Aquatel ** Kayaks Ansiaux

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Aquatel ** Kayaks Ansiaux
Private companiesTransportation Services • Aquatel ** Kayaks Ansiaux

Contactgegevens Aquatel ** Kayaks Ansiaux: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aquatel ** Kayaks Ansiaux: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aquatel ** Kayaks Ansiaux

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Vélodrome 15; 5500; Dinant, België

Telefoon (phone): 082 21 35 35 (+32-082 21 35 35) 082 21 35 35 (+32-082 21 35 35)

Fax (fax): +32 (67) 646-30-53 +32 (67) 646-30-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aquatel ** Kayaks Ansiaux: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aquatel ** Kayaks Ansiaux"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aquatel ** Kayaks Ansiaux"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aquatel ** Kayaks Ansiaux, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aquatel ** Kayaks Ansiaux. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aquatel ** Kayaks Ansiaux, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aquatel ** Kayaks Ansiaux. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aquatel ** Kayaks Ansiaux
Products information Aquatel ** Kayaks Ansiaux

BTW identificatienummer (tax): BE09853332519
Ondernemingsnummer: 3378814697
Hoofdstad (capital): 829,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 192,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Aquatel ** Kayaks Ansiaux zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aquatel ** Kayaks Ansiaux
(Get full report from official database of BE for Aquatel ** Kayaks Ansiaux)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aquatel ** Kayaks Ansiaux
Addition kinds of activities for Aquatel ** Kayaks Ansiaux

353299. Mijnbouwmachines, niet inbegrepen | Mining machinery, nec
25429902. Partities voor vloerbevestiging, geprefabriceerd: behalve hout | Partitions for floor attachment, prefabricated: except wood
27549918. Tickets: gravure printing | Tickets: gravure printing
39310307. Recorders (muziekinstrumenten) | Recorders (musical instruments)
50840903. Compressoren, behalve airconditioning | Compressors, except air conditioning

Werken bij Aquatel ** Kayaks Ansiaux: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aquatel ** Kayaks Ansiaux: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aquatel ** Kayaks Ansiaux. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aquatel ** Kayaks Ansiaux. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een ervaren technieker (m/v)

 • Heftruckchauffeur m/v (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Start People Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als heftruckchauffeur zal je instaan voor het verplaatsen van palletten in een productieomgeving. Daarbij kan je u flexibel opstellen om in rustige periodes ook andere taken uit te voeren.

 • PRODUCTIEMEDEWERKER (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een chemiebedrijf regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een tijdelijke productiemedewerker. Je zal verantwoordelijk zijn voor het voorbereiden en uitvoeren van productie-instructies teneinde klanten optimaal te beleveren. - automatisch en manueel doseren van grondstoffen - besturen heftruck - afwerken reacties en compounds (bv zeven en pompen) - invullen productiedocumenten (bv recepturen, afvulorders, ...) - manueel opstarten en opvolgen van het productieproces op de werkvloer - afwerken van afvulorders (vb afvullen IBC\\\'s, vaten, ...) - reinigen van de installatie (bv spoelen tanks, zeefinstallaties, slangen, ...) - Laden en lossen van bulkgoederen (grondstoffen en afgewerkte producten) volgens noodzaak. Daarnaast zal je ook instaan voor het onderhouden van de werkvloer teneinde veiligheid en welzijn op het werk te bevorderen. - werkplaats net en ordentelijk houden - melden van anomalieën aan de installatie - correct gebruiken van de afdelingsgebouwen, goederen en installaties.

 • Plaatser van vangrails (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen te Beringen is Konvert Construct opzoek naar een gemotiveerde wegenwerker. Je voornaamste taak bestaat uit het plaatsen van vangrails. Voor in aanmerking te komen voor deze functie moet je in het bezit zijn van rijbewijs C en fysiek goed in orde zijn. Ben jij de persoon die we zoeken? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 011/60.33.37 of via mail op [email protected]

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Sint-Lambrechts-Herk, 12 uur per week. (SINT-LAMBRECHTS-HERK)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-HERK

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Sint-Lambrechts-Herk. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent - Turnhout (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: JYSK

  Type: Studentenjob

  Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Dossierbeheerder immo (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: WaW

  Type: Vaste Job

  Als Dossierbeheerder werk je mee aan het beheer van een aantal verenigingen van mede-eigenaars. Je krijgt ondersteuning van een ervaren back-up team. Je zorgt voor een snelle en accurate oplossing van diverse problemen en volgt dit nadien nauwgezet op. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opvolging van herstellingen en kleine renovatieprojecten. Je organiseert een 40-tal algemene vergaderingen per jaar.

 • INDUSTRIEEL ELEKTRICIEN (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

  Type: Vaste Job

  Logi-Technic is op zoek naar Elektriciens die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als elektricien weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

 • Kinderbegeleider / Kinderbegeleidster (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF LAURO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor ons kinderdagverblijf in Schelle zijn wij nog steeds dringend op zoek naar een gemotiveerder kinderbegeleider of kinderbegeleidster.Je zal instaan voor de dagelijkse verzoriging van baby's en peuters van 0-3 jaar.

 • Java Developer (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Verliefd op Java maar ook verliefd op je partner? Combineer het beide bij onze klant in het Gentse! Flexibiliteit en innovatie zijn belangrijke waarden voor hen. Geen schrik dus, u kan tijdig uw kind oppikken van school en steeds gezellig uit eten met de partner!     Bedrijf   Het bedrijf ontwikkelt zowel back-end als front-end (Web) applicaties. Momenteel zijn ze op zoek naar een Freelance Fullstack Java Developer om hun team te versterken. Initieel zou dit voor 5 maand zijn maar bij een goede beoordeling mag u zich aan een voorstel tot extensie verwachten.     Functiebeschrijving   Er zijn meerdere projecten dus eenieders rol is afhankelijk van zijn of haar kennis. De voornaamste staan hieronder maar individueel krijg je nog specifieke taken toegewezen.  Je werkt op het project van analyse tot acceptatiefase. De codes review je en je zorgt dat ze makkelijk te testen zijn. Je communiceert goed met het volledige team. Nieuwe Javaversies verken je en leer je. Je kijkt waar verbetering mogelijk is en neemt initiatief. En de hoofdtaak is natuurlijk Ontwikkelen in Java.   Profiel Minstens 4 jaar ervaring in Java. Vlot Nederlands en Engels is geen probleem. Goede kennis van: JSF, JPA, HTML en JavaScript Je bent onmiddellijk beschikbaar   Aanbod Regio Gent, vlot bereikbaar! Een aantrekkelijke dagelijkse verloning. Een jong gemotiveerd team die veel sfeer creëert op de werkvloer. Ruimte voor initiatief en persoonlijke inbreng.   Natuurlijk wil je meer weten hé? Stuur een mail met jouw C.V. via de knop hieronder.

 • Business Controller a.i. - Wallonia region (LOUVAIN-LA-NEUVE)

  Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1675643-inline.html?cid=Partner_VDAB Our customer is an international player. To further professionalise and ensure continuity, they are looking for a strong Business Controller. You will offer temporary support to the local business controller and will focus on tasks such as: Follow up of budgets, monthly results, kpi’s and p&l Budgeting, forecasting and planning Variance analysis (actuals vs budget-forecast-prior years)

Zoek naar antwoorden van Aquatel ** Kayaks Ansiaux in sociale netwerken
Look for responds of Aquatel ** Kayaks Ansiaux in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aquatel ** Kayaks Ansiaux. Laat een reactie achter voor Aquatel ** Kayaks Ansiaux. Aquatel ** Kayaks Ansiaux bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aquatel ** Kayaks Ansiaux. Leave a respond for Aquatel ** Kayaks Ansiaux. Aquatel ** Kayaks Ansiaux on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aquatel ** Kayaks Ansiaux op de google maps. Adres en contacten Aquatel ** Kayaks Ansiaux
Location of Aquatel ** Kayaks Ansiaux on the google maps. Address and contacts of Aquatel ** Kayaks Ansiaux

Andere gerelateerde bedrijven als come Aquatel ** Kayaks Ansiaux Aquatel ** Kayaks Ansiaux: WARNEZ | Boon Agencies C.V.B. | Alfa Romeo-A.M.C. Garage | DELACROIX Y. | D.E.I.R.A.

Other related companies as Aquatel ** Kayaks Ansiaux: WARNEZ | Boon Agencies C.V.B. | Alfa Romeo-A.M.C. Garage | DELACROIX Y. | D.E.I.R.A.

Aquatel ** Kayaks Ansiaux is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Aquatel ** Kayaks Ansiaux, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09853332519. Het bedrijf Aquatel ** Kayaks Ansiaux bevindt zich op het adres: Rue du Vélodrome 15; 5500; Dinant. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 829,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 192,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Aquatel ** Kayaks Ansiaux zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aquatel ** Kayaks Ansiaux is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aquatel ** Kayaks Ansiaux is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aquatel ** Kayaks Ansiaux, openstaande posities, locatie van Aquatel ** Kayaks Ansiaux op de kaart.

Aquatel ** Kayaks Ansiaux is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Aquatel ** Kayaks Ansiaux, company assigned to the tax number BE09853332519. The company Aquatel ** Kayaks Ansiaux is located at the address: Rue du Vélodrome 15; 5500; Dinant. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 829,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 192,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hotels. Products created in Aquatel ** Kayaks Ansiaux were not found.
The main activity of Aquatel ** Kayaks Ansiaux is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Aquatel ** Kayaks Ansiaux is not available. You also can look at reviews of Aquatel ** Kayaks Ansiaux, open positions, location of Aquatel ** Kayaks Ansiaux on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aquatel ** Kayaks Ansiaux, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aquatel ** Kayaks Ansiaux, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aquatel ** Kayaks Ansiaux, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aquatel ** Kayaks Ansiaux, employees, financial statistics.