ANNA WORTEL

Contactgegevens ANNA WORTEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANNA WORTEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANNA WORTEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BRIXHE 39; 4900; SPA, België

Telefoon (phone): 87774494 (+32-87774494) 87774494 (+32-87774494)

Fax (fax): +32 (59) 575-57-26 +32 (59) 575-57-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANNA WORTEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANNA WORTEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANNA WORTEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANNA WORTEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANNA WORTEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANNA WORTEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANNA WORTEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANNA WORTEL
Products information ANNA WORTEL

BTW identificatienummer (tax): BE09499847412
Ondernemingsnummer: 5012756347
Hoofdstad (capital): 529,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 502,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in ANNA WORTEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANNA WORTEL
(Get full report from official database of BE for ANNA WORTEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANNA WORTEL
Addition kinds of activities for ANNA WORTEL

355901. Naaimachines en hoed- en ritssluitmachines | Sewing machines and hat and zipper making machinery
375100. Motorfietsen, fietsen en onderdelen | Motorcycles, bicycles and parts
32690301. Decalcomania werkt aan china en glas | Decalcomania work on china and glass
32810505. Grafstenen, gesneden steen (niet alleen afwerking of lettering) | Tombstones, cut stone (not finishing or lettering only)
37329901. Bootkits, geen modellen | Boat kits, not models
39999929. Potpourri | Potpourri
50840514. Aanhaken bijlagen | Tapping attachments

Werken bij ANNA WORTEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANNA WORTEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANNA WORTEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANNA WORTEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Allround Magazijnmedewerker (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct orderpicken Je helpt mee met de algemene ondersteuning van de Dienst Orderverwerking Je staat in voor de administratieve verwerking en opvolging van de orders in het ERP-systeem Je helpt de klanten aan de afhaalbalie en staat hen bij met technisch basisadvies Je beantwoordt vragen ivm voorraad, leveringen en binnenkomst goederen en omzetten van backorders Je kan basis technisch advies geven aan de klanten, dit zowel telefonisch als aan de balie

 • Deeltijdse Orderpicker in 2 ploegen (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  H.Essers zoekt een deeltijdse orderpicker die beschikbaar is op maandag, donderdag en vrijdag en kan werken in 2 ploegen. Je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen met behulp van de elektronische transpallet en de scanner en het inwikkelen van palletten met folie.

 • Plooibankbedienaar (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als plooibankbedienaar sta je in voor het instellen en bedienen van de CNC plooibank en dit aan de hand van een plan. Het programmeren van de machine behoort niet tot jouw takenpakket.

 • Administratief bediende certificatie (ETTERBEEK)

  Regio: ETTERBEEK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Taken en verantwoordelijkheden De functie bevat secretariaatstaken en administratieve coördinatie ? Algemeen secretariaatswerk: o beheer van de binnenkomende en uitgaande briefwisseling certificaten offertes en conventies. o scanning klassering documentopmaak power point presentaties templates opmaak van begeleidingsbrieven voor offertes overeenkomsten verslagen ... o vertalingen: verslagen van vergaderingen inspectieverslagen interne documenten ? ? Ondersteuning aan een team ingenieurs in hun dagdagelijkse opdrachten (vergaderingen rapporten communicatie met klanten en stakeholders ...) ? Voorbereiding van de certificatieraden en opvolging van de deadlines ? Coördinatie en toepassing van de interne administratieve flows voor goedkeuring van documenten en certificaten ? Telefoononthaal voor klanten en interne en externe contacten.

 • CHAUFFEUR C/CE LOKAAL TRANSPORT (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Forum Jobs Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een internationale firma met 8000 werknemers wereldwijd, zijn we op zoek naar gedreven chauffeurs C/CE. In deze functie sta je in voor het ophalen van containers bij bedrijven en deze terug te brengen naar het depot. Je rijdt steeds vrij lokaal (ruime regio Aalst) en doet tot 50 stops per dag. Je werkdag begint steeds rond 6u (of vroeger in overleg) en werkt +- tot 17u. Je bent flexibel naar einduren toe afhankelijk van het verkeer. Je start steeds als chauffeur C met 1 container, met de bedoeling om op termijn met camion - remorque (extra container op aanhangwagen) te leren rijden. 

 • Huishoudhulp REGIO Kapelle-op-den-bos (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

  Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

  Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

 • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

  Regio: ZOMERGEM

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

 • Enthousiaste Thuishulp regio Zemst (ZEMST)

  Regio: ZEMST

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Werken als huishoudhulp Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Studen hostess gezocht (Horeca Expo) (18 tem 22 november) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Studentenjob

  onze klant moedigt chefs, hobbykoks en consumenten aan om op een verantwoorde manier om te gaan met onbeminde en minder bekende vissoorten en bijvangst, gevangen door Belgische vissers. Samen met hen zou u geïnteresseerde klanten ontvangen en te woord staan op de horeca expo in november (Flanders Expo). Heeft u interesse in deze job, stuur dan zeker uw cv (+foto) op naar gent

 • Jobstudent Zorgkundige te Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Armonea

  Type: Studentenjob

  Als zorgkundige heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van onze bewoners. Onze groep is voor woonzorgcentrum Overbeke te Wetteren op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

 • Offsetdrukker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: HALETRA

  Type: Vaste Job

  Drukkerij Haletra is op zoek naar een offsetdrukker voor het bedienen van typomachines, cilinderpersen, stansmachines en degels. Kwaliteitsbewust drukken volgens de allerlaatste normen en waarden. Ervaring met de allernieuwste drukpersen (Heidelberg XL 2-4-5-8KL) is een voordeel. Wat verwachten we van jou: Je bent technisch onderlegd en sterk kwaliteitsgericht Je bent gemotiveerd en flexibel Je bent bereid te werken in een tweeploegenstelsel Je bent een teamplayer Je werkt ordelijk en net

Zoek naar antwoorden van ANNA WORTEL in sociale netwerken
Look for responds of ANNA WORTEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANNA WORTEL. Laat een reactie achter voor ANNA WORTEL. ANNA WORTEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANNA WORTEL. Leave a respond for ANNA WORTEL. ANNA WORTEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANNA WORTEL op de google maps. Adres en contacten ANNA WORTEL
Location of ANNA WORTEL on the google maps. Address and contacts of ANNA WORTEL

Andere gerelateerde bedrijven als come ANNA WORTEL ANNA WORTEL: Haesendonckx G | LEO DEN BEENHOUWER | Richard P | Giorgi A | CALLE GOMEZ

Other related companies as ANNA WORTEL: Haesendonckx G | LEO DEN BEENHOUWER | Richard P | Giorgi A | CALLE GOMEZ

ANNA WORTEL is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANNA WORTEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09499847412. Het bedrijf ANNA WORTEL bevindt zich op het adres: RUE BRIXHE 39; 4900; SPA. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 529,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 502,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in ANNA WORTEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANNA WORTEL is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANNA WORTEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANNA WORTEL, openstaande posities, locatie van ANNA WORTEL op de kaart.

ANNA WORTEL is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANNA WORTEL, company assigned to the tax number BE09499847412. The company ANNA WORTEL is located at the address: RUE BRIXHE 39; 4900; SPA. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 529,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 502,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hotels. Products created in ANNA WORTEL were not found.
The main activity of ANNA WORTEL is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANNA WORTEL is not available. You also can look at reviews of ANNA WORTEL, open positions, location of ANNA WORTEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANNA WORTEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANNA WORTEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANNA WORTEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANNA WORTEL, employees, financial statistics.