Atlas Hotel

Contactgegevens Atlas Hotel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Atlas Hotel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Atlas Hotel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselstraat 13-15; 8380; Brugge (Zeebrugge - Lissewege), België

Telefoon (phone): 050 55 74 00 (+32-050 55 74 00) 050 55 74 00 (+32-050 55 74 00)

Fax (fax): 050 55 06 44 (+32-050 55 06 44) 050 55 06 44 (+32-050 55 06 44)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Atlas Hotel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Atlas Hotel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Atlas Hotel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Atlas Hotel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Atlas Hotel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Atlas Hotel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Atlas Hotel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Atlas Hotel
Products information Atlas Hotel

BTW identificatienummer (tax): BE06302551269
Ondernemingsnummer: 4749908447
Hoofdstad (capital): 769,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 426,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Atlas Hotel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Atlas Hotel
(Get full report from official database of BE for Atlas Hotel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Atlas Hotel
Addition kinds of activities for Atlas Hotel

3263. Halfgeleide tafel en keukengerei | Semivitreous table and kitchenware
208401. wijnen | Wines
278203. Looseleaf bindmiddelen en apparaten | Looseleaf binders and devices
22699904. Linnen stoffen: verven, afwerken en afdrukken | Linen fabrics: dyeing, finishing, and printing
50520201. Steenkool | Coal
73190301. Sky schrijven | Sky writing
82999913. Religieuze school | Religious school

Werken bij Atlas Hotel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Atlas Hotel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Atlas Hotel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Atlas Hotel. Looking for open vacancies in other companies

 • Stafmedewerker digitalisering in de transport-logistieke sector (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Verdere uitbouw van een inhoudelijk programma en werking rond digitalisering in de transport-logistieke sector: opmaak van een breed gedragen strategische visie en de vertaling daarvan in een concreet meerjarig programma en actieplan met het oog op de transformatie van West-Vlaanderen richting het Physical Internet en de vertaling van deze strategische visie naar een actieplan en de daaraan gekoppelde KPI’s; realisatie en inhoudelijke invulling van een Demonstrator - Physical Internet in Zeebrugge, onder meer via een gedragen business plan en projectacquisitie in, samenwerking met partners en stakeholders ; aangaan van strategische partnerschappen, het verankeren van deze partnerschappen in overeenkomsten en/of overlegstructuren, en het invulling geven aan deze partnerschappen via concrete acties. nodige afstemming met de overige activiteiten van de POM.

 • Orderpicker regio Lummen (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een logistiek bedrijf gelegen in Lummen zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet en elektrisch transpallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan.

 • ADMINISTRATIEF LOGISTIEK MEDEWERKER PETROCHEMIE (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Select HR Geel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grote speler in de petrochemie zijn wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF EN LOGISTIEK MEDEWERKER (M/V). Je werkt vanop de site bij de klant in Geel en staat in voor alles mbt de voorbereiding en uitvoering van de Turnaround (TAR). Taken: PRE TAR Opzet en beheer (up to date houden) van de TAR opvolgingsfile (lijst met scope en alle info over deze scope). Track SAP info en zet dit over in excel Kost estimaties per job opzoeken (ifv actuals vorige TAR's) en aanvullen in de file Het samenstelling transmittal pakketten voor de TAR Main contractoren (ISO; P&ID; Foto’s; Locatie aanduiding plotplan; datasheet…) Logistiek coördinatie: verzamel info van alle logistieke noden en bundelen in een overzicht + reservatie/bestellingen plaatsen (inclusief coördinatie bij levering) Het maken van picklisten voor TAR’s op basis van availability rapporten en de status documenteren Administratieve hulp bij het opstellen van het TAR execution plan Het verwerken van TAR gerelateerde gegevens in een TAR Milestone plan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde logistieke bestellingen Opstellen van lijst van verschillende firma’s die werken komen uitvoeren tijdens de TAR (vermelding: aantal personen; aanmeldingen; hoe kostenboeking; ...) TAR Logistieke ondersteuning verlenen voor bepaalde uitvoerende disciplines Field/job coördinatie van bepaalde disciplines Verzamelen en documenteren van lessons learned POST TAR Opzeggen van alle gehuurde items tijdens de TAR en coördinatie bij het terug ophalen van deze items Verzamelen en documenteren van lessons learned Verwerkt en documenteert de aangeboden TAR gerelateerde contractor werkvoorbereiding op een georganiseerde manier en past op basis hiervan de SAP takenlijsten aan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde jobs Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.  

 • Horecahulp in een gezondheidscomplex ( 4/5 of full-time) (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de voorbereidingen van de keuken Je staat in voor de orde en netheid van het horecagedeelte Je doet de afwas Je werkt all-round in de horeca (bediening en keuken) Je ontvangt de klanten op een vriendelijke manier Je bedient de klanten Je werkt als keukenmedewerker en maakt kleine gerechten klaar Je zal gesprekken voeren met de klanten om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken Je maakt bestellingen klaar Je controleert de stock en vult aan waar nodig

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Oud-Heverlee - Haasrode (OUD-HEVERLEE)

  Regio: OUD-HEVERLEE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Winkelbediende bakkerij part-time (MARKE)

  Regio: MARKE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Vaste Job

  Je werkt als winkelbediende in de bakkerij. Je bestelt de klanten, je versnijdt de broden en rekent af. Je werkt volgens volgend uurrooster: week 1 woensdag vrijdag en zaterdag van 7 tot 12.30h, week 2 woensdag vrijdag en zaterdag van 7 tot 12.30h en op zondag van 6.30 tot 12h

 • Chauffeur C (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken een chauffeur C die niet snel afgeschrikt is! Heb jij een sterke maag, heb je jouw rijbewijs C en beschik je over jouw geldig vakbekwaamheidsattest? Jij staat in voor het ophalen van dierlijke producten uit de vleesindustrie. Dit zowel bij slachthuizen als productieomgevingen en beenhouwers. Je staat in voor het lossen en laden van de goederen en dit vanuit onze site te Bavegem. Je reinigt ook steeds zelf je opligger na het lossen van je vracht? Jij kan de administratie die hierbij hoort goed bijhouden.

 • Boekhoudkundige beheerder Makelaarsrekeningen (m/v) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: FEDERALE VERZEKERING

  Type: Vaste Job

  U staat binnen het departement Inning in voor de opvolging van de makelaarsrekeningen. Uw taken zullen onder andere de volgende zijn: - het controleren van de boekingen van de premies en de commissielonen ; - het versturen van de verschillende boekingsborderellen, samen met de bewijsdocumenten (vervaldagberichten, bijvoegsels bij de contracten, enz.) ; - het opstellen en versturen van de rekeninguittreksels; - het gebruiken en doen evolueren van een systeem voor opvolging van de betalingsvoorwaarden ; - de boekingen van de betalingen en de rappelbrieven voor de vervallen contracten ; - het opstellen van een geïntegreerd en betrouwbaar rapporteringssysteem ; - optreden als contactpersoon voor de makelaars binnen Federale Verzekering.

 • Diëtiste (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: DEVOS CAROLINE

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog en logopedisten. Wij zoeken een diëtiste / voedingsdeskundige die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Reclame bedeler in Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

 • Vrijwillige ANIMATOREN (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: STERKKAMP

  Type: Werfreserve

  Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek (waarbij eigen inbreng mogelijk is) animatie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de therapeut tijdens de therapie Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

Zoek naar antwoorden van Atlas Hotel in sociale netwerken
Look for responds of Atlas Hotel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Atlas Hotel. Laat een reactie achter voor Atlas Hotel. Atlas Hotel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Atlas Hotel. Leave a respond for Atlas Hotel. Atlas Hotel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Atlas Hotel op de google maps. Adres en contacten Atlas Hotel
Location of Atlas Hotel on the google maps. Address and contacts of Atlas Hotel

Andere gerelateerde bedrijven als come Atlas Hotel Atlas Hotel: BUREAU VERIMO | Vandervelpen | Loyen Zeefdrukkerij BVBA | SHOPEX BELGIUM | BENELUX LORALUX WORKS

Other related companies as Atlas Hotel: BUREAU VERIMO | Vandervelpen | Loyen Zeefdrukkerij BVBA | SHOPEX BELGIUM | BENELUX LORALUX WORKS

Atlas Hotel is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Atlas Hotel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06302551269. Het bedrijf Atlas Hotel bevindt zich op het adres: Brusselstraat 13-15; 8380; Brugge (Zeebrugge - Lissewege). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 769,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 426,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Atlas Hotel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Atlas Hotel is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Atlas Hotel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Atlas Hotel, openstaande posities, locatie van Atlas Hotel op de kaart.

Atlas Hotel is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Atlas Hotel, company assigned to the tax number BE06302551269. The company Atlas Hotel is located at the address: Brusselstraat 13-15; 8380; Brugge (Zeebrugge - Lissewege). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 769,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 426,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hotels. Products created in Atlas Hotel were not found.
The main activity of Atlas Hotel is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Atlas Hotel is not available. You also can look at reviews of Atlas Hotel, open positions, location of Atlas Hotel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Atlas Hotel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Atlas Hotel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Atlas Hotel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Atlas Hotel, employees, financial statistics.