APPARTHOTEL PEGASUS

Contactgegevens APPARTHOTEL PEGASUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data APPARTHOTEL PEGASUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

APPARTHOTEL PEGASUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tangedallaan 17; 1850; Grimbergen, België

Telefoon (phone): 02 757 23 67 (+32-02 757 23 67) 02 757 23 67 (+32-02 757 23 67)

Fax (fax): 02 255 87 20 (+32-02 255 87 20) 02 255 87 20 (+32-02 255 87 20)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) APPARTHOTEL PEGASUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "APPARTHOTEL PEGASUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "APPARTHOTEL PEGASUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van APPARTHOTEL PEGASUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen APPARTHOTEL PEGASUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of APPARTHOTEL PEGASUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees APPARTHOTEL PEGASUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti APPARTHOTEL PEGASUS
Products information APPARTHOTEL PEGASUS

BTW identificatienummer (tax): BE03484008789
Ondernemingsnummer: 4561492919
Hoofdstad (capital): 338,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 304,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in APPARTHOTEL PEGASUS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor APPARTHOTEL PEGASUS
(Get full report from official database of BE for APPARTHOTEL PEGASUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor APPARTHOTEL PEGASUS
Addition kinds of activities for APPARTHOTEL PEGASUS

5943. Kantoorartikelen | Stationery stores
22530204. Sjaals en mufflers, breien | Scarves and mufflers, knit
24991302. Logs van zaagsel en houtdeeltjes, geperst | Logs of sawdust and wood particles, pressed
28210106. Polyurethaanharsen | Polyurethane resins
34890000. Ordnance en accessoires, nec | Ordnance and accessories, nec
38250201. Analoge-digitale omzetters, elektronisch instrumentatie type | Analog-digital converters, electronic instrumentation type
46199900. Pijpleidingen, nec, nec | Pipelines, nec, nec
56119900. Kledingwinkels voor mannen en jongens, nec | Men's and boys' clothing stores, nec
79991510. Skiverhuur concessie | Ski rental concession
87420200. Human resource consulting diensten | Human resource consulting services

Werken bij APPARTHOTEL PEGASUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in APPARTHOTEL PEGASUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor APPARTHOTEL PEGASUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for APPARTHOTEL PEGASUS. Looking for open vacancies in other companies

 • Project staffing verpleegkundige spoed (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken? Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van ongeveer 150 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten.

 • Contract Coördinator Zaventem (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Contract Coördinator (M/V) voor een bedrijf in Zaventem. Het bedrijf is een internationale speler. Als Contract Coördinator heb je de volgende verantwoordelijkheden: * Je zorgt voor een administratieve opvolging van de servicecontracten van onze klanten; * Je waakt over de correcte en tijdige aanlevering van alle nodige documenten naar interne en externe klanten; * Je communiceert met interne departementen zoals customer service, sales, service, finance,… over lopende zaken; * Je neemt ownership bij het oplossen van eventuele problemen; * Je zorgt dat de doorlooptijd van de 'order-to-cash' cyclus zo kort mogelijk wordt gehouden door een proactieve aanpak. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • ERVAREN ELEKTRICIEN M/V (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DE PILOTEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  + Door je jaren ervaring als elektricien weet je onze opdrachten in residentiële panden met vakkennis af te werken. + De werven waar je werkt zijn voor 80% in de regio Roeselare. + Je mag je camionette mee naar huis nemen.

 • Projectleider Renovatie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zorgt zelfstandig voor de integrale werfvoorbereiding. Dit gaat van de planningen opmaken bestek door en door kennen materiaal ? materieellijsten opstellen? Het aansturen op de werf van eigen arbeiders en ploegbazen onderaannemers? Je zorgt in dit segment ook voor de opvolging van de onderaannemers en eventuele bijsturingen waar nodig. Naar medewerkers toe volg je de ziekte en eventuele arbeidsongevallen op je signaleert tijdige problemen en bewaakt de positieve werksfeer Het enthousiast deelnemen aan werfvergaderingen Zoeken naar oplossingen alternatieve werkmethodes nieuwe technieken en innovaties Correct budgetbeheer: je bent verantwoordelijk voor het financieel resultaat van de toegewezen werven

 • JOBSTUDENT bij AGO JOBS & HR te Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor ons kantoor te Leuven zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde student om ons team te versterken op dinsdag en/of donderdag. Je krijgt een zeer uitgebreide waaier aan taken toegewezen: - het opbellen en telefonisch screenen van kandidaten - kandidaten inschrijven, screenen en matchen met de juiste vacature - administratieve ondersteuning naar de consulenten toe - telefonische oproepen beantwoorden, klantencontact - vacatures online plaatsen ...

 • Bijlesgever fysica (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Student weekdagen (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: T-INTERIM AALST

  Type: Studentenjob

  Je zal werken voor een gekende winkelketen, waar teamwerk centraal staat. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant te Erembodegem zijn wij op zoek naar studenten die op geregelde basis wensen te werken tijdens de week.

 • MEUBELMAKER - SCHRIJNWERKER (HOUTHULST)

  Regio: HOUTHULST

  Bedrijf: TIMMER EN SCHRIJNWERKEN ABEELE KURT

  Type: Vaste Job

  Voor ons bedrijf zoeken we een enthousiaste medewerker voor het maken van meubels met CNC en het plaatsen van meubels. Verder plaatst u ramen en deuren op verplaatsing. Interesse voor deze job met veel variatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

 • Beenhouwer Colruyt Ekeren (EKEREN)

  Regio: EKEREN

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

 • telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: BMC

  Type: Vaste Job

  BMC is een jonge dynamische onderneming, specialiseerd in las- en constructiewerken welke vooral hun toepassing vinden in de bouwsector. BMC Staalbouw ontwerpt, produceert en monteert staalconstructies voor de industriebouw en woningbouw zoals het vervaardigen o.a. trappen, leuningen en balustrade’s, maar ook grotere constructiewerken zoals staalbouw voor particuliere woningen en industriegebouwen. Ter versterking van ons team zoeken wij een telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C. Onze werven zijn gelegen binnen een straal van 50 km rond Westerlo. Wil je meer informatie over BMC? Neem een kijkje op http://www.bmc-bvba.be

 • Recruiter (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Solvus

  Type: Vaste Job

  Zeven uur. Wekker. Opstaan en genieten van een gezond ontbijt voor je op weg gaat naar je Unique-kantoor te AALST en de dag overloopt met je collega's bij een tas koffie. Die wordt druk: in de voormiddag verwelkom jij de nieuwe kandidaten die langskomen. Omdat je de openstaande vacatures goed kent, kan je tijdens die gesprekken vooral focussen op het inschatten en testen van je kandidaten. In je hoofd ben je dan al bezig met de zoektocht naar de perfecte vacature. In de namiddag ga je verder met de matchmaking. Tussendoor bel je ook met klanten om kandidaten aan te prijzen en nieuwe kansen op te snorren. En dan is er ook nog dat leuke nieuws natuurlijk: twee van je kandidaten mailen je dat ze nog even langskomen om hun nieuwe contract te ondertekenen. Met een supergevoel sluit je je pc af. Zo zien wij je functie als consultant: Onze consultants zijn de schakel tussen kandidaten en onze klanten. Dat is een functie met best veel verantwoordelijkheid. Kandidaten zitten immers op hete kolen: zij hopen dat je snel met een leuke en gepaste job op de proppen komt. Intussen wachten klanten op een nieuwe collega. Tussen die twee partijen ben jij de schakel en dat vind je best een prettige rol. Wat zijn je taken als consultant: Je voert gesprekken met kandidaten, test en screent ze, en beoordeelt hun cv. Je vergelijkt kandidaten met vacatures en maakt perfecte matches. Je overtuigt de klant van je match en begeleidt het proces tot aan de ondertekening van het contract. Je belt spontaan klanten op om te vragen of ze nieuwe vacatures voor je hebben, en prijst kandidaten aan bij bedrijven waar we nog niet voor werken. Je gedraagt je als een ondernemer die kansen grijpt, nieuwe mogelijkheden ziet en nastreeft.

 • HR coördinator (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Om de sterke groei te ondersteunen zoeken wij een HR coördinator voor onze hoofdzetel in Kortrijk. Jouw takenpaket? - Enerzijds ben je verantwoordelijk voor de personeelsadministratie voor de diverse vestigingen. Je werkt nauw samen met ons sociaal secretariaat. Daarnaast sta je in voor de rapportering van de aan het personeelsbeleid verbonden KPI’s en het onderhouden van de contacten met onze parters in recrutering en selectie. - Anderzijds ben je de ondersteunende kracht in het verder optimaliseren van het personeelsbeleid : het opzetten van aanwervingsprocedures, onthaal en integratie, interne en externe HR communicatie, coördinatie van evolutiegesprekken. Je werkt hierbij zeer nauw samen met de HR Manager.

Zoek naar antwoorden van APPARTHOTEL PEGASUS in sociale netwerken
Look for responds of APPARTHOTEL PEGASUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor APPARTHOTEL PEGASUS. Laat een reactie achter voor APPARTHOTEL PEGASUS. APPARTHOTEL PEGASUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for APPARTHOTEL PEGASUS. Leave a respond for APPARTHOTEL PEGASUS. APPARTHOTEL PEGASUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie APPARTHOTEL PEGASUS op de google maps. Adres en contacten APPARTHOTEL PEGASUS
Location of APPARTHOTEL PEGASUS on the google maps. Address and contacts of APPARTHOTEL PEGASUS

Andere gerelateerde bedrijven als come APPARTHOTEL PEGASUS APPARTHOTEL PEGASUS: VAN BURM | Forêt Didier | COIFFURE MONIQUE | 'T KAPELLEKE | Marlies

Other related companies as APPARTHOTEL PEGASUS: VAN BURM | Forêt Didier | COIFFURE MONIQUE | 'T KAPELLEKE | Marlies

APPARTHOTEL PEGASUS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is APPARTHOTEL PEGASUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03484008789. Het bedrijf APPARTHOTEL PEGASUS bevindt zich op het adres: Tangedallaan 17; 1850; Grimbergen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 338,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 304,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in APPARTHOTEL PEGASUS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van APPARTHOTEL PEGASUS is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van APPARTHOTEL PEGASUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van APPARTHOTEL PEGASUS, openstaande posities, locatie van APPARTHOTEL PEGASUS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

APPARTHOTEL PEGASUS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is APPARTHOTEL PEGASUS, company assigned to the tax number BE03484008789. The company APPARTHOTEL PEGASUS is located at the address: Tangedallaan 17; 1850; Grimbergen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 338,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 304,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels. Products created in APPARTHOTEL PEGASUS were not found.
The main activity of APPARTHOTEL PEGASUS is Nonclassifiable Establishments, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of APPARTHOTEL PEGASUS is not available. You also can look at reviews of APPARTHOTEL PEGASUS, open positions, location of APPARTHOTEL PEGASUS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over APPARTHOTEL PEGASUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf APPARTHOTEL PEGASUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about APPARTHOTEL PEGASUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company APPARTHOTEL PEGASUS, employees, financial statistics.