AU VIEUX HETRE

Contactgegevens AU VIEUX HETRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AU VIEUX HETRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

AU VIEUX HETRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Fagne 18; 4845; Jalhay, België

Telefoon (phone): 087 64 70 92 (+32-087 64 70 92) 087 64 70 92 (+32-087 64 70 92)

Fax (fax): 087 64 78 54 (+32-087 64 78 54) 087 64 78 54 (+32-087 64 78 54)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AU VIEUX HETRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AU VIEUX HETRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AU VIEUX HETRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AU VIEUX HETRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AU VIEUX HETRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AU VIEUX HETRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AU VIEUX HETRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AU VIEUX HETRE
Products information AU VIEUX HETRE

BTW identificatienummer (tax): BE07138336181
Ondernemingsnummer: 5984497070
Hoofdstad (capital): 186,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 270,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Restaurants

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AU VIEUX HETRE
(Get full report from official database of BE for AU VIEUX HETRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor AU VIEUX HETRE
Addition kinds of activities for AU VIEUX HETRE

261199. Pulpmolens, nec | Pulp mills, nec
735300. Zware verhuur van bouwmachines | Heavy construction equipment rental
16119901. Algemene aannemer, snelweg en straatbouw | General contractor, highway and street construction
26529902. Opbergdozen, karton: gemaakt van aangekochte materialen | Filing boxes, paperboard: made from purchased materials
26750200. Kaarten, mappen en matten: doodgesneden | Cards, folders, and mats: die-cut
27590901. Schema's, vervoer: drukwerk, NSK | Schedules, transportation: printing, nsk
28190201. Boorzuur | Boric acid
32910506. Rouge, polijsten: schuurmiddel | Rouge, polishing: abrasive
60610000. Federale kredietverenigingen | Federal credit unions

Werken bij AU VIEUX HETRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AU VIEUX HETRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AU VIEUX HETRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AU VIEUX HETRE. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemewerker voeding 2-ploegen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Plukon Olen is een voedingsbedrijf dat verschillende kant-en-klare maaltijden en vleesproducten maakt. Heb je altijd al willen weten hoe kip cordon blue gemaakt wordt? Of misschien wil je graag een deel uitmaken van het proces om voeding in een supermarkt te krijgen? Plukon Olen heeft momenteel een vacature openstaan voor nieuwe productiemedewerkers. Er is een mogelijkheid om flexibel te werken. Je zal instaan voor het inpakken, verwerken en etikettering van rauwe en gebakken vleesproducten. Loon: 13,1572 euro/uur + ploegenpremie + maaltijdcheques

 • Teeltverantwoordelijke (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Tot jouw taken behoren: - Bestellingen klaarmaken - Sproeien van planten - Scouting van planten (herkennen van ziektes en insecten) - Inpotten - Machines helpen klaarzetten - Snoeien

 • TEAMLEADER - REGIO AALTER (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een metaalverwerkend bedrijf in de regio van Aalter, zijn we op zoek naar een leidinggevende persoon die een team kan aansturen en coachen. Je verdeelt en coördineert het werk van de ploeg in de afdeling. Je stuurt de planning bij in samenspraak met de planner en afdelingsleiding. Je draagt informatie over naar je team en je collega's. Je coacht, motiveert en evalueert je medewerkers. Je ziet toe op het respecteren van de veiligheidsvoorschriften en het gebruik van veiligheidsmiddelen en onderneemt preventieve acties om ongevallen te vermijden. Je volgt de productkwaliteit- en kwantiteit en de toepassing van de kwaliteitsvoorschriften op en grijpt in waar nodig. Je volgt de productie- en procesparameters op en stuurt bij waar nodig. Je verzekert de correcte toepassing va de ondersteunende administratieve systemen. Je voert projecten uit in functie van de continue verbetering.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Oostakker solliciteer per sms (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Huishoudhulp Zoersel-Halle-Zandhoven (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Huishoudhulp (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: T-INTERIM HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Jobstudent weekendwerk (m/v) - 10u/w (Colmar Merksem) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Colmar België

  Type: Studentenjob

  Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

 • Accessibility agent Kiss & fly zone (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Vaste Job

  Jouw taken? - Actieve follow-up van doorstroom en bezetting van de drop-off zone van Brussels Airport - Beantwoorden van klantoproepen - Loggen van oproepen voor toekomstige verbeteringen - Dagelijkse controle van drop-off zone (gebruikte tickets verzamelen, ticketautomaten aanvullen, …) - Opvolgen van reparaties en loggen van rapporten in geval van schade - Eerste contact voor Taxi Management Systeem (ondersteunen van chauffeurs met informatie over flow, …) - Contact onderhouden met Interparking in geval van problemen met de parkeercapaciteit - Updaten dynamische wegwijzers

 • RENOVATIEMEDEWERKER (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: MARCON GROUP

  Type: Vaste Job

  Samen met de klusploeg sta je in voor het renoveren van panden en doorvoeren van herstellingen op het gebied van elektriciteit, loodgieterij,...

 • Psycholo(o)g(e) / psychotherapeut(e) voor volwassenen bij groepspraktijk AXI te Merchtem (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: AXI

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar een klinisch psycholo(o)g(e) / psychotherapeut(e) voor volwassenen die als zelfstandige in bijberoep bereid is om mee te stappen in een groeiende groepspraktijk te Merchtem (Vlaams-Brabant), met een langdurig en loyaal engagement.

 • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: GfK BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

 • zelfstandig psychotherapeut kinderen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ANDARE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Andare is een multidisciplinaire praktijk voor diagnostiek en therapie voor kinderen, jongeren, volwassenen, koppels en gezinnen. Voor uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een psychotherapeut voor therapeutisch werk met kinderen.

Zoek naar antwoorden van AU VIEUX HETRE in sociale netwerken
Look for responds of AU VIEUX HETRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor AU VIEUX HETRE. Laat een reactie achter voor AU VIEUX HETRE. AU VIEUX HETRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AU VIEUX HETRE. Leave a respond for AU VIEUX HETRE. AU VIEUX HETRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AU VIEUX HETRE op de google maps. Adres en contacten AU VIEUX HETRE
Location of AU VIEUX HETRE on the google maps. Address and contacts of AU VIEUX HETRE

Andere gerelateerde bedrijven als come AU VIEUX HETRE AU VIEUX HETRE: PLATTEEUW ROGER | BLANCHISSERIE DE L'UNION | Warnier-Paque A | Vincken N | Dalla Valle (Atelier)

Other related companies as AU VIEUX HETRE: PLATTEEUW ROGER | BLANCHISSERIE DE L'UNION | Warnier-Paque A | Vincken N | Dalla Valle (Atelier)

AU VIEUX HETRE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AU VIEUX HETRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07138336181. Het bedrijf AU VIEUX HETRE bevindt zich op het adres: Rue de la Fagne 18; 4845; Jalhay. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 186,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 270,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van AU VIEUX HETRE is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AU VIEUX HETRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AU VIEUX HETRE, openstaande posities, locatie van AU VIEUX HETRE op de kaart.

AU VIEUX HETRE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is AU VIEUX HETRE, company assigned to the tax number BE07138336181. The company AU VIEUX HETRE is located at the address: Rue de la Fagne 18; 4845; Jalhay. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 186,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 270,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels. List of products are Restaurants.
The main activity of AU VIEUX HETRE is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AU VIEUX HETRE is not available. You also can look at reviews of AU VIEUX HETRE, open positions, location of AU VIEUX HETRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AU VIEUX HETRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AU VIEUX HETRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AU VIEUX HETRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AU VIEUX HETRE, employees, financial statistics.