Atlanta Hotel

Contactgegevens Atlanta Hotel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Atlanta Hotel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Atlanta Hotel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koningin Astridplein 14; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 203 09 19 (+32-03 203 09 19) 03 203 09 19 (+32-03 203 09 19)

Fax (fax): 03 226 37 37 (+32-03 226 37 37) 03 226 37 37 (+32-03 226 37 37)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Atlanta Hotel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Atlanta Hotel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Atlanta Hotel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Atlanta Hotel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Atlanta Hotel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Atlanta Hotel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Atlanta Hotel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Atlanta Hotel
Products information Atlanta Hotel

BTW identificatienummer (tax): BE02584503173
Ondernemingsnummer: 6453613281
Hoofdstad (capital): 983,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 214,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Atlanta Hotel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Atlanta Hotel
(Get full report from official database of BE for Atlanta Hotel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Atlanta Hotel
Addition kinds of activities for Atlanta Hotel

22419901. Koorden, stof | Cords, fabric
22530502. Blouses, breien | Blouses, knit
22730200. Matten en mat | Mats and matting
36219902. Generatorsets: benzine, diesel, of dual-fuel | Generator sets: gasoline, diesel, or dual-fuel
39490208. Reels, vissen | Reels, fishing
48320106. Evangelie | Gospel
51819900. Bier en aal, nec | Beer and ale, nec
55610000. Recreatieauto dealers | Recreational vehicle dealers
57190103. Pannen, behalve aluminium | Cookware, except aluminum
70419900. Lidmaatschap-basisorganisatie hotels, nec | Membership-basis organization hotels, nec

Werken bij Atlanta Hotel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Atlanta Hotel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Atlanta Hotel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Atlanta Hotel. Looking for open vacancies in other companies

 • Tuinier (m/v/x) Diverse Diensten (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: STAD GENT

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Dit is dé job voor jou, want: Je maait het gras, ruige terreinen, graslandperceeltjes, rietvegetaties, wegbermen en plantstroken en werkt alles mooi af. Je spit, schoffelt, wiedt, harkt, verwijdert afgestorven of vernielde planten, struiken en bomen en verzamelt bladeren. Je helpt mee bij het (her)aanleggen van groenzones door mee uit te meten volgens plan, planten aan te planten en te rooien, grond te zuiveren, om te spitten en te nivelleren, gras te zaaien, perken aan te leggen,... Je voert kleine technische werken uit zoals het plaatsen van omheiningen, aanleggen van verharding,… Je ruimt zwerfvuil en sluikstort. Je maakt paden langs en in openbare groenzones sneeuw- en ijzelvrij. Kortom, onderhoud en (her)aanleg van groen zit jou in de vingers.

 • Productiemedewerker met heftruckervaring - GRATIS INTERNE HEFTRUCKOPLEIDING (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Gent zoeken wij gemotiveerde productiemedewerkers die via hun tewerkstelling een heftruckattest wensen te behalen. Na een GRATIS heftruckopleiding die u aangeboden zal worden door Ago Jobs & HR kan u rekenen op een vaste interimopdracht in diezelfde firma. U zal werken in een 2-ploegenstelsel waarbij u de afgewerkte producten (potgrond) in het magazijn zal plaatsen.

 • Stacker / Heftruckchauffeur (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar een toegewijde en gemotiveerde heftruckchauffeur. Je zal tewerkgesteld worden in een logistieke firma waar je oa verantwoordelijk bent voor het verplaatsen van goederen met de heftruck, maar ook van de containers op de terminal.

 • Planner Continent (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Zeebrugge gaan we op zoek naar een Planner Continent : Je optimaliseert de combinaties en/of routings van de transportopdrachten, rekening houdend met de wensen van de klant. Realiseren van kostenbewuste een preplanning Op continue basis het behandelen van remarks/problemen en deze accuraat verwerken in de softwaretoepassing. Afhandelen van algemene administratie Je zorgt voor een vlotte, doelgerichte en correcte communicatie met de teammedewerkers, andere afdelingen en derden. Werkuren: bereid te zijn in een wisselend uurrooster te werken tussen 8u en 18u. Bereid zijn wachtdiensten te doen op termijn.

 • HUISHOUDHULP VOOR MELLE - MERELBEKE (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Melle, Merelbeke.

 • Poetshulp Herenthout (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: PUUUR HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Student Boekhouding (m/v) in Lovendegem. (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Studentenjob

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Student Boekhouding (m/v). Onze klant is gevestigd in Lovendegem. De verantwoordelijkheden als Student Boekhouding: Ondersteuning van de boekhouding; Allround administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Project Manager (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Het is jouw taak om functioneel leiding te geven aan de betrokken projectmedewerkers. De planning, organisatie en het management van de projecten is jouw eindeverantwoordelijkheid. Je kunt de knelpunten signaleren en neemt ad hoc actie indien nodig. Je rapporteert de voortgang van het project: extern aan de klant en intern aan de business unit manager. Een duidelijke structuur en opvolging in de verschillende fases van de projecten is jouw verantwoordelijkheid. Je houdt altijd rekening met de verwachtingen van de klant.

 • Instrumentist - verpleegkundige (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: KLINIEK BEAUCARE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Verpleegkundige in privékliniek voor plastische chirurgie, die zowel instrumenteert bij chirurg, omloop is als pre- en postoperatief patiënten begleidt. Mogelijkheid om te werken op zelfstandige basis.

 • Consulentes Health & Beauty (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

 • Meetings and Events Consultant (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

 • Telefonist(e) outbound Gent centrum (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Konvert Interim Gent

  Type: Werfreserve

  Voor een partner van Konvert zijn wij op zoek naar call agents die geen schrik hebben om consumenten of zakelijke contacten te contacteren. Tijdens dit telefoongesprek is het de bedoeling om een commercieel contact te leggen of zelf direct iets te verkopen! Je komt terecht in een relatief groot team van call agents en kan op een doorgedreven opleiding rekenen. Je bent gemotiveerd en je behaalt graag vooropgestelde doelen. Je volgt eerst vrijblijvend een infosessie waarbij je de volledige uitleg krijgt + script die je kan volgen tijdens de telefoongesprekken. Na afloop zit je samen met de vaste werknemers en mag je ook zelf eens echt bellen. Op het einde van de infosessie krijg je meteen mee of je al dan niet mag opstarten.

Zoek naar antwoorden van Atlanta Hotel in sociale netwerken
Look for responds of Atlanta Hotel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Atlanta Hotel. Laat een reactie achter voor Atlanta Hotel. Atlanta Hotel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Atlanta Hotel. Leave a respond for Atlanta Hotel. Atlanta Hotel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Atlanta Hotel op de google maps. Adres en contacten Atlanta Hotel
Location of Atlanta Hotel on the google maps. Address and contacts of Atlanta Hotel

Andere gerelateerde bedrijven als come Atlanta Hotel Atlanta Hotel: Meynaerts | COIFFURE MARIE PAULE | BAD NAUHEIMER CYCLING TEAM MONTENAKEN | FICHET-A.A.S.S. | Vanderveken Jo

Other related companies as Atlanta Hotel: Meynaerts | COIFFURE MARIE PAULE | BAD NAUHEIMER CYCLING TEAM MONTENAKEN | FICHET-A.A.S.S. | Vanderveken Jo

Atlanta Hotel is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Atlanta Hotel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02584503173. Het bedrijf Atlanta Hotel bevindt zich op het adres: Koningin Astridplein 14; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 983,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 214,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Atlanta Hotel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Atlanta Hotel is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Atlanta Hotel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Atlanta Hotel, openstaande posities, locatie van Atlanta Hotel op de kaart.

Atlanta Hotel is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Atlanta Hotel, company assigned to the tax number BE02584503173. The company Atlanta Hotel is located at the address: Koningin Astridplein 14; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 983,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 214,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hotels. Products created in Atlanta Hotel were not found.
The main activity of Atlanta Hotel is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Atlanta Hotel is not available. You also can look at reviews of Atlanta Hotel, open positions, location of Atlanta Hotel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Atlanta Hotel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Atlanta Hotel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Atlanta Hotel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Atlanta Hotel, employees, financial statistics.