJNDERS ERIC | LOUIS SCHELLENS & ZOON

Other related companies as Auberge d'Alsace: SHELL | Millenium Shops | MARC LEJEUNE | REIJNDERS ERIC | LOUIS SCHELLENS & ZOON

Auberge d'Alsace is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Auberge d'Alsace, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03132995605. Het bedrijf Auberge d'Alsace bevindt zich op het adres: Faubourg de France 3; 6830; Bouillon. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 110,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 562,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Auberge d'Alsace zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Auberge d'Alsace is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Auberge d'Alsace is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Auberge d'Alsace, openstaande posities, locatie van Auberge d'Alsace op de kaart.

Auberge d'Alsace is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Auberge d'Alsace, company assigned to the tax number BE03132995605. The company Auberge d'Alsace is located at the address: Faubourg de France 3; 6830; Bouillon. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 110,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 562,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hotels. Products created in Auberge d'Alsace were not found.
The main activity of Auberge d'Alsace is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Auberge d'Alsace is not available. You also can look at reviews of Auberge d'Alsace, open positions, location of Auberge d'Alsace on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Auberge d'Alsace, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Auberge d'Alsace, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Auberge d'Alsace, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Auberge d'Alsace, employees, financial statistics.