Albion Hotel

Contactgegevens Albion Hotel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Albion Hotel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Albion Hotel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Jacobsstraat 28; 8900; Ieper, België

Telefoon (phone): 057 20 02 20 (+32-057 20 02 20) 057 20 02 20 (+32-057 20 02 20)

Fax (fax): 057 20 02 15 (+32-057 20 02 15) 057 20 02 15 (+32-057 20 02 15)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Albion Hotel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Albion Hotel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Albion Hotel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Albion Hotel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Albion Hotel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Albion Hotel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Albion Hotel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Albion Hotel
Products information Albion Hotel

BTW identificatienummer (tax): BE01611938476
Ondernemingsnummer: 6732391357
Hoofdstad (capital): 619,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 876,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Seminars (Organisation of)

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Albion Hotel
(Get full report from official database of BE for Albion Hotel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Albion Hotel
Addition kinds of activities for Albion Hotel

344204. Metalen deuren | Metal doors
35779905. Filmlezerapparaten | Film reader devices
38420112. Bescherming van de ademhalingsbescherming, persoonlijk | Respiratory protection equipment, personal
50519905. Nails | Nails
57190602. Afbeeldingen, muur | Pictures, wall
84120000. Musea en kunstgalerijen | Museums and art galleries
95329902. Zoning board of commissie, overheid | Zoning board or commission, government

Werken bij Albion Hotel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Albion Hotel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Albion Hotel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Albion Hotel. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoopmedewerker (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Lummen zijn wij op zoek naar een gedreven verkoopmedewerker met affiniteit in de bakkerij-sector. *Je helpt de klanten met een glimlach verder *Je hebt al kennis van diverse bakkerij-gerelateerde producten *Je doet de inventarisering en plaatst bestellingen waar nodig *Wanneer het druk is spring je bij aan de kassa

 • Kwalitief marktonderzoeker (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Talentus Gent

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als kwalitatief onderzoeker kom je terecht in een zeer tof team. Je takenpakket zal bestaan uit onderstaande taken: Je verdiept jezelf in het hoe en het waarom van consumentengedrag, zowel online als offline Je verkrijgt inzicht in de attitudes, motieven en argumenten van consumenten die bepalend zijn voor hun gedrag Je bent verantwoordelijk voor het beheer en uitvoeren van de verschillende stappen in een kwalitatief onderzoeksproject zoals o.a. het opstellen en uitwerken van gespreksgidsen, het uitvoeren en opvolgen van veldwerk (interviews, groepsgesprekken, communities, chatsessies, …), de analyse en rapportering van de resultaten. Hierbij maak je gebruik van bekende tools, maar ook nieuwe methoden (bv. community panels, social listening, mobile apps, Google Glass en inspirerende workshops) Je neemt de verantwoordelijkheid op voor het beheer en de uitvoering van verschillende stappen in een kwalitatief onderzoeksproject Je vat elk nieuw project enthousiast aan en je denkt creatief mee over de verschillende aspecten van het onderzoek

 • Fotolasser/ Lasoperator (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een fotolasser/lasoperator, die vertrouwd is met verschillende lasprocessen, zowel manueel als geautomatiseerd? Kan jij zowel staal als roestvrijstaal verwerken? Bezit jij de kennis en ben je bereid om in een tweeploegenstelsel en wanneer nodig in een drieploegenstelsel te werken?

 • Vrachtwagenchauffeur C (vroege uren!) M/V (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingbedrijf in de regio Schoten, zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C. Je zal de gemaakte producten verdelen in de regio Antwerpen. Je start je werkdag rond 3u30 en je stopt om 9u50. Dit doe je van maandag tot en met zaterdag. Je zal je vrachtwagen zelf laden en je voert de juiste gegevens in op je boordcomputer.

 • Customer service medewerker (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Customer Service Medewerker heb je dagelijks contact met nationale en internationale kalnten. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van de orders en staat hiervoor in nauw contact met de planningsafdeling. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten.

 • LOGISTIEK MEDEWERKER VOEDING 2 PLOEGEN (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Door de groei van de firma zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker productie voor de afdelingen Vleesbereidingen. Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor de aan- en afvoer van alle noodzakelijke producten en hulpmateriaal voor je afdeling. Je controleer je de afgewerkte producten en paletfiches vooraleer je deze aflevert aan distributie. Uren: Vroege shift: 4u30 - 13u Late shit: 11u45 - 20u

 • HUISHOUDHULP VOOR DRONGEN (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Drongen.

 • Huishoudhulp in Maldegem (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die wij zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

 • Huishoudheld (m/v) Regio Lembeke-Waarschoot (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Lembeke/Waarschoot/Bassevelde. Ben je op zoek naar een job die voor afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

 • Mechanicien oldtimers (MEEUWEN)

  Regio: MEEUWEN

  Bedrijf: Soetewei

  Type: Vaste Job

  Je job bestaat in het herstellen en restaureren van voornamelijk de mechanische kant van oldtimer tractoren, auto's, vrachtwagens en meer. Wij zijn een klein bedrijf dat een wereldspeler is in de internationale handel van voornamelijk antieke tractoren. Ijzeren wielen, stoom, petroleum.. zijn voor ons dagelijkse kost maar we gaan zo jong als de jaren 80. Wij doen tevens ook auto's en vrachtwagens van voor de oorlog (liefst voor de eerste). Om een idee te krijgen van wat we doen: www.happyoldiron.com

 • Tekenaar/ontwerper (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: COMETAL

  Type: Vaste Job

  Meewerken met het verwerken van al de dossiers die de studiedienst moet behandelen. De aanvraag van de klant inzichtelijk vertalen naar een interne dossieropbouw. De vraagstelling conceptueel analyseren. Op basis van het ontwerp van de klant een bekistingsplan opmaken met modulaire systeembekisting of bekisting op maat ontwerpen. Bekisting op maat eerst conceptueel uitwerken en na de toekenning van de opdracht verder tot in detail uitwerken. U maakt hiervoor gebruik van Autocad, Inventor, Vault, ESA PT, MS Office, … Technische calculaties, prijs calculaties en nacalculaties opmaken. Offerte en eventueel bijhorende commerciële en technische documenten opmaken. Wanneer de offerte een order wordt, de werkvoorbereiding, productieplannen, … opmaken. Het verloop van het project zowel in planning, kwaliteit als budget opvolgen. Fungeren als eerste contactpersoon voor technische vragen van ons commercieel team in Frankrijk. Ondersteuning bieden aan de vertegenwoordigers bij onderhandelingen met de klanten. Bij technisch moeilijke projecten de klant en vertegenwoordiger bijstaan in raad en daad. Verbeteringen aanbrengen op huidige producten (R&D). Bereid zijn om op verplaatsing te gaan. Administratie verzorgen die eigen is aan de afdeling. Uitwerken van nieuwe ideeën, nieuwe systemen en nieuwe mogelijkheden. De tijdsbesteding per taak kan zeer sterk verschillen over te tijd.

 • medewerker Frituur DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

  Regio: MEERBEKE

  Bedrijf: ILBACO

  Type: Flexijob

  Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt) of ben je student? Ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

Zoek naar antwoorden van Albion Hotel in sociale netwerken
Look for responds of Albion Hotel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Albion Hotel. Laat een reactie achter voor Albion Hotel. Albion Hotel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Albion Hotel. Leave a respond for Albion Hotel. Albion Hotel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Albion Hotel op de google maps. Adres en contacten Albion Hotel
Location of Albion Hotel on the google maps. Address and contacts of Albion Hotel

Andere gerelateerde bedrijven als come Albion Hotel Albion Hotel: DIRK VERHOEVEN | HILDA FRICKX | Magda | AUTO?S KURT | A. SCHL?GEL

Other related companies as Albion Hotel: DIRK VERHOEVEN | HILDA FRICKX | Magda | AUTO?S KURT | A. SCHL?GEL

Albion Hotel is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Albion Hotel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01611938476. Het bedrijf Albion Hotel bevindt zich op het adres: Sint-Jacobsstraat 28; 8900; Ieper. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 619,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 876,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Seminars (Organisation of).
De hoofdactiviteit van Albion Hotel is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Albion Hotel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Albion Hotel, openstaande posities, locatie van Albion Hotel op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Albion Hotel is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Albion Hotel, company assigned to the tax number BE01611938476. The company Albion Hotel is located at the address: Sint-Jacobsstraat 28; 8900; Ieper. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 619,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 876,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hotels. List of products are Seminars (Organisation of).
The main activity of Albion Hotel is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Albion Hotel is not available. You also can look at reviews of Albion Hotel, open positions, location of Albion Hotel on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Albion Hotel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Albion Hotel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Albion Hotel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Albion Hotel, employees, financial statistics.