ARGUS

Contactgegevens ARGUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARGUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARGUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Capitaine Crespel 6; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 514 07 70 (+32-02 514 07 70) 02 514 07 70 (+32-02 514 07 70)

Fax (fax): 02 514 12 22 (+32-02 514 12 22) 02 514 12 22 (+32-02 514 12 22)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARGUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARGUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARGUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARGUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARGUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARGUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARGUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARGUS
Products information ARGUS

BTW identificatienummer (tax): BE05604095458
Ondernemingsnummer: 8104309082
Hoofdstad (capital): 615,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 865,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in ARGUS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARGUS
(Get full report from official database of BE for ARGUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARGUS
Addition kinds of activities for ARGUS

326904. Huishoudelijke artikelen van aardewerk, met uitzondering van keukenartikelen | Pottery household articles, except kitchen articles
22950100. Chemisch gecoate en behandelde stoffen | Chemically coated and treated fabrics
32810401. Blackboards, leisteen | Blackboards, slate
35940000. Vloeistofpompen en motoren | Fluid power pumps and motors
79110101. Danszaal of balzaal operatie | Dance hall or ballroom operation
79930202. Mechanische spellen, munten geëxploiteerd | Mechanical games, coin-operated
80110523. Uroloog | Urologist

Werken bij ARGUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARGUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARGUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARGUS. Looking for open vacancies in other companies

 • Quality Support Officer (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: ITZU JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem; - Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid; - Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten; - Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten; - Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

 • Servicetechnieker buitendienst (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Paal zijn we opzoek naar een Servicetechnieker buitendienst: - Na een interne opleiding sta je in voor het monteren/demonteren en herstellen van snelmontagekranen op diverse werven over gans België. Taken: - Monteren/demonteren van snelmontagekranen op diverse werven in België - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen - Opsporen en oplossen van storingen - Vervangen van diverse kraanonderdelen zoals motoren, reductoren, kabels

 • Spuiter/ Schrijnwerker (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Spreekt werken in gedreven team van een 80-tal medewerkers waar ze jaarlijks meer dan 100 tribunes en 35.000 stoelen produceren jou aan? Dan is volgende vacature iets voor jou! Jouw taken zijn als volgt: - Spuiten van verschillende stoelonderdelen in hout is je hoofdtaak. - Indien er geen spuitwerk is neem je volgende taken op:            -Machinaal en manueel vervaardigen van diverse tribune- en stoelonderdelen            -Bewerken en monteren van afwerkingsprofielen            -Indien noodzakelijk ga je mee naar de werven in binnen- en buitenland

 • Automecanicien (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een ervaren automecanicien die wil werken in een gloednieuwe garage met passie voor auto's? Jouw taak: - Onderhoud en herstellingen personenwagens volgens de procedures - Diagnose en opvolging interventies en campagnes - Klaarmaken nieuwe voertuigen - Onderhoud werkzones en gereedschappen en beheren opslagzones (milieu)

 • CALCULATOR/AANKOPER (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature als calculator/aankoper zijn we op zoek naar iemand die steeds op zoek gaat naar de beste prijzen op de markt. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Lastenboeken analyseren en plannen; Offertes bestuderen en vergelijken van leveranciers en onderaannemers voor aanbestedingen; Offertes opmaken voor openbare en privé- aanbestedingen; Prijsvergelijkingen opstellen.

 • Klantgerichte Inside Sales Medewerker (m/v) te Bornem (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Secretary Plus Management Support

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Inside Sales Medewerker (m/v) het aanspreekpunt voor klanten, verdelers en vertegenwoordigers. Een greep uit jouw verantwoordelijkheden: - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, via mail en telefoon, - Je denkt mee met de klant naar een oplossing op maat en voorziet heb van het nodige (technische) advies, - Je neemt nieuwe bestellingen aan en geeft deze correct in, - Je volgt de leveringen op en koppelt hierover terug naar de klant, - Je maakt de klant wegwijs in nieuwigheden en acties.

 • Dakwerker (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature dakwerker krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder vind je een greep uit het pakket: je voert totaalrenovaties uit van A tot Z; je werkt voornamelijk bij particulieren thuis; je plaatst zelf de stelling; je voert afbraakwerken uit aan bestaande daken; je plaats voornamelijk platte daken; je staat er voor open ook renovatiewerken aan hellende daken uit te voeren; je zorgt dat de werf altijd netjes en proper achter blijft; je staat klanten vriendelijk te woord; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van sanitair; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van verwarming; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van elektriciteit; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van vloer- en tegelwerken.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Lummen (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • JOBSTUDENT voor WORDPRESS website (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: LUXPLOSION

  Type: Studentenjob

  • TECHNISCH ONDERHOUD: Wordpress website afwerken en optimaliseren. Je voegt nieuwe functies toe in Wordpress, optimaliseert de database, image size en snelheid van de website; installeert indien nodig de juiste plugins, zorgt dat alles goed werkt, ... • CONTENT TOEVOEGEN: je voegt nieuwe producten, blog posts of pagina's toe. Je houdt rekening met SEO (images, tags, titel, etc. via Yoast plugin...), keywords leveren wij aan. • Kan je vlot content online plaatsen via Wordpress, maar kan je geen technische ondersteuning bieden? Stel je dan zeker ook kandidaat, want deze functie kunnen we eventueel opsplitsen onder twee studenten.

 • Teamleader administratie (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Heb je al een eerste ervaring in het aansturen van een team en ben je ook analytisch erg sterk? Dan word jij wellicht de nieuwe teamleader administratie voor onze klant, een transportbedrijf in regio Beringen. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je geeft leiding aan een team van administratieve medewerkers. Je verzekert de permanentie van jouw dienst en springt bij waar nodig. Je werkt verbetertrajecten uit en zorgt voor een correcte implementatie daarvan. Je verleent advies rond administratieve problemen en je werkt voorstellen uit ter verbetering. Je maakt de werkplanning op en je verdeelt de taken.

 • Teamleiders Health & Beauty (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

 • zelfstandig psychotherapeut kinderen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ANDARE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Andare is een multidisciplinaire praktijk voor diagnostiek en therapie voor kinderen, jongeren, volwassenen, koppels en gezinnen. Voor uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een psychotherapeut voor therapeutisch werk met kinderen.

Zoek naar antwoorden van ARGUS in sociale netwerken
Look for responds of ARGUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARGUS. Laat een reactie achter voor ARGUS. ARGUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARGUS. Leave a respond for ARGUS. ARGUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARGUS op de google maps. Adres en contacten ARGUS
Location of ARGUS on the google maps. Address and contacts of ARGUS

Andere gerelateerde bedrijven als come ARGUS ARGUS: FLACROS ORGANICS BVBA | R. JUTTEN | VAN EKEREN | La Plus Belle | Wilem Isabelle

Other related companies as ARGUS: FLACROS ORGANICS BVBA | R. JUTTEN | VAN EKEREN | La Plus Belle | Wilem Isabelle

ARGUS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ARGUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05604095458. Het bedrijf ARGUS bevindt zich op het adres: Rue Capitaine Crespel 6; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 615,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 865,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in ARGUS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARGUS is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARGUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARGUS, openstaande posities, locatie van ARGUS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ARGUS is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ARGUS, company assigned to the tax number BE05604095458. The company ARGUS is located at the address: Rue Capitaine Crespel 6; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 615,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 865,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels. Products created in ARGUS were not found.
The main activity of ARGUS is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ARGUS is not available. You also can look at reviews of ARGUS, open positions, location of ARGUS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARGUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARGUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARGUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARGUS, employees, financial statistics.