Apartments Airport Flats

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • Apartments Airport Flats
Private companiesGeneral Merchandise Stores • Apartments Airport Flats

Contactgegevens Apartments Airport Flats: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Apartments Airport Flats: address, phone, fax, email, website, opening hours

Apartments Airport Flats

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Jules Bordet 40; 1140; Bruxelles (Evere), België

Telefoon (phone): 02 724 38 00; 02 726 60 94 (+32-02 724 38 00; 02 726 60 94) 02 724 38 00; 02 726 60 94 (+32-02 724 38 00; 02 726 60 94)

Fax (fax): 02 724 38 00 (+32-02 724 38 00) 02 724 38 00 (+32-02 724 38 00)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Apartments Airport Flats: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Apartments Airport Flats"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Apartments Airport Flats"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Apartments Airport Flats, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Apartments Airport Flats. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Apartments Airport Flats, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Apartments Airport Flats. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Apartments Airport Flats
Products information Apartments Airport Flats

BTW identificatienummer (tax): BE08596771240
Ondernemingsnummer: 7739562988
Hoofdstad (capital): 870,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 487,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Apartments Airport Flats zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Apartments Airport Flats
(Get full report from official database of BE for Apartments Airport Flats)

Aanvulling soorten activiteiten voor Apartments Airport Flats
Addition kinds of activities for Apartments Airport Flats

07230307. Groentenvoorkooldiensten | Vegetable precooling services
35350000. Transportbanden en transportmiddelen | Conveyors and conveying equipment
38120200. Vliegtuig controle instrumenten | Aircraft control instruments
50440402. Mailing machines | Mailing machines
76990104. Mechanische instrument reparatie | Mechanical instrument repair
92220401. Juridische raad en vervolging, federale overheid | Legal counsel and prosecution, federal government

Werken bij Apartments Airport Flats: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Apartments Airport Flats: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Apartments Airport Flats. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Apartments Airport Flats. Looking for open vacancies in other companies

 • Quality Assistant (m/v) (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in verse bereiding van voedsel zijn wij op zoek naar een Quality Assistant. Het bedrijf is een jong en dynamisch bedrijf dat aan alle grote supermarkten levert. Kwalitative, gezonde en verse voeding dragen zij hoog in het vaandel. Wegen uitbreiding zijn ze op zoek naar een Quality Assistant die voornamelijk de administratieve kant van de kwaliteitscontrole op zich neemt. Als Quality Assistant zorg jij ervoor dat al het personeel de juiste werkleding draagt, draag je zorg voor het opvolgen en uitvoeren van de kwaliteitscontroles alsmede de regels. Je controleert de teams verantwoordelijk voor de schoonmaak en de planning. Bij anomaliën grijp je direct in en stelt de juiste procedures voor. Je maakt procedures en je zorgt voor de juiste administratieve afhandeling.

 • afwasser 05/11 - 18/11 Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een horecazaak in kortrijk gaan op zoek naar een afwasser. Dit is voor een verlofvervanging van 05 tem 18 november 2018. Ervaring in de horeca is een pluspunt! Interesse? 056 21 94 22 [email protected]

 • CNC-frezer insteller/bedienaar (2 ploegen) (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als machine-operator sta je in voor het besturen en aanvullen van de machine. De bedoeling is dat je goed de bestelbon zal aflezen waardoor je de stukken correct in de machine kan leggen, het programma kan oproepen en dat je de juiste afmetingen kan ingeven. Je moet niet zelf de CNC- freesmachine programmeren.

 • ploegbaas bouw m/v (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zin om de dagelijkse leiding te nemen over een werf? Je hebt de leiding over een team (4 -6 medewerkers) en de onderaannemers op de werf en je werkt dagelijks mee op de werf je bent de schakel tussen de werfleiding en het team

 • Voltijdse verkoopfunctie - vast rooster - bakkerij Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een grote bakkerijketen met filialen over volledig Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een voltijdse winkelbediende voor de winkel in Sint-Lievens-Houtem. De winkel is nog vrij nieuw dus je komt terecht in een heel mooi filiaal.  Takenpakket: Je staat in voor de verkoop van de dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega’s vorm je een hecht team die sterk klant-en verkoopgericht is.  Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor de klanten.  Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen.  Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.  Uurrooster: Dinsdag gesloten 5 dagen/week Afwisselend zaterdag of zondag thuis Shift: 5u30 – 12u of 12u – 19u

 • Vrijwillige ANIMATOREN regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STERKKAMP

  Type: Studentenjob

  Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek (waarbij eigen inbreng mogelijk is) animatie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de therapeut tijdens de therapie Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

 • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: HUNKEMOLLER

  Type: Studentenjob

  Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

 • Frituurmedewerker (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken frituurmedewerker Na opleiding zelfstandig in de frituur staan Avond werk Weekend werk

 • SHOPMANAGER – HAMONT-ACHEL (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: BEL & BO

  Type: Vaste Job

  Heb jij een passie voor fashion en kleur? Ben jij iemand die graag inspireert en geïnspireerd wordt? Kan je een team leiden? Misschien ben jij wel de persoon die we zoeken ! Wat verwachten we van jou ? Je staat in voor het beheer van een Bel&Bo winkel. Je creëert de perfecte uitstraling van de winkel. Klantvriendelijkheid en persoonlijke servicebeleving staan voorop. Je leidt, beheert en organiseert de dagelijkse planning binnen het kader van de Bel&Bo bedrijfscultuur. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de vooropgestelde objectieven. Je werkt actief mee en stuurt jouw team verkoopmedewerkers aan. Je rapporteert rechtstreeks aan de District Manager. Naast deze verantwoordelijkheden vinden we het belangrijk dat je je thuis voelt en vooral ook fun hebt in je werk !

 • Tekenaar machinebouw/solidworks (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: RUN4TALENTS

  Type: Vaste Job

  U staat in voor het tekenen met het programma Solid Works 3d van offerte tot eindproduct. U doet de opvolging van de lopende projecten in de werkplaats. U plaatst bestellingen en volgt deze ook op. U staat in voor het tekenen van transportbanden, kettingtransporten, doseermachines, ...

 • Supervisor Collections & Debt Recovery met juridische achtergrond (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ICREDIT

  Type: Vaste Job

  Als people gerichte Supervisor Collections & Debt Recovery zorg je voor de aansturing, coaching en ontwikkeling van je eigen team. Je geeft op een coachende manier leiding aan een team van +/- 15 personen om op die manier de afdeling- en dienst doelstellingen te realiseren. Je geeft richting aan je team door het duiden en concretiseren van de visie en het beleid binnen je eigen verantwoordelijkheidsgebied. Je volgt actualiteit en evoluties op binnen je vakgebied en ontwikkelt actieplannen om deze binnen je eigen werkprocessen te implementeren. Je formuleert het jaarplan en bent verantwoordelijk voor het behalen van de resultaatafspraken. Je zorgt voor resourceplanning, forecasting en werkverdeling binnen je departement. Je treedt op als aanspreekpunt in geval van klachten en/of escalatie. Je adviseert je teamleden m.b.t. de te volgen strategie bij complexe procedures. Je zorgt voor een maandelijkse rapportering over de afdelingsactiviteiten.

 • Zorgkundigen regio Eecklo gezocht! (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar zorgkundigen die zo snel mogelijk beschikbaar zijn om ondersteuning te bieden of die graag hun vaste job wensen te combineren met deze boeiende en leerrijke opdracht.

Zoek naar antwoorden van Apartments Airport Flats in sociale netwerken
Look for responds of Apartments Airport Flats in social networks

Lees alle opmerkingen voor Apartments Airport Flats. Laat een reactie achter voor Apartments Airport Flats. Apartments Airport Flats bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Apartments Airport Flats. Leave a respond for Apartments Airport Flats. Apartments Airport Flats on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Apartments Airport Flats op de google maps. Adres en contacten Apartments Airport Flats
Location of Apartments Airport Flats on the google maps. Address and contacts of Apartments Airport Flats

Andere gerelateerde bedrijven als come Apartments Airport Flats Apartments Airport Flats: Haydée | E. SCHARP? | FRANCIS GABELE | Digital Design | FRANS VANDEVELDE

Other related companies as Apartments Airport Flats: Haydée | E. SCHARP? | FRANCIS GABELE | Digital Design | FRANS VANDEVELDE

Apartments Airport Flats is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Apartments Airport Flats, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08596771240. Het bedrijf Apartments Airport Flats bevindt zich op het adres: Avenue Jules Bordet 40; 1140; Bruxelles (Evere). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 870,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 487,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Apartments Airport Flats zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Apartments Airport Flats is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Apartments Airport Flats is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Apartments Airport Flats, openstaande posities, locatie van Apartments Airport Flats op de kaart.

Apartments Airport Flats is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Apartments Airport Flats, company assigned to the tax number BE08596771240. The company Apartments Airport Flats is located at the address: Avenue Jules Bordet 40; 1140; Bruxelles (Evere). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 870,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 487,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hotels. Products created in Apartments Airport Flats were not found.
The main activity of Apartments Airport Flats is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Apartments Airport Flats is not available. You also can look at reviews of Apartments Airport Flats, open positions, location of Apartments Airport Flats on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Apartments Airport Flats, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Apartments Airport Flats, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Apartments Airport Flats, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Apartments Airport Flats, employees, financial statistics.